(فوری)
سلام شارژر کنون 500دی کسی قیمت داره ؟
(فوری)
سلام شارژر کنون 500دی کسی قیمت داره ؟
سلام دوستان
من حدودا 9 ماهه که دوربین Nikon D5100 خریدم و همون اول فروشنده بهم گفت اول باید شارژ باتری کامل خالی شه بعد شارژ کنی !
الان تو یه سایت تصادفی خوندم که باتری یون لیتیم رو نباید از شارژ کامل خالی و بعد شارژ کرد ضرر داره براش یعنی دقیقا برعکس چیزی که تا حالا من انجام دادم ! معمولا یا باتری خالی خالی میشد یا صبر می کردم تا باتری نتونه شاترو فعال کنه بعد شارژ می کردم...
حالا کدوم درسته ؟!
ممنونم
من هم در مورد LI-ION iچنین مطلبی خوندم که نباید کمتر از 10-20 % بشه شارژش و قضیه شارژ و دشارژ کامل مال باطری های NIMH & NICD بود
ممنون پدرام جان
حالا یه سوال دیگه،خیلی وقتا برای من پیش میاد که مثلا نصف شارژ باتری خالیه ولی من دوربینو در حد شارژ کامل لازم دارم،می تونم با وجود این که شارژش نصفه هستش به شارژر وصلش کنم ؟
و این که باتری تا چه مدت تو دوربین بمونه ضرری برای دوربین و باتری ایجاد نمیشه ؟ چون مثل این که نباید باتری رو به مدت طولانی تو دوربین نگه داشت،این مدت طولانی چقدره ؟
(شرمنده،نمی دونم جای این سوالا اینجا هست یا نه،ولی از همون موقعی که دوربینو خریدم ذهنمو درگیر کرده...!)
سلام من امروز شارژر کملیون مدل bc-1007 با 4 تا باتری اولویز روش خریدم ... وقتی گزاشتم واسه شارز بد یه ساعت چراغ 2 تاش سبز شد ولی 2 تای دیگه قرمز موند وقتی جاشونو عوض کردم چراغا چشمک قرمز زدن ار چیه؟ از چیه؟ یعنی خرابه؟ علت چشمکم چیه؟
ممنون از دوستان
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
اگه باطریها رو بصورت پک دوتایی میخریدید پشپ پک ونه خود باطری تاریخ تولید رو میزد. در ضمن من نزدیک 15 جفت تا حالا واسه خودم و دوستان تهیه کردم یه شلم شوربایی هست که بیا و ببین اولش تاریخ تولید مل یه سال قبل بود ولی یک ماه پیش خریدم واسه دوسال پیش بوده٬ خیلی مطمئن نباشید که حتما سری ساخت جدیده.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3