سلام دوستان
من تازه S3 خریدم و بعد از این که فهمیدم یک شارژر تقلبی cfl و دو بسته باتری تقلبی sony که هم رو جعبش و هم روی خودشون نوشته بود : made in Japan به من انداختند خیلی حالم گرفته شد! رو باتریها نوشته بود 3800 میلی آمپر ولی بعده فهمیدم اصلا sony از 2500 میلی آمپر بیشتر نزده!! حدود 20 تومان دادم به اونا و از جمهوری خریده بودم . حالا پولش هیچی ولی کلی علاف (درسته؟!) شدم چون یک هفته رفتیم سفر و دوربینه باتریش دم به دم تموم می شد.
حالا بگذریم میخواستم یک شارژر و باتری عالی برای canon S3 معرفی کنید، با توجه به این که تو دفترچش نوشته شارژر و باتری خود Canon رو بخرید ولی نمی دونم اونا بهترن یا اینا ؟ تازه اصل باتری Canon تو تهران پیدا می شه؟؟؟؟؟
راستی یک توصیه ای برای دیگر دوستان که می خواهند باتری و شارژر بخرند دارم که به ضرری که من کردم دچار نشوند،
اولا یاتری شارژی قلمی از 2800 میلی آمپر بیشتر نداریم و اگر دیدید مطمئن شوید قلابیه مخصوصا سونی که 2500 میلی آمپر بیشتر نزده
ثانیا باتری رو اگه از نمایندگیش بگیرید مطمئن ترین راه هست و به made in Japan و این ها دیگر اهمیت ندهید که نصف این ها هم قلابی هستند.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: