سلام
گنونم پیدا بشه اما نه به راحتی!
یکی از بچه ها یه تر و تمیز داره که میخواد بفروشه :
نمیدونم فروش رفته یا نه
اما میتونید ازشون بپرسید از کجا خرید کردن
سلام
گنونم پیدا بشه اما نه به راحتی!
یکی از بچه ها یه تر و تمیز داره که میخواد بفروشه :
نمیدونم فروش رفته یا نه
اما میتونید ازشون بپرسید از کجا خرید کردن
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
یک کیف میخوام برای فوجی hs20
چی بخرم خوبه؟ چند نمونه بهم نشون بدید که چشم بسته نرم بخرم
مرسی
کیف Lowepro fastpack 250 خریداری شد. ممنون برای همفکری و توصیه ها
A better camera won’t do a thing for you if you don’t have anything in your head or in your heart ~ Arnold Newman
Nikon D90 + 18-105 Kit Lens
به نظرم بزرگ اومد برای همین ترجیح دادم 250 بگیرم. البته این به نظر اومدن مستقیم نبود یعنی سفارش اینترنتی دادم.(ویدئوها رو دیده بودم و عکس ها و ...) بعدش دیدم اشتباه کردم. به هر حال همین هم جوابگوی نیاز فعلیم هست. کیفیت خیلی خوبی داره. کلا دوستش دارم.
A better camera won’t do a thing for you if you don’t have anything in your head or in your heart ~ Arnold Newman
مبارکتون باشه. کوله ی عالی است.
سوالم به این دلیل بود که خودم یه مدت تو نخ 250 بودم ولی متوجه شدم که 350 ظاهرا یک بند سینه (chest harness) داره که برای بارهای سنگین خیلی به کتفها کمک میکنه و 250 اونو نداره و تصمیمم عوض شد و به سمت 350 متمایل شدم. همانطور که گفتید مشکل 350 این بود که کمی بزرگ بود بنابراین نهایتا معادلشو در برند تامراک خریدم که تقریبا تمام پارامترهای مورد نظرم رو داشت البته گرونتر بود.
با سلام
مبارک باشه . من یه Fastpack 250 دارم که حدود یه سال و نیم پیش خریدمش . خیلی خوبه اما نتونستم ازش استفاده کنم . میخواستم توی سایت برای فروش بزارم دیدم اون موقع 110 بود الان 170 قیمت زده . کلا کیف خوبیه با یکی دو تا اشکال کوچیک البته از نظر من .
Lowepro Fastpack 250
بعدش هم یه adventure 160 خریدم که بیشتر به کارم اومد و عملا از اون دارم استفاده می کنم . اینم کیف خیلی خوبیه . البته این مدل هم قیمتش بالارفته . من 30 خریده بودم الان 45 گذاشته .
Lowepro Adventura 160
سایت هایی که کیف های دوربین رو نمایش و آنلاین میفروشه رو لطفا معرفی کنید که بتونم مقایسه کنم
ممنون