سلام
دوستان شارژر فندکی ( برای شارژ از داخل ماشین!) برای باتری 500D در تهران وجود داره? چند قیمته؟ این نوع شاژر ها عمر باتری رو کم نمی کنه؟
به نظرتون خرید یک شارژر فندکی ارجحتره یا یک باتری اضافه؟
سلام
دوستان شارژر فندکی ( برای شارژ از داخل ماشین!) برای باتری 500D در تهران وجود داره? چند قیمته؟ این نوع شاژر ها عمر باتری رو کم نمی کنه؟
به نظرتون خرید یک شارژر فندکی ارجحتره یا یک باتری اضافه؟
Canon 500D + 18-55 + 55-250
باطريهاي ههنل شارژ رو به خوبي نگه ميدارن و شكل و شمايل خوبي هم دارند . اما بزرگترين ايرادشون اينه كه خيلي زود خراب و غيرقابل استفاده ميشن و ديگه هم هيچ كاريشون نميشه كرد.
در مورد 6 عدد از باطري قلمي NiMh بنده كه از نمايندگي و باشارژر خود ههنل خريدم كه اين اتفاق افتاد .در خصوص باطريهاي ليتيوم يون مورد اشاره شما هم تا جايي كه يادمه يكي دو تا از بچه هاي فروم به چنين مشكلي برخوردن .
لذا به نظر بنده انتخاب اصلح همان كانن است.
ویرایش توسط shabab : Wednesday 31 March 2010 در ساعت 09:28
بنام خدا
سلام دوستان
باطري Camelion چه كيفيتي دارد؟
براي دوربين canon 50 d باطري كامليون به قيمت 15000 تومان در بازار عرضه شده است.
Canon 50 ِ18-200
sony U520
من همچین مشکلی برام پیش نیامده. البته ظاهرا تا 1 سال گارانتی تعویض داره. من از باطری های لیتیوم یون استفاده کردم. متاسفانه باطری های اورجینال کانن پیدا نمیشه . یه جا دیده بودم میگفت 15 تومان کانن اوریجینال . ظاهرش هم به اوریجینال میخورد اما از باطن خبر نداشتم. اما هانل بر ای 400D به قمیت 25 بود. فکر کنم بین باطری های متفرقه جنس بدی نباشه. من که برای باطری قلمی فقط sony-precharged استفاده میکنم . پیشنهاد هم میکنم تا کمیاب نشده چند جفت بخرید. داشتنش ضرر نداره.
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
باطريهاي قلمي نيكل متال بنده كه خراب شدن مربوط به همين چندماه اخير بود . اما باطري ليتيوم يوني كه گزارش خرابيش رو دادن مربوط به دوسال قبل است . لذا ممكنه در باطريهاي جديدتر كيفيت تغيير كرده باشه .البته خوشبختانه تا حالا تقلبي ههنل رو در بازار نديدم بعضي فروشگاههاي معتبر هم سراغ دارم كه ادعا ميكنن اوريجينال كانن رو دارن .(البته صحت ادعاشون رد يا اثبات نشده )
چند ماه قبل پس از خراب شدن باطريهاي مذكور در حالي كه تصميم قاطع به خريد شارژر سوني در سفر آتي به تهران گرفته بودم بطور اتفاقي(و البته بدليل نياز) از سوپرماركت داخل شهرك (بخوانيد بقالي سر كوچه) يك جفت باطري نيكل متال 2500m دوراسل گرفتم تا شايد براي مدتي كارم راه بيفته ،اما بر خلاف تصور ديدم كه كيفيتي بسيار فراتر از چيزي كه فكر ميكردم دارن و لذا چون فوق العاده ازشون راضي بودم رفتم و يك جفت باطري باقيمونده رو هم گرفتم. در حال حاضر از اين باطريها بهمراه شارژهاي باز مانده از ههنل و يونيروس استفاده ميكنم .
عکاسی بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته از این دنیا بروم؟ :cool:
دوستان عزیز توجه نمایند باطری مورد نظر c.f.l می باشد نه c.f.i
http://cflbatteries.com/pil/sf1/01.jpg
درسته CFL
نمی دونم از نوع شارژ کردن یا شارژره که با اینکه میلی آمپرش از دو نوع باطری من بیشتره اما، عکسهای کمتری می تونم باهاش بگیرم. شایدم اصل نیست
عکاسی بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته از این دنیا بروم؟ :cool:
سلام دوستان
من چند سال هست که به دلیل نوع شغلم (مدیر خدمات پس از فروش شرکت فعال در زمینه تلفن بیسم) با مسایل مربوط به باطری در گیر هستم. به دلیل وجود انواع محصولات تقلبی در بازار همیشه مصرف کننده دچار مشکل میشه. این مورد برای خودم به عنوان صاحب دوربین عکاسی با باطری شارژی هم وجود داشته. طبق تجربه ای که در این زمان پیدا کردم اولا توصیه میکنم به هیچ وجه سراغ باطری CFL نرید. چون پولتون رو دور میریزید.
در حال حاضر بهترین باطری های موجود در بازار و با در نظر گرفتن قیمت این ها هستش.
سونی 2500 یا 2700 با هولوگرام ایران رهجهو که قبل از بسته بندی و روی مقوا نصب شده قیمت 6000 تومن
کملیون always ready 2500 ساخت هنگ کنگ قیمت 6000 تومن
energizer که میلی آمپر یادم نیست ولی قیمتش بی خودی بالاست 8000 تومن
varta 2350 که قیمت بیش از حد بالاست . حدود 11000 تومن. به نظرم 1000 تومن بیشتر پرداخت کنید 4 تا باطری بخرید خیلی بهتره.
شارژری که خودم دارم مدل SONY BCG-34HRMF هست که 4 تا باطری 2700 داره.
این شارژر دارای DISPLAY هست که د صورت ایراد باطری سیگنال میده. قیمتش در 2 ماه پیش به همراه 4 باطری 39000 تومن بود. به نظر من که عالیه