به نظرم مقایسه با این شکل زیاد نتیجه قابل استفاده ای نداره. برای کسی این میزان تفاوت قیمت توجیه پذیره و برای کس دیگری خیر ، لذا نسخه واحدی نمیشود پیچید. اما در حالت کلی تجربه های میدانی موید این مسئله هستند که رضایت کاربران آماتور جدی از ترکیب اول (70دی با 18-135) بالاتر از ترکیب دومه.
در تایید صحبت دوستان باید عرض کنم منم فکر میکردم کیفیت تصویر تمام aps-c ها یکسان هست بخاطر سایز سنسور یکسان و ...
حداقل انتظار داشتم 700d از 60d پایینتر نباشه ولی دیدم که از 600d هم کیفیت تصویر کمتری داره
اصولا هر بادی روی عمق رنگ و کیفیت تصویر و میزان نویز ایجاد شده تاثیر داره
نویزی که در 700d ایجاد میشه بیشتر از 600d ولی 70d کمتر از 60d نویز داره مخصوصا تو ایزوهای بالا اختلاف واضحه
من بعد از چند سال مطالعه و پیگیری ریویوها قادر به تشخیص تفاوت خروجی بدنهها در کلاس کراپ نیستم. نه اینکه هیچ تفاوتی که در تستهای آزمایشگاهی مشخص میشود وجود نداشته باشد یا اینکه فرضا اختلاف ۵ سال در تکنولوژی تولید بهبودی ایجاد نکرده باشد. اما اگر دو عکس از این دو بدنه مورد بحث را کنار هم بگذارید قادر به تشخیص نیستم که کدام مربوط به کدام بدنه است. برای من حتی اگر دو عکس در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی هم گرفته شده باشند و حتی با مقایسه کنار هم باز هم تفاوت قابل تشخیصی که در نگاه اول و بدونه دقت زیاد مشخص کند کدام عکس به کدام بدنه مربوط است دیده نمیشود! شاید دوستان مهارت خیلی بیشتری در برسی عکسها داشته باشند!!!
روی هم رفته جدا از بحث لنز فکر میکنم توجیهی برای کاربر آماتور وجود ندارد که برای خروجی بهتر بدنه بالاتر را تهیه کنند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
من چند سال 60D داشتم و الآن 70D. برای من اختلاف خروجی دو دوربین هم در فرمت Raw و هم Jpg خصوصاً در ایزوهای بالاتر از 800 کاملاً محسوس است. البته حتی از دیدن عکس خروجی یک دوربین فول فریم و یک دوربین کراپدار و بدون مراجعه به اگزیف، نتوان فهمید که کدام عکس مربوط به کدام دوربین است چه رسد به دوربین کراپدار، ولی برای کسی که با هر دو دوربین در شرایط نوری مختلف عکاسی کرده تفاوت ها محسوس است.
اگر نظر این سایت رو قبول کنیم که یعنی 700D بدترین دوربین کراپدار کنونه!!! از همه پایینتر حتی 1000D و 400D و...!
Untitled.jpg
جلال پارسا