Navid جان ممنون از راهنماییت.
یعنی 1000D کاملتر از 450D یا 50D هست ؟ میشه بگی از چه نظر ؟
من کلاس عکاسی را تازه شروع کردم.. فعلا استفاده خاصی مدنظرم نیست، بیشتر برای عکاسی همه منظوره
Navid جان ممنون از راهنماییت.
یعنی 1000D کاملتر از 450D یا 50D هست ؟ میشه بگی از چه نظر ؟
من کلاس عکاسی را تازه شروع کردم.. فعلا استفاده خاصی مدنظرم نیست، بیشتر برای عکاسی همه منظوره
سلام.
این جمله شما که : " در همین رنج آیا نیکون هم محصول خوبی دارد !؟" نشون میده که شما هیچ اطلاعی در مورد این برند ندارید.
دوست عزیز اطلاعات شما در مورد کنن هم به نظر چندان زیاد نمی رسه.بیشتر نظرم روی 450D هست، اما فکر کنم کمبودهایی نسبت به 1000D هم داشته باشد .
قبل از خرید بیشتر مطالعه کنین. شاید یک دوربین SLR-Like بیشتر به دردتون بخوره و بعدا با افزایش اطلاعات و تجربه می تونید برای خربد SLR هم اقدام کنید.
برای شروع کار میتونین از منابع موجود در اینترنت و از جمله همین سایت استفاده کرده و بعد با توجه به نیازتون و پولتون اقدام به خرید کنید.
ج.ابراهیمی
دوست عزیز
این ها دسته بندی های موجود هستند.
از بالا به پایین دوربین ها بهتر می شوند.
مثلا 1000D دارای 7 نقطه فوکوس است ولی 450ِD دارای 9 نقطه فوکوس است.
پیشنهاد می کنم قبل از خرید هر دوربینی بیشتر مطالعه کنید.
در آن صورت می توانید با آگاهی بیشتر ابزار مورد نیاز خودتون رو انتخاب کنید.
jebrahim حق با شماست چنانکه قبلا هم گفتم من بسیار تازه کار هستم.
اما در مورد slr like هم هیچ ایده ندارم که چی به چی هست ؟ میشه چندتا مثال بزنید توی همین رنج قیمت ؟
ببینید دوست عزیز, دوربین های ُSLR-Like همونطوری که از اسمشون بر میاد دوربین هایی هستند که شبیه SLR ها هستند. قابلیت تعویض لنز ندارند و کار کردن باهاشون ساده تره. البته امکان کنترل های پیشرفته تر رو به شما هم میدن و در نتیجه باعث میشن شما با اصول ابتدایی عکاسی مثل کنترل گشادگی دیافراگم و سرعت شاتر و عمق میدان و ایزو و ... به صورت عملی آشنا بشید. با تجربه ای که به دست خواهید آورد, کار کردن با SLR ها ساده تر خواهد شد و مهم تر از اون نیازتون به نوع SLR ای که در آینده انتخاب خواهید کرد رو براتون مشخص می کنه. شاید الان برای شما این موضوع که کدوم دوربین در ایزو بالا نویز بیشتری داره, چیز ملموسی نباشه اما کار کردن با دوربین های کامپکت یا SLR-Like ها شما رو با این مفاهیم به شکل عملی آشنا می کنه و مطمئنا از کیفیت عکس ها هم راضی خواهید بود.
خود SLR-Like ها تنوع بسیار زیادی دارند و انتخاب بین اونها هم کار خیلی ساده ای نیست. باید پارامتر های خودتون رو بیان کنید. ایا زوم بالا براتون مهمه؟ آیا دوست دارید از طبیعت و منظره عکاسی کنید یا از حیوانات و پرنده ها یا از حشره ها ؟
آیا قراره از دوربین در مکانهای بسته زیاد استفاده کنید؟ یا مکانهای کم نور یا بیشتر می خواید در محیط باز و در طول روز عکس بگیرید. پولی که می خواین پرداخت کنید چقدره؟
در ضمن یه تاپیک هم در مورد SLR-Like ها در همین فروم هست که اگه مطالعه کنید خیلی کمک می کنه.
ج.ابراهیمی
من گرافیستم و علاقه مند به عکاسی.
در مورد دوربین های دیجیتال اطلاعات کمی دارم.
تصمیم دارم DSLR بگیرم لطفا راهنماییم کنید
1.محدودیت قیمت تا 700000
نیکون بخرم یا کنون
و چه مدلی
قابلیت فیلم برداری هم لازم ندارم
سیامک زرگریان
ممنون از راهنمایتون.
من عکاسیو دوست دارم خیلیم بی اطلاع نیستم(هم دیپلم و هم کارشناسیم گرافیک)
در حال حاضر یه دوربین که برای دل خودم عکاسی کنم می خوام(البته با توجه به کارم گاهی هم لازم عکاسی کنم از کالایی یا شرکتی برای استفاده هایی مثل کاتالوگ و..)
ولی برام مهمه که قابل ارتقا دادن باشه.
چون عکاس نیستم نمی خوام خیلی برای بدنه هزینه کنم.
نظرتون راجبه canon450D
و
Nikon 3000D
چیه؟
اگر در آینده قصد ارتقای بدنه یا افزودن لنز به مجموعهی لنزهای خود را دارید، لازم است تا دربارهی وضعیت لنزهای دو برند نیکون و کنون و همچنین بدنههای موجود در کلاسهای بالاتر نیز بررسی کنید؛ هر چند نیاز امروز شما برای خرید نیست، ولی در آیندهای نه چندان دور، چنانچه رویکردی جدی به عکاسی داشته باشید، انتخاب امروز شما مهم خواهد شد.
در >>> اینجا <<< میتوان مشخصات فنی دو دوربین را مقایسه کرد.
هادی هژیرآذر
هر دو دوربینهای خوبی هستند ولی باید توجه داشته باشین که با این بودجه شما می تونید یک بدنه 450D کنون با یک
لنز 55-18 و یا 3000D نیکون با همین لنز رو بخرید.
آیا این رنج لنز برای کار شما کافیه؟ من اگر بودم اول لنز رو انتخاب می کردم .
ضمنا لینکی رو که آقای هژیر آزاد دادند رو حتما ببینید.
سیامک زرگریان