-
پاسخ: نظر سنجی در مورد شارژری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام خدمت دوستان :
اگر شارژری با این مشخصات وجود داشته باشد شما چه قیمتی برای آن پیشنهاد می کنید و به عنوان یک خریدار تا سقف چه قیمتی حاضر به خرید آن می شوید؟
1- سیستم آنالیز باطری برای نشان دادن خرابی و نوع ترکیب باطری
2- صفحه نمایش با قابلیت نمایش میزان جریان باطری ، نوع ترکیب باطری ، زمان باقیمانده شارژ ، اتمام شارژ
3- سیستم قطع خودکار شارژ و شارژ آماده به کار باطری حتی در صورت ماندن باطری روی شارژر تا 3 ماه
4- منوی تعریف نوع ترکیب باطری و جریان نامی باطری
5- شارژ باطری قلمی و نیم قلمی
6- شارژ باطری های آلکالاین تا 10 بار
7- سیستم تشخیص باطری خراب
8- شارژ حداکثری باطری بدون گرم شدن باطری توسط پالسهای الکترونیکی
9 شارژ دو مرحله ای با جریان 1000 میلی آمپر و ولتاژ
َ10- عملکرد جدید سیستم REFRESH همزمان با عمل شارژ برای کاستن اثر حافظه
11- بوق هشدار اتمام شارژ ، اتصال باطری به شارژر ، و خروج باطری از شارژر
12- کنترل میکرو پروسسوری فرایند شارژ
لطفا نظر بدهید:)
البته کيفيت ساخت نيز در قيمت خيلي دخيل است. همين مشخصات و ويژگيها را ممکن است يک شارژر طراحي شده در تايوان نيز داشته باشد. اما تصور کنيد چنين شارژري را Varta آلمان طراحي کرده و ساخته باشد. در اين صورت -براي بنده به شخصه- ديگر قيمت فاکتور عمدهاي نخواهد بود. چون آن قدر به کيفيت اطمينان دارم که ميدانم هر چه به پايش بدهم ارزش دارد.
-
چرا اینقدر بی مهری؟
با سلام خدمت دوستان !!!
چرا نظر سنجی همیشه مورد بی اهمیتی قرار می گیرد . من با این نظر سنجی قصد شوخی و یا فرا فکنی نداشتم
خواست من از شما عزیزان برای این نظر سنجی یک سورپرایز بود و ایجاد راه حلی برای این همه مشکلاتی که شما در زمینه باطری و شارژر داشتید .
وامروز با اطمینان به شما میگویم که چنین شارژری را شرکت ما طراحی کرده است و هیچگونه مشابه خارجی نیز ندارد و تشکر میکنم از آن دوستی که نظر داده بود.
پس خواهش میکنم نطرات خود را مطرح کنید چرا که من به دلیل اهمیت دادن به نطرات شما فعالان در زمینه عکس این تاپیک را برگزیده ام
باتشکر
-
پاسخ: چرا اینقدر بی مهری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
با سلام خدمت دوستان !!!
چرا نظر سنجی همیشه مورد بی اهمیتی قرار می گیرد . من با این نظر سنجی قصد شوخی و یا فرا فکنی نداشتم
خواست من از شما عزیزان برای این نظر سنجی یک سورپرایز بود و ایجاد راه حلی برای این همه مشکلاتی که شما در زمینه باطری و شارژر داشتید .
وامروز با اطمینان به شما میگویم که چنین شارژری را شرکت ما طراحی کرده است و هیچگونه مشابه خارجی نیز ندارد و تشکر میکنم از آن دوستی که نظر داده بود.
پس خواهش میکنم نطرات خود را مطرح کنید چرا که من به دلیل اهمیت دادن به نطرات شما فعالان در زمینه عکس این تاپیک را برگزیده ام
باتشکر
سلام
دوست عزیز (کاش اسمتون رو یه جایی مینوشتید مثلا در امضای خودتون) ما بی صبرانه منتظر این سورپرایز هستیم :::happy:::
این که کسی نظری نمیدهد هم فکر نکنم بخاطر بی ارزش بودن این مساله باشد ، بلکه دوستان نمیخواهند با ارسال آف تاپیک به این تاپیک ، از موضوع خارج بشوند و موجب کاهش بار علمی موضوع شوند .
مثل دوست عزیزی که فرمودند ، اگر چنین شارژری وجود داشته باشد و کیفیت ساخت و عملکرد واقعی (مثل اون که شما فرمودید) داشته باشد ، اینجاست که شاید بشه گفت پرداخت هر مقدار پول (البته در حد معقول) برای این شارژر ارزش دارد .
من که حتما یکی میگیرم با اینکه الان 2 تا شارژر دارم ( یه شارژر فوری و یه معمولی)
مخصوصا که به دست تلاشگران هم وطن و خوبمون ساخته شده باشه :)
ما منتظریم
موفق و سربلند باشید
-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
به نظر من اگر بخوام این شارژر رو امتحان کنم در درجه اول سلامت باطریم مهمه. اگر بتونید یه جور تضمین برای سلامت باطری بدید فروش خوبی خواهی داشت.
طبق تجربه انتظار یک ایرانی از جنس ایرانی کیفیتی در حد مشابه های آلمانی و آمریکاییه و نه آسیای شرقی.یعنی تو ذهن مشتری خوب و بد بودن نسبت به اروپا سنجیده میشه
-
پاسخ: نظر سنجی در مورد شارژری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام خدمت دوستان :
اگر شارژری با این مشخصات وجود داشته باشد شما چه قیمتی برای آن پیشنهاد می کنید و به عنوان یک خریدار تا سقف چه قیمتی حاضر به خرید آن می شوید؟
1- سیستم آنالیز باطری برای نشان دادن خرابی و نوع ترکیب باطری
2- صفحه نمایش با قابلیت نمایش میزان جریان باطری ، نوع ترکیب باطری ، زمان باقیمانده شارژ ، اتمام شارژ
3- سیستم قطع خودکار شارژ و شارژ آماده به کار باطری حتی در صورت ماندن باطری روی شارژر تا 3 ماه
4- منوی تعریف نوع ترکیب باطری و جریان نامی باطری
5- شارژ باطری قلمی و نیم قلمی
6- شارژ باطری های آلکالاین تا 10 بار
7- سیستم تشخیص باطری خراب
8- شارژ حداکثری باطری بدون گرم شدن باطری توسط پالسهای الکترونیکی
9 شارژ دو مرحله ای با جریان 1000 میلی آمپر و ولتاژ
َ10- عملکرد جدید سیستم REFRESH همزمان با عمل شارژ برای کاستن اثر حافظه
11- بوق هشدار اتمام شارژ ، اتصال باطری به شارژر ، و خروج باطری از شارژر
12- کنترل میکرو پروسسوری فرایند شارژ
لطفا نظر بدهید:)
سلام
من شخصا" براي چنين شارژري (با توجه به ميزان نيازم به شارژر قلمي، ايراني بودن آن و طراحي آن كه حدس ميزنم در حد شارژرهاي مطرح بازار نباشد) در نهايت تا 35-30 تومان حاضرم بپردازم،نه بيشتر! البته ممكن است با ديدن ظاهر اين شارژر و يا شنيدن نظر كساني كه از آن استفاده كرده اند؛ كلا" حاضر به خريد آن نباشم. :::big grin2:::
به علاوه اينكه شايد چند تا از مشخصاتي كه ذكر كرده ايد، در شارژرهاي موجود در بازار وجود داشته باشد و چيز جديدي نباشد، فكر ميكنم موارد 3 و 7 و 12 از اين دست باشند.
در ضمن تا جاييكه ميدانم شارژر باتري آلكالاين (كلا" باتريهاي غير شارژي) به شدت از سوي توليد كننده ها منع ميشود.
با آرزوي موفقيت :::happy:::
-
با توجه به صحبتهاي دوستان بنظر من هم كيفيت و عمر قطعات بسيار مهمتر از كميت است .
لذا قيمت رو نميشه پيشنهاد داد .
اليته بنده متوجه 6 نشدم مگه باطري آلكالين رو هم ميشه شارژ كرد
-
همان گونه که دوستان گفتند کیفیت بسیار مهم است . همان طور که خود شما هم می دانید کیفیت و امکانات یک وسیله دو مقوله کاملا جدا هستند یعنی ممکن وسیله ای امکانات خوب اما کیفیت پایینی داشته باشد.
خوب اگر شارژر شما با این امکانات خوبی که برایش متصور هستید(ظاهرا هنوز به مرحله تولید نرسیده) کیفیت بالایی داشته و بدون اشکال باشد . و از آزمایشات سربلند بیرون بیاید مطمئن باشید بنده به شخصه مبلغ بالایی برای آن پرداخت میکنم.
کیفیت بالا می تواند قیمت بالا را هم تا حدودی توجیه کند.
پی نوشت : امیدوارم در کار خود موفق باشید . اما گمان نمی کنم با این بساطی که شرکت های محترم چینی راه انداخته اند و حتی در کشورهای غربی پیشرفته هم کسی جلودارشان نیست ... جنس ایرانی (چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت ) بتواند با آنان رقابت کند.
ببخشید با دوستان هم خط رو خط شدم
-
اگر کیفیت ساخت و طراحی این شارژر خوب باشد و وظایفش را که ذکر کردید به خوبی عمل کنند در عمل و در طول زمان ،
40 هزار تومان (بدون باتری) ارزش پول دادن دارد
اگر قرار است این شارژر در ایران تولید شود، باید علاوه بر طراحی خوب قسمت های الکترونیکی، بدنه (مخصوصا جاهیایی که دو قطعه به هم می رسند) و عملکرد دکمه ها قابل قبول باشد
یکی از دلایل که این شارژر سونی ال سی دار که من دارم خیلی خوب در بازار فروش کرده، همانا ظاهر شکیل آن است
مگر چند درصد از مشتریات اینقدر فنی با شارژر نگاه می کنند،
شرکت هایی که در محصولاتشان ابداعی به خرج می دهند، کلی تبلیغ می کنند تا آن را به مردم عادی تفهیم کنند
به هر حال شارژری با این مشخصات، برای یک حرفه ای مزیت زیادی دارد و کار با این شارژر احساس تسلط خوبی به شخص می دهد.
-
تشکر وتوضیح!!
باتشکر از همه دوستانی که در این نظر سنجی شرکت داشتند توضیح چند نکته که دوستان به آنها اشاره کرده اند را ضروری می دانم
1- در مورد شارژ باطری های آلکالاین که شاید برای اولین بار باشد که مطرح می کنم این است که بله باطری های آلکالاین نیز تا حدود 10 بار شارژ میشوند اما نه با شارژر هایی که در باطری های شارژی استفاده می شود و اینکه منظور از شارژ نه شارژ باطری آلکالاینی که عمر تولید آن سپری شده باشد برای مثال باطری که 1 سال در یک وسیله کم مصرفی استفاده شده دیگر نمی تواند شارژ شود زیرا خاصیت آلی آن از بین رفته است ولی در وسیله ای مانند دوربین که در مدت کوتاهی باطری خالی می شود می توان آن را 5 الی 10 بار شارژ مجدد کرد و این مساله کاملا توجیه شده وحتی بعضی شارژر های اروپایی برای این نوع باطری ها نیز وجود دارد که قیمت بالایی نیز دارد .
2- در مورد قطع خودکار شارژر ها خود نیز می دانم چرا که با بسیاری از شارژر ها کارکرده ام ولی مساله قطع خودکار جدای از آن چیزی است که شما در کاتالوگ اصلی شارژر مشاهده میکنید تا چه رسد به اینکه بعضی از فروشندگان خاموش شدن چراغ شارژ را نشان از قطع جریان شارژ اعلام می کنند و برای شما پیشنهادی دارم نمی گویم یک اوسکوپ که کار ما با اینها سنجیده میشود فقط یک آمپر سنج را در مسیر شارژر های پیشرفته برای مثال نوع 907 camelion قرار دهید خواهید دید که حتی پس از شارژ کامل یعنی نشان دهنده پر بودن lcd باز هم جریانی حدود 300 میلی مشاهده خواهید کرد در صورتی که جریان نگهداری یا Ihold که قبلا گفته ام باید برای نیکل کادمیوم 20 میلی آمپر و برای نیکل متال هیدرید 10 میلی آمپر باشد در غیر این صورت عمر باطری کاهش می یابد
3- در مورد سیستم میکروپروسسوری منظورم واقعا پروسسوری یعنی یک پردازنده داخل شارژر باشد من به عنوان مدیر فروش تمامی شارژر ها را شکم پاره کرده ام که حدود 80 در صد آنها بجز یک ترانس و چند عدد مقاومت ودر 20 در صد بعدی مانند شارژر های آلمانی camelion مضاف بر یک آی سی مقایسه و ترانس سوییچینگ چیز دیگری نیافتم . میکرو پروسسور یعنی یک آی سی که مغز هوشمند سیستم باشد که در شارژر طراحی شده ما فقط 2000 خط برنامه نویسی کامپیوتری بر روی میکرو پروسسور انجام شده است.
باتشکر دوباره:)
-
پاسخ: تشکر وتوضیح!!
با سلام و سپاس مجدد از جناب بيات،
1- خصوصاً ابعاد كوچك شارژر و نيز كيفيت ساخت و زيبايي و تميزي آن در قيمتي كه آدميزاد ميل پرداختش را پيدا ميكند، بسيار اثرگذار است. مثلاً من ظاهر و تميزي شارژرهاي Camelion را نپسنديدم و برعكس، شارژر ريفرشدار Sony BCG-34 HRMF4 را تحسين ميكنم. بنابراين در صورتي كه شارژر طراحي شده شما ساخته شود و كارايي لازم را در زمينه قابليتهايي كه ذكر كرديد، داشته باشد، شخصاً و بدون توجه به گران يا ارزان بودن آن تصور ميكنم با كيفيت ساخت Camelion تا 50،000 و با كيفيت سوني فوق تا 70،000 تومان حاضر به خريدش باشم. البته حمل بر تشكيل يك مزايده يا دامن زدن به تورم نشود!
2- راستي شارژر سوني نامبرده را كنترل و تست كردهايد؟
3- ضعفي كه در اكثر يا همه ريفرشدارها ديدم، شروع خودكار و بيخبر عمل شارژ بلافاصله پس از اتمام ريفرش است. در حالي كه ممكن است هدف كسي فقط خالي كردن و نگهداري باتري به مدت طولاني باشد. از طرفي ممكن است كسي يك سيكل تخليه و شارژ بخواهد و در زمان اتمام عمل Refresh خواب بوده و يا در محل حضور نداشته باشد. بنابراين بايد در مود ريفرش هم امكان انتخاب وضعيت شارژ دستي باشد (بعد از ريفرش، دستگاه خاموش شود و شارژ را شروع نكند تا اگر كاربر خواستيم، آنرا فعال نمايد) و هم حالت Auto Charge كه بلافاصله بعد از اتمام عمل تخليه، شارژ را شروع كند. اين را گفتم تا اگر شد، در طراحي مدنظر قرار دهيد.
-
سلام
از چند تاپیک قبلی معلومه که حرفه ای ها دارن با هم صحبت میکنن.پس من که ترم صفریم زود یه چیزی میپرسمو میرم!
این پک با قیمت 29500 تومن اصله یا تقلبی؟
http://www.iranbattery.ir/fa/images/...0AA%202500.jpg
-
سلام
پکهای اصلی و شرکتیه باتری سونی برچسب هولوگرام دارند
به قیمت خیلی توجه نکنید، چون بعضیها تقلبی رو به قیمت بالا میفروشن که مشتری شک نکنه ! :cool:
این قیمتی که شما میگید برای باتریه اصله (که میتونه 2-3 تومنم ارزونتر باشه)
اما در مورد این باتری های 2500 سونی یه راه دیگم هست واسه فهمیدن اصل بودنشون، باتری اصلی سر مثبتش، زمینه ی سبز رنگ داره، اما تقلبیش سیاهه، من جفتشو دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HJJ
چرا روزه شک دار می گیرید؟ از نمایندگی های سونی بخرید بدون نگرانی در مورد اصل بودن (در مورد بهترین قیمت باید یک مقدار دور بزنید)
نمایندگی سونی در ایران برای یک سری از محصولات شرکت "بازرگانی ایران" و محصولاتی دیگر "ایران رهجو" می باشد
لینک زیر را ببینید
http://www.sony.co.ir/corporate/reso...tml/index.html
هر دو شرکت باتری ها و شارژر های سونی را در بین خرده فروشان و نمایندگی های خود پخش می کنند
نمایندگی های شرکت "بازرگانی ایران " در تهران عموما "سونی سنتر" ها هستند و ایران رهجو هم بیشتر در مراکز خرید کامپیوتری نمایندگی دارد.
آدرس و شماره تلفن خرده فروشان را از لینک زیر می توانید بیابید
http://www.sony.co.ir/section/shop
-
پاسخ:
دوست عزیز!!
در شارژر سونی که شما مد نظر دارید نوع تقلبی و یا اصلی آن بیشتر روی باطری متوجه است یعنی شارژر
این دو مدل تفاوت چندانی ندارد وحتی نوع اصلی آن نیز در باطری حرف چندانی برای گفتن ندارد. چراکه از یک سو شرکت سونی در ساخت باطری خیلی هم کار ارزشمندی ندارد چون که فعالیت های این شرکت بیشتر روی صوت وتصویر معطوف می باشد واز دیگر سو باطری های جالبی هم اگر دارد برای کشور های اروپایی تولید میکند و آن چیزی که به بازارهای ما می رسد البته به اصطلاح (اصل ) درجه 2 می باشند :)
-
پاسخ:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز!!
در شارژر سونی که شما مد نظر دارید نوع تقلبی و یا اصلی آن بیشتر روی باطری متوجه است یعنی شارژر
این دو مدل تفاوت چندانی ندارد وحتی نوع اصلی آن نیز در باطری حرف چندانی برای گفتن ندارد. چراکه از یک سو شرکت سونی در ساخت باطری خیلی هم کار ارزشمندی ندارد چون که فعالیت های این شرکت بیشتر روی صوت وتصویر معطوف می باشد واز دیگر سو باطری های جالبی هم اگر دارد برای کشور های اروپایی تولید میکند و آن چیزی که به بازارهای ما می رسد البته به اصطلاح (اصل ) درجه 2 می باشند :)
آقای بیات این طور که می فرمایید نیست،
در ابتدا تمام حرفه ای های این فروم بر عمر مناسب و بازده ای خوب باتری های سونی اتفاق نظر دارند (و از جمله خودم به عنوان یک کابر متوسط که البته با وسواس خاصی این جور محصولات را می خرم ) و تنها محصولی با اصالتی است که به خوبی در بازار توزیع شده است (توزیع گسترده ای از باتری های شرکت هایی مثل پاناسونیک یا فوجی و .... وجود ندارد)
=======
و بهتر است در مورد شرکت ها در این جا بحث نشود که از عنوان تاپیک دور می شویم،
نمی توان این قدر ساده در مورد های این شرکت های معظم و قدیمی صحبت کرد
ولی برای روشن شدن موضوع باید عرض کنم ممکن است خود سونی فناوری تولید باتری های مرغوبی نداشته باشد اما دلیلی ندارد که خود سونی باتری های تولید کند، این همه شرکت های ژاپنی قدر در زمینه باتری وجود دارد
برای مثال مطلبی را که خودم در یک سایت ژاپنی خواندم (به زبان ژاپنی که با گوگل ترجمه شان کردم)، باتری های CycleEnergy آبی سونی را شرکت Sanyo برایش تولید می کند، و حتی در پشت بسته بندی باتری های سونی موجود در بازار نوشته شده که این باتری ها از فناوری Eneloop استفاده کرده اند (Eneloop نام براندی است که سانیو بر نوعی از باتری ها با نرخ دشارژ پایین نهاده است)
و به علاوه روی این باتری ها زده "Made in Japan" و طبق قوانین وارادات کالا اگر کالایی ساخت جای دیگری باشد نمی تواند با نام ساخت ژاپن وارد کشور شود مگر اینکه غیر قانونی وارد شود.
شرکت سانیو هم از ابتدا گرایشاتی به انرژی و باتری داشته و دارد (تاریخچه شرکت را در اینترنت مرور کنید)
به طور کلی تولید کنندگان اصلی باتری در دنیا گمنام هستند. مانند نوتبوک (http://en.wikipedia.org/wiki/Quanta_Computer)
-
این هم شارژ فوری وارتا ( varta ) که 4 باتری رو توی 15 دقیقه بصورت کامل شارژ میکنه !
http://www.imagehosting.ir/files/dpw...47vfz32kee.jpg
کارکردش بسیار عالی هست و واقعا خیلی سریع شارژ میکنه .
همچنین برای هر باتری LED نشانگر وضعیت شارژ داره که بسیار بدرد بخور هست .(اگر باتری نباشد خاموش ، در هنگام شارژ قرمز و بعد از اتمام شارژ سبز میشوند)
چون باتریها در این شارژر با جریان بالا شارژ میشوند در قسمت زیر باتری ها یک خنک کن تعبیه شده که وقتی باتریها در حال شارژ باشند ، از داغ شدن بیش از حد اونها جلوگیری میکنه .
همچنین این خنک کن ( fan ) بعد از کامل شدن شارژ هم کار میکنه تا باتریها کاملا خنک بشن (البته تست نکردم ببینم بعد از خنک شدن باتریها ، خنک کن قطع میشه یا نه ! ولی بعد از برداشتن باتریها قطع میشه )
آداپتور این شارژر هم جریان 15 ولت با 4.7 آمپر برای این شارژر تولید میکنه و توان مصرفیش هم 75 وات هست .
در مورد ابعاد و وزن هم بگم که شارژر اندازه ی بسیار خوفناکی داره :::big grin2::: وزنش هم به همراه آداپتور و 4 باتری قلمی ، حدود 580 گرم هست .با آداپتورش روی هم اندازه D90 هم میشه lol
http://www.imagehosting.ir/files/p6s...jsi33k7f1u.jpg
به همراه این شارژر دو عدد باتری نیم قلمی ( سایز AAA ) وارتا با ظرفیت 1000 mah هم بود
که قیمتش هم 35.000 تومن بود
همچنین 2 جفت باتری 2100 mah وارتا هم گرفتیم به قیمت جفتی 6.000 تومن
-
پاسخ:
آقای نادری باتشکر از شما
ولی منظور بنده چیز دیگری میباشد > ببینید شما آیا واقعا 1000 باری که شرکت های سازنده باطری قید میکنند تست کرده اید ثانیا آیا آمپری که روی باطری قید شده است را تست حقیقی کرده اید دمای دشارژی که می بایست باطری در وضعیت های سخت جواب دهد را تست کرده اید و تست های مختلفی که بنده نمی خواهم حرف به درازا بکشد چراکه مباحث مختلفی در آزمایشات باطری ها باید انجام گیرد
ماحصل اینکه برای مثال باطری 2500 سونی که شما میخرید ممکن است برای کار شما جواب دهد ولی اگر یک باطری با آمپر 2500 حقیقی بخرید چه خواهید گفت؟
مباحث مفصلی در مورد باطری ها وجود دارد بنده خواستم فقط نتایج آزمایشات شرکت نیرو الکترونیک را که 5 سال زمان صرف تحقیقات و آزمایشات شده است را در پیشنهادی بگنجانم نه اینکه نظر خود را تحمیل کنم .
بااحترام فراوان:)
-
سلام دوستان
ببخشید که مزاحم بحث داغ شما میشم - چندصفحه از ابتدای این تاپیک و چند صفحه انتهای این تاپیک رو خوندم ولی به این نتیجه رسیدم که ای کاش از اول این سوال رو مطرح میکردم و اینهمه وقت نمیذاشتم چون چند مدل شارژر و سه مدل شارژر سونی معرفی شده که باعث سردرگمی بیشتر من شد
خواهشی که دارم اینه که نتیجه بحث رو در یک پست حالا اگه پست اول باشه که چه بهتر و اگر نشد در پست آخر برای من بنویسید تا پاسخ پرسش هام رو بگیرم و بتونم با خیال راحت برای خرید اقدام کنم
1- چه مارکی و چه مدلی بگیرم؟ همراه با عکس و راهنمائی های لازم در مورد رنگ و ظرفیت باطری و تعداد باطری و غیره (که بعضی از اونها رو تو پستهای قبلی خوندم ولی اگر در یک جا جمع بشوند برای دیگران هم راهنمایی خوبی خواهند بود)
2- از کجا بخرم همراه با تلفن و آدرس فروشگاه - ترجیحا تو خیابان جمهوری - ضمن این که میدانم که شارژر سونی را باید از نمایندگی های سونی بخرم اما هم برای دیگران راهنمایی خوبی خواهد بود و هم من از معتبر ترین و ارزان فروشترین فروشگاه مطلع خواهم شد
3- چگونه از آن استفاده کنم تا طول عمر باطری ها به حداکثر برسد
با تشکر فراوان
-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد
سلام دوست عزیز
درمورد سوالهایتان ابتدا لازم است نکته ای بگویم بنده در صفحه موضوعات دو تاپیک باعنوان نکاتی برای استفاده از باطری 1و2 مختص باطری قرار داده ام بهتر است مطالعه نمایید و در مورد سوالهایتان نیز به ترتیب در حد توان پاسخ خواهم داد
1- مارک ومدل و ظرفیت باطری و شارژر بر اساس هر مصرفی متفاوت می باشد حالا اگر شما نوع مصرف خود را ذکر نمایید بنده گزینه برتر را برایتان خواهم گفت و همچنین شارژر نیز بر اساس نوع مصرف ، سرعت شارژ ، نوع باطری که شارژ خواهد شد کاملا فرق می کند مختصرا چیزی نیست که با یک مقاله حل گردد زیرا مبحث تجربه در میان می باشد پس بهتر است نوع دوربین و تعداد باطری های به کار رفته را و اگر میسور است مقدار مصرف دوربین که در کاتالوگ موجود می باشد را عنوان نمایید .
2- سوال دوم مربوط به بنده نمی شود چون فروشگاه ما در شهرستان می باشد ولی اگر مشخص شود چه شارژر و باطری می خواهید قیمت آنرا خواهم گفت
3- همانطور که قبلا گفته ام اگر باطری شما از نوع ni-mh ویا ni-cd باشد همیشه باطری را کاملا تخلیه و سپس شارژ نمایید ولی دیگر گزینه ها مربور به کیفیت باطری و نوع شارژر می باشد
در ضمن در آینده نیز یک تاپیک با موضوع مختص شارژر اختصاص خواهم داد.
موق باشید:)
-
پاسخ:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
آقای نادری باتشکر از شما
ولی منظور بنده چیز دیگری میباشد > ببینید شما آیا واقعا 1000 باری که شرکت های سازنده باطری قید میکنند تست کرده اید ثانیا آیا آمپری که روی باطری قید شده است را تست حقیقی کرده اید دمای دشارژی که می بایست باطری در وضعیت های سخت جواب دهد را تست کرده اید و تست های مختلفی که بنده نمی خواهم حرف به درازا بکشد چراکه مباحث مختلفی در آزمایشات باطری ها باید انجام گیرد
ماحصل اینکه برای مثال باطری 2500 سونی که شما میخرید ممکن است برای کار شما جواب دهد ولی اگر یک باطری با آمپر 2500 حقیقی بخرید چه خواهید گفت؟
مباحث مفصلی در مورد باطری ها وجود دارد بنده خواستم فقط نتایج آزمایشات شرکت نیرو الکترونیک را که 5 سال زمان صرف تحقیقات و آزمایشات شده است را در پیشنهادی بگنجانم نه اینکه نظر خود را تحمیل کنم .
بااحترام فراوان:)
بله حرف شما درست است، سازندگان در عرضه محصولات خود صد در صد با مشتریان صادق نیستند،(مختص به باتری نیست) ولی با تمام این احوال در بازار فعلی ایران که اغلب محصولات چینی هستند و کیفیت خوبی ندارند، محصولی مانند باتری های مذکور بهتر از همه تلقی می شوند و کار با آنها مطمئن و رضایت بخش است (به طور نسبی)
اگر این باتری های سونی که شما می فرمایید این چنین کیفیتی دارند پس از باتری های چینی چه انتظاری باید داشت:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
سلام دوست عزیز
درمورد سوالهایتان ابتدا لازم است نکته ای بگویم بنده در صفحه موضوعات دو تاپیک باعنوان نکاتی برای استفاده از باطری 1و2 مختص باطری قرار داده ام بهتر است مطالعه نمایید و در مورد سوالهایتان نیز به ترتیب در حد توان پاسخ خواهم داد
1- مارک ومدل و ظرفیت باطری و شارژر بر اساس هر مصرفی متفاوت می باشد حالا اگر شما نوع مصرف خود را ذکر نمایید بنده گزینه برتر را برایتان خواهم گفت و همچنین شارژر نیز بر اساس نوع مصرف ، سرعت شارژ ، نوع باطری که شارژ خواهد شد کاملا فرق می کند مختصرا چیزی نیست که با یک مقاله حل گردد زیرا مبحث تجربه در میان می باشد پس بهتر است نوع دوربین و تعداد باطری های به کار رفته را و اگر میسور است مقدار مصرف دوربین که در کاتالوگ موجود می باشد را عنوان نمایید .
2- سوال دوم مربوط به بنده نمی شود چون فروشگاه ما در شهرستان می باشد ولی اگر مشخص شود چه شارژر و باطری می خواهید قیمت آنرا خواهم گفت
3- همانطور که قبلا گفته ام اگر باطری شما از نوع ni-mh ویا ni-cd باشد همیشه باطری را کاملا تخلیه و سپس شارژ نمایید ولی دیگر گزینه ها مربور به کیفیت باطری و نوع شارژر می باشد
در ضمن در آینده نیز یک تاپیک با موضوع مختص شارژر اختصاص خواهم داد.
موق باشید:)
با سپاس از پاسخ شما
دوربین مورد نظرم - که هنوز نخریدم - به احتمال زیاد a590 یا a1000 یا چیزی در همین حد هست و تا اونجا که من اطلاع دارم اینها باطری قلمی مصرف میکنند
سعی کردم از دوربین های شارژر دار مارک های دیگه مثل سونی یکی رو انتخاب کنم ولی دیدم که تنظیم دستی رو از دست میدم برای همین هم منصرف شدم یکی از همین دوربین های مورد بحث رو مد نظر دارم البته از شما چه پنهون گاهی اوقات یک نیم نگاهی هم به sx110is میندازم که خودش شارژر داره ولی از رنج قیمت و ابعاد مورد نظر من خارج هست. بهر حال برای مصارف دیگه مثل اسباب بازی های باطری خور که مصرف بالایی دارند هم میتونم از این بحث استفاده کنم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
با سپاس از پاسخ شما
دوربین مورد نظرم - که هنوز نخریدم - به احتمال زیاد a590 یا a1000 یا چیزی در همین حد هست و تا اونجا که من اطلاع دارم اینها باطری قلمی مصرف میکنند
سعی کردم از دوربین های شارژر دار مارک های دیگه مثل سونی یکی رو انتخاب کنم ولی دیدم که تنظیم دستی رو از دست میدم برای همین هم منصرف شدم یکی از همین دوربین های مورد بحث رو مد نظر دارم البته از شما چه پنهون گاهی اوقات یک نیم نگاهی هم به sx110is میندازم که خودش شارژر داره ولی از رنج قیمت و ابعاد مورد نظر من خارج هست. بهر حال برای مصارف دیگه مثل اسباب بازی های باطری خور که مصرف بالایی دارند هم میتونم از این بحث استفاده کنم
با تشکر
SX110 هم همراهش شارژر ندارد... بايد باتري و شارژر را جدا تهيه کنيد. :(
-
پاسخ:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز!!
دوست عزیزم این فرمایش شما کاملا اشتباه است.
شرکت سونی بین 5 شرکت بزرگ تولید کننده باطری های هوشمند قرار دارد.
تیراژ این شرکت حدود 27% باطری های هوشمند عرضه شده در جهان است.
حدود 48% باطری های لب تاب توسط این شرکت تولید می شود.
این شکرت برای بیش از 17 شرکت بزرگ ( مثل اپل ، دل ، آی بی ام ، زیمنس ، فوجیتسو ، ....... ) باطری لب تاپ تولید می کند.
برای 4 کمپانی تولید کننده دوربین ( حتی کانن و نیکون ) باطری های هوشمند تولید می کند.
شاید چون باطری 24 ولت! کامیونی از سونی ندیده اید تصور می کنید که جایگاه سونی نازل است.
در طی 5 سال اخیر بیش از 20 مورد اختراع و نوآوری جدید توسط سونی در عرصه باطری ها ایجاد شده است ( به سایت سونی گلوبال مراجعه کنید )
سونی در حال حاضر یکی از پیشرو ترین کمپانی های تحقیقاتی در مورد خودرو های برقی ( مبتنی بر باطری ) می باشد ( با همکاری تویوتا )
بزرگ ترین رقیب شناخته شده سونی در عرصه باطری های هوشمند شرکت معظم سامسونگ است.سامسونگ از نظر تیراژ همپای سونی است اما از نظر تنوع هنوز جایگاه بالایی ندارد.این شرکت هم به کمک کمپانی نیسان در حال کار بر روی خودرو های برقی هستند.
در مورد درجه بندی باطری ( و اصولا محصولات سونی ) این شرکت بشدت سخت گیر است و ادعای این شرکت این است که برند سونی در همه جای جهان کیفیت یکسانی ندارد.
اصولا سونی باطری به نام درجه 2 و یا امثال اینها ندارد ( این مورد با باطری های تقلبی کاملا متفاوت است )
خلاصه اینکه بنده کاملا فرمایش شما را نادرست می دانم.
-
پاسخ:
گرامی دوست محترم جناب قبادی:
کسی که قصد مجادله ندارد مگر 1 تومان به جیب سونی برسد یا نرسد به حال بنده فرقی میکند تا که برایش سر بشکنم و یا خرابش کنم .
بنده برای عرضه تجربیاتم که سالیان دراز در زمینه باطری وشارژر است در این تاپیک خواستم کمکی کرده باشم و الا آنقدر سرم شلوغ هست که بجای جواب دادن به سوالات شما دوستان به کارم بپردازم
الا ایحال ببینید اگر شما بعضی اخبار را در مقالات و یا سایت ها می خوانید شرکت ما در کار واردات باطری می باشد وبه حد کافی از این بروشور ها واخبار در انباری های شرکت ما موجود است (هرچیزی که می خوانید دلیل بر صحت نیست)
و اما در مورد جواب سوالات شما
1- لطفا در مورد باطری های هوشمند توضیح دهید تا ما وهم دوستان بدانند اصلا باطری هوشمند چیست یعنی هوش مصنوعی دارد ؟
2- شما که اینقدر الحمدلله در مورد تولیدات باطری لپ تاب سونی اطلاع دارید این را هم می دانید که ماه پیش شرکت سونی به دلیل نقص باطری های لپ تاپ خود 100000 عدد از باطری های لپ تاپ خود را فراخوانی نموده است
3- شما می دانید که باطری های شرکت سونی را شرکت های سازنده باطری بصورت سفارشی برای سونی می سازند
4- جدای از اینها مگر محصولات اصلی سونی بدست شما رسیده است که قضاوت کیفیت می کنید منظور از اصلی این است که با حروف ژاپنی مشخصات نوشته شده باشد این چیزی که در فروشگاه های ما و حتی در نمایندگی های سونی می بینید تولیدات سونی برای کشور های آسیایی می باشد والا شما که اینهمه اهل پژوهش هستید برای مثال اگر یک دوربین هندی کم سونی اصلی بخرید خواهید دید که زبان آن کاملا ژاپنی می باشد تا چه رسد به اینکه حتی زبان فارسی هم داشته باشد
بنده یک بارهم این مطلب را گفتم شما یکبار اگر بصورت حرفه ای برای مثال باطری قلمی 2500 سونی را (اصل) که از نمایندگی بخرید در آزمایشگاه تحت نطر بگیرید چه ها خواهید دید؟ من یک نمونه آن را می گویم
1- در زمانی که دمای باطری در حین شارژ که این نیز خود عیب بسیار بزرگی می باشد بالا می رود پس از شارژ باطری را آنالیز کنید خواهید دید که حدود 30 درصد جریان آن افت می کند!!!!!
درمود سامسونگ نیز بهتر است از کسانی که فروشنده موبایل سامسونگ هستند بپرسید که چه مصیبتهایی در این باطری های سامسونگ وجود دارد.
در آخر ازشما متشکرم که برای اولین بار کسی به این دقت از من انتقاد کرد و این نشان دهنده اهمیت شما به این تاپیک است:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
سلام دوست عزیز
درمورد سوالهایتان ابتدا لازم است نکته ای بگویم بنده در صفحه موضوعات دو تاپیک باعنوان نکاتی برای استفاده از باطری 1و2 مختص باطری قرار داده ام
اگر ممکنه لینک اون تاپیک ها رو برام درج کنید
با تشکر:)
-
دوست عزیز بانام فاراتل
شما وقتی وارد تالار گفتگوی عکاسی می شوید به بخش سایر تجهیزات جانبی رفته ودر لیست موضوعات دنبال موضوعی با عنوان :نکات کلیدی برای استفاده از باطری 1 و2 بگردید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9075
:::happy:::
-
پاسخ:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
گرامی دوست محترم جناب قبادی:
کسی که قصد مجادله ندارد مگر 1 تومان به جیب سونی برسد یا نرسد به حال بنده فرقی میکند تا که برایش سر بشکنم و یا خرابش کنم .
بنده برای عرضه تجربیاتم که سالیان دراز در زمینه باطری وشارژر است در این تاپیک خواستم کمکی کرده باشم و الا آنقدر سرم شلوغ هست که بجای جواب دادن به سوالات شما دوستان به کارم بپردازم
الا ایحال ببینید اگر شما بعضی اخبار را در مقالات و یا سایت ها می خوانید شرکت ما در کار واردات باطری می باشد وبه حد کافی از این بروشور ها واخبار در انباری های شرکت ما موجود است (هرچیزی که می خوانید دلیل بر صحت نیست)
و اما در مورد جواب سوالات شما
1- لطفا در مورد باطری های هوشمند توضیح دهید تا ما وهم دوستان بدانند اصلا باطری هوشمند چیست یعنی هوش مصنوعی دارد ؟
2- شما که اینقدر الحمدلله در مورد تولیدات باطری لپ تاب سونی اطلاع دارید این را هم می دانید که ماه پیش شرکت سونی به دلیل نقص باطری های لپ تاپ خود 100000 عدد از باطری های لپ تاپ خود را فراخوانی نموده است
3- شما می دانید که باطری های شرکت سونی را شرکت های سازنده باطری بصورت سفارشی برای سونی می سازند
4- جدای از اینها مگر محصولات اصلی سونی بدست شما رسیده است که قضاوت کیفیت می کنید منظور از اصلی این است که با حروف ژاپنی مشخصات نوشته شده باشد این چیزی که در فروشگاه های ما و حتی در نمایندگی های سونی می بینید تولیدات سونی برای کشور های آسیایی می باشد والا شما که اینهمه اهل پژوهش هستید برای مثال اگر یک دوربین هندی کم سونی اصلی بخرید خواهید دید که زبان آن کاملا ژاپنی می باشد تا چه رسد به اینکه حتی زبان فارسی هم داشته باشد
بنده یک بارهم این مطلب را گفتم شما یکبار اگر بصورت حرفه ای برای مثال باطری قلمی 2500 سونی را (اصل) که از نمایندگی بخرید در آزمایشگاه تحت نطر بگیرید چه ها خواهید دید؟ من یک نمونه آن را می گویم
1- در زمانی که دمای باطری در حین شارژ که این نیز خود عیب بسیار بزرگی می باشد بالا می رود پس از شارژ باطری را آنالیز کنید خواهید دید که حدود 30 درصد جریان آن افت می کند!!!!!
درمود سامسونگ نیز بهتر است از کسانی که فروشنده موبایل سامسونگ هستند بپرسید که چه مصیبتهایی در این باطری های سامسونگ وجود دارد.
در آخر ازشما متشکرم که برای اولین بار کسی به این دقت از من انتقاد کرد و این نشان دهنده اهمیت شما به این تاپیک است:::happy:::
اول اینکه دوست عزیز درست است که شما در کار باطری هستید بنده و باقی دوستان هم در رشته های خود به اندازه شما در امور کاریمان تبحر داریم و این یک باید است و اگر در کارتان تبجر نداشتید و مشغول فعالیت بودید دقیقا عین خیانت به مشتریانتان بود.
در ثانی اینکه بنده و شما دعوایی نداریم و قرار هم نیست پولی به جیب بنده و شما برود اینجا ایجاد شده است تا با یکدیگر بحث کنیم بدون اینکه درگیر رودربایسی شویم.
وقتی شما در موضوعی دچار اشتباه هستید بنده و سایر دوستان باید بسیار منطقی و درست اشتباه شما را گوشزد کنند.
یکی از دلایلی که بنده بسیار راحت به شما اشتباهتان را تذکر دادم این بود که شما در این صنعت هستید و وقتی کسی که شاغل در این صنعت است باید اشراف کامل به موضوعات مختلف داشته باشد.
اینکه شما فرصت ندارید در بحث ها هم شرکت کنید متاسفانه بیشتر به شما صدمه می زند چرا که نمی توانید از تجربیات و دانش دیگر دوستان عضو در این تالار گفتگو استفاده کنید.
در مورد باطری های هوشمند!!!( حتما مطالعه کنید تا بیشتر در جریان انواع باطری های رایج باشید ! )
در مورد بازگرداندن باطری های معیوب!
متاسفانه شما هم مثل اکثر دوستان ایرانی دیگر دادن فراخوان را یک ایراد می بینید در صورتی که در ممالک متمدن فراخوان دادن برای رفع عیب یک وظیفه بسیار مهم است تا یک موضوعی که اعتبار یک شرکت را زیر سوال ببرد.سعی کنید جهانی تر بیاندیشید.اگر اطلاع ندارید بدانید سابقا سونی چندین بار فراخوان داده بود.
در مورد این بحث هم بنده نظری ندارم!
نقل قول:
جدای از اینها مگر محصولات اصلی سونی بدست شما رسیده است که قضاوت کیفیت می کنید منظور از اصلی این است که با حروف ژاپنی مشخصات نوشته شده باشد این چیزی که در فروشگاه های ما و حتی در نمایندگی های سونی می بینید تولیدات سونی برای کشور های آسیایی می باشد والا شما که اینهمه اهل پژوهش هستید برای مثال اگر یک دوربین هندی کم سونی اصلی بخرید خواهید دید که زبان آن کاملا ژاپنی می باشد تا چه رسد به اینکه حتی زبان فارسی هم داشته باشد
دوست عزیز اگر شرکتی افغانی بود!برای اینکه جنس اش اصلی باشد باید با زبان شیوای فارسی دری بر روی محصولات اش مشخصات را بنویسد؟؟؟؟؟؟؟؟آلمانی ها؟لهستانی ها؟مجارستانی ها؟
باز هم توصیه می کنم گلوبال تر بیاندیشید!این فرمایش شما بیشتر شبیه به دوستان بازاری و بی سواد است!
نقل قول:
عزیز دل برادر!!!
باطری موبایل سامسونگ را تو را به خدا با باطری های پیشرفته سامسونگ مقایسه نکنید!چرا همه چیز را اینقدر ساده و سطحی و بازاری می بینید؟
http://www.thefreelibrary.com/Samsun...ar.-a018999880
http://www.eetasia.com/ART_880053003...T_3f3e5593.HTM
-
پاسخ:
باسلام خدمت جناب قبادی
من از شما خواهش کردم در مورد باطری هوشمند مختصری قید نمایید تا من و دوستان نیز مطلع شویم نه اینکه مرا به مطالعه تشویق کنید ( لطفا اطلاعات علمی خود را اگر قابل می دانید در اختیار ما هم بگذارید)
در مورد باطری های معیوب دو نکته می گویم والسلام اول اینکه شما چنان از تمدن آنها سخن میگویید که انگار بنده ودوستان که در ایران زندگی میکنیم از تمدن چیزی نمی دانیم!! درثانی وقتی سونی فراخوان باطری میکند به نظر شما اولا بنده که در ایران زندگی میکنم میتوانم از این فراخوان استفاده کرده وباطری لپ تاپ خود را تعویض نماییم پس چیزی جز ضرر برای ما و منفعت تبلیغاتی برای کشور های اروپایی ندارد آنها که متمدن هستند ا ساعت هم برای آ نها مهم است تا اینکه بروند و دنبال کار گارانتی یک باطری باشند وشما که اینجا هستید فقط ناقابل چیزی حدود 100 هزار تومان لطف میکنید و یک باطری بی کیفیت می خرید تالپ تاپ تان مشعوف گردد. در ثانی اگر شما 100000 محصول معیوب به بازار تزریق کنید و دوباره فراخوان کنید این تمدن است یا ضعف تولید ؟ خواهشمندم کمی هم در مورد علوم اقتصادی مطالعه نمایید !!! تا چه رسد به اینکه تمدن به جایی برسد که چندیدن بار هم این عمل فراخوان انجام گیرد مگر مردم بیکارند که محصولی بخرند و دنبال فراخوان بروند؟؟؟؟
شما خودتان وقتی یک باطری بخرید و فرض براینکه گارانتی هم داشته باشد حوصله دارید این خیابانهای پر ترافیک را صبح تاشب صرف عودت و گارانتی نمایید آن هم چند بار!!!!!
دوست عزیز اگر شما از اینجا احساس می کنید آن ها متمدن هستند بنده مدتی کار خود را با آنها گذرانده ام این مثال شما خیلی بی ربط است که افغانی زبان افغانی در محصولش استفاده کند منظور بنده این است اگر شما انشا الله به ژاپن بروید و یک دوربین بخرید دو چیز خواهید دید 1- زبان (اصلی) دستگاه زاپنی و 3 زبان دیگر هم در سیستم موجود است 1- روسی 2 - فینگلیش 3- آلمانی والسلام تا چه رسد به اینکه حتی زبان عربی باشد تا فارسی!!
در مورد توصیه شما بنده تایید میکنم بنده کاملا بی سواد هستم و شما را اهل علم و ادب وتمدن می دانم امیدوارم که بیشتر از شما استفاده نماییم .
عزیز دل برادر!!!
لطفا در مورد باطری های پیشرفته سامسونگ نیز بفرمایید مگر یک باطری نباید در اختیار مصرف کننده تایید شود اگر قراربر این باشد یک تولید کننده باطری های با کیفیت خود را در علوم پیشرفته منحصر کند خوب دیگر برای چه برای عموم مردم نیز باطری تولید می کند خوب از همان اول برود برای آن پیشرفته ها تولید کند . بله ما هم می دانیم ولی یک مشتری وقتی میرود محصولی بخرد فروشنده نمی گوید شما اگر محصول راخریدید و نامرغوب بود نگران نباشید زیرا در صنعت های دیگر خیلی تولیدات خوبی دارد.
شما خودتان این مورد را قبول دارید . :::shame on you:::
-
پاسخ:
اصولا" در دنیای امروز مردم (مصرف کننده) و برندها (تولید کننده) کمتر به محل جغرافیایی تولید یک کالا اهمیت نمیدهند .و بیشتر تاکید را بر روی نام و اعتبار یک برند قرار میدهند
بنده تا چند وقت پیش فکر میکردم دوربین نیکونی که به دست ما در ایران می رسد با نیکونی که یک اروپایی استفاده میکند فرق دارد اما در دو سفری که سال قبل برای اولین بار به اروپا داشتم انواع و اقسام نیکون تایلندی و کانن چینی رو در نمایندگی های اصلی این دو شرکت دیدم حد اقل در خصوص دوربین های d60 , d80 نیکون و همچنین گوشی های نوکیای ساخت مجارستان و سونی اریکسون چینی مطمئنم که هیچ فرقی با آنچه که ما در ایران می خریم ندارند .البته موضوع بحث بنده گارانتی و خدمات پس از فروش نیست.لذا الان برای یک خریدار مهم نیست که یک کالای سونی در ایران تولید شده یادر کابل یا توکیو . همچنین مساله زبان مورد استفاده هم کاملا" به سیاست های منطقه ای شرکتها مربوط می شود کما اینکه می بینیم مثلا" شرکت نوکیا اقدام به تولید گوشی با زبان فارسی و یا اوقات شرعی ایران و خلاصه فرهنگ ایرانی می کند و این مساله هیچ ربطی به کیفیت کالای مربوطه ندارد .
در خصوص باتری و شارژ باید عرض کنم که به نظر بنده اکثر شارژرهای موجود در بازار با اصولی مشابه اقدام به شارژ باطری میکنند حداقل در مورد شارژ هایی که من دیده ام اینطور بوده . حالا داشتن lcd یا یک سری امکانات اضافی بیشتر به مساله کاربر پسند بودن و همچنین گاهی دادن ظاهر حرفه ای به شارژ مربوط میشه و بازم به نظر بنده بیشتر از خود شارژر باطری هست که بسیار اهمیت دارد. ساخت باطری با توجه به امکانات گسترده و پیشرفته ای که لازم دارد از عهده هرشرکتی ساخته نیست و بنابراین شاید زیاد صحیح نباشد که در خصوص شرکتی مثل سونی که شرکتهای معظمی چون dell و IBM و ... از باطریهای اوون در تولیداتشون آنهم به گستردگی استفاده میکنن به این سادگی قضاوت کرد . یا همچنین شرکت سامسونگ که دارای مقام دوم فروش گوشی در دنیا است .
اینکه برا یک کاربر ایرانی امکان عودت یک جنس معیوب خارجی (حتی ایرانی) فراهم نیست هم دلیلی بر نخریدن یک محصول نمیباشد چون این مساله نه تنها در مورد سونی بلکه در مورد کانن ونیکون و دل و بنکیو و ایران خودرو وسایپا و بقالی سر کوچه ای که جناب آقای دکتر ا... سکونت دارند هم صدق میکند
-
دوستان من شارژر سونی از نوع lcd دار دارم یه چیز که به نظرم جالب اومد اینکه رفرش این شارژر بعد متصل شدن به برق و شارژ شدن اصطلاحا دشارژ میشه بعد از این که دکمه ی رفرش زده میشه این یعنی باتری کمی شارژ شده بعد عمل دشارژ صورت میگیره به نظرتون این واسه باتری مضر نیست؟
-
پاسخ: شارژر و باتري -
-
سلام
از دوستان کسی از باطری گریپ برای کانن EOS-50D چیزی شنیده یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
خیر دوست عزیز:::happy:::
یعنی شما می فرمایید اگر باتری رو نیمه شارژ کنیم واسه باتری مضر نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh.attari
یعنی شما می فرمایید اگر باتری رو نیمه شارژ کنیم واسه باتری مضر نیست؟
دوست عزیز مگر شما نمی گویید که در عمل رفرش پس از اندکی شارژ شروع به دشارژ می کند خوب جدای از این عیب که باعث کاهش مدت عمر باطری که حدود 1000 بار می باشد (البته به شرطها وشروطها) به ساختار داخلی باطری ضربه ای وارد نمی کند و فقط از عمر صنعتی آن می کاهد آن هم بصورت خیلی جزیی
البته پیشنهاد بنده به شما این است که بجای استفاده از سیستم رفرش شارژر خودتان بصورت طبیعی باطری را خالی کنید یعنی از دوربین به اندازه ای استفاده کنید که باطری خالی شود زیرا سیستم های تعبیه شده در شارژر برای عمل رفرش فقط از یک مقاومت اهمی تشکیل یافته است که از نظر فنی قابل اعتماد نمی باشد البته اگر به ژست شرکتهای معظم سونی برنخورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghz
سلام
از دوستان کسی از باطری گریپ برای کانن EOS-50D چیزی شنیده یا نه ؟
دوست عزیز شما می توانید از باطری لیتیوم با مشخصه BP-511A ,12,14 استفاده کنید
Lithium-Ion BP-511A rechargeable battery
ولی بصورت گریپ حدود US $99.95 در بازار های اروپایی عرضه می شود ولی هنوزبصورت عرضه داخلی چیزی موجود نمی باشد
البته می توانید از گریپ مدل های30D, 40D نیز استفاده کنید
-
سلام
بالاخره نیاز روز افزون من به باتری قلمی کار دستم داد و مجبور شدم یک شارژر 15 دقیقه ای بگیرم، تقریبا" نیم ساعت ایستاده بودم و بین وارتا و سانیو دودل بودم که کدام یکی را بگیرم.
* شارژر وارتا (همانی که آقا رضا در دو صفحه قبل اشاره کردند) مزیت مهمش 4 تا چراغ مستقل برای هر باتری بود
* شارژر سانیو 4 باتری قلمی mAh 2500 همراه داشت که حداقل 12 تومان ارزش دارند (به جایش وارتا 2 باتری نیم قلمیmAh 1000 دارد)
شارژر سانیو سوکت فندکی ماشین هم دارد که در مسافرت و دور از برق شهری بسیار به درد بخور است.
و تنها عیبش همان است که فقط یک چراغ شارژ دارد (البته همان چراغ هم 4 حالت روشن شدن و چشمک زن دارد که بیانگر وضعیت شارژ یا خرابی احتمالی باتری ها و ...اند)
و البته اینهم یک فن برای خنک کردن باتریها دارد که چند دقیقه بعد از پایان شارژ، خاموش میشود.
خلاصه، بعد از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم شارژر سانیو را بگیرم
(آن شارژر کوچک نیکون، برای مقایسه ابعاد دو شارژر است)
تصویر بزرگتر: +
تصویر مشخصات شارژر : ++
قیمت : 35,000 تومان
-
تجربه من
- شارژر فوجی digi charge II
باتريها
- فوجی 2500
-کداک 2500
-دوراسل 2500
باتری های کداک به مرور در عرض 6-7 ماه از کار افتادند!
باتريهای فوجی بعد از 2.5 سال خوب کار ميکنند
باتری های دوراسل از فوجی ضعيف ترند ولی بعد از 1.5 سال هنوز کار ميکنند
شارژر فوجی چند وقتی بود بد قلقی ميکرد و چراغ آلارمش چشمک ميزد ولی بعد از
چند ثانيه در حالت شارژ قرار ميگرفت و باتری ها را شارژ ميکرد
ولی 1 ماهی است که به محض اتصال به برق چراغ آلارم مرتب چشمک ميزند و باتری ها را شارژ نميکند
باتری ها را با 2 شارژر ديگر تست کردم , سالم بودند و شارژ شدند
ظاهرا شارژر از کار افتاده است
متاسفانه پيچ های پشت شارژر از نوع آلن ستاره ای است که نميتونم بازش کنم بلکه
با يه تميز کاری و شوک دوباره جان بگيرد
-
3 فایل پیوست
نظر سنجی
باسلام به همه دوستان
نظرتون در باره این چیه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
بالاخره نیاز روز افزون من به باتری قلمی کار دستم داد و مجبور شدم یک شارژر 15 دقیقه ای بگیرم، تقریبا" نیم ساعت ایستاده بودم و بین وارتا و سانیو دودل بودم که کدام یکی را بگیرم.
* شارژر وارتا (همانی که آقا رضا در دو صفحه قبل اشاره کردند) مزیت مهمش 4 تا چراغ مستقل برای هر باتری بود
* شارژر سانیو 4 باتری قلمی mAh 2500 همراه داشت که حداقل 12 تومان ارزش دارند (به جایش وارتا 2 باتری نیم قلمیmAh 1000 دارد)
شارژر سانیو سوکت فندکی ماشین هم دارد که در مسافرت و دور از برق شهری بسیار به درد بخور است.
و تنها عیبش همان است که فقط یک چراغ شارژ دارد (البته همان چراغ هم 4 حالت روشن شدن و چشمک زن دارد که بیانگر وضعیت شارژ یا خرابی احتمالی باتری ها و ...اند)
و البته اینهم یک فن برای خنک کردن باتریها دارد که چند دقیقه بعد از پایان شارژ، خاموش میشود.
خلاصه، بعد از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم شارژر سانیو را بگیرم
(آن شارژر کوچک نیکون، برای مقایسه ابعاد دو شارژر است)
تصویر بزرگتر:
+
تصویر مشخصات شارژر :
++
قیمت : 35,000 تومان
دوست گرامی آقای قدیری من باب اطلاع خواستم دونکته برایتان بنویسم
شارژر شما شارژر خوبی است فقط در مورد مشخصاتی که قید کرده اید ودر تصویر نیز می باشد دو نکته حائز اهمیت می باشد
1- در مشخصات شارژر آمده که طبق بند 4/4 استاندارد IEC سیستم شارژ استاندارد می باشد در متن این قانون استاندارد که مختص تولید کنندگان شارژر و باطری است آمده که یک شارژر در صورتی می تواند استاندارد بگیرد که عمر باطری را حداقل تا 500 بار ضمانت نمایید وهمچنین یک باطری نیز حداقل می بایست تا500 بار شارژ قابل استفاده باشد
حال شارژر شما نیز به این دلیل سریع شارژ میکند که جریان بالایی به باطری تزریق میکند و این خود باعث گرم شدن باطری و در نهایت کاهش عمر باطری از 1000 بار به 500 بار می شود البته به همین دلیل نیز در شارژر از فن خنک کننده استفاده شده است ولی این نیز مانع از کاهش عمر باطری نمی گردد البته هدف بنده ایجاد دلسردی نیست خواستم فقط یک چیز را قید کنم و آن این است که هر موقع خواستید شارژر بخرید فریب سرعت شارژ سریع آن را نخورید البته شارژر شما استاندارد دارد و جای هیچ بحث نیست گرچه برای شما زمان شارژ خیلی اهمیت دارد و میتوانید 500 بار فدا شده را به حساب نیاوریدو همان 500 بار هم کفاف کار تخصصی شما رابدهد امیدوارم در طول زندگی و کارتان پیروز باشید
راستی بنده عکاس نیستم ولی عکس های طبیعت را خیلی دوست دارم اگر عکسی از کارهایتان برایم بفرستید حتما آن را برای دفتر کارم قاب خواهم کرد واز آن لذت خواهم برد
niro_electronic@yahoo.com
یک نکته از این معنی گفتیم و همین باشد
-
پاسخ: نظر سنجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام به همه دوستان
نظرتون در باره این چیه؟؟
با اینکه ارسال آف تاپیک و تشکر در پست های مجزا خارج از قانون فروم هست
(لطفا شما هم در صورت امکان تقاضای این کار رو نفرمایید) ;)
ولی بنظر من چیز جالبیه . از این 3 تا عکس میشه گفت که عالیه و همونطور که قبلا هم گفتم برای من و خیلیهای دیگه ارزشمند خواهد بود و پرداخت وجه رو تا حدود زیادی معنی دار میکنه :)
موفق باشید :)
-
ببخشید آقای حسینی لطفا درمورد آف تاپیک کمی توضیح بدید بنده ممنون میشم
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
ببخشید آقای حسینی لطفا درمورد آف تاپیک کمی توضیح بدید بنده ممنون میشم
متشکرم
آف تاپیک اصولا به پستهای بی ارزش و نامربوط به عنوان تاپیک گفته میشه که در واقع مطلب بی ارزشیه و فقط باعث میشه تعداد پستهای یک تاپیک بی مورد افزایش پیدا کنه
آف تاپیک اصولا توی فروم تخصصی مثل اینجا ، جایز نیست
چر ؟
برخی از عزیزان و فعالان فروم (مثل خودم) برای آگاهی از آپدیت تاپیکهای مورد علاقه ی خودشون ، اونها رو به قسمت موضوعات مشترک شده خودشون اضافه میکنن تا به وسیله ی خبرنامه در ایمیل خودشون ، از آپدیت اون تاپیک سریعا باخبر بشن .
به عنوان مثال همین که شما پست خودتون رو در این تاپیک ارسال کردید ، Google Talk من رو از آپدیت این تاپیک با خبر کرد و من سریعا اومدم فروم تا ببینم پست جدید چیه ؟
ارسالهایی مانند : پستهایی که صرفا" برای تشکر و ... فرستاده میشوند ، پستهای بیربط به عنوان تاپیک و اینجور چیزها رو آف تاپیک میگن
مثلا شما میگید : من دیروز یک دوربین گرفتم و من در یک پست جداگانه میگم : مبارکه :biggrin:
این میشه آف تاپیک و اکثرا توسط مدیران عزیز فروم به بخش " بحث های بیربط به تاپیک مربوطه " منتقل میشن
یه مثال دیگه : 2پست قبلی من و این پست و پست شما آف تاپیک محسوب میشن
البته ببخشید قدرت بیان ضعیفی دارم :biggrin: ، امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
ممنون :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز مگر شما نمی گویید که در عمل رفرش پس از اندکی شارژ شروع به دشارژ می کند خوب جدای از این عیب که باعث کاهش مدت عمر باطری که حدود 1000 بار می باشد (البته به شرطها وشروطها) به ساختار داخلی باطری ضربه ای وارد نمی کند و فقط از عمر صنعتی آن می کاهد آن هم بصورت خیلی جزیی
البته پیشنهاد بنده به شما این است که بجای استفاده از سیستم رفرش شارژر خودتان بصورت طبیعی باطری را خالی کنید یعنی از دوربین به اندازه ای استفاده کنید که باطری خالی شود زیرا سیستم های تعبیه شده در شارژر برای عمل رفرش فقط از یک مقاومت اهمی تشکیل یافته است که از نظر فنی قابل اعتماد نمی باشد البته اگر به ژست شرکتهای معظم سونی برنخورد
البته دوست عزیزمان توجه داشته باشید که!
در خنگ ترین دوربین های دنیا هم وقتی توان باطری از 3 تا 8 درصد کمتر باشد ( بسته به دوربین ) دوربین دیگر اجازه هیچ گونه فعالیتی را نمی دهد و خاموش می شود!!!!
و دوم اینکه اکیدا توصیه می شود با دوربین این رفتار را نکنیم!بشدت باعث ضرر است.
در نهایت اینکه کار عاقلانه استفاده از یک چراغ قوه دستی ساده برای تخلیه کامل باطری است ( در گذشته که هنوز شارژر های ریفرش تولید نشده بودند به روش سنتی ( چراغ قوه ) باطری را کامل دشارژ می کردیم! )
-
برای دوستانی که پیگیر اخبار هستند ( البته نه آنها که اخبار را در انبار نگه می دارند!!!! )
دوستان و مهندسان عزیز در دانشگاه MIT به باطری های رسیده اند که در 3 ثانیه کاملا شارژ می شوند!!!!
Coming Soon: Batteries that Recharge in Three Seconds
کد:
http://www.pcworld.com/article/161133/coming_soon_batteries_that_recharge_in_three_seconds.html
احتمالا در یکی دو سال آینده این باطری ها عرضه شده و توسط بنده و جناب عالی استفاده خواهد شد.
البته ممکن است لیسانس این اختراع ( که تا 20 سال می تواند انحصاری باشد ) را یکی از همین شرکت های بی ارزش و دره پیت! مثل سونی خریداری کند!
دنیا در حال ساخت باطری شارژی در 3 ثانیه است و ما هنوز در فکر ریفرش شدن و یا نشدن شارژ قرن هستیم!
-
گشتی در جمهوری زدم برای خريد شارژر
شارژر bc-0905 کمليون
قيمت 15500 تومان, بدون باتری
شارژر bc-0907 کمليون
تومان 22000, بدون باتری
باتری کمليون 2700 ميلی آمپر جفتی 4500 تومان
شارژر های سونی از يک مدل مشابه با قيمت های 25000 تومان تا 45000 تومان
متاسفانه حتی سونی سنتر ها هم حاضر به گارانتی کردن شارژر های سونی نيستند
و فکر کنم شارژر باتری و پلی استيشن تنها محصوّلات سونی هست که سونی سنتر ها از گارانتی کردن آنها خودداری ميکنند
در آشفته بازار ايران آدم دستش نميره که شارژر سونی بخره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vishtasp
گشتی در جمهوری زدم برای خريد شارژر
شارژر bc-0905 کمليون
قيمت 15500 تومان, بدون باتری
شارژر bc-0907 کمليون
تومان 22000, بدون باتری
باتری کمليون 2700 ميلی آمپر جفتی 4500 تومان
شارژر های سونی از يک مدل مشابه با قيمت های 25000 تومان تا 45000 تومان
متاسفانه حتی سونی سنتر ها هم حاضر به گارانتی کردن شارژر های سونی نيستند
و فکر کنم شارژر باتری و پلی استيشن تنها محصوّلات سونی هست که سونی سنتر ها از گارانتی کردن آنها خودداری ميکنند
در آشفته بازار ايران آدم دستش نميره که شارژر سونی بخره
ولي هر چي باشه اين شارژرهاي سوني (البته نوع اصلياش) امتحان پس داده است... گارانتي داشتن يا نداشتنش خيلي مهم نيست. شارژر مثل دوربين نيست که دهها قطعه مکانيکي متحرک حساس داشته باشه. اصلياش رو پيدا کنيد (از نمايندگيها) و بخريد... بيخيال گارانتي هم باشيد :::happy:::
-
http://www.envirogadget.com/wp-conte...-batteries.jpg
عکس بالا هم ابداعی جدیده: باتری های قابل شارژ با نور خورشید
برای شارژ کردن این باتری ها کافیست آنها را در آفتاب قرار دهید :::big grin2:::
البته این عکس مربوط به نمونه اولیه این نوع باتری هست و به صورت دستی ساخته شده و فاقد مدارات الکترونیک برای تعیین زمان پر شدن باتری و... هست و برای عرضه تجاری باید کامل بشه و این مدل مفهمی می باشد.
مبدع اون سلول های خورشیدی قابل انعطاف را به دور باتری چسبانده و......
ولی در کل ایده جالبی بوده و برای خیلی ها می تونه مفید باشه :::love2::: و کلی از اون اسقبال شده
البته این نوع باتری ها منقدانی هم داره که می گن باید کلی سلول خورشیدی تولید کنیم و روی باتری قرار بدیم و همچنین عمر سلول های خورشیدی از باتری خیلی بیشتره و....
البته به نظر من می شه این ایده یکجوری بالغش کرد؛ مثلاً سلول خورشیدی دور باتری و متعلقاتش قابل تعویض باشد و...
لینک وبلاگ مبدع:
کد:
http://blog.bareknut.no/2009/02/rechargeable-batteries-with-solar-cells.html
-
" ... اصلياش رو پيدا کنيد (از نمايندگيها) و بخريد... "
مشکل همين عدم اطمينان به واژه نمايندگی است
سونی که يک شرکت معتبر و خوش سابقه است و به کيفيت ساخت خودش باور دارد و 100% زير بار گارانتی توليدات خودش ميرود
وقتی نمايندگی های داخلی سونی تنها شارژر را گارانتی نميکنند طبيعی است که آدم به اصل بودن شارژر ها شک کند
-
مساله این نیست که باتری و شارژها اصل هستند یا نه، مساله اینه که شارژر و باتری قطعات مکانیکی ندارند تا اگر خراب شد به راحتی بشود فهمید ایراد از کجاست و آن را تعویض یا تعمیر کرد،و نکته دیگر اینکه 99% افراد (از جمله خودم) از باتری و شارژمان به درستی استفاده نمی کنیم، مثلا" در حالتی که خالی نیست آن را شارژ میکنیم، وقتی به مدت طولانی استفاده نمی کنیم همچنان داخل دوربین میمانند، و ...
حالا حساب کنید اگر قرار باشد هر چند روز یکبار یک نفر بیاید و بگوید باتری من زود خالی شده یا دیر شارژ میشود و ... و بخواهد آن را تعویض کند...! :eek:
از آن گذشته، کدام باتری و شارژری گارانتی دارد که سونی ندارد؟؟ من که به چشمم نخورده.
-
در تایید فرمایشات آقا وحید، والا ما هر موقع هر وسیله ای خردیم که روی خودش شارژر و باتری داشت، مشمول گارانتی نمی شدند و در کارت گارانتی ذکر می شود؛ مثل اکثر لپ تاپ ها، تمام MP3 و MP4 ها و.... ، :cool:
اکثر گارانتی های عرضه شده در محیط ایران غالباً برای تبلیغ است. از موقعی که هجوم گوشی های موبایل قاچاق در بازار زیاد شد، اگثر اطرافیان من فرقی برایشان نمی کرد نوکیای با گارانتی بخرند یا بدون گارانتی. کسی که نوکیا را می خواست و می دانست اصل است،می خرید و اعتماد می کرد.
سونی اصل هم در دوام مارک قابل اعتمادی است و خودم هم شارژرش را دارم؛ حتی یک بار از دستم با شتاب روی فرش افتاد، که چیزیش نشد و الان سالم است. lol
-
" از آن گذشته، کدام باتری و شارژری گارانتی دارد که سونی ندارد؟"
فکر کنم هيچ شارژری
البته نمايندگی کميلون اظهار ميکرد که شارژر هايش 6 ماه ضمانت دارد ولی چه اندازه
اين ضمانت جدی باشد من نميدانم
در مورد امکان گارانتی کردن شارژر و باتری
گارانتی کردن شارژر که کاملا امکان پذير است و تست کردن عملکرد شارژر به راحتی انجام ميشه
نکته کليدی ديگر هم اينست که در مورد شارژر هيچ برندی مثل سونی مورد هجوم
بدلی سازان قرار نگرفته
که البته اين هم به علت شهرت و کيفيت خوب محصولات سونی است
خلاصه اينکه اگر به نمايندگان سونی ميتونيد اطمينان کنيد شارژر های سونی انتخاب خوبيست
اگر هم مثل من نميتونيد اعتماد کنيد دنبال برند های ديگر بايد بود
-
از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمائی هاشون متشکرم :)
شارژر ال سی دی دار سونی bcg-34hrmf4 با چهار باطری 2700 mah رو خریدم 41 تومان (نمایندگی سونی!! میگفت 45 ولی 4 تومن تخفیف گرفتم!) هر چهار باطری رو گذاشتم 5-6 ساعته شارژ شد و با دو تای اونها 450 تا عکس با و بدون فلاش گرفتم و هنوز علامت لو باطری دوربین روشن نشده اگر دفعات بعد هم همین طور کار کنه کاملا از خریدم راضی هستم
شارژر وارتا رو فروشنده میگفت آلمانی هست و دفعه اول 8 ساعت و دفعات بعد 4-5 ساعته شارژ میکنه - 25 تومن - ولی پشت بسته شارژر جدول شارژش بود که 12 ساعت در راس این جدول من رو منصرف کرد
دوست عزیز Vishtasb
تو ایران کدوم گارانتی اعم از تولیدات داخلی و خارجی درسته که سونی باشه؟ مثلا کسی که 17-18 ملیون پول ماشین میده میتونه دلش رو به کیفیت جنس یا خدمات بعد از فروش کارخانه خوش کنه؟ البته برای من فرقی نمیکنه سونی یا هر مارک دیگه ای جنس مرغوب داشته باشه در صورت نیاز تهیه میکنم ولی وقتی لوازم الکترونیک میخرم یا از پخش کننده آشنا میخرم که عمل ارسال به گارانتی رو هم خودش انجام بده یا اصولا قید گارانتی رو میزنم
دوست عزیز Shabab
شما تا حدی درست میگید - اصولا وقتی جنسی از یک کارخانه بیرون میاد نباید کیفیتش در بازار های کشور های مختلف فرقی داشته باشه بخصوص اگر تحت لیسانس یک شرکت معتبر مثل نوکیا یا سونی اریکسون باشه - اما به چند تا موضوع دقت کنید
1- اجناسی که در یک کارخانه تولید میشند در مرحله کنترل کیفیت رده بندی شده و برای سه دسته یا بیشتر از کشورها ارسال میشن کیفیت های 95% به بالا برای آمریکا، ژاپن و اروپای غربی، 90-95% برای اروپای شرقی، کره و کشورهایی از این دست ، 85-90% برای کشورهای جهان سوم مثل ایران
جالب اینجاست که تا چند سال پیش کیفیت های زیر 85% توسط بخش کنترل کیفیت کارخانه ها معدوم یا برای بازیابی به بخش بازیابی ارسال میشدند ولی هم اکنون توسط بازرگانان باانصاف ایرانی با نصف قیمت یا کمتر خریداری شده و به بازارهای ایران وارد میشوند - البته این موضوع اخیر شامل برند های معتبر نمیشود
2- اجناس مرجوعی - وقتی شما دستگاه معیوبی را در ایران در شرکت گارانتی کننده با یک دستگاه نو تعویض میکنید چه اتفاقی میافتد؟ این دستگاه را (در ایران ) معدوم نمیکنند به کارخانه خارجی هم پس نمیفرستند بلکه آنرا تعمیر و با بسته بندی نو دوباره به بازار میفرستند.
در همین راستا باید بگویم چند تا از وسایلی که یکی از اقوام از انگلستان برای خودش آورده بود را با همان وسایل که در بازار تهران تهیه شده بود مقایسه کردم - تفاوت از زمین تا آسمان بود - مهمترین تفاوت ها در یک گوشی سونی اریکسون بود - گوشی چینی وارد شده از انگلیس چندین بار شسته شده بود! ولی چندین گوشی مشابه آن در ایران بخاطر یک قطره آب سوخته بودند - ال ای دی زیر دگمه پاورش هر 5 ثانیه چشمک میزد ولی چندین گوشی داخلی هم مدل آن را که بررسی کردم چنین چیزی نداشتند! کیفیت، شفافیت و رنگهای دوربین و ال سی دی آن اصلا قابل مقایسه با مشابه های داخلی آن نبود، برخلاف گوشیهای داخلی سرعت بسیار بالا داشت. (منظور از داخلی همان خریداری شده در بازار داخلی است :( )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
اجناسی که در یک کارخانه تولید میشند در مرحله کنترل کیفیت رده بندی شده و برای سه دسته یا بیشتر از کشورها ارسال میشن کیفیت های 95% به بالا برای آمریکا، ژاپن و اروپای غربی، 90-95% برای اروپای شرقی، کره و کشورهایی از این دست ، 85-90% برای کشورهای جهان سوم مثل ایران
خب اين مساله رو من زياد شنيدم و فكر ميكنم در مورد بعضي توليدات بي نام و نشان چيني معتبر باشه اما در خصوص توليدات شركتهاي معتبري چون سوني و كانن و ... نمونه بي كيفيت نديدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
مهمترین تفاوت ها در یک گوشی سونی اریکسون بود - گوشی چینی وارد شده از انگلیس چندین بار شسته شده بود! ولی چندین گوشی مشابه آن در ایران بخاطر یک قطره آب سوخته بودند - ال ای دی زیر دگمه پاورش هر 5 ثانیه چشمک میزد ولی چندین گوشی داخلی هم مدل آن را که بررسی کردم چنین چیزی نداشتند! کیفیت، شفافیت و رنگهای دوربین و ال سی دی آن اصلا قابل مقایسه با مشابه های داخلی آن نبود، برخلاف گوشیهای داخلی سرعت بسیار بالا داشت. :( )
ميشه مدل گوشي رو ذكر كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
خب اين مساله رو من زياد شنيدم و فكر ميكنم در مورد بعضي توليدات بي نام و نشان چيني معتبر باشه اما در خصوص توليدات شركتهاي معتبري چون سوني و كانن و ... نمونه بي كيفيت نديدم .
ميشه مدل گوشي رو ذكر كنيد
از لحاظ رده بندی محصولات هیچ شکی نیست که این درصد بندی (با کمی بالا و پایین) و دسته بندی کشورها در تمام کارخانجات با هر اعتباری وجود داره ولی مثلا در بنز آلمان ممکنه اونها از 95% شروع بشن و زیر این درصد رو مرجوع کنن ولی چین امکان نداره که از این درصد شروع کنه وگرنه در مورد مارکهای معتبری مثل نوکیا نمیگفتن که این یکی چینیه و بدرد نخور و اون یکی فنلاندی هست و با کیفیت در بقیه موارد که تکلیف روشنه ما بحثمون بیشتر در مورد مارکهای معتبر هست
مدل گوشی هم دقیقا یادم نیست قضیه مال چهار سال پیشه ولی فکر کنم کا 500 یا کا 700 بود
-
جناب فاراتل
يک - شارژر نو مبارک باشه
ايشالا صد سال اگر نميشه حداقل هفت هشت سال براتون کار کنه
دوم - بحث نداشتن گارانتی شارژر های سونی را که مطرح کردم
منظورم اين بود که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است " يعنی درسته که هيچ شارژر گارانتی داری در ايران نيست
ولی آدم توقع داره جنس اصل سونی هر چی هم که باشه گارانتی داشته باش
و اينکه آقايون نمايندگی سونی شارژر را گارانتی نميکنند يه ذره آدم مساله دار ميشه که نکنه برای دو زار سود بيشتر آقايون نمايندگی ميرن سراغ جنس بدلی سونی و
اون را به جای اصل به مشتری ميفروشند
ولی همونطور که شما و باقی دوستان گفتيد اين شک من ميتونه بی مورد باشه
-
دوست عزیز آقای ویشتاسپ و دوستان
از این مبحث داغ:eek: دو نکته را به نظرم برای شما مفید دانستم
1- معمولا محصولاتی که داخل ایران ویا هر کشور دیگری می شوند ( از هر کشوری) به دلیل مسائل هزینه بری مانند نقل و انتقال و ... خسارتهایی به طرف وارد کننده اعمال می شود که آنقدر هم موثر نیست ولی جای خود را در هزینه ها محفوط نگه می دارد در ثانی طرف وارد کننده در صورتی می تواند گارانتی را در محصولاتش تبلیغ کند که شرکت تولید کننده برای آن محصول گارانتی منظور کرده باشد و هزینه های گارانتی اعم از هزینه عودت ویا تعویض نیز از طرف تولید کننده پیوست محصول باشد یعنی وقتی محصولی عودت می خورد هزینه رفت و برگشت آن به عهده تولید کننده باشد البته یک حالت نیز دارد گاهی تولید کنند گان به مقدار خرید تجار معمولا بر حسب نسبت خرید مقداری نیز محصول بصورت رایگان به تاجر می دهند تا عملیات نقل و انتقال منتفی گردد که این مورد به ندرت اتفاق می افتد
2- معمولا عمل گارانتی شامل محصولاتی می گردد که ابتدا ارزش آن برای تولید کننده توجیه اقتصادی داشته باشد یعنی فرایند تولید کمی پیچیده و فنی باشد برای مثال یک شارژر که همان سونی را مد نظر می گیریم آنقدر صرفه اقتصادی ندارد که برایش گارانتی و حتی وارانتی اعمال گردد در ثانی سیستم تولید آن هم خیلی پیچیده نمی باشد تا فرایند تولید را با مشکل رو برو کند و باعث افت محبوبیت کالا گرددو یک نکته مهم اینکه سیستم گردش تولید که به آن اصطلاحا روند پیشرفت گفته می شود اجازه این کار را نمی دهد زیرا برای نمونه وقتی از یک مدل شارژر 1 میلیون عدد تولید می شود برای دفعه بعد مسائلی مانند نیاز بازار - مواد اولیه و از همه مهمتر دیدگاه مصرف کننده ایجاب می کند تا تولید کننده محصول جدیدتری وارد بازار کرده و تولید محصول قبلی را یا متوقف و یا بسیار کاهش دهد
در مورد شارژر های کاملیون نیز گارانتی ها گارانتی کیفیت می باشد و فروشنده بر حسب تجربه (6 ماه که چیزی برای یک شارژر نیست )آن گارانتی را می دهد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vishtasp
جناب فاراتل
يک - شارژر نو مبارک باشه
ايشالا صد سال اگر نميشه حداقل هفت هشت سال براتون کار کنه
ممنون :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vishtasp
دوم - بحث نداشتن گارانتی شارژر های سونی را که مطرح کردم
منظورم اين بود که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است " يعنی درسته که هيچ شارژر گارانتی داری در ايران نيست
ولی آدم توقع داره جنس اصل سونی هر چی هم که باشه گارانتی داشته باش
و اينکه آقايون نمايندگی سونی شارژر را گارانتی نميکنند يه ذره آدم مساله دار ميشه که نکنه برای دو زار سود بيشتر آقايون نمايندگی ميرن سراغ جنس بدلی سونی و
اون را به جای اصل به مشتری ميفروشند
ولی همونطور که شما و باقی دوستان گفتيد اين شک من ميتونه بی مورد باشه
من اصلا روی اصل یا تقلبی یا خوب یا بد بودن کیفیت شارژ حرفی ندارم - مهمترین مشکل اونیه که خود شما هم بهش واقفی - و اون تقلبی بودن خود گارانتی هاست - تو این وضعیت فرقی نمیکنه که جنس با گارانتی باشه یا نباشه - بعنوان مثال وقتی من گوشی میخرم مخصوصا میرم بی گارانتیشو میخرم چون در این صورت تمام فکرم متمرکز میشه روی دوتاچیز اول اینکه گوشی رو کامل توی مغازه چک کنم و دوم اینکه از فروشنده چند روز مهلت میگیرم واسه تست والسلام از اینجا به بعد دیگه فرقی نمیکنه که گارانتی داشته باشه یا نه چون در هر دو صورت باید پول تعمیرش رو خودم بدم :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز آقای ویشتاسپ و دوستان
از این مبحث داغ:eek: دو نکته را به نظرم برای شما مفید دانستم
1- معمولا محصولاتی که داخل ایران ویا هر کشور دیگری می شوند ( از هر کشوری) به دلیل مسائل هزینه بری مانند نقل و انتقال و ... خسارتهایی به طرف وارد کننده اعمال می شود که آنقدر هم موثر نیست ولی جای خود را در هزینه ها محفوط نگه می دارد در ثانی طرف وارد کننده در صورتی می تواند گارانتی را در محصولاتش تبلیغ کند که شرکت تولید کننده برای آن محصول گارانتی منظور کرده باشد و هزینه های گارانتی اعم از هزینه عودت ویا تعویض نیز از طرف تولید کننده پیوست محصول باشد یعنی وقتی محصولی عودت می خورد هزینه رفت و برگشت آن به عهده تولید کننده باشد البته یک حالت نیز دارد گاهی تولید کنند گان به مقدار خرید تجار معمولا بر حسب نسبت خرید مقداری نیز محصول بصورت رایگان به تاجر می دهند تا عملیات نقل و انتقال منتفی گردد که این مورد به ندرت اتفاق می افتد
2- معمولا عمل گارانتی شامل محصولاتی می گردد که ابتدا ارزش آن برای تولید کننده توجیه اقتصادی داشته باشد یعنی فرایند تولید کمی پیچیده و فنی باشد برای مثال یک شارژر که همان سونی را مد نظر می گیریم آنقدر صرفه اقتصادی ندارد که برایش گارانتی و حتی وارانتی اعمال گردد در ثانی سیستم تولید آن هم خیلی پیچیده نمی باشد تا فرایند تولید را با مشکل رو برو کند و باعث افت محبوبیت کالا گرددو یک نکته مهم اینکه سیستم گردش تولید که به آن اصطلاحا روند پیشرفت گفته می شود اجازه این کار را نمی دهد زیرا برای نمونه وقتی از یک مدل شارژر 1 میلیون عدد تولید می شود برای دفعه بعد مسائلی مانند نیاز بازار - مواد اولیه و از همه مهمتر دیدگاه مصرف کننده ایجاب می کند تا تولید کننده محصول جدیدتری وارد بازار کرده و تولید محصول قبلی را یا متوقف و یا بسیار کاهش دهد
در مورد شارژر های کاملیون نیز گارانتی ها گارانتی کیفیت می باشد و فروشنده بر حسب تجربه (6 ماه که چیزی برای یک شارژر نیست )آن گارانتی را می دهد
موفق باشید
این دوستمون به نکات ظریف ولی مهمی اشاره کردند که اونها رو با چند مورد دیگه دسته بندی میکنم
1- در اکثرموارد شارژر، باطری، کیف، بند و کلا لوازم جانبی کم قیمت یا ساده مشمول گارانتی نمیشوند
2- دقت کنید که شرکت های ایرانی اکثرا وارد کننده هستند نه نماینده فروش - به چند دلیل اول این که نماینده باید شرایط بخصوصی داشته و تعهدات زیادی را به شرکت اصلی بدهد که کمتر شرکتی در ایران چنین شرایطی را دارد - دوم- عموما خرید از بازار های صادراتی خارجی ارزانتر از خرید از کارخانه تمام میشود (بدلیل مسائل مالیاتی و عوارض و غیره) - سوم - خرید جنس بدون گارانتی از کارخانه اصلی (بسیاری از کارخانه ها بخصوص در چین این نحوه فروش را بیشتر میپسندند) بسیار ارزانتر تمام میشود - چهارم- در گمرک ایران عموما عوارض بر مبنای فاکتور خرید وضع میشود!(توضیح هم لازم داره؟) - پنجم - درصورت قبول نمایندگی شرکت ایرانی مجبور به وارد کردن جنس از طریق قانونی آن است (این دیگه اصلا توضیح نمیخواد:eek:)
وقتی شرکتی نماینده فروش نباشه وضع گارانتی همین میشه که میبینید
3- شرکت های ایرانی به دنبال منافع خودشون هستند نه اسم و رسم شرکت سازنده - چرا باید گارانتی معتبر ارائه کنند؟ و چرا باید همه چیز را گارانتی کنند؟
-
من مدتی پیش باطری سونی
طبق عکس پیوست را گرفتم. فروشنده مدعی بود این باطری ها پس از شارژ مدت زیادی هنوز قابلیت شارژ بودن را در خود نگهداری میکنند حتی اگر در تمام آن مدت حتی یکبار هم استفاده نشده باشند. من نه فرصت تحقیق در این زمینه را داشتم نه لزومی به این کار :) سوالی که از شما دوستان خوب دارم اینست : آیا فروشنده درست گفته ؟ یعنی من به این حرف اعتماد داشته باشم؟ بنا به شرایط من نمیخواهم شارژر همراه داشته باشم و در فرصت مناسب اقدام به شارژ باطری ها میکنم و شاید تا 1 ماه هم نتوانم مجددا به شارژر دسترسی داشته باشم. ولی ماندگاری شارژ این باطری ها برایم اهمیت دارند. یعنی در صورتی که پس از یک ماه بلا استفاده بودن این باطری ها نیاز به استفاده از انها داشته باشم. به همان مدت زمان کارکرد ( که میتوان پس از شارژ از آنها انتظار داشت ) کارایی خواهند داشت؟ یا حتی در صورت صحت گفته فروشنده کسی از دوستان تست انجام داده است تا از بازدهی آن اطمینان داشته باشد( در طول یک ماه چقدر افت میکند )
-
پاسخ: شارژر دوربين
سلام.
من می خوام یه باتری اضافه برای دوربینم بگیرم (canon400D) . باطری دوربینم NB-2LH Li-Ion 720 mAh هست.متاسفانه فروشگاه های مختلف ، قیمت های مختلفی بین 15000 تومن تا 45000 تومان رو بهم دادن.که احتمالا قیمت های پایین مال مدل چینی این باطری هست.می خواستم بدونم مدل های چینی اون ، تا چه حد ارزش خرید و استفاده دارند و اینکه آیا مشکلی برای دوربین ایجاد نمی کنند؟ (چون این مطلب رو یکی از فروشنده ها می گفت ).
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید .
-
پاسخ: شارژر دوربين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zohreh_f
سلام.
من می خوام یه باتری اضافه برای دوربینم بگیرم (canon400D) . باطری دوربینم NB-2LH Li-Ion 720 mAh هست.متاسفانه فروشگاه های مختلف ، قیمت های مختلفی بین 15000 تومن تا 45000 تومان رو بهم دادن.که احتمالا قیمت های پایین مال مدل چینی این باطری هست.می خواستم بدونم مدل های چینی اون ، تا چه حد ارزش خرید و استفاده دارند و اینکه آیا مشکلی برای دوربین ایجاد نمی کنند؟ (چون این مطلب رو یکی از فروشنده ها می گفت ).
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید .
سلام
بهتره به جای مدلهای چینی، بفرمایید تقلبی!
اصولا" 3 دسته باتری داریم، اصلی، تقلبی و متفرقه
باتریهای اصلی که خب بسیار مطلوبند و گران البته
باتریهای تقلبی همان باتریهای اصلی هستند در ظاهر، و گاه آنقدر شبیه به انواع اصلی اند که خیلی ها (حتی آنهایی که خودشان را متخصص میدانند) گمراه میشوند، این دسته از باتریها بسیار نامطلوبند، چون پول باتری اصلی را برای آن میپردازید، ولی کیفیتی به مراتب پایینتر را دریافت میکنید (حالا بماند که ممکن است خطراتی هم داشته باشند).
معمولا" از روی چیزهایی مثل کیفیت چاپ، کیفیت فلز کنتاکتها، و وزن و ...چنین چیزهایی میشود حدس زد که تقلبی باشند.
اما باتریهای متفرقه مثل ههنل و فوتیکس و ...: در اینجا حداقل تکلیف خودتان را میدانید که دنبال برند اصلی نیستید.
اتفاقا" خیلی وقتها این باتریها بسیار خوب از آب در می آیند و حتی از نظر تعداد شات زده و دوامشان بسیار بهتر از باتریهای اصلی کار میکنند (گاه تا چند برابر)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
من مدتی پیش باطری سونی
طبق عکس پیوست را گرفتم. فروشنده مدعی بود این باطری ها پس از شارژ مدت زیادی هنوز قابلیت شارژ بودن را در خود نگهداری میکنند حتی اگر در تمام آن مدت حتی یکبار هم استفاده نشده باشند. من نه فرصت تحقیق در این زمینه را داشتم نه لزومی به این کار :) سوالی که از شما دوستان خوب دارم اینست : آیا فروشنده درست گفته ؟ یعنی من به این حرف اعتماد داشته باشم؟ بنا به شرایط من نمیخواهم شارژر همراه داشته باشم و در فرصت مناسب اقدام به شارژ باطری ها میکنم و شاید تا 1 ماه هم نتوانم مجددا به شارژر دسترسی داشته باشم. ولی ماندگاری شارژ این باطری ها برایم اهمیت دارند. یعنی در صورتی که پس از یک ماه بلا استفاده بودن این باطری ها نیاز به استفاده از انها داشته باشم. به همان مدت زمان کارکرد ( که میتوان پس از شارژ از آنها انتظار داشت ) کارایی خواهند داشت؟ یا حتی در صورت صحت گفته فروشنده کسی از دوستان تست انجام داده است تا از بازدهی آن اطمینان داشته باشد( در طول یک ماه چقدر افت میکند )
این باطری ها رو من توی نمایندگی سونی دیدم روی پکشون نوشته بود که میتوننن شارژ رو بمدت زیادی نگه دارن و با گذشت یک سال از شارژ 85% از شارژ باطری باقی میمونه
حالا اینکه تا چه حد این موضوع راست هست باید صبر کنیم تا مدتی از کار این باطری ها بگذره و استفاده کننده هاشون بگن که چطور بودن
-
پاسخ:
باطری های قابل شارژ با کیفیت اگر به شیوه درست شارژ شوند یعنی با شارژری که تمامی اصول شارژ را رعایت کنند که قبلا در تاپیک ها در این مورد توضیح داده ام به عنوان نمونه مانع از گرم شدن باطری شوند و... می توانند پس از 6 ماه کار کرد حدود 90 درصد بازده ظرفیت خود را حفظ و پس از 1 سال کار کردحدود 80 در صد بازده ظرفیت خود را حفظ کنند برای مثال یک باطری 2000 میلی آمپر پس از یک سال کار اصولی می تواند نهایتا 1800 میلی آمپر که معمولا با سیستم های شارژ موجود و روش نادرست استفاده از باطری توسط کاربران به قدرت زور می تواند 800 میلی آمپر ویا در نهایت 1000 میلی آمپر ارائه کند
اما در مورد پاسخ آن فروشنده : این روش می تواند در شرایطی خاص مانند دمای خاص ، نوع شارژ باطری و.. انجام گیرد که معمولا از این روش در کاربردهای فضایی ودر باطری های مخصوص انجام گیرد ولی در باطری های نیکل متال هیدرید که شما دارید این کار می تواند انجام گیرد ولی مثلا برای باطری 2500 میلی پس از یک ماه عدم کار کرد حدود 2000 میلی آمپرمی تواند ارائه دهد ولی در تاپیک های قبلی گفتم که باطری های نیکل متال هیدرید برای عمر استاندارد می بایست آنها را بصورت خالی از شارژ نگهداری کرد
ماحصل اینکه اگر شما چنین کاری بکنید عمر باطری شما تا 50 بار شارژ هم ضمانت نمی گردد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
این باطری ها رو من توی نمایندگی سونی دیدم روی پکشون نوشته بود که میتوننن شارژ رو بمدت زیادی نگه دارن و با گذشت یک سال از شارژ 85% از شارژ باطری باقی میمونه
حالا اینکه تا چه حد این موضوع راست هست باید صبر کنیم تا مدتی از کار این باطری ها بگذره و استفاده کننده هاشون بگن که چطور بودن
دوست عزیز همان طور که گفتم به شرطها وشروطها دوم اینکه منظور از85 درصد یعنی می تواند 85 درصد از جریان نامی خود را حفظ کند
مثلا برای باطری 2000 میلی پس از 1 سال دیگر با شارژ باطری 2000 میلی آمپر نخواهید داشت و از این پس با هر بار شارژ حدود 1800 میلی آمپر می تواند ارائه دهد ( ببخشید نمی تونم منظورم رو خوب برسونم)
و این مورد با روش های نادرست شارژ و نوع کارکرد شارژر ها تقریبا غیر ممکن می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز همان طور که گفتم به شرطها وشروطها دوم اینکه منظور از85 درصد یعنی می تواند 85 درصد از جریان نامی خود را حفظ کند
مثلا برای باطری 2000 میلی پس از 1 سال دیگر با شارژ باطری 2000 میلی آمپر نخواهید داشت و از این پس با هر بار شارژ حدود 1800 میلی آمپر می تواند ارائه دهد ( ببخشید نمی تونم منظورم رو خوب برسونم)
و این مورد با روش های نادرست شارژ و نوع کارکرد شارژر ها تقریبا غیر ممکن می باشد
دوست عزیز دقیقا منظور شما رو متوجه شدم ولی موضوعی که روی پک این باطری ها نوشته شده نگهداری قابلیت بعد از یک مدت خاص نیست بلکه عدم دشارژ کامل در صورت عدم استفاده در مدت طولانی هست ضمن این که ادعای عمر حدود دوبرابر (تعداد دفعات شارژ) نسبت به باطریهای قبلی رو هم دارن
-
حقیقت موضوع برای من زیاد مهم نیست که طول عمر این باطری با توجه به نوع استفاده چقدر خواهد بود. ولی این مهمه که این باطری پس از شارژ اگر استفاده نشود حتی تا یک ماه.... شارژ خود را از دست ندهد. بنظر شما این روی باطری مورد اشاره اتفاق می افتد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
حقیقت موضوع برای من زیاد مهم نیست که طول عمر این باطری با توجه به نوع استفاده چقدر خواهد بود. ولی این مهمه که این باطری پس از شارژ اگر استفاده نشود حتی تا یک ماه.... شارژ خود را از دست ندهد. بنظر شما این روی باطری مورد اشاره اتفاق می افتد؟
اگر دقت کرده باشید روی پک این باطری نوشته شده که "باطری شارژ شده ارائه میشود" این یعنی این که وقتی پک آن را باز میکنید - با توجه به تفاوت زمان تولید تا زمان فروش - باید این باطری حداقل 90% از یک شارژ کامل را در خود داشته باشد
من دقت نکردم ولی اگر شما دقت کنید شاید بتوانید تاریخ تولید باطری را هم روی پک آن پیدا کنید
-
سلام
افشين جان يه نگاهي هم به پست 16 تاپيك زير بينداز :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5080
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمائی هاشون متشکرم :)
شارژر ال سی دی دار سونی bcg-34hrmf4 با چهار باطری 2700 mah رو خریدم 41 تومان (نمایندگی سونی!! میگفت 45 ولی 4 تومن تخفیف گرفتم!) هر چهار باطری رو گذاشتم 5-6 ساعته شارژ شد و با دو تای اونها 450 تا عکس با و بدون فلاش گرفتم و هنوز علامت لو باطری دوربین روشن نشده اگر دفعات بعد هم همین طور کار کنه کاملا از خریدم راضی هستم
خوب دوتای اول بالاخره خالی شدن - خسته شدم از بس خالی نشدند :biggrin:
نتایج آماری: 530 شات با و بدون فلاش + حدود 1.5 ساعت کار با دوربین روشن (ریویو ، کار کردن با تنظیمات و غیره)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
دوست عزیز دقیقا منظور شما رو متوجه شدم ولی موضوعی که روی پک این باطری ها نوشته شده نگهداری قابلیت بعد از یک مدت خاص نیست بلکه عدم دشارژ کامل در صورت عدم استفاده در مدت طولانی هست ضمن این که ادعای عمر حدود دوبرابر (تعداد دفعات شارژ) نسبت به باطریهای قبلی رو هم دارن
دوست عزیز تا به امروز از سونی چنین چیزی نشنیده بودم ولی این رو مطمئنم که چنین چیزی از قابلیت های متال هیدرید خارج است
( البته خیلی چیزا روی باطری ها می نویسن مثل no memory effect ) , حداقل شرکت ما تا بحال در آزمایشات خودش چنین چیزی رو ندیده لطفا اگر واقعا این مسئله رو تست کردید به بنده هم اطلاع بدهید :confused: