سلام، DIGIC نام پردازنده اصلي دوربينهاي كنن هست كه وظيفه پردازش تصوير سنسور را دارد و در طول تحول و توسعه اين دوربينها، نسخه هاي متفاوت و جديد تري ساخته شده و بر روي دوربينهاي جديد تر نصب مي شود، در حال حاضر آخرين پردازنده نسخه 4 بوده و با نام DIGIC 4 شناخته مي شود (در دوربينهاي عكسبرداري) .
البته ببخشيد نوعي آف تاپيك هست
من میتونم تا 6 ماه 1 سال دیگه ، لنز بهتری رو انتخاب کنم.
الان دو تا بدنه هست که با توجه به وسع مالی که دارم میتونم بهشون فکر کنم ، Nikon D90 و Canon EOS 7D ، بالاتر از کنون نمیتوم برم. چون اونوقت پولی برای گرفتن چیزای دیگه برام نمیمونه.
در ضمن خیلی هم نمیخوام هزینه کنم . میخوام هزینه ای که میزارم معقول باشه برای الانم.
شما چه مدلی مد نظرت هست؟
دوست عزیز فکر می کنم اشتباه متوجه شدید بهترین کاری که می تونید انجام بدید اینه که یک بدنه معمولی بگیرید و بیشتر اهمیت و توجهتون را روی لنز معطوف بفرمایید چون لنز مهمترهخوب.من اونطور که از این تاپیکا دستم اومد، این بود که رو بدنه تمرکز کنم و بعد به فکر لوازم جانبی باشم.
من میتونم تا 6 ماه 1 سال دیگه ، لنز بهتری رو انتخاب کنم.
هزینه ای که شما برای خرید canon 7D انجام میدهید نسبت به بدنه های دیگر هزینه کمی نیست.در ضمن خیلی هم نمیخوام هزینه کنم . میخوام هزینه ای که میزارم معقول باشه برای الانم.
ویرایش توسط ssobhdel : Thursday 17 December 2009 در ساعت 17:13 دلیل: اضافه کردن متن
سلام
با توضيحاتي كه شما فرموديد به نظر بنده هم خريد 7D اشتباه است و هم هزينه ي بالا براي دوربين و لنز كردن در اين مرحله. من توصيه مي كنم اول يك دوربين Entry Level با لنز كيت بخريد و چند ماه عكاسي كنيد. قول مي دهم بعد از چند ماه خودتان به راحتي مي توانيد بر اساس علايق و تجربه ي كوتاهتان لنزهاي بعدي را انتخاب كنيد و يا حتا در دراز مدت تر تصميم به تعويض بدنه بگيريد كه البته اگر بدنه هايي مثل Nikon D90 يا Canon 500D بگيريد كه Entry Level هاي پيشرفته تري نسبت به مدل هاي پايينتر هستند بعيد است به اين زودي ها نيازي به تعويض بدنه احساس كنيد.
فرهاد حسيني
:(:confused:
همه این حالات رو با هم دارم!!!
سلام!تقریبا همه فروم های بدرد بخور رو خوندم!!
میخاستم 50D+24-105Lبگیرم که 7Dاومد!!
reviewهای 7Dرو دیدم،هم نویز خیلی واسم مهمه هم شارپ بودن،که در هر دو حالت 7Dسر تره!
بیشتر از 2300000 هم بودجه ندارم!
استادا بگن چه کنم،مغزم هنگ کرده!
الانم S3 Is دارم،و کارمم بیشتر عکاسی از طبیعت،و گاهی هم در منزل،یه جوراییم پرتره!!
بدمم نمیاد کوه کمر میرم بتونم یه 5دقیقه فیلم هم داشته باشم!
اگه هم 7Dرو پیشنهاد بدین با کدوم لنز بگیرم که قیمت در اون حد بمونه،کیفت هم همونجوری باشه:دی 18-135خوبه؟؟
ببخشید،سر درد گرفتید دیگه!!
مرسی
ببخشید...
و یه چیزه دیگه اینکه،قضیه رطوبت و برف و بارون رو هم در کوه و شمال کشور در نظر داشته باشید،البته واسه این S3ISبدبخت مفلوک بنده که 4ساله پدرشو در اوردم مشکله زیادی پیش نیومد،حتا اتفاق افتاد که قشنگ روی برف هم گذاشتمش تا عکس بگیرم!!فقط موقع زوم و زوم بک یه مقداری خر خر میکنه:دی!!
با سلام و عرض تبریک بمناسبت ورودتان
به تاپیک زیر مراجعه کنید
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR .
حمید رضا مرادی
G12
اره اونارو هم خوندم...
ولي خب،از نويز متنفرم...همه متنفرن...!
500D نه!!خب اگه بخام اونو بخرم،که 50Dميخرم،در اون ردخXXDنميخام،من کارم عکاسي نيست که بخام هي دوربين عوض کنم!واسه همين ترجيح ميدم يه بادي بگيرم که فلن فلنها داشه باشم!