آن نویزگیری نیست.
آن حضور فیلتر AA روی سنسور است که کارش چیز دیگری است.
برای عکاسی بهتر از ستارگان باید سراغ بدنههایی بروید که سنسور آنها این فیلتر را ندارند . مانند D7100 . یا از همه بهتر بدنهی مخصوص این کار D810 A
آن نویزگیری نیست.
آن حضور فیلتر AA روی سنسور است که کارش چیز دیگری است.
برای عکاسی بهتر از ستارگان باید سراغ بدنههایی بروید که سنسور آنها این فیلتر را ندارند . مانند D7100 . یا از همه بهتر بدنهی مخصوص این کار D810 A
سلام جناب کوروش
منظور بنده تاثیر فیلتر Anti Aliasing نیست (که بیشتر دوربین ها برای حذف اثر موار Moire دارند) بلکه نویز گیری در فایل Raw است. قبلاً چنین نویزگیری در دوربین های نیکون روی فایل های Raw انجام می شد. نمی دانم در دوربین های جدید نیکون هم چنین نویزگیری انجام می شود یا خیر.
تا جایی که من میدانم ، این موردی که شما اشاره میکنید فقط در نوردهی بلندمدت انجام میشود ، چون به صورت پیشفرض گزینهی NR ،در این نوع نوردهی ON است . اگر شما این گزینه را خاموشکنید ، هیچنوع کاهش نویزی انجام نمیشود .
در بقیهی انواع نوردهی ،هرگز کاهش نویزی در فایل RAW انجام نمیشود .
سلام و عرض ادب
بله کوروش جان
دقیقا توی منو ها همچین گزینه ای هستش که من تفاوت رو واقعا با روشن خاموش کردن این مود حس کردم
هم بعد از لانگ شات زمان زیادی برای پروسس گرفته شد و هم تصویر نویز کمی داشتش
اما با خاموش کردن این مود عکس عین حالت عادی ثبت میشد و دقیقا همون زمانی که برای عکاسی روز صرف میشد ،صرف شد.
در کل فایل های خام کنون کمی بزرگتر هستش اما من در ویرایش به شخصه کنترل بهتری روی فایل های نیکون داشتم و اثر تغییرات بهتر مشاهده میشد در تصویر.
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درسته که صفحه نمایش لمسی یا چرخان در امر عکاسی یا مخصوصا تصویربرداری کمک خیلی خوبی میکنه و قابلیت جالبی هست ولی حتی بهترین صفحه نمایشها هم هرگز با تصویری که از ویزور میتونین ببینین قابل قیاس نخواهد بود،البته منظور ویزور اپتیکال یک دوربین DSLR هست. ویزور کلا داستانش فرق میکنه.
در تایید صحبت جناب کوروش،
با تجربه ای که از دوربین خودم D7000 دارم، عمل نویز گیری در صورت فعال بودن Long iso noise reduction روی فایل jpg اتجام میشود نه فایل خام. وقتی هر دو فایل رو تو کامپیوتر نگاه میکنم و مقایسه می کنم، کاملا مشخصه که عمل نویز گیری تا حد زیادی روی تصاویر jpg اعمال میشه حتی در نور روز، وجود نویز هم در تصاویر raw مشهود هست که نشان از عدم انجام پروسه نویز گیری روی تصاویر داره.
نویزگیری در نوردهی طولانی مدت و نویزگیری در ایزو بالا که در همه دوربین های کانن و نیکون هست. منظور بنده چنین نویزگیری نیست.
اصولاً این موضوع وقتی مشخص شد که در عکاسی نجومی متوجه شدند در عکس های RAW که با دوربین های نیکون گرفته می شود بعضی اجرام آسمانی حذف شده اند که با پیگیری های بعدی مشخص شد در فرایند تولید فایل های RAW در دوربین های نیکون نویزگیری اندکی انجام می شود و این امر باعث حذف برخی اجرام به جای نویز می شود.
یکی از مدیران محترم سایت هم مدتها پیش پستی در این خصوص داشت که احتمالاً می شود در سایت آن را پیدا کرد.
البته موضوع مربوط به سالها پیش است و شاید اکنون وضعیت فرق کرده باشد.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان بنده قصد خرید یک دوربین dslr برای عکاسی آسمان شب (میدان دید باز بیشتر) رو دارم. حدود قیمت 1 تا 1.5 میخواستم لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
و اینکه بررسی های زیادی برای مقایسه نویز دوربینها canon و nikon انجام دادم ولی نتایج خیلی گیج کننده بود، بطوری که نویز دوربینهای nikon حتی سطح مبتدی ها کمتر از نویز سطح نیمه حرفه ای canon بود (در فایلهای RAW بدون noise reduction ) .
لینک: Nikon D5200 In-Depth Review: Digital Photography Review
بنظر من که nikon یه تغییراتی توی خروجی RAW اعمال میکنه!!! نظر شما چیه؟ این برای عکاسی شب و ستاره ها مضر نیست؟؟؟
آقا وحید عزیز، چیزی که شما خواستید فقط دوربین نیست، بلکه بدنه دوربین + لنز مناسب هستش. متاسفانه با قیمتی که شما فرمودید فقط می توانید یه بدنه با لنز معمولی نو تهیه کنید. برای خرید لنز مناسب عکاسی آسمان به 1 تا 1.5 میلیون دیگر نیاز دارید (دست دوم).
به شما پیشنهاد می کنم اگر واقعا به این مبحث علاقه مندید، با دوربین DSLR و لنز کیت معمولی شروع کنید و وقتی به اندازه کافی تجربه کسب کردید، با پس انداز خود لنز مناسب هم تهیه کنید (لنزی مثل توکینا 11-16)...
همونطور که بارها به دوستان دیگر هم گفته ام، اگر قصد خرید بدنه و لنزهای گرانقیمت (کراپ) در آینده ندارید، تفاوت خاصی نمی کند با کدام شروع کنید. البته در رده ارزان قیمت، نیکون گزینه های جذابتری دارد.
به شخصه مدل نیکون 5300 رو توصیه می کنم. اگر توانستید این مدل را تهیه کنید و با آن تمرین کنید تا در زمان مناسب لنز مناسب آسمان شب هم تهیه بفرمایید...
قبلا اینطور بود... الان چندان اطلاع ندارم. اما اگر عکاسی اجرام بسیار کم نور اعماق آسمان با تلسکوپ انجام نمی دهید، مسئله تعیین کننده ای نیست. در عوض دوربین های نیکون ارزان قیمت، رفتار نویزی بسیار بهتری نسبت به همتایان کنون خود دارند که برای شما که دستتان از لنز خوب کوتاه است و نیاز به بالا بردن ایزو دارید، نعمتی ست.بنظر من که nikon یه تغییراتی توی خروجی RAW اعمال میکنه!!! نظر شما چیه؟ این برای عکاسی شب و ستاره ها مضر نیست؟؟؟