برای 60دی 55-18 اس تی ام مزیت خاصی ایجاد نخواهد کرد.همان 55-18 معمولی کافی است.
اما برای 700 اینطور نیست.میتونید از فوکوس نرم و روان اون در حین فیلمبرداری لذت ببرید.
خیلی نمیشه نقشه کشید و با اطمینان گفت با فلان بدنه و لنز تا 5 سال آینده نیاز به تجهیزات جدید نخواهید داشت.در واقع اصلا نمیشه گفت.شاید همینها تا 5 سال کافی باشند شاید هم خیر! بستگی به شما داره.
اما اگر خودم بودم 700 و 55-18 اس تی ام رو میخریدم.
منتها گفتید فیلمبرداری براتون مهم نیست.گرچه بودن این امکان خیلی خیلی خوبه و فکر میکنم با یکبار امتحان کردنش خوشتون بیاد...اما اگر قطعا مطمئنید که فیلمبرداری براتون مهم نیست همان 60دی رو بخرید.
از طرفی به نظر من شاید بدنه برای 5 سال جوابگو باشه اما 55-18 (حالا هر ورژنی از اون) احتمالا کافی نخواهد بود که اون بحث دیگری است و نا مربوط به این تاپیک.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان
متاسفانه به دليل افزايش قيمت ها ممكنه تهيه كانن 70D با 18-135 STM برام مقدور نباشه. در اين صورت گزينه هام اينها هستند:
Canon 70D+18-55 STM
Canon 60D+18-135
با توجه به اين كه ممكنه تا مدتي طولاني امكان تهيه لنز بهتر رو نداشته باشم كدوم گزينه رو توصيه مي كنيد؟
ضمن اين كه به بوكه و ثبت تصاويري كه در اونها سوژه اصلي شارپ و بكگراند سافت هست علاقه وافر دارم. آيا با لنز 18-55 و فاصله كانوني محدود اون، ثبت چنين تصاويري ميسر هست؟
ممنون
سلام
متاسفم.. امیدوارم هر چه زودتر به نتیجه مطلوب برسید.
قسمت دوم سوالتون مربوط به این تاپیک نمیشود، ولی پاسخ منفی است. 18-55 نه فاصله بلندی دارد و نه دیافراگم بازی، ضمنا شما با 18mm که نمیتوانید پرتره های بسته یا قدی بگیرید و با رفتن به سمت تله، روزنه بسته تری هم خواهید داشت..!!
لذا اگر به پرتره علاقه مند هستید بنظرم 70D را با 50mm F1.8 برگزینید. لا اقل میدانید 1 لنز نسبتا خوب پرایم دارید که برای پرتره پاسخگوست.
هیچ کس با 18-55 به جایی نرسیده علی الخصوص در این ژانر.
ارادتمند
در پست 6040 همین تاپیک این جمله را برای شما نوشته بودم:
بنابراین، شک نکنید و تا دلار امان نفس کشیدن را از ما دریغ نکرده زودتر اقدام و کارهای زیباتون رو آپ کنید.
ویرایش توسط S_Mahdi : Saturday 8 March 2014 در ساعت 09:14
درود بر شما
لنز 24-105میلیمتر سری L کنن لنز خوبیه تا حالا از دوستان نشنیدم مشکل فوکوس داشته باشه اگه براتون مقدوره فوکوس لنز را با بدنه ی دیگری چک کنید که مطمئن بشید لنز شما مشکل نداره.
5DIII دوربین خیلی خوبیه اماخب قیمت بالایی هم داره به بنظر بنده 6D میتونه انتخاب خوب با قیمت مناسبتری باشه و خواسته های شما را کاملا پاسخگو باشه (فول فریم هم هست) ، ماالتفاوت قیمت 6D تا 5DIIIرا هم اگه مایل باشید میتونین برای خرید لنز هزینه کنین ، البته لنز 24-105 را همراه 50D نفروشید و آنرا برای استفاده با بدنه ی جدید نگهدارید.
از لحاظ قیمت روز بدنه ی دست دوم 50D اطلاع کافی ندارم مگه دوستان دیگه راهنمایی کنن.
البته اینها فقط نظر بنده بود تا نظر دوستان و اساتید گرانقدر چه باشد!
ویرایش توسط mohammad_55 : Sunday 9 March 2014 در ساعت 00:44
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
سلام
من براي خريد دوربين DSLR كه حدود 2 و 2.5 ميليون باشد تصميم گرفتم .
با توجه به پرس و جو و مطالعه سايت هاي مختلف ، بين دو دوربين Canon 700 D و Nikon 5300 دچار ترديد شده ام .
من در جريان هستم كه اين دو دوربين در يك سطح هستند ( هر دو Entry Level ) ، ولي من براي عكاسي توريستي بازديد از روستا ها و افراد و اقوام مختلف و گاهي طبيعت مختلف :
1: آيا با اين مقدار پول انتخاب بهتري هم خواهم داشت ؟
2 : بين اين دو مدل تفاوت كيفيت رنگ ها چطور خواهد بود ؟
3 : چه لنزي را با اين دو مدل پيشنهاد ميكنيد ؟
با تشكر از دوستان گلم .
با سلام به دوستان عزیز
اگه بشه ایشالا فردا می خوام واسه خرید دوربین اقدام کنم .
لطفا دوستان راهنمایی کنن . کاندیداهای من 60 و 700 و 600 کانن هست فعلا همگی با لنز 55 - 18 که بعدا در آینده ارتقا بدم علاوه بر عکسهای خانوادگی تو خونه و بیرون و مهمونی ، دوست دارم در زمینه پرتره کار و کسب تجربه کنم .
حدود 6 سال هم هست که کانن َA620 دارم . چنتا سوال برام پیش اومده :
اولا کیفیت ویزور 60 با 600 و 700 (با توجه به تفاوت ساختارشون ) چقدر در عمل متفاوته ؟
دوما با توجه به قابلیت تنظیم تراز سفیدی بصورت کلوین در 60D و در حالیکه این امکان در دو دوربین دیگه وجود نداره ، آیا در 600 و 700 تنظیم تراز سفیدی با مشکل مواجه نمی شه ؟
با تشکر فراوان
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works