درود
پیشنهاد میکنم روی 100D هم فکر کنید ، دوربین خوبیه با قیمت 600D و مشخصاتی کم و بیش شبیه 700D!
پ.ن.: پست آخرتون رو ندیدم! مبارکتون باشه!
درود
پیشنهاد میکنم روی 100D هم فکر کنید ، دوربین خوبیه با قیمت 600D و مشخصاتی کم و بیش شبیه 700D!
پ.ن.: پست آخرتون رو ندیدم! مبارکتون باشه!
دوستان و اساتید محترم سایت اگه مقایسه ای برای خرید بین سه دوربین Nikon D7100 و Canon 700D و 70D با لنز های 140-18 و 18-135 STM ، داشته باشیم به نظرتون کدوم بهتره؟
اولویتها:
1. دوام و مقاومت دوربین در استفاده طولانی و شرایط نسبتا نامناسب جوی، یعنی تو استفاده در شرایط نم بارون یا برف مختصر روش بباره 700D به اندازه اون دوتای دیگه قابل اعتماد نیست. ولی آیا مشکل پیدا میکنه؟
2. لنز 140-18 نیکون به پای کیفیت stm 135-18 کنون میرسه؟ (فیلم برداری زیاد ملاک نیست)
3. قیمت که هرچقدر پایین تر بهتر
4. اگه کلا رعایت کنی و خوب نگه داری ولی گاهی شرایط بده بالا رو دوربین تجربه کنه ، عمر کدوم بیشتره؟
5. صفحه نمایش چرخان به شخصه تجربه کردم که بعضی وقتها واقعا به کار میاد
6. ویزور 7100 از 700D در کیفیت و کارایی چقدر بهتره؟
در مقام مقایسه مشخصه 700D از دو دوربین دیگه در مقام پایینتری قرار داره ولی قیمت جذابتری داره و کیفیت قابل قبول و لنزی هم که در نظر گرفتم فقط همونهاست. از دوستان و اساتید محترم فروم درخواست میشه من و افرادی مثل من رو که قصد خرید دارن راهنمایی فرمایند.
با سلام 70D از 700D خیلی بهتره ولی در مقایسه با 7100 نیکون تقریبا برابری میکنه بجز دینامیک رنج بالاتر نیکون!
تاچ کنون 70D و صفحه چرخان LCD مفید و کاربردی هست و ارگونومی بهتری در مقایسه با همتای نیکونی دارد(نظر شخصی)
نهایتا انتخاب شما بهتره بین 70 و 7100 باشه ولیکن باید دوربین رو در دست بگیرید!
لنز 18-135 STM نیز لنز بسیار خوبی هست!
موفق باشید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
700 دی دوربين جالبی نيست نويز و ديناميک رنج عمق رنگ حتی از 600 دی هم کمتر شده که مثلاً فکوس ممتدش موقع فيلم برداری اضافه بشه اما اون هم خيلی کند عمل ميکنه و در استفاده عملی تغيير چندانی با مدل های قديمی نکرده
70 دی خيلی بهتر عمل ميکنه و فکوس ممتد سريعی داره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با توجه به اینکه گفتید در شرایط بارون و برف مقاومت دوربین خوب باشه احتمال دادم برای عکاسی در طبیعت و کوه دوربین رو می خواید که در این صورت D7100 رو پیشنهاد میدم
D7100 همچون 70D بدنه خوبی داره اما از لحاظ دینامیک رنج که بسیار بسیار در عکاسی طبیعت مهم هست D7100 بهتره ....
به نظر من D7100 + 18-140VR مناسب هست
مهدی
از راهنمایی دوستان ممنونم، ولی بیشتر میخواستم بدونم تو دوام و مقاومت 700 دی در شرایطی که عرض کردم یعنی گاهی وقتا نه همیشه اندک نم بارونی روش بشینه یا کمی برف برای چند لحظه نه تو بارون زیاد ، مقاومتش چقدر با دی 70 و 7100 نیکون تفاوت داره چون تو قیمت بیش از یک میلیون فرق دارن و این برام مبلغ کمی نیست.
ضمنا تو تفاوتشون در موارد دیگه هم اگه بحث کنید ممنون میشم مثل تفاوت کیفیت ویزور 700 دی و 7100 نیکون همینطور فرق کیفیت 140-18 نیکون با 135-18 stm کنون
هيچ كدام از دوربين هاي ذكر شده به هراه لنزهاي گفته شده، داراي سيلينگ مناسب براي آب و هواي نامساعد نيستند. 700D اصلاً سيلينگ ندارد و 70Dو D7100 سيلينگ نسبتاً كمي دارند ولي لنزهاي 18-140 و 18-135 فاقد سيلينگ هستند.
به نظر من ريسك نكنيد و اين دوربين ها و لنزها را زير باران نبريد.
كاورهائي براي پوشاندن لنز و دوربين در هواي باراني موجود است كه مي توان با قيمت نسبتاً ناچيز تهيه كرد.
من 600D داشتم و 700D خریدم
کیفیت تصاویر ثبت شده تفاوتی نداره
از لحاظ این مواردی که شما میفرمائید منم 600D رو برای لحظاتی زیر بارون و برف و مه ( شبنم ) استفاده کردم . مشکلی براش پیش نیومد
700D هم نباید فرقی با اون داشته باشه
18-135 کنون لنز خیلی خوبیه ، روی 700D ( و طبیعتا 70D ) فوکوس بسیار خوب و سریعی میده ( هم عکاسی هم فیلمبرداری )
فول فریم همون 35 میلیمتری هست که در واقع اندازه سنسور 36×24 داره
اما دوربین های جدید رو کراپ فریم میسازن، چون اولا هزینه ساخت سنسور فول فریم 20 برابر ساخت کراپ هست چون سطح مقطع بزرگ تری داره و این باعث میشه برای انعکاس تصویر به گوشه های فریم باید از شیشه های خیلی با کیفیت استفاده شه که هزینه بر هست ولی برای کراپ نور کامل انعکاس داده میشه و احتیاج به این هزینه اضافی نیست برای سازنده دوم اینکه فول فریم از لحاظ اندازه و وزن بزرگتر و سنگین تر از کراپ در میاد و طبق تجربه عکاس ها در طولانی مدت این وزن بیشتر اذیت کننده میشه مگر اینکه همیشه تو آتلیه یا روی پایه استفاده شه
مطلب مهمتر از همه اینکه فول فریم نسبت به کراپ با رزولوشن یکسان دو حالت داره، یا فاصله پیکسل ها از هم بیشتره یا تو بعضی دوربین ها اندازه پیکسل ها بزرگتره، که در هر دو صورت دوتا نتیجه داره؛
اول اینکه به خاطر سطح بیشتر دریافت نور در زمان یکسان بیشتره، تو نور های معمولی با تغییر تنظیمات برای کراپ قابل جبرانه اما فرقشون تو iso های خیلی بالاست که فول فریم نویز کمتری پیدا میکنه
دوم اینکه چون بزرگتره اون مگاپیکسل به سطح بیشتری داره میرسه بنابراین رزولوشن تو کراپ بهتر از فول فریم هست.
نکته بعدی اینکه فول فریم تو لنز های ثابت تصویر وایدتری میده پس برای عکاسی واید دست عکاس باز تره (کاربرد برای آرشیتکت ها) ، اما کراپ بر عکسه یعنی چون کادر بسته تر میده برای عکاسی تله مناسب تره و دست عکاس بازتره تو انتخاب لنز
فول فریم برای واید گرفتن مناسب تره، برای عکاسی تو نور بسیار کم یا بسیار زیاد مناسب تره
کراپ دوربین های سبک تر، تنوع لنز بیشتر، مناسب تر برای عکاسی تله، مناسب برای وقتی که میخوای از عکس پرینت بزرگ بگیری و البته ارزونتر قدیمترا شرکتها میومدن امکانات خاص خودشون رو تو دوربین های فول فریم میذاشتن، مثه
6d
ولی الان دیگه از این خبرا نیست، یه دوربینی مثه k3 اومده همه امکانات رو برای یه دوربین کراپ قرار داده