میخواستم نظر دوستان عزیز رو در مورد شارژر و باطری 2500mah Fuji بدونم ؟ و آیا کسی تجربه کار با این نوع باطری و شارژر رو داره؟
میخواستم نظر دوستان عزیز رو در مورد شارژر و باطری 2500mah Fuji بدونم ؟ و آیا کسی تجربه کار با این نوع باطری و شارژر رو داره؟
جناب كيواني! با سلام، آيا اين مجموعه را داريد يا در صدد تهيه آن هستيد؟
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
با سلام
جناب حیرتی من پنج شنبه برای خرید شارژر به فروشگاه پرشیا رفتم
ولی متاسفانه آن مدل را نداشتند و یک مدل جدیدتر اومده بود ولی با همون مشخصات فقط 2500 میلی آمپر بود با قیمت 40.000 تومان
به چند مغازه دیگه هم رفتم آنها هم این مدل رو نداشتند و این 2500 میلی رو داشتند که آخرین قیمت 36000 تومان بودش
فقط یک مغازه در داخل پاساژ ایران بود که این مدل رو داشت که قیمت آن 30.000 تومان بود منتها حقیقتش من میترسیدم که بخرم شاید قلابی باشه
گفتم باز هم باشما مشورتی داشته باشم (در ضمن یکی از دوستانم آدرس جایی رو دادند که همین شارژر 2500 میلی آمپر رو با قیمت 33.000 تومان عرضه میکردند ) نظرتون رو در این رابطه هم بفرمایید . منظورم خرید با این قیمت و اصل یا قلابی بودن آنها !!!
کلا چه پیشنهادی میدین
با تشکر
جناب 919! با سلام،
1- مدل جديد BCG-34HRE است با باتري 2500mAh كه به خاطر همان 2000 تومان گرانتر است وگرنه شارژر همان است.
2- امتياز خريد از پرشيا اين است كه از اصل بودن شارژر و باتريها مطمئن خواهيد بود.
3- فكر كنم ميتوانستيد از پرشيا حداقل 2000 تومان تخفيف بگيريد.
4- اگر چند بار ديگر به پرشيا برويد و برگرديد، هزينه تمام شده ممكن است از 45،000 تومان هم فراتر رود. البته احتمال اصل بودن 33،000 توماني را رد نميكنم، اما شما كه فعلاً امكان كشف اين موضوع را نداريد، بهتر نيست ريسك نكنيد و ذهن و هزينه بيشتري بر سر اين مطلب نگذاريد؟
ویرایش توسط yousefmon : Friday 12 May 2006 در ساعت 21:22
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
متاسفانه یا خوشبختانه دارم !!!نوشته اصلی توسط yousefmon
یعنی طوری شد که اجبارا و با اینکه درکیفیت شارژر های سونی شکی نداشتم من شارژر فوجی را خریدم .
جناب كيواني! بنابراين، چنانچه مشكلي برايتان نداشتهاند، حداكثر لذت را از آنها ببريد. اگر شارژر و باتريهاي فوجي اصل باشند، كيفيتشان خوب است. البته بحث شارژرهاي سوني (دو مدل خاصي كه بحث زيادي دربارهشان شده) به دليل استقلال مقر باتريها در كليه مراحل شارژ و تخليه جدا است و آدميزاد را از كليه دردسرهاي متداول شارژرها رها ميكنند.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
جالبه!
فروشنده نه حاضر شد پس بگیره نه حاضر شد مابه التفاوت رو بده!
Bcg-34hre را نیمه دوم اردیبهشت 85 به قیمت 38500 خریدم. عجب شارژری است . خرید های دیگه اتلاف وقت و اعصاب و پول است.
هادی هژیرآذر
ابر باتريها
محققان MIT در حال تحقيق بر روي نوع جديدي از باتريها هستند كه بيشتر شباهت به خازن دارند تا باتريهاي "واكنش شيميايي" امروزي. اصولا يك خازن (بر حسب اندازه) ظرفيت بسيار كمتري نسبت به يك باتري دارد، يعني هر چه خازن كوچكتر باشد ظرفيت آن هم كمتر است. اما در اين تكنولوژي جديد، محققان از رشته هاي بسيار ريزي (نانو تيوبها) براي افزايش سطح داخلي درون خازن استفاده كرده و بدين ترتيب قدرت ذخيره آن را بالا مي برند. از لحاظ تئوري، باتري هاي جديد در همان اندازه و ظرفيت باتريهاي قابل شارژ امروزي، مي بايست در چند ثانيه شارژ شوند. همچنين ديگر نيازي به تعويض آنها نيست چون مثل باتريهاي كنوني هرگز ضعيف نمي شوند.
تصويري از نانو تيوبهاي بكار رفته در سطح داخلي خازن:
منبع: www.dpreview.com
صادق طاهری
سلام
ممنون از پست مفید شما
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370