جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
امکان نداره نویزش نسبت به دو موردی که فرمودید بیشتر باشه.کلا سری 7 بسیار متفاوت از سری 5 بوده و با دیدن و کارکردن با هردو سری از نزدیک متوجه خواهید شد.هزینه بابت 7200 با توجه به قیمت 7000 که مدتیست بسیار تنزل یافته با توجه به بودجتون معقول نیست.به اعتقاد من یک بادی 7000 ویک عدد 50 روزنه 1.8 خریداری کنید که در میاد 2500،بعد با تحقیق و امکان سنجی و شناخت دقیق نیازتون جهت خرید لنز زوم و یا تله فوتو اقدام کنید.در بازه اون لنز 300-70 طیف متنوعی برای انتخاب هست.---با آقای زلقی خط رو خط شدیم.
دانسته هاتون رو محدود به اطلاعات اینترنتی نکنید. همه چیز که اطلاعات روی کاغذ نیست. سیستم فوکوس و نورسنج 5300 و 7100 یکیه ولی این کجا و آن کجا !!
پیشنهاد میکنم اگر امکان تست براتون فراهم هست تشریف ببرید مغازه و دوربین ها رو از نزدیک ببینید و لمس کنید. بنده ترجیح میدم اطلاعات دوستانی که تجهیزات رو تست و تجربه کردن ملاک انتخاب قرار بدم تا اطلاعات و نوشته های کاغذی. این اطلاعات لازم هستن ولی کافی نیستن.
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بر خلاف عکاسی از پرندگان که معمولا به فوکال بالا نیاز داره هواپیماها به دلیل جثه بزرگ معمولا با فوکال پایینتر عکسبرداری می شوند. چون فاصله تا سوژه خیلی زیاد میشه و کثیفی و حرکت جریان هوا روی کیفیت تاثیر نامطلوب می گذارد. ولی اگر به 300 میل نیاز دارد 300-70 نیکون و تامرون انتخاب خوبی هستند.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام دوستان دوربين نيكون p900 چگونه دوربيني هست؟ ايا براي عكاسي خبري مناسب است؟ در كل دوربين هاي با زوم بالا و كامپكت مناسب عكاسي خبري هستند؟ اگر نيست چه دوربين و لنزي با هزينه اي تا 3 ميليون پيشنهاد مي ديد؟
سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید بدنه دارم ،اغلب عكسهای من پرتره است البته كمی هم منظره،لطفا دوستان راهنمایی كنن بهترین انتخابی كه میتوانم داشته باشم كدوم بدنه است...
من قبلا بدنه 7D داشتم كه با لنز 85-15متاسفانه از دست رفت!!!
لنزها كه دارم 70-200 iiو 85ii است البته كنون...
با ما شدی ناسازگار!
با توجه به لنزهای موجودتون و تجربه قبلی بهتره یک کنون بردارید...
اگه 7D نیازهاتون رو پوشش میداده، می تونید mark II اون رو تهیه کنید و خیالتون از همه نظر راحت باشه. در غیر اینصورت با توجه به زمینه کار پرتره و منظره، بهترین پیشنهاد با در نظر گرفتن بودجه و عدم نیاز شما به اتوفوکوس بسیار سریع، خرید یک 6D است که قیمت مناسبی هم دارد و لنزهای مناسبی هم برایش دارید.
البته این ظنر بنده ست...