جواب ما رو هم بدید ثواب داره
تقریباً هیچکس نمی گه جنسم تمیز نیست! لذا دیدنش مهمه و تعریف تمیزی تو چشم افراد فرق داره! یکی می بینی وسایلش ولو بوده همیشه و می گه تمیز یکیم مثل من لای پر قو نگه داشته می گه تمیز!
اگر می تونید ببینید یا کسی رو با خودتون ببرید و کمکتون کنه خوب 5100 کمی بهتره(سنسور 3200 بهتره البته) اما اگر براتون ممکن نیست همون 3200 هم برای شروع بسیار خوبه.
سلام
به نظرم بادى نو 3200 بهتر از کارکرده 5100 است مگر اينکه حدود 300 تومان اختلاف قيمت برايتان مساله ساز باشد.
دوربين 5100 رو به قيمت داره ميده اگر کارت حافظه هم روش باشه که چه بهتر. اىن مدل هم خوب هستش و همونطور که دوستان فرمودند کار راه انداز هست.
براى خرىد بدنه و مخصوصا لنز کارکرده دقت فراوان به خرج دهيد
مدل d3200 رو دیدم و خب فکر کنم بتونم تا این مقدار هزینه کنم.
از دوربین های شبه اس ال ار چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
تفاوت این دو رو هم لطف کنید ذکر کنید . شبه اس ال ار و دی اس ال ار
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود،
دوربینهای شبه SLR از نظر امکانات و سایز بدنه تقریبا نزدیک به دوربینهای DSLR رده های مبتدی هستند اما وقتی صحبت کیفیت تصویر هست، حرف چندانی در مقابل DLSR ها ندارند. دلیلشم بهره گیری از لنزهای نه چندان با کیفیت که عموما زوم بالایی هم دارند، سنسور کوچکتر، رفتار نویزی نه چندان خوب و ... هست.
دوبين هاي شبه اس ال آر (SLR Like) ظاهري شبيه دوربين DSLR دارند ولي تشابه در همين جا تمام مي شود! دوربين شبه اس ال ار: امكان تعويض لنز وجود ندارد، مكانيزم آينه و شاتر مكانيكي ندارد، سنسور بسيار كوچكتر و نتيجتاً كيفيت تصوير بسيار پائين تر از دوربين اس ال آر دارد ، به دليل نداشتن مكانيزم آينه، سيستم فوكوس فازي ندارد و در نتيجه فوكوس كندتر و غير دقيق تري دارد. بقيه تفاوت ها را هم دوستان فرمودند.
سلام. خدمت اساتید . با مطالعه بیشتر در مورد دوربین ها ،در انتخاب دوربین مناسب تر دچار مشکل مشم از روزی که قصد خرید دوربین کردم چندین بار مبحث مطالعاتی در مورد دوربین مورد نظرم رو عوض کردم.هرچی مطالعه بیشتر سردرگمی بیشتر. از بزرگواران تقاضا دارم لطفا در بخش های زیر در مدل های دوربین d7200,d7100, d5300 ,d5500 به این حقیر راهنمایی برسانند.
در مورد عمر شاتر ، سازگاری با لنز های روز و تولید در آینده(نسبت به تجربه در دوربین های مدل قدیمی و لنز های روز) ، راحتی در استفاده از دکمه ها و تنظمات ، نسبت قیمت به کیفیت دوربین ،کیفیت عکسبرداری ،و ...
با تشکر