با سلام. یک راهنمایی می خواهم. دوستان کسی می تونه بگه کیفهای لوپرو و یا تامراک را کجا می تونم تهیه کنم؟ بعضی فروشگاه های اینترنتی رو گشتم فقط چند مدل داشتند. منتظر پ خ هستم. لطف می کنید.
با سلام. یک راهنمایی می خواهم. دوستان کسی می تونه بگه کیفهای لوپرو و یا تامراک را کجا می تونم تهیه کنم؟ بعضی فروشگاه های اینترنتی رو گشتم فقط چند مدل داشتند. منتظر پ خ هستم. لطف می کنید.
ویرایش توسط M.Reza Changiz : Tuesday 6 January 2015 در ساعت 17:07 دلیل: غلط املایی
درود
باتوجه به نیاز شما بنده این مدل ها را پیشنهاد می کنم!
البته این پیشنهاد شخصی من هست و جنابعالی شخصا باید تصمیم نهایی را بگیرید!
در خصوص اینکه اکثر کیفها جای دو لنز را دارند هم به خاطر این هست که بشود از فضای اضافی به خوبی استفاده کرد و حتی دید آینده نگری هم برای دوربین داشت
ارادتمند.
Lowepro Nova Sport 7L AW (البته این مدل فقط گنجایش یک لنز اضافی را داره )
caselogic SLRC-202
Manfrotto BELLA VI SHOULDER BAG
2GO 25
Vanguard Pampas II 22
ارادتمند
با سلام به همه دوستان. آیا کسی از این کیف استفاده کرده: Tamrac Velocity 10x.
به نظر هم جاداره، هم راحت حمل میشه، هم دسترسی سریع فراهم می کنه. تصمیم گرفتم بخرم. اگر کسی تجربه ای داره خوشحال می شم بخونم.
من ازش استفاده کرده ام در حد یکی دوساعت حمل کردم و کیف خوبیه. آقای سیاوش فتحی هم دارن این کیف رو آیدیش یادم نیست siavash ... یک دنباله ای چیزی هم داره
تاجایی که یادمه بادی بزرگ با 24-105 . یک 200-70 اف 4 و یکی دولنز دیگه هم توش جا میشد. برای لوازم خرده ریز تو جیب هاش جا داره. از کیس های اضافه تامراک هم میشه استفاده کرد که به کیف وصل میشه .اغلب روی بند
من این کیف رو دارم و ازش راضی هستم ...
محکم است ، دو سالی هست تقریبا همیشه روی کولم بوده و همچنان اتصالات و بند آن مستحکم است...
جای یک فلاش و یک لنز 200-70 را در دو طرف یک بدنه دارد ، و یا دو تا بدنه در اطراف و یک فلاش در وسط ( البته من همیشه شیوه نخست را استفاده کردهام )
و در زیپ بیرون هم جای سیمها و مموری و فیلتر و ...
خوبی این کیف در ایناست که میتوانید به راحتی بند آن را از روی گردن بچرخانید و کیف را به جلوی خود آویزان کنید و به راحتی دوربین را درآورده و عکاسی کنید ...
در این لینک میتوانید ببینید :
tamrac | Velocity 10x
سلام بچه ها یه راهنمایی میخواستم ازتون . بین انتخاب ابن کوله ها موندم و میخوام کمکم کنید امروز میخوام برم بخرم
lowepro runner 350
lowepro Fastback 250
Case Logic SLRC-206
Vanguard Sky borne
سلام
دوستان از کجا میتونم همچین کیفی یا چیزی مشابه این برای فیلترهام پیدا کنم.
20130110000738722.jpgIMG_6077.jpgIMG_6126.jpg
جلال پارسا
مانفروتو سري محصولات آفرود خودش را معرفي كرد. مجموعه اي از كوله پشتي، سه پايه و ....
manfrotto off road | B&H Photo Video
جالبترين محصولش براي من باتوم راهپيمايي است كه قابليت استفاده به عنوان تك پايه را نيز دارد:
Manfrotto Off road Aluminum Walking Sticks (Blue) MMOFFROADB B&H
1086414 (1).jpg
IMG_430226 (1).jpg
محصول جالب ديگه سه پايه اي آلمينيومي با وزن 600-700 گرم و قابليت تحمل 2.5 كيلوگرم است. اين سه پايه بال هد روي خودش دارد.
Manfrotto Off road Aluminum Tripod with Ball Head MKOFFROADR B&H
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"