دوستان از مدل های موجود در ایران، کوله برای استفاده داخل شهر چی رو پیشنهاد می کنید؟ دوربین + لنز و یک فلاش.
دوستان از مدل های موجود در ایران، کوله برای استفاده داخل شهر چی رو پیشنهاد می کنید؟ دوربین + لنز و یک فلاش.
در بین کوله های لوپرو یا مانفروتو، کوله ای هست که علاوه بر جا داشتن برای یک دوربین و 3-4 لنز و شارژر و فیلتر و .... جایی هم برای سه پایه سنگین 190 XproB بعلاوه هدش رو داشته باشه ؟
میدونم که سه پایه ها بیرون کوله بسته میشن اما اون کوله هایی که من دیدم معمولاً برای سه پایه های کوچیک ظرفیت دارن.
نمیدونم دستهام کمه یا کوله ها و وسایلم زیادن !؟>؟!
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
اصولا سه پایه خارج کوله بسته باید بشه به دلایل گوناگون!
اما شما می توانید به راحتی با مراجعه به لینک زیر کیف یا کوله مورد نیازتون را با انتخاب لوازم مورد استفاده از بین پیشنهادات انتخاب کنید.
لینک انتخاب
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم برای 6دی با لنز 24-105 و یک سه پایه با لبتاپ و دیگر مخلفات یه کیف راحت ، جادار ، ارزان فیمت ، و ......
به طور خلاصه هم خدا را میخوام هم خرما را :)
تو نت و همین فروم میچرخیدم یه چند تایی کیف دیدم ولی فقط Transit Backpack 350 AW نظرم رو جلب کرد.
اگر کسی از دوستان این کیف رو داره بگه کارکردش چطوره ؟
از کجا میتوانم تهیه کنم ؟
حدود قیمتش چنده و غیره
یا اگر پیشنهادی بهتر دارین ممنون میشوم کمک کنید
http://store.lowepro.com/backpacks/t...ckpack-350-aw#
سلام
برای ی دوربین نیکون و دوتا لنز و ی 3پایه چ پیشنهادی دارید؟؟
قیمت حدود200(- +50)
کوله باشه
من این مدلهارو دیدم(اینترنتی البته) نظرتون دربارشون چیه؟؟ کیفیت و سبکی و ضربه گیری و دسترسی آسون ب دوربینم مهمه واسم :دی
Manfrotto Bravo 30 Backpack
Vanguard ZIIN 60
Vanguard Adaptor 41
Benro Beyond B200
:گل
درود
قیمت این تک پایه نباید بیشتر از 70 دلار باشه!
چند سال پیش شرکت Leki که یکی از اصلی ترین تولید کننده های باتوم های متنوع است یک مدل به این شکل با قابلیت اتصال بال هد تولید کرده بود!
لینک محصول Leki