Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
Enjoy My Flutes Sounds
Enjoy My Flutes Sounds
سلام!
600D کنون منوی فارسی نداره؟؟؟
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
درود
دوستان بنده آماتور خیلی به عکاسی علاقه دارم خیلی وقته قصد خرید دوربین دارم اما با توجه به جیب کوچک و آرزوهای بزرگم چند سال فقط نوشته های شما دوستان و قیمتهای نجومی سایتها را نظاره گر هستم ...
تا اینکه بالاخره هرطور شده میخوام دلو به دریا بزنم ... اگه جیب یاری میکرد بی شک ۷۱۰۰ نیکون یا ۷۰ کنون با بهترین لنزها مدنظر بود ...
سوال بنده اینه که به این گزینه ها رسیده ام ۶۵۰ کنون ۳۲۰۰ و ۵۲۰۰ نیکون و تا حدودی باهاشون و مشخصاتشون آشنا هستم و نیاز به کمک دارم که با بودجه کمتر گزینه بهتر را انتخاب کنم ... برای عکاسی آماتور خانگی طبیعت گردی و کارهای اینچنینی ... مثلا پرتره تمرین کنم از منظره بیرون خونه عکاسی کنم ...
حالا با خودم میگم برم یه ۳۲۰۰ بخرم با یه ۵۰ مم با یه ۱۸×۱۰۵ یعنی بادی بخرم که ایندوتا هم باهاش ست کنم که پولشم کمتر در بیاد ... از طرفی میگم ۵۲۰۰ بخرم که بادیش تنظیمات بیشتری داره و بیشتر دستم بازه واسه یادگیری و دلمو شاید دیرتر بزنه با یه لنز ۱۸×۱۰۵ بعدا پولدار شدم یه ۵۰مم میزنم تنگش که جنسم جور بشه ... یدفعه دلم هوای ۶۵۰ کنون با اون صفحه لمسیش و فیلمبرداری روون ترش و لنزهای اس تی ام ی که میشه روش بسه واسه کارای خونگی و فیلمبرداری و ...
خلاصه چی بگم که دلم خونه ...
حالا شما هم داستان منو فهمیدین و میدونین واسه چه کاری و چی توی سرم میگذره... اما از هرچه بگذریم سخن پول افضل تر است !!! بودجه موجود ۱٫۳۰۰ هست که اگه فشار بیارم (( مقروض شوم ! )) تا ۲ تومن و این حوالی شاید بشه ...
درخواست من اینه که معقول ترین چینش بادی و لنز با کاربرد های پرتره و عمومی و خارج از خانه (( کوه و بیابون )) را با توجه به عرایض بنده و بودجه و گزینه های مورد نظر (( اگر گزینه شما خارج از لیست من هست هم بفرمایید )) را پیشنهاد بدید ... که هم هزینه ام زیاد نشه هم تا مدتی لازم به ارتقا نداشته باشم (( توقع آماتوری دارم وگرنه ۱۶×۸۵ یا ۱۵×۸۵ با یه ۷۰×۲۰۰ و یه ۵۰مم ۱٫۴ اف و... با یه بدنه خفن چه شود !!! ))
میخوام اشتباه انتخاب نکنم و دوباره کاری نشه چون بودجه ۰ هست ...
قربون جوابای خوبتون و محبتتون برم که وقت میزارین واسه ما نونهالان عکاسی ...
یاحق
پ ن : دوستان یچیزی هم قلقلکم داد گفتم بگم شاید بد نبود و اون اینکه توی یک سایت معتبر قیمت بادی ۶۰ دی کنون را ۱٫۸۰۰ زده با خودم گفتم اینو بگیرم و فعلا یه ۵۰ مم ارزون بندازم روش چند ماه دیگه برم تو کار یه لنز مکمل واسش ... خواستم اینم بدونید... اختلاف این چهار مورد خیلی زیاد شده فکر کنم !! چه کنم آرزو بر جوانان و ... حافظا...
حالا این ۶۰دی لنز اس تی ام هم ساپورت میکنه بنظرتون ؟
شرمنده دیگه داستان شد حسابی...
ویرایش توسط soteddel : Thursday 27 February 2014 در ساعت 03:14
سلام دوست عزیز
اول از همه خدمتتون عرض کنم که 60 دی لنز اس تی ام پشتیبانی نمیکنه
حالا بریم سراغ بقیه ی دوربینها
شما نهایت بودجتون دو تومن هستش و این برای یه انتخاب درست و کامل شاید یکمی کم باشه
دوربین دی 3200 دوربین بدی نیستش اما خروجی این دوربین با چند دوربین دیگه ای که گفتین تفاوتهایی داره و در یه کلاس پایین تر قرار میگیره
از دید بنده شما ابتدا یه بادی خوب تهیه کن و بعد از مدتی سراغ لنز برو
اگر میخوای بیشتر عکاسی کنی بهتره بری سراغ نیکون...اما اگر فیلمبرداری هم برات خیلی حیاتی هستش میتونی رو کنون هم حساب باز کنی
از نظر من شما یه دی 5200تهیه کن با لنز کیتش و یه کیف خوب که جای چند لنز رو که بعدا میخوای تهیه کنی داشته باشه و یه سه پایه خوب و یه مموری.
فک کنم همش با 2200 یا 2100جمع بشه
از اونجایی که شما آماتور هستی خرید بادی های کلاس بالاتر شاید برای شما مناسب نباشه
بهتره با یه بادی آماتوری شروع کنی و بعد بفکر تهیه لنز باشی تا بادی
راجب 3200 با لنز 18-105 و یه 50 میلیمتر هم بگم اصلا با بودجه شما جور در نمیاد
قیمت 50 میلیمتری که خودش 900تومنه و اون دوربین هم با لنز مذکور شما 2100 که با هم میشن 3تومن
اگر میخواین انتخاب بهتری داشته باشین که تا یه مدتی از خرید چیزای دیگه بی نیاز بشین میتونین یه دی 5100 با 18-105 بخرین که قیمتش 1900 میشه و واقعا ترکیب خوبی هستش
باز هم میتونی از اساتید کمک بگیری
موفق و پایدار باشید
سلام دوست گرامی
به نظر بنده دوربین های سری XXXD کنون برای شما گزینه های بهتری هستن ، چرا میخواین هزینه ی زیادی متحمل بشین! من اگه جای شما بودم یه دوربین دست دوم تمیز 550D کنون با تعداد شاتهای کم با همون لنز18-55میلیمتر تهیه میکردم وبعدهایه لنز55-250میلیمترو یه لنز 50میلیمترF1.8IIمیگرفتم . اگر هم میخواستم یه بادی بروزتری تهیه کنم چند ماهی صبر میکردم وقتی دوربین 750D کنون معرفی میشد و وارد ایران میشد و به قیمت معقول میرسید آنرا تهیه میکردم (با لنز18-55میلیمترSTMخودش)و دو لنز 55-250میلیمترSTM و لنز50میلیمترF1.8II را بهش اضافه میکردم که هم بدنه ی بروزتری داشته باشم و هم تمام نیازهام برطرف بشه!مطمئنم با اون صحبت هایی که فرمودین کاملا به نیازهاتون میرسین ، دوست خوبم خودتون رو زیاد اذیت نکنین،زیاد وسواس بخرج ندین چهار مدل آخر دوربین های XXXDکنون دوربین های خوبی هستن که همه ی نیازهای شما را کاملا برطرف میکنن!
امیدوارم به انتخاب خوبی برسید ، موفق باشید
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
سلام دوست عزیز
تمام مطالبی که بیان کردید 99.9% حرف دل اینجانب است، چه بسا بسیار بیشتر بنده تحقیق کردم و وقت گذاشتم
و در آخر با پیش بینی های لازم (از لحاظ مالی) با توکل به خدا تا یک الی 2 ماه دیگه یه 3200 نیکون + 18-105 میخرم
بعد از مدتی هم به فکر لنز 50mm 1.8 هستم
هرچند با همون لنز 18-105 هم عکس های پرتره زیبا و قابل قبولی میشه گرفت. ولی خب لنز پرایم یه چیز دیگست و به شما هم پیشنهاد میکنم به فکرش باشید
در نظر دارم مدتی با همین بدنه شروع به کار کنم و سپس بدنه را به D7000 و یا D7100 تغییر دهم
زیاد نگران تهیه بادی گران قیمت نیستم و واسه شروع کار با یه بادی ارزون قیمت شروع میکنم و بیشتر روی لنز سرمایه گذاری خواهم کرد
( تمام مطالب بالا نظر شخصی بنده هستش )
موفق باشید