بسمه تعالی
70دی رو فرمودید حدود 3300
بادی رو چند محاسبه کردید؟
مدتیه میخوام دوربین بخرم
از 600 دی گفتم برم بالاتر بخرم رسیدم 650 و حالا میخوام یکم به خودم زحمت بدم و 70 دی با لنز 18-135 بخرم
دوروزه کلی بازار رو گشتم
از 1950 قیمت دادن تا 4200
ولی میخوام از یکی از فروشندگان یکی از فروم ها بخرم میگه 3800
نظر دوستان چیه؟
سلام دوستان، وقتتون بخیر
دوست دارم مشورت نهایی رو باهاتون داشته باشم و ان شاءالله راهی بازار بشم.
در صورتی که در آینده قصد ارتقاء لنز رو نداشته باشم، کدامیک از گزینه های زیر رو توصیه می کنید؟ (فیلمبرداری اصلا مدنظرم نیست.)
1- کانن 70D به همراه لنز کیت 135-18 STM
2- کانن 60D به همراه لنز 85-15
3- کانن 7D به همراه لنز 135-18 (که امکان تهیه ورژن STM این لنز نیز هست)
متشکرم
سلام علی اقا
وقتت بخیر باشه
شما هم وضعیت مشابه من رو داری
من هم بین انتخاب این 3 دوربین با همین لنز ها موندم
اگر فیلم برداریه ی خوب 70دی به کارت نمیاد فکر کنم 60دی رو با لنز 15-85 برداری اینده نگر تر باشه
پ ن : یکی نیست به من بگه برو اول خودت تصمیم خودتو بگیر بعد بیا نظر بده واسه یکی دیگه
من تصمیمم رو باید امروز بگیرم و یه کدوم رو انتخاب کنم
به نظر من هر دوتون کنون 70دی بخرید با 135-18 اس تی ام.البته اگر مشکل تامین بودجه ندارید.
چرا وقتی اینهمه امکانات خوب در 70دی وجود داره استفاده نکنید و به سمت بدنه قدیمیتر برید؟!! به نظرم 70دی بخرید.اگر هم هر زمان به اون امکانات نیاز داشتید در خدمت گذاری حاضرند
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگه منظورتون از امکانات خوب، وایرلس، GPS و صفحه تاچ هست، اینها برای من اهمیت چندانی نداره. ضمن اینکه اصلا فیلمبرداری نمی کنم و فوکوس ممتد و بیصدا هم برام به هیچ وجه مهم نیست.
اما اگه واقعا خروجی تصویر 70D با کیت 18-135 STM بهتر از 60D با 15-85 هست، اون بحث دیگه ست و می تونه به 70D متمایلم کنه. آیا با ترکیب های مذکور، واقعا 70D خروجی تصویر بهتری ارائه میده؟
برتری فقط اینها نیست.گرچه همانها هم کاملا کاربردی اند،البته 70دی جی پی اس نداره.سیستم فوکوس 70دی مشابه 7دی است که همین به تنهایی برتری عملیاتی بزرگی است.سرعت بیشتری هم داره.
سنسور جدیدتر و بهتری هم داره.خروجی 135-18 اس تی هم خیلی به 85-15 شبیه و نزدیکه.به نظرم با توجه به سنسور بهترش ترکیب 70دی بهتره.
بعدها هم به هر دلیل قصد فروش داشته باشید بدنه جدیدتر بهتر فروش میره.
اگر اصرار دارید از امکانات بیشتر استفاده نکنید که همان ترکیب60دی رو بخرید.اگر هم که بدنه تواناتری میخوایید باز هم نظر من روی 70دی است.دیگه انتخاب با خودتونه.
عقیل احمدی
بسیاری از سایت ها 70D رو داری GPS و قابلیت tagging معرفی کردن ... البته تا اونجا که میدونم 70D در دو تایپ W و N عرضه می شه که تایپ W دارای امکانات بیشتری است.
Untitled.jpg
البته اگه خروجی 135-18 اس تی خیلی به 85-15 شبیه و نزدیکه به نظرم انتخاب 70D منطقی تره...
مدلهایی که اول معرفی شدند فقط وای فای داشتند.در دی پی و کنون امریکا هم چیزی در مورد جی پی اس داخلی ندیدم.به صورت آپشنال میشه از جی پی اس_جی پی ای2 کنون استفاده کرد.حالا اگر مدلهای با جی پی اس اومدند که بهتر.جی پی اس هم در جای خودش خیلی کاربرد داره.
عقیل احمدی