خیر رد نمی کنم 1200 هم دوربین خیلی خوبی است ولی همه قبول دارند نیکون کمی در عکاسی ارجحیت دارد و بلعکس در فیلم برداری کنون البته در محدود 3200 و 1200 این فاصله کمتر است ولی در سری های 5 و 7 قابل ملاحظه تر است خصوصا سیستم فکوس 32 و 52 نقطه ای در برابر 11 نقطه و دینامیک رنج و نویز
اگر به دنبال اختلاف بین 1200 و 3200 هستید که فرق چشمگیری با هم ندارند.
و چون دارید تازه شروع به کار میکنید و از تجهیزات و تعصبات کانن یا نیکونی بهره نمی برید تشریف ببرید بازار و هر دو رو دست بگیرید و از هرکدوم خوشتون اومد اونو بخرید.
به هبچ عنوان هم به تبلیغات فروشنده مبنی بر ایده آل بودن یکی بر دیگری گوش نکنید و همون طور که گفتم با هم فرق زیادی نمیکنند و بدونید که اولویت فروش برای فروشنده ها همیشه جنسیه که رو دستشون باد کرده.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
پیرو فرمایش دوستان نیم نگاهی هم به 5100 داشته باشید
( از هر دو گزینه بهتر است )
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود
دوست عزیز جدا از فرمایشات دوستان بابت بدنه ها و برتری ها و ضعف هایشان بنده به شما کلا نیکون پیشنهاد میکنم
اولین و مهمترین دلیلش امکان استفاده مشترک شما و برادرتان از تجهیزات و خصوصا لنز ها هستش
دوم هم برتری نیکون نسبت به همتای هم رده ی خود در کنون در مقوله ی عکاسی هستش
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
اگر بتونم میخوام بگردم 5200 بگیرم چون واقعا دوربین خوبی هست
ولی اگر پیدا نکنم میرم سراغ 1200D چون دست دوستام عکس هاش رو با D3300 مقایسه کردم واقعا بهتر بود