سلام به گل و گلاب های عکاسی !!!!
دوستان من تو سایت Lowpro چک کردم اما ترجیح دادم از شا که دارین بپرسم ! من با یه D70s و 70-300 و 18-70 Offtrail 1 رو بگیرم یا 2 ؟؟؟؟؟
دوربین همیشه و هرجا همراهم هست .
آخه تفاوت قیمت حدود 30 تومان هست و از طرفی سایزشون هست که مثل اینکه تفاوت اساسی داره .
فرهاد جان شما که مارو حسابی خجالت دادی دیروز تا حالا .
اول از این همه لطفت ممنون .
دوم اینکه خوب نظر شما چیه ؟ . به نظرت اگه کمری نگیرم شونه هام خسته نمیشه ؟ آخه من خیلی زیاد راه میرم . دیوونه ی مستند اجتماعی و خبری هستم که همیشه و همه جا دوربین دستمه ! .
بعد حالا مارک های دیگه رو میبینم متوجه میشم که جدا lowpro کیف های حرفه ای داره . خوب شما بگو ! اینقدر عجله میکنم میترسم این آقای عفت رخ گل و گلاب( که گفت زود خبرش رو بهم بده برات می فرستم) تموم کنه کیف هارو !!!!
ممنون بابک خان .
اتفاقا یه چیز جالب رو بگم . من هر وقت می خوام وسیله ای در رابطه با عکاسی بخرم میرم توی اون تاپیک معرفی تجهیزات و یا توی امضاهای بچه ها نگاه میکنم . و جدا عرض میکنم که با این کار 60 درصد تصمیم رو میگیرم !!
من خودم تصمیمم همون offtrail 2 هست از road هم خیلی خوشم میاد اما گویا تموم کردن !
حالا بذارین ببینیم فرهاد خان گل نظرشون چیه ؟ مطمئنم ایشون هم پیشنهادهای خوبی دارن .
دوستان کسی سراغی از کیفهای لومیکس داره در تهران از کجا میشه پیدا کرد؟
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2
فرمایش شما کاملا درست ولی اولویت کیفهای لومیکسه اگه ست باشه که بهتره اونم اگه بدرد بخورن من که در ارومیه اصلا کیف درست وحسابی ندیدم حدود 10 روز دیگه میام تهران .راستی من کیفی میخوام که چند تا کنورتر هم توش جا بشه مثلا 3 تا با فلاش اگه جای لپتاب داشته باشه عالی میشه.راستی کیف شما چند و چقدر زیر قیمته؟:::big grin:::
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2