-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
اين باطري و شارژر مارك eneloop رو از كدوم فروشگاه ميشه تهيه كرد؟؟؟؟
من چند روز پيش خريدم راستش به مرحله اي نرسيده که حساب پس بده ببينم چجريه ولی چون جايی بايد ميرفتم و باطری نياز داشتم به همراه شارجر خريدمش .
شارجرش يه کم طول ميده تا باطری رو شارج کنه مثلاً 4 تا باطری 2500 sony رو حدود 7-8 ساعت طول داد تا شرج کرد .شايد اون شرجر رو فقط برای باطری سانيو طراحی کردند .به هر حال يک شارجر sony مدل :
sony bcg-34hrmf4 هم از امريکا خريدم .قبل توجه دوستانی که اين شاجر رو خريدند و نگران اصل يا تقلبی بودن شارجر هستند .
2-3 تا نکته تو اين شارجر هست که ميتونند چک و مقايسه بکنند با شارجر خودشن چون اينکه من گرفتم اصل هست .اي نکات رو چک کنيد :
خود شاجر ساخت چين ولی باطری ها ساخت japan هست.
روی مقوا که داخل باکس شرجر هست يک برچسب هلگرم هست که ارم sony داره اگه اشتباه نکنم .
اين شارجر با يک سال گارنتی sony از زمان خريد بايد بياد .
دوشاخه همراه اين شارجر از نوع امريکايی بايد باشه که اگه تو ايران بخواييد استفاده کنيد بايد تبديل داشته باشيد .نکته اصلی اينجاست که نوشته international power پس نبايد با 2 شاخه ايرانی فروخته بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
معمولا باتری های قلمی و اصطلاحا نیم قلمی شارژی در بازار در مدل نیکل متال هیدرات یافت میشوند. آیا باتری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر آن هم در بازار هست؟
دوست عزیز : نیکل متال هیدرید یک نوع ترکیب برای ساخت این باطریها می باشد و لیتیوم یون ولیتیوم پلیمر نیز یک ترکیب مجزا . پس از ساخت باطری های نیکل متال مشکل عمده این باطری ها کم بودن ظرفیت این ترکیب باعث شد تکنولوژی لیتیوم پا به عرصه بگذارد و البته در این نوع ترکیب بسیاری دیگر از مشکلاتی که در نیکل متال بوده نیز رفع گردیده است .
به همین دلیل بیشتر وسایل تولیدی امروز به دنبال استفاده از لیتیوم هستند
موفق باشید :::happy:::
-
سلام . من احتياج به يه شارژر براي دوربين سوني w40دارم كه باطريش هم از نوع np-bg1هستو با شارژر h50هم يكي هست.رفتم نمايندگي سوني گفت داريم به قيمت 52000 تومن:eek:همينجوري تو مخم سوت ميكشيد و گيج بودم كه از در نمايندگي اومدم بيرون تا جيبمو نزنن..ايا واقعا قيمت يه شارژر ساده 52000 تومنه .ياد يه چيزي افتادم .بعضي اوقات اوراقچيهاي ماشين يه ماشين اسقاطي ميخرن مثلا1000000 تومن بعد خوردش ميكنن و قطعاتشو ميفروشن 2000000 تومن .حالا فكر كنم اگه بخواي قطعات يه w40رو خورده خورده جمع كني بشه 500000 تومن ولي نوبخواي بخري نصف اين قيمت هم نباشه.:::happy:::به هر حال اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه كه از كجا ميشه ارزونتر تهييه كرد ممنونم:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoddami
سلام . من احتياج به يه شارژر براي دوربين سوني w40دارم كه باطريش هم از نوع np-bg1هستو با شارژر h50هم يكي هست.رفتم نمايندگي سوني گفت داريم به قيمت 52000 تومن:eek:همينجوري تو مخم سوت ميكشيد و گيج بودم كه از در نمايندگي اومدم بيرون تا جيبمو نزنن..ايا واقعا قيمت يه شارژر ساده 52000 تومنه .ياد يه چيزي افتادم .بعضي اوقات اوراقچيهاي ماشين يه ماشين اسقاطي ميخرن مثلا1000000 تومن بعد خوردش ميكنن و قطعاتشو ميفروشن 2000000 تومن .حالا فكر كنم اگه بخواي قطعات يه w40رو خورده خورده جمع كني بشه 500000 تومن ولي نوبخواي بخري نصف اين قيمت هم نباشه.:::happy:::به هر حال اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه كه از كجا ميشه ارزونتر تهييه كرد ممنونم:::happy:::
سلام
قیمت شارژر دوربینهای کامپکت (باتری لیتیومی) گاه تا 1/3 یا 1/4 قیمت خود دوربین هم میرسد (مثلا" شارژر 60 تومان و کل دوربین نو 200 تومان)
البته اگر خوش شانس باشید و گیر بیاورید؛ در مورد بعضی از برندها مثل کنن، مدلهای تقلبی هم با قیمت ارزانتر پیدا میشوند، ولی در کل حدود قیمت همین است.
متوجه ارتباط آن قضیه اوراقچی ها با شارژر دوربین شما نشدم. :::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز : نیکل متال هیدرید یک نوع ترکیب برای ساخت این باطریها می باشد و لیتیوم یون ولیتیوم پلیمر نیز یک ترکیب مجزا . پس از ساخت باطری های نیکل متال مشکل عمده این باطری ها کم بودن ظرفیت این ترکیب باعث شد تکنولوژی لیتیوم پا به عرصه بگذارد و البته در این نوع ترکیب بسیاری دیگر از مشکلاتی که در نیکل متال بوده نیز رفع گردیده است .
به همین دلیل بیشتر وسایل تولیدی امروز به دنبال استفاده از لیتیوم هستند
موفق باشید :::happy:::
خب همه اینهایی رو که گفتید میدونم. سوال من اینه که توی بازار باتری قلمی لیتیومی هست یا نه؟ و اگر هست از کجا میشه تهیه کرد؟:cool:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
خب همه اینهایی رو که گفتید میدونم. سوال من اینه که توی بازار باتری قلمی لیتیومی هست یا نه؟ و اگر هست از کجا میشه تهیه کرد؟:cool:
دوست عزیز
بجای باطری های نیکل متال نمی شود از لیتیوم استفاده کرد چون ولتاژ باطری های لیتیوم 3 ولت ولیتوم یون 3.7 ولت هستند درصورتی که باطری های نیکل متال 1.2 ولت می باشند
اگر نوع مصرف خود را قید کنید حتما گزینه خوبی برای شما پیشنهاد خواهم داد
چنانچه باز هم جواب قانع کننده نبود می توانید از تهران خ لاله زار پاساژ 110 به مطلوب خود برسید
موفق باشید
-
[QUOTE=zanjan battery;122540]دوست عزیز
بجای باطری های نیکل متال نمی شود از لیتیوم استفاده کرد چون ولتاژ باطری های لیتیوم 3 ولت ولیتوم یون 3.7 ولت هستند درصورتی که باطری های نیکل متال 1.2 ولت می باشند
اگر نوع مصرف خود را قید کنید حتما گزینه خوبی برای شما پیشنهاد خواهم داد
چنانچه باز هم جواب قانع کننده نبود می توانید از تهران خ لاله زار پاساژ 110 به مطلوب خود برسید
موفق باشید[/QUO
داداش من یک nikon l100 گرفتم باطری آن هم از نوع آلکالین است
تا اینجا همه چی عالی و درست
خوب حالا باطری آن تموم شده من هم باید از باطری شارژی ni-mh سونی و شارژر سونی که خریدم استفاده کنم
اونم شارژ کردم ولی دوربین اصلا این نوع باطری رو ساپورت نکرد ... در واقع هیچ باطری شاژی رو ساپورت نکرد
حالا من موندم که باید چیکار کنم
-
خوب من هم یه دوربین nikon l100 گرفتم که 4 تا باطری آلکالین می خوره
ولی یه مشکلی هست اونم اینه که باطری شارژی رو ساپورت نمیکنه
نمیدونم باید چیکار کنم
توی دفترچش هم نوشته که فقط باطری های lr6 و fr6
من می خوام بدونم که lr6 شارژی وجود داره یا نه یا فقط همه شارژی ها ni-mh هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
نمیدونم باید چیکار کنم
طبق لینک زیر که از سایت نیکون است، دوربین شما امکان استفاده از باتری Ni-MH را دارد.
نقل قول:
Optional accessories : Rechargeable Ni-MH Battery
کد:
http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/l100/index.htm
در کولپیکس 3200 که قدیمی شده است، در یکی از منوها باید نوع باتری را تعیین میکردید (آلکالاین یا Ni-MH ) احتمال دارد شما تنظیم مربوطه را انجام نداده باشید!
:)
-
ولی در صفحه 14 دفترچه راهنمای آن نوشته که باطری های شارژی غیر قابل استفاده می باشد
در ضمن تنظیمات آن هم فقط در دو نوع lr6 و fr6 است .. منظورم انتخاب باطری در منو آن است
ممنونم از این که این لینک هم بهم دادی
ولی دوست عزیزم زیر این مشخصات هم نوشته که فقط در ورژن های بالاتر L100 شارژی قابل استفاده است
حالا یه سوال دارم باتری های fr6 لیتیومی قابل شارژ هست یا نه
یه توضیخی هم دربارش می خواستم
بازم ممنونم
-
کملیون یک سری باطری شارژی جدید آورده که با دستگاههای که از باطری شارژی ساپورت نمی کنه پشتیبانی می کنه
-
خوب این کملیون چیه ؟ کیه ؟ از کجا گیر میاد
یه توضیحی بده
-
شارژی ها معمولا ni-mh
هستن اما کملیون Ni-cd و Accu
و سدیوم به جای قلع هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
خوب این کملیون چیه ؟ کیه ؟ از کجا گیر میاد
یه توضیحی بده
کملیون camelion یکی از تولید کنندگان باتری میباشد شرکتش المانی-امریکایی- چینی هست که محصولاتش از برند های معروفی مثل دراسل و انرژایزر بهتر است
کد PHP:
http://www.nirova.blogfa.com/post-20.aspx
-
سلام به همه دوستان,
من چند روزی هست که عضو این سایت عالی شدم و دارم از مطالب سایت واقعا بهره مند میشم.
دوستان , من تقریبا در عکاسی و دوربین آماتور هستم , چند سوال در خصوص باتری و شارژر دارم:
نوع دوربنم هم SX110 کنن هست.
1 - چه نوع شارژری پیشنهاد می دید - لطفا نام و مشخصات کامل و دلیل پیشنهاد رو بگید.
2 - یه باتری خوب هم لطفا بگید که همراه با شارژر بگیرم برای دوربین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
phoenix666
سلام به همه دوستان,
من چند روزی هست که عضو این سایت عالی شدم و دارم از مطالب سایت واقعا بهره مند میشم.
دوستان , من تقریبا در عکاسی و دوربین آماتور هستم , چند سوال در خصوص باتری و شارژر دارم:
نوع دوربنم هم SX110 کنن هست.
1 - چه نوع شارژری پیشنهاد می دید - لطفا نام و مشخصات کامل و دلیل پیشنهاد رو بگید.
2 - یه باتری خوب هم لطفا بگید که همراه با شارژر بگیرم برای دوربین.
سلام
ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی , روند کار در این فوروم (و احتمالا ً اغلب فورومها) بر این قرار است که شما بعد از پیدا کردن تاپیک مرتبط با موضوع، ابتدا تاپیک مورد نظر را مطالعه کرده, در صورتی که جواب سوالات شما در آن نبود, سوال خود را مطرح میکنید تا اگر کسی اطلاعی داشت, در صورت تمایل شما را راهنمایی کند.
حداقل 10 صفحه آخر این تاپیک را بخوانید, جواب سوال خود را خواهید یافت.
:)
-
با سلام به تمامی دوستان :::happy:::
گذر پوست دوباره به دباغ خانه افتاد! حدود 1.5 سال پیش 4 تا باطری CFL خریدم (از محل مورد تائید جناب حیرتی عزیز) که به تازگی یکی از آنها از کار افتاده و شارژر سونی با چشمک زدن ، به درستی خرابی این باطری رو تائید میکنه. حالا برای خرید 2 عدد باطری جدید مجدداً همان CFLها پیشنهاد میشود(2800)؟ اگر بله جدیدترین و بالاترین ظرفیت آن چیست؟
کملیون هم با نظر مساعد جمع روبرو شده ولی آدرسی معتبر برای خریدنش پیدا نکردم. اگر آدرسی دارید دریغ نفرمایید.
با تشکر
-
کملیون مدلش و آمپرش فرق داره 1000 ni-CD برابر 2800 معمولی
یا 2500 معمولیش واقعا از بقیه سرتر نکته مهم اینه که حتما باید با شارژر خودش شارژ کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
حالا برای خرید 2 عدد باطری جدید مجدداً همان CFLها پیشنهاد میشود(2800)؟ اگر بله جدیدترین و بالاترین ظرفیت آن چیست؟ کملیون هم با نظر مساعد جمع روبرو شده ولی آدرسی معتبر برای خریدنش پیدا نکردم. اگر آدرسی دارید دریغ نفرمایید. با تشکر
جناب عابديان! با سلام،
1- بله، همان مارك از همان نشاني قبلي با همان ظرفيت (كه هنوز بالاتر از آن نيامده) مورد تأييد است. به خصوص اگر برنامه شما تكميل يك جفت است، توصيه ميشود از باتري ديگر استفاده نكنيد.
2- با توجه به آن كه احتمال خرابي بعدي هم هست، توصيه ميكنم جفت بعدي را از مارك Camelion بگيريد كه مقايسهاي هم كردهباشيد. چون واقعاً باتري خوبي است. در اين صورت از پاساژ امجد يا توكل به نتيجه خواهيد رسيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
جناب عابديان! با سلام،
1- بله، همان مارك از همان نشاني قبلي با همان ظرفيت (كه هنوز بالاتر از آن نيامده) مورد تأييد است. به خصوص اگر برنامه شما تكميل يك جفت است، توصيه ميشود از باتري ديگر استفاده نكنيد.
2- با توجه به آن كه احتمال خرابي بعدي هم هست، توصيه ميكنم جفت بعدي را از مارك Camelion بگيريد كه مقايسهاي هم كردهباشيد. چون واقعاً باتري خوبي است. در اين صورت از پاساژ امجد يا توكل به نتيجه خواهيد رسيد.
ممنون!
نظرتان درباره گفته دوستمون چیه؟ واقعاً کملیون فقط با شارژر خودش باید شارژ بشه؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
کملیون مدلش و آمپرش فرق داره 1000 ni-CD برابر 2800 معمولی
یا 2500 معمولیش واقعا از بقیه سرتر نکته مهم اینه که حتما باید با شارژر خودش شارژ کنی
-
دوست عزیز جناب آقای Mashhadi Vahid برای راهنمایی باتری فرمودند که سرچ کنم و من هم جستجو کردم و به BCG-34HRMF4 سونی رسیدم که دیروز از یکی از نمایندگی ها خریدم (40 تومان + 4 تا باتری Ni-MH 2700).
حالا یه چند تا سوال دارم که توی تاپیک به صورت دقیق جوابی براش پیدا نکردم :
1 - سوال اینکه توی کاتالوگ زده فقط باتری های سونی رو باهاش شارژ کنید من چند باتری دارم (C.F.L) یعنی اونا رو نمیشه باهاش شارژ کرد ؟
2 - وقتی بعضی از باتری ها رو می زارم بعد از چند ثانیه روی LCD ایش شروع می کنه به چشمک زدن یعنی به شکل باتری کامل نشون میده و چشمک می زنه این به چه معنی هست یعنی شارژ شده بوده یا اینکه خرابه یا ... ؟
باتری هایی که با خودش بود بعد از چند ساعت به این شکل در اومد.
3 - باتری که خراب شده باشه رو چطوری نشون میده ؟
ممنون میشم پاسخ سوال ها رو بدید.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
ممنون!
نظرتان درباره گفته دوستمون چیه؟ واقعاً کملیون فقط با شارژر خودش باید شارژ بشه؟!!
عموما در مدار شارژر ها قسمتی برای تست زمان شارژ و امپر شارژ شده هست که بعد شارژ کامل شارژ رو قطع می کنه این مدار ها معمولا برای سری ni-mh ساخته شده و در صورت استفاده از ni-cd مدار درست عمل نمی کنه و خطا می زنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
phoenix666
حالا یه چند تا سوال دارم که توی تاپیک به صورت دقیق جوابی براش پیدا نکردم :
1 - سوال اینکه توی کاتالوگ زده فقط باتری های سونی رو باهاش شارژ کنید من چند باتری دارم (C.F.L) یعنی اونا رو نمیشه باهاش شارژ کرد ؟
2 - وقتی بعضی از باتری ها رو می زارم بعد از چند ثانیه روی LCD ایش شروع می کنه به چشمک زدن یعنی به شکل باتری کامل نشون میده و چشمک می زنه این به چه معنی هست یعنی شارژ شده بوده یا اینکه خرابه یا ... ؟
باتری هایی که با خودش بود بعد از چند ساعت به این شکل در اومد.
3 - باتری که خراب شده باشه رو چطوری نشون میده ؟
ممنون میشم پاسخ سوال ها رو بدید.:::happy:::
جناب phoenix666! با سلام،
1- هر شارژر NiMH قادر به شارژ هر باتري از اين نوع و در اغلب موارد، باتريهاي NiCd هست. (پاسخ پرسش جناب عابديان)
2- چشمك زدن سريع شكل پرشده باتري به معني خرابي باتري مربوط است، اما چشمك آرام بندهاي سهگانه كه به تدريج نوبت از بند اول به بند دوم و سوم ميرسد، نشان دهنده پيشرفت عمل شارژ است كه به محض پر شدن هر باتري، شكل پر شده ثابت ميشود و پس از شارژ آخرين باتري، جريان برق دستگاه كاملاً قطع و چراغ LCD آن خاموش ميگردد.
-
سلام
تفاوت 300 آمپر چه قدر تو دوربین محسوسه
مثلا باتری 2200 میلی سونی با 2500 انرژایزر (با تفاوت قیمت 2 برابر:::confused2:::)
من 2 تا سونی 2200 خریدم منتها وقتی زدم تو دوربین خالیه خالی بود حتی جون نداشت تو ساعت کارکنه.مشکلی نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_dre
سلام
تفاوت 300 آمپر چه قدر تو دوربین محسوسه
مثلا باتری 2200 میلی سونی با 2500 انرژایزر (با تفاوت قیمت 2 برابر:::confused2:::)
من 2 تا سونی 2200 خریدم منتها وقتی زدم تو دوربین خالیه خالی بود حتی جون نداشت تو ساعت کارکنه.مشکلی نداره؟
باسلام به شما دوست عزیز
ابتدا پاسخ به سوال شما 1 نکته بهتر است مشخص شود و آن 300 میلی آمپر است در حقیقت برای یک دوربین دیجیتال و دیگر وسایل پر مصرف مساله آمپر قید شده روی باطری یک مشکل اساسی شده است زیرا شما در خرید باطری فقط به مشخصات قید شده باطری در روی باطری توجه می کنید غافل از اینکه بسیاری از این تبلیغات واقعی نمی باشند .
چه بسا امروز می توانید باطری های قلمی با مارک سونی (تقلبی) و با آمپر 3400 میلی آمپر را در بازار پیدا کنید غافل از اینکه 1300 میلی آمپر بیشتر توانایی ذخیره ندارد .
واما قبل از استفاده از باطری خریداری شده می بایست یک شارژ اولیه که معمولا برای شارژرهای ساده داخل کاتالوگ ویا روی بدنه جعبه مقدار ساعت قید می شود که حدود 24 ساعت و برای شارژر های دیگر به همین منوال کمتر می گردد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام به شما دوست عزیز
ابتدا پاسخ به سوال شما 1 نکته بهتر است مشخص شود و آن 300 میلی آمپر است در حقیقت برای یک دوربین دیجیتال و دیگر وسایل پر مصرف مساله آمپر قید شده روی باطری یک مشکل اساسی شده است زیرا شما در خرید باطری فقط به مشخصات قید شده باطری در روی باطری توجه می کنید غافل از اینکه بسیاری از این تبلیغات واقعی نمی باشند .
چه بسا امروز می توانید باطری های قلمی با مارک سونی (تقلبی) و با آمپر 3400 میلی آمپر را در بازار پیدا کنید غافل از اینکه 1300 میلی آمپر بیشتر توانایی ذخیره ندارد .
واما قبل از استفاده از باطری خریداری شده می بایست یک شارژ اولیه که معمولا برای شارژرهای ساده داخل کاتالوگ ویا روی بدنه جعبه مقدار ساعت قید می شود که حدود 24 ساعت و برای شارژر های دیگر به همین منوال کمتر می گردد
متاسفانه مامانم باطری 7 ساعت گذاشته تو شارژ و بعد برداشته.شارژ اولیه نشده
چه توصیه ای دارید؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_dre
چه توصیه ای دارید؟؟
باسلام،
در شارژرهاي مجهز به قطع كن نظير همين سوني كه بحثش هست، پس از خاموش شدن چراغ و قطع جريان شارژ متصل ماندنش به پريز برق عملاً فايدهاي ندارد و هيچ توصيهاي نشدهاست. ضمناً قبل از استفاده چرا راهنماي شارژر را مطالعه نكردهايد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_dre
چه توصیه ای دارید؟؟
موردی ندارد پس از تخلیه با یک چراغ قوه دوباره یک شارژ اولیه نمایید چنانچه بازهم جواب مطلوبی نگرفتید باطری شما نامرغوب است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
باسلام،
در شارژرهاي مجهز به قطع كن نظير همين سوني كه بحثش هست، پس از خاموش شدن چراغ و قطع جريان شارژ متصل ماندنش به پريز برق عملاً فايدهاي ندارد و هيچ توصيهاي نشدهاست. ضمناً قبل از استفاده چرا راهنماي شارژر را مطالعه نكردهايد؟
فرصت نکردم شارژر بخرم شارژر همسایه بود CFL بود
با کمتر از 50 شات باتری خالی شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
نمیدونم باید چیکار کنم
بالاخره مشکلش رو پیدا کردم
رفتم تو سایت نیکون آسیا و قسمت آپگرید و دوربینم رو آپدیت کردم و یه قسمت به نام باطری ni-mh در تنظیمات باطری اضافه شد و مشکل من هم حل شد
ولی یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه من باطری 3800 سونی خریدم که تونستم 140 عکس که تماما با فلاش بود رو گرفتم
حالا نمیدونم این تعداد عکس کافیه برای این باطری یا باید بیشتر بگیره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
بالاخره مشکلش رو پیدا کردم
رفتم تو سایت نیکون آسیا و قسمت آپگرید و دوربینم رو آپدیت کردم و یه قسمت به نام باطری ni-mh در تنظیمات باطری اضافه شد و مشکل من هم حل شد
ولی یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه من باطری 3800 سونی خریدم که تونستم 140 عکس که تماما با فلاش بود رو گرفتم
حالا نمیدونم این تعداد عکس کافیه برای این باطری یا باید بیشتر بگیره؟
کافی نیست
nimh 2800 سی اف ال با فلاش بالای 350 میزنه 3200 بالای 400
NICD کملیون 1000 بالای 300 تا و 2500 بالای 350 تست زدم می گیره
یا شارژت کم بوذه یا (100%) تقلبی گرفتی
یک توصیه 99.9 % باطری های سونی موجود ریمارک و تقلبی هستن صرف نام یک محصول معروف نشانه سلامت محصول نیست
-
من یک شارژر پاناسونیک دارم که 3 سال پیش خریدم.به همراه 4 عدد باتری 2100 پاناسونیک.4 باتری رو در حدود 8-10 ساعت شارژ میکرد و کیفیت باتریها هم خوب بود و تعداد زیادی عکس میشد گرفت.حالا این باتریها تقریبا دیگه عمرشون تموم شده.در لینک زیر میتونید مدل این شارژر رو ببینید.
http://www.wholesalepages.co.uk/whol...ers-53451.html
سوال من اینه که آیا مشکلی پیش میاد 4 تا باتری سونی یا کاملیون با ظرفیت 2700 میلی آمپر از نمایندگی های مطمئن بخرم و با همین شارژر استفاده کنم؟اصولا شارژر باید با باتریها از یک مارک باشند؟روش نوشته که فقط باتریهای پاناسونیک رو با این شارژ کنید.میخوام دیگه فعلا شارژر نخرم تا وقتی که جواب میده.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
من یک شارژر پاناسونیک دارم که 3 سال پیش خریدم.به همراه 4 عدد باتری 2100 پاناسونیک.4 باتری رو در حدود 8-10 ساعت شارژ میکرد و کیفیت باتریها هم خوب بود و تعداد زیادی عکس میشد گرفت.حالا این باتریها تقریبا دیگه عمرشون تموم شده.در لینک زیر میتونید مدل این شارژر رو ببینید.
سوال من اینه که آیا مشکلی پیش میاد 4 تا باتری سونی یا کاملیون با ظرفیت 2700 میلی آمپر از نمایندگی های مطمئن بخرم و با همین شارژر استفاده کنم؟اصولا شارژر باید با باتریها از یک مارک باشند؟روش نوشته که فقط باتریهای پاناسونیک رو با این شارژ کنید.میخوام دیگه فعلا شارژر نخرم تا وقتی که جواب میده.
با تشکر.
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی برای شارژ دیگر باطری ها با این شارژ وجود ندارد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
با تشکر.
من به شخصه ترجیه میدم یک مارک باشه به خاطر مدار پایان شارژ و نوع شارژ که ولتاژ متناوب باشه یا شک تا اونجایی که میدونم cfl شک میده و کملیون از روش برق متناوب استفاده می کنه سونی رو نمیدونم شارژر شما باید متناوب باشه اگه اینگونه هست می تونید از سری معمولی cfl یا کملیون استفاده کنید
-
من 4 تا باتری camelion 2700 رو خریدم جفتی 4600.اما وقتی توی سایت شرکت میرم فقط ا 2500 داره!
http://www.camelion.com/rechargeable/ni-mh.html
ممکنه این باتریها تقلبی باشند؟اصلا camelion هم تقلبی داره؟شکلش رو که چک کردم کاملا مشابه بود.
این باتری که من گرفتم مشابه این هست:
http://www.aftabbazar.com/ProductDet...spx?itemid=276
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
من تا حالا 2700 ندیدم
2500 رو شرکت برای ما فاکتور می کنه تا حالا 2700 ندیدم
nicd رو هم 1000 می گیرم البته آمپر بالا تر داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
با سلام،
خيالتان راحت باشد. باتريهايتان اصل است :
http://www.camelionbattery.com/pdtdir2.asp?type_id=12
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
من تا حالا 2700 ندیدم
2500 رو شرکت برای ما فاکتور می کنه تا حالا 2700 ندیدم
nicd رو هم 1000 می گیرم البته آمپر بالا تر داره
بنده حدود 16 ماه پیش باتری 2700 کملیون را خریداری کردم!
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1249748474
اینهم پستهای آن موقع:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=556
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=562
باتری ها هنوز مثل تراکتور کار می کنند.
:::happy:::
-
دوستان عزیز
ملاک یک جنس خود شرکت نه خرید 1 یا چند تن از دوستان
در حال حاضر شرکتی که در نمایشگاه دیجیتال حضور داشت و به عنوان نماینده این شرکت در ایران فقط 2500 داره
و در پشت تمام شارژر های اصلی شرکت از رنج 800 داره تا 2500
بنده فقط منباب راهنمایی این مطالب رو برای دوستان قرار دادم و قصدم معرفی یک شرکت و یا یک محصول خواص نیست
باطری های سونی در بازار تا رنچ 4800 موجود هستن ولی رنج هی اصلی تا 2800 فکر می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
دوستان عزیز
ملاک یک جنس خود شرکت نه خرید 1 یا چند تن از دوستان
در حال حاضر شرکتی که در نمایشگاه دیجیتال حضور داشت و به عنوان نماینده این شرکت در ایران فقط 2500 داره
و در پشت تمام شارژر های اصلی شرکت از رنج 800 داره تا 2500
بنده فقط منباب راهنمایی این مطالب رو برای دوستان قرار دادم و قصدم معرفی یک شرکت و یا یک محصول خواص نیست
باطری های سونی در بازار تا رنچ 4800 موجود هستن ولی رنج هی اصلی تا 2800 فکر می کنم
دوست عزیز نداشتن یک محصول حتی وارد کننده آن دلیل بر تقلبی بودن محصول نیست همین شرکتی که می گویید در نمایشگاه دیجیتال فقط 2500 میلی آمپر عرضه کرده بود پارسال 2700 هم عرضه کرده بود این امر به دلیل بالا رفتن قیمت سری 2700 و سیاستهای خاص تجارتی می باشد لطفا به توصیه و آدرس آقای حیرتی توجه نمایید چنانچه بازهم قانع کننده نبود از همان شرکت عرضه کننده سوال نمایید چرا که بنده کلیه کاتالوگ های کاملیون را در اختیار دارم و 2700 میلی آمپر در دو بسته بندی کاغذی و پکیج پی وی سی عرضه شده است
موفق باشید
-
سلام
تاپیک خوبی است ولی مشکلش به نظر من اینه که یه ایندکس از مطالب تاپیک تو پست اول نداره ؛ اگه داشت دیگه سوالهای تکراری پرسیده نمیشد و بعضی ها مجبور نمیشدند 100 صفحه رو واسه جواب سوالشون بخونن ؛ البته من وقت خوندن این همه صفحه رو ندارم http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/biggestgrin.gif واسه همین سوالمو همین جا مطرح میکنم :
من به تازگی شارژر Sony BCG-34HRMF4 رو خریدم ؛
دکمه رفرش رو چه مواقعی باید استفاده کنیم ؟
آیا باتریهای شارژ شده رو میشه واسه چند ماه نگه داریم ؟ یا حتما باید خالیش کنیم ؟ اگه باید خالی کنیم چه جوری ؟
من یه سری باتری سونی و CFL دیگه هم دارم که نمیدونم اصله یا نه ، چه طور باید بفهمم ؟
اگه باتری تقلبی رو با این شارژر ، شارژ کنم آیا شارژر خراب نمیشه ؟
آیا باتریهای نیکل کادمیم رو میتونم با این شارژر شارژ کنم ؟ مشکلی نداره ؟
کلا نکاتی که در موردباتری وشارژر بایدرعایت کنم چیه ؟ [img]http://i32.*******.com/312jtp0.gif[/img] میگم اگه یه ایندکس میذاشتید خیلی بهتر بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KilljoY
سلام
تاپیک خوبی است ولی مشکلش به نظر من اینه که یه ایندکس از مطالب تاپیک تو پست اول نداره ؛ اگه داشت دیگه سوالهای تکراری پرسیده نمیشد و بعضی ها مجبور نمیشدند 100 صفحه رو واسه جواب سوالشون بخونن ؛ البته من وقت خوندن این همه صفحه رو ندارم
http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/biggestgrin.gif واسه همین سوالمو همین جا مطرح میکنم :
من به تازگی شارژر Sony BCG-34HRMF4 رو خریدم ؛
دکمه رفرش رو چه مواقعی باید استفاده کنیم ؟
آیا باتریهای شارژ شده رو میشه واسه چند ماه نگه داریم ؟ یا حتما باید خالیش کنیم ؟ اگه باید خالی کنیم چه جوری ؟
من یه سری باتری سونی و CFL دیگه هم دارم که نمیدونم اصله یا نه ، چه طور باید بفهمم ؟
اگه باتری تقلبی رو با این شارژر ، شارژ کنم آیا شارژر خراب نمیشه ؟
آیا باتریهای نیکل کادمیم رو میتونم با این شارژر شارژ کنم ؟ مشکلی نداره ؟
کلا نکاتی که در موردباتری وشارژر بایدرعایت کنم چیه ؟ [img]http://i32.*******.com/312jtp0.gif[/img]
میگم اگه یه ایندکس میذاشتید خیلی بهتر بود !
باسلام و خیر مقدم به شما دوست عزیز
در مورد سوال های شما :
1- معمولا قبل از شارژ هر باطری این عمل یعنی رفرش می بایست انجام گیرد تا حافظه شارژی که از قبل مانده تخلیه گردد که معمولا کمی کلافه کننده است زیرا زمان بر می باشد ولی.... اگر معمولا باطری را کاملا خالی می کنید نیاز اساسی به این عمل نمی باشد اما هر از چند گاهی توصیه می گردد
2-باید بصورت خالی نگه داری کرد البته فقط باطری های نیکل کادمیوم و نیکل متال هیدرید . کار ساده ای می باشد وقتی در حین کار کردن با دوربین باطری هشدار خالی بودن داد ویا... با 1 چراغ قوه می توان این عمل را انجام داد
3-نمی دونم ؟؟؟ نمیشه ؟؟؟ بر اساس تجربه معمولا می بایست فهمید ولی مارک c.f.l. می بایست در بسته بندی که ساخت سنگاپور است خریداری کنید ولا غیر
4-خیر
5-بله مشکلی ندارد
6- این دیگه نیاز به کمی حوصله ومطالعه پستهای قبلی دارد !
موفق باشید:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز نداشتن یک محصول حتی وارد کننده آن دلیل بر تقلبی بودن محصول نیست همین شرکتی که می گویید در نمایشگاه دیجیتال فقط 2500 میلی آمپر عرضه کرده بود پارسال 2700 هم عرضه کرده بود این امر به دلیل بالا رفتن قیمت سری 2700 و سیاستهای خاص تجارتی می باشد لطفا به توصیه و آدرس آقای حیرتی توجه نمایید چنانچه بازهم قانع کننده نبود از همان شرکت عرضه کننده سوال نمایید چرا که بنده کلیه کاتالوگ های کاملیون را در اختیار دارم و 2700 میلی آمپر در دو بسته بندی کاغذی و پکیج پی وی سی عرضه شده است
موفق باشید
جناب بیات در مورد حرف شما با کلی تحقیق که کردم سری 2700 جزع سری برگشتی از بازار بود که حتی 2 فروشنده باطری معروف درب پاساژ آلمینیوم هم گفتن جزع سری برگشتی بوده حال یا بازار گرمی یا واقعا مشکل داشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام و خیر مقدم به شما دوست عزیز
در مورد سوال های شما :
1- معمولا قبل از شارژ هر باطری این عمل یعنی رفرش می بایست انجام گیرد تا حافظه شارژی که از قبل مانده تخلیه گردد که معمولا کمی کلافه کننده است زیرا زمان بر می باشد ولی.... اگر معمولا باطری را کاملا خالی می کنید نیاز اساسی به این عمل نمی باشد اما هر از چند گاهی توصیه می گردد
2-باید بصورت خالی نگه داری کرد البته فقط باطری های نیکل کادمیوم و نیکل متال هیدرید . کار ساده ای می باشد وقتی در حین کار کردن با دوربین باطری هشدار خالی بودن داد ویا... با 1 چراغ قوه می توان این عمل را انجام داد
3-نمی دونم ؟؟؟ نمیشه ؟؟؟ بر اساس تجربه معمولا می بایست فهمید ولی مارک c.f.l. می بایست در بسته بندی که ساخت سنگاپور است خریداری کنید ولا غیر
4-خیر
5-بله مشکلی ندارد
6- این دیگه نیاز به کمی حوصله ومطالعه پستهای قبلی دارد !
موفق باشید:::happy:::
سلام
3و4 . پس با این تفاسیر فهمیدن اینکه باتری تقلبی هست یا خیر خیلی اهمیت پیدا میکنه (چون بر طبق حرف شما باتری تقلبی رو نباید شارژ کنم )
جایی رو میشناسید که از اون طریق بتونیم بفهمیم ؟ یا جایی در این مورد بحث شده ؟
با تشکر
-
سلام
ظاهرا تكنولوژي در حال پيشرفت و گذار است و همه ي اين باور هاي مارا دارد زير سوال مي برد. قديمها مي گفتند باتري هاي شارژبل رو تاريخ مصرف نمي زنند چون عمرش از زمان اولين شارژ شروع مي شه و تمام اين حرف ها هم كه باتري بايد حتما خالي باشه و ريفرش و ... هم به نوعي به همين موضوع بر مي گرده ولي امروز دو جفت باتري شارژبل NI MH سوني خريدم و در كمال تعجب ديدم روي بسته توشته Pre Charged و درست هم بود چون شارژر كامل داشت.
حالا جناب حيرتي و جناب بيات و ديگر دوستان در اين مورد چه نظري دارند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
ظاهرا تكنولوژي در حال پيشرفت و گذار است و همه ي اين باور هاي مارا دارد زير سوال مي برد. قديمها مي گفتند باتري هاي شارژبل رو تاريخ مصرف نمي زنند چون عمرش از زمان اولين شارژ شروع مي شه و تمام اين حرف ها هم كه باتري بايد حتما خالي باشه و ريفرش و ... هم به نوعي به همين موضوع بر مي گرده ولي امروز دو جفت باتري شارژبل NI MH سوني خريدم و در كمال تعجب ديدم روي بسته توشته Pre Charged و درست هم بود چون شارژر كامل داشت.
حالا جناب حيرتي و جناب بيات و ديگر دوستان در اين مورد چه نظري دارند ؟
دوست عزیز
این مسئله نه تنها در سونی بعضی تولید کنندگان مانند کاملیون و سانیو نیز از این تکنولوژی در ساخت باطری هایشان استفاده می کنند که باطری ها در بسته بندی همیشه در حالت آماده بکار می باشند که معمولا با نام always ready شناخته می شوند
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز
این مسئله نه تنها در سونی بعضی تولید کنندگان مانند کاملیون و سانیو نیز از این تکنولوژی در ساخت باطری هایشان استفاده می کنند که باطری ها در بسته بندی همیشه در حالت آماده بکار می باشند که معمولا با نام always ready شناخته می شوند
موفق باشید
سلام
جناب بيات ممنون ولي شما حرف بنده را تكرار فرموديد ولي جواب بنده را نداديد.
منظور من اين بود كه اگر كمپاني با علم به اينكه اين باتري از زمان توليد و شارژ تا فروش ممكن است بيش از يك سال در فروشگاه ها بماند اين كار را مي كند لابد مويد اين است كه تكنولوژي تغيير كرده و ديگر نبايد نگران كامل خالي شدن باتري يا با شارژ نگه داشتن طولاني باتري و ... باشيم. من متوجه اين قضيه نشدم.
ضمنا مجددا از دوستان خواهش مي كنم زبان پارسي را پاس بدارند و به جاي باطري بنويسند باتري.:::blushing:::
-
سلام
با تشکر از همه دوستان سوالی داشتم...
من تازه دوربین گرفتم و کاملا آماتور هستم.....
مدل دوربین canon sx1 si
باطری شارژی sony گرفتم ni-mh 2700
می خوام بدونم که آیا اولا این باطری مناسب دوربینم هست و دوما اگر این باطری را شارژ کنم و استفاده نکنم وداخل دوربین هم نباشد آیا شارژش باقی می ماند یا خالی خواهد شد و اگر باقی می ماند برای چه مدت زمانی؟
درضمن شارزر آن برای شارژ 4 باطری خالی 5 ساعت زمان لازم دارد...
ضمنا خوشحال می شوم اگر باطری و شارژر بهتری وجود دارد به من معرفی کنید..
ممنون :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ww6zz
سلام
با تشکر از همه دوستان سوالی داشتم...
من تازه دوربین گرفتم و کاملا آماتور هستم.....
مدل دوربین canon sx1 si
باطری شارژی sony گرفتم ni-mh 2700
می خوام بدونم که آیا اولا این باطری مناسب دوربینم هست و دوما اگر این باطری را شارژ کنم و استفاده نکنم وداخل دوربین هم نباشد آیا شارژش باقی می ماند یا خالی خواهد شد و اگر باقی می ماند برای چه مدت زمانی؟
درضمن شارزر آن برای شارژ 4 باطری خالی 5 ساعت زمان لازم دارد...
ضمنا خوشحال می شوم اگر باطری و شارژر بهتری وجود دارد به من معرفی کنید..
ممنون :)
اگر باتري هايتان اصل باشند بسيار مناسبند. در مورد شارژ كردن و استفاده نكردن بايد عرض كنم كه به مرور و طي مدت نسبتا طولاني باتري ها تخليه مي شوند. در باتري هاي جديد سرعت اين تخليه بسيار كند است و طي مدت زمان خيلي طولاني در حد چند ماه انجام مي گيرد.
-
سلام و خسته نباشيد
من مي خواستم براي canon sx1 is باطري بخرم. مي خواستم بدونم چه باطري خوبه؟
ضمنن قينت باطري و تعداد عكسي كه ميشه باش گرفت رو نيز ذكر كنيد.
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلام و خسته نباشيد
ممنون.
كافي برا گرفتن پاسخ چند صفحه از پست هاي اين تاپيك را مطالعه كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلام و خسته نباشيد
ممنون.
سلام
دوست عزیز در مورد سوال شما هیچ قانون دقیق و ثابتی وجود ندارد تا مشخص کنید بر این فرض که باتری 2700 سونی بخرید ومثلا 300 شات دوام بیاورد زیرا حالات و رفتار واکنشی باتری ها برا اساس نوع شارژ ، دمای محیط ، مواقع فلاش زدن و حتی هر دوربینی حتی هم نام و هم مدل بر اساس تلرانس قطعات الکترونیکی و.... که مجال این تاپیک نیست متفاوت می باشد
در مورد نوع باتری هم بالاترین آمپر واقعی عرضه شده 2700 میلی آمپر می باشد که برندهای کاملیون و سونی را می توان پیشنهاد کرد
قیمت کاملیون جفتی حدود 4500 الی 5000 تومان ولی سونی را نمی دانم؟؟؟؟
موفق باشید
-
توي سايت digikala باطري cfl با طرفيت 3800 mah موجوده!!!!!!!!!
راسته يا دوروغ؟؟؟
لينك:
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...sp?Cat=Battery
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
دوست عزیز لطفا سوالات گزینه ای نپرسید همانطور که گفته شد بالای 2700 میلی آمپر توانایی بازده حقیقی نداردند حتی 2700 میلی آمپر هایی که خروجی حقیقی دارند مانند کاملیون و سونی در صورت شارژ کاملا صحیح نهایتا 85 درصد ظرفیت نامی را در خروجی ارائه می نمایند
موفق باشید
-
هر باطری در صورت شارژ درست 100% بازده خود رو داره البته با شارژر خود
CFL بعد از فروش موفق 3200 و ظاهرا داره 3800 رو وارد بازار می کنه
من چند بار هم اعلام کردم شارژر خوب بهتر از باطری
DET-8601A مدل شارژری که همراه 3200 معرفی شد این شارژر امکان شارژ سریع برای 50% باطری به صورت شک و شارژ نرمال با امکان شارژ متناوب برای 100% شدن رو داره و در صورت فراموشی در قطع بعد از 4 ساعت شروع به دشارژ می کنه هر دو مدل mh cd رو ساپورت می کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
DET-8601A مدل شارژری که همراه 3200 معرفی شد این شارژر امکان شارژ سریع برای 50% باطری به صورت شک و شارژ نرمال با امکان شارژ متناوب برای 100% شدن رو داره و در صورت فراموشی در قطع بعد از 4 ساعت شروع به دشارژ می کنه هر دو مدل mh cd رو ساپورت می کنه
دوست عزیز آقای xman اگر لطف کنید نام و نام خانوادگی خود را در فروم معرفی نمایید سپاسگذاریم .
با تشکر از وقتی که برای این فروم می گذارید چند سوال برای شخص بنده حائز اهمیت می باشد
1- لطفا نام وسیله ویا ابزاری که شما بوسیله آن خروجی 100 درصدی باتری ها را اندازه گیری می نمایید برای شخص بنده قید نمایید تا ما نیز در شرکت خودمان از آن استفاده نماییم زیرا ما تنها بر اساس فرمولهای خاصی که محاسبه می نماییم به 85 درصد تئوری و 80 درصد عملی با آزمایشات متعدد روی باطری های 2700 به این نتیجه رسیده ایم
2- چنانچه شما 10 عدد از این باتری های 3800 میلی آمپر را بصورت سری ببندید و مساوی همان مقدار را با ضریب 3 موازی نمایید چیزی حدود 12 ولت 11400 میلی آمپر می بایست داشته باشید با این حال چه نیازی به باتری های سیلد می باشد که برای مصارف پر آمپر ساخته شده است ؟ بنده قصد جسارت ندارم فقط یک بحث علمی می کنیم تا آنجایی که پژوهشگران شرکت ما این باتری های 3800 میلی را تست کرده اند 3800 میلی آمپر را در 1 ساعت نتوانسته اند در خروجی دریافت کنند و با مشکل افت ولتاژ روبرو شده اند که آن هم در شرایط کاملا طبیعی ودمای متعادل که این برای یک باتری فاجعه می باشد در مبحث علمی یک باطری 3800 میلی می بایست بدون افت ولتاژ از 1.2 ولت در مدت زمان یک ساعت 3800 میلی آمپر را ارائه نمایید که این امری علمی و ثابت شده است در کنار آن لا اقل طبق استاندارد های تولید کنندگان باتری این مقدار جریان را می بایست در چرخه شارژ و دشارژ حداقل 500 مرتبه حفظ نماید ؟؟؟
باعرض معذرت و اینکه بازهم محض اطلاع عرض کنم که بنده هیچ گونه قصد ابراز وجود و... ندارم به عنوان اطلاعات در این فروم تجربیات خود را مطرح می نمایم واز تجربیات دوستان بهره مند می شوم.
موفق باشید
-
روی باتری ها نوشته: Do not ... or short circuit
حالا اگه اتصال کوتاه بدیم چی میشه؟ من واسه دشارژ کردن باتری یه بار اینکار رو کردم و بد جوری داغ کرد.
راه حلی سریع واس دشارژ کردن سریع ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز آقای xman اگر لطف کنید نام و نام خانوادگی خود را در فروم معرفی نمایید سپاسگذاریم .
با تشکر از وقتی که برای این فروم می گذارید چند سوال برای شخص بنده حائز اهمیت می باشد
1- لطفا نام وسیله ویا ابزاری که شما بوسیله آن خروجی 100 درصدی باتری ها را اندازه گیری می نمایید برای شخص بنده قید نمایید تا ما نیز در شرکت خودمان از آن استفاده نماییم زیرا ما تنها بر اساس فرمولهای خاصی که محاسبه می نماییم به 85 درصد تئوری و 80 درصد عملی با آزمایشات متعدد روی باطری های 2700 به این نتیجه رسیده ایم
2- چنانچه شما 10 عدد از این باتری های 3800 میلی آمپر را بصورت سری ببندید و مساوی همان مقدار را با ضریب 3 موازی نمایید چیزی حدود 12 ولت 11400 میلی آمپر می بایست داشته باشید با این حال چه نیازی به باتری های سیلد می باشد که برای مصارف پر آمپر ساخته شده است ؟ بنده قصد جسارت ندارم فقط یک بحث علمی می کنیم تا آنجایی که پژوهشگران شرکت ما این باتری های 3800 میلی را تست کرده اند 3800 میلی آمپر را در 1 ساعت نتوانسته اند در خروجی دریافت کنند و با مشکل افت ولتاژ روبرو شده اند که آن هم در شرایط کاملا طبیعی ودمای متعادل که این برای یک باتری فاجعه می باشد در مبحث علمی یک باطری 3800 میلی می بایست بدون افت ولتاژ از 1.2 ولت در مدت زمان یک ساعت 3800 میلی آمپر را ارائه نمایید که این امری علمی و ثابت شده است در کنار آن لا اقل طبق استاندارد های تولید کنندگان باتری این مقدار جریان را می بایست در چرخه شارژ و دشارژ حداقل 500 مرتبه حفظ نماید ؟؟؟
باعرض معذرت و اینکه بازهم محض اطلاع عرض کنم که بنده هیچ گونه قصد ابراز وجود و... ندارم به عنوان اطلاعات در این فروم تجربیات خود را مطرح می نمایم واز تجربیات دوستان بهره مند می شوم.
موفق باشید
به خاطر اینکه بحث به چالش نیوفته 2 سوال از شما میپرسم
1- در چرخه شارژ و دشارژ چی؟ باطری مگه در حال تست خازن حستیم که با چرخه شارژ و دشارژ به این نتیجه برسیم
2- من 100 رو فقط برای سری CFL زکر کردم اونهم با شارژر خودش که پس از 100 شدن اقدام به دشارژ می کنه شما به عنوان شرکت دار حتما با ید با این مدل شارژر آشنا باشید
و دلیل فروش محدود آن در یک مقطع زمانی رو هم باید یادتون باشه
برای یاد آوری به دوستان میگم این سری شارژر در بهمن 86 به بازار ایران به صورت عمده وارد شد و 2 دلیل فروشندگان اصلی به صرعت اقدام به جمع آوری این مدل کردن
1- درصورتی که از باطری غیر اصل با هر مارکی استفاده می گردید مثل این سونی های آمپر بالا باطری شروع به نشت و بعد از چند ساعت از داخل دچار قطعی میشد
2- در صورت استفاده از هر باطری اصلی به خاطر و جود مدار دشارژ و شارژ50% اولیه عمر باطری طولانی تر از موارد استفاده از شارژر های مارک دیگر بود
معیار تست من هم فقط آمپر متر خود شارژر که تاحال ازش راضی بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
با سلام،
لطفاً آدرس سايت مربوط را اينجا بگذاريد. چون فعلاً آخرين ظرفيت از C.F.L هاي اصل 2800mAh با عنوان AA 3000 Series هستند.
با سپاس.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
روی باتری ها نوشته: Do not ... or short circuit
حالا اگه اتصال کوتاه بدیم چی میشه؟ من واسه دشارژ کردن باتری یه بار اینکار رو کردم و بد جوری داغ کرد.
راه حلی سریع واس دشارژ کردن سریع ندارید؟
اتصال کوتاه کردن باتری باعث تخریب صفحات نیکل می گردد که این امر باعث کاهش حداکثری عمر باتری و افت ولتاژ باتری می گردد
بهتر است برای این کار از چراغ قوه استفاده نمایید
موفق باشید
-
سلام خدمت دوستان
باور بفرماييد من پست هاي متعددي رو از اين تاپيك خوندم و به هيچ نتيجه ي قطعي نرسيدم.
ممنون مي شم كه درمورد خريد باطري و مدل شارژر و غيره به من كمك كنيد.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلام خدمت دوستان
باور بفرماييد من پست هاي متعددي رو از اين تاپيك خوندم و به هيچ نتيجه ي قطعي نرسيدم.
ممنون مي شم كه درمورد خريد باطري و مدل شارژر و غيره به من كمك كنيد.
ممنون
اگه پول اضافی داری سونی (تمام سری ها تقلبی )
اگه پول زیاد داری و کار خوب می خوای کملیون با شارژر اصلی نه از این چراغ خوابی ها
اگه جنس خوب می خوای با قیمت مناسب سی اف ال حداقل 2 سال کار می کنه سری قرمز
-
سلام
برای فلاش چه باطری پیشنهاد می کنید
باطری ای میخوام بتونه حداکثر سرعت عمل فلاش رو استفاده کنه و در صورت استفاده در حالت شات پیاپی باطری بیش از اندازه داغ نکنه
-
ممنون از پاسخ شما آقاي xman_a
يه سوال ديگه هم داشتم. من دوربينم sx1 is هستش.
وقتي باطري قلمي آلكالين دوراسل رو مي زارم داخل دوربين بيشتر از 20 عكس مي گيرم باطري خالي مي كنه . از اين 20 تا هم فقط 4 5 تا شون رو با فلش مي گيرم.
آيا طبيعي كه اينجوري بشه؟ يعني اينقدر باطري شارژي با قلمي متفاوت؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
ممنون از پاسخ شما آقاي xman_a
يه سوال ديگه هم داشتم. من دوربينم sx1 is هستش.
وقتي باطري قلمي آلكالين دوراسل رو مي زارم داخل دوربين بيشتر از 20 عكس مي گيرم باطري خالي مي كنه . از اين 20 تا هم فقط 4 5 تا شون رو با فلش مي گيرم.
آيا طبيعي كه اينجوري بشه؟ يعني اينقدر باطري شارژي با قلمي متفاوت؟؟؟؟
نه آلکالاین ها با هم فرق می کنن مارک دیگه ای رو امتحان کن
-
سلام
من دوراسل تقلبي تو بازار زياد ديدم. قيافه ي بسته بنديشون هم كاملا مشخصه. دوراسل اصل جعبه ي مقوايي با چاپ خيلي با كيفيت داره و قيمتش هم بالاي 2000 تومنه. اگر آلكالاين دوراسل با قيمت 1000 و 1500 تومن ديدين بدونين حتما تقلبيه.
با همه ي اين اوصاف اينو بدونين كه باتري هاي شارژبل خوب NI MH حدود 4 تا 5 برابر بهترين آلكالاين ها كار مي كنند.
-
من بالاخره تصميم گرفتم باطري كملين بخرم.
فقط ممنون مي شم راه تشخيص اصلي و فرعي بودن باطري و شارژرش رو بهم بگيد.
ضمنن باطري كملين ساخت كجاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
من بالاخره تصميم گرفتم باطري كملين بخرم.
فقط ممنون مي شم راه تشخيص اصلي و فرعي بودن باطري و شارژرش رو بهم بگيد.
ضمنن باطري كملين ساخت كجاست؟
باتري هاي غير شارژبل اش كه ساخت ايران است شارژبل ها را نمي دانم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
باتري هاي غير شارژبل اش كه ساخت ايران است شارژبل ها را نمي دانم.
فرهاد جان در این مورد اطمینان دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
فرهاد جان در این مورد اطمینان دارید
راستش الان كمي شك كردم.
يك بار يك بسته باتري قلمي معمولي كمليون خريدم و تا جايي كه يادمه اومدم خونه ديدم نوشته Made in I.R.I و يك سايت با پسوند .ir رو معرفي كرده بود ولي الان هر چه مي گردم سايته رو پيدا نمي كنم.