-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faratel
خوب دوتای اول بالاخره خالی شدن - خسته شدم از بس خالی نشدند :biggrin:
نتایج آماری: 530 شات با و بدون فلاش + حدود 1.5 ساعت کار با دوربین روشن (ریویو ، کار کردن با تنظیمات و غیره)
من هم این تجربه شما رو دارم. واقعا به این راحتی تموم نمیشه اما این زمانی است که مدت کوتاهی از شارژ باطری گذشته باشه(مثلا کمتر از دو روز).
من می دونستم که این باطری اگر مدت زیادی استفاده نشه دشارژ خواهد شد، به گفته ی یکی از دوستان به ازای هر روز تقریبا یک درصد یعنی قاعدتا بعد از یک ماه باید 70 درصد انرژی خودش رو داشته باشه اما تجربه ی کار با این باطری 2700 سونی نشون داد که به ازای هر روز حداقل 5 درصد دشارژ میشه! چندین بار برام اتفاق افتاده که هر چهار تا رو کامل شارژ کردم اما در حالی که حدود یک هفته از شارژ می گذشت وقتی به دوربین زدم روی چهارمین عکس پیغام داد .
بنابراین این باطری ها رو تنها زمانی که می خوام عکس های زیادی بگیرم(مثلا در جشن عروسی) یک روز قبلتر شارژ می کنم.
به دلیل مشکل دشارژ سریع باطری های فوق، 4 عدد باطری سونی 2000 میلی آمپری با چرخه انرژی آبی هم گرفتم و کاملا راضی هستم . ادعای سونی مبنی بر اینکه این باطری ها بلافاصله پس از خرید قابل استفاده هستند و سرعت دشارژ پایینی دارند واقعا درسته و به معنای واقعی Always Ready هستند.
-
سلام به همه ی دوستان
من بالاخره تونستم این 84 صفحه رو بخونم
من یه شارژر مدل BCG-34HRMF4 از پشت شهرداری به قیمت 34000 تومن خریدم. بر اساس مشخصات لیبل روش و اطلاعاتی که شرکت سونی برای تشخیص شارژر اصلی گفته، به نظر میاد اصلیه.
من چند تا باطری قلمی CFL 3800mahقبل از آشنایی با این تاپیک خریده بودم (که البته خودمم حالا میدونم تقلبیه!)، وقتی با این شارژر میخوام شارژش کنم سریع چراغاش شروع به چشمک زدن میکنه که یعنی باطری خرابه.
این اتفاق با باطری های نیم قلمی CFL 950mah هم میفته. اما شارژر باطری نیم قلمی CFL1800mah رو شارژ میکنه و مشکلی هم نداره.
من یه شارژر قدیمی هم دارم که با جریان 90-100 میلی آمپر قبلا باهاش باطریامو شارژ میکردم، همين باطری هایی که شارژر سونی میگه خرابه این شارژر راحت شارژ میکنه و دارم ازش استفاده هم میکنم.
حالا موندم اشکال کار از کجاست؟
ممنون میشم همه دوستان و مخصوصا آقای حیدری در این مورد نظر بدن که آیا شارژرم خرابه یا اصل نیست یا مشکل از باتریهاست؟ :::confused2:::
عکس شارژر:
[IMG]http://i43.*******.com/a3jka0.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.*******.com/2nqz43c.jpg[/IMG]
[IMG]http://i43.*******.com/eqdyxe.jpg[/IMG]
عکس باتری هایی که گفتم:
[IMG]http://i42.*******.com/2w7mjdd.jpg[/IMG]
اینم عکس شارژر قدیمیم:
[IMG]http://i39.*******.com/rkadxz.jpg[/IMG]
-
ضمنا شارژر با باطری های دوراسل منهم مشکلی نداره.
اینم عکس باطری های همراه شارژری که خریدم:
[IMG]http://i39.*******.com/bwyn8.jpg[/IMG]
[IMG]http://i40.*******.com/2pzmskl.jpg[/IMG]
-
دوست عزیز
این مشکل کاملا طبیعی می باشد شارژر اولی شما ساده ترین نوع شارژ می باشد وبا سیستم جریان شارژ می کند وهیچ سنسوری مبنی بر تشخیص باطری خراب یا سالم ندارد و هر باطری حتی غیر قابل شارژ هم بیاندازید شارژ می کند (البته باطری شارژ نمی شود). اما شارژ سونی که شما خریده اید با یک سری تعرفه های ورودی ولتاژ وجریان باطری را شارژ می کند مختصر اینکه وقتی یک باطری شارژی که خراب شده است ولتاژ آن تقریبا به 0 ولت میرسد خوب در تعریف شارژر های نیمه هوشمند ولتاژ باطری نمی بایست از 7/. ولت کمتر باشد که این نیز می تواند رفع شود ولی از عهده شارژر شما بر نمی آید و دیگر اینکه وقتی باطری خراب شود هیچ جریانی داخل آن باقی نمی ماند و در تعریف سیستم شارژر شما وقتی شارژر می خواهد شارژ کند یک جریان کوچکی از باطری گرفته سپس شارژ می کند ولی در باطری هیچ جریانی وچود نداشته پس شارژر باطری را معیوب تشخیص می دهد :biggrin:
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز تا به امروز از سونی چنین چیزی نشنیده بودم ولی این رو مطمئنم که چنین چیزی از قابلیت های متال هیدرید خارج است
( البته خیلی چیزا روی باطری ها می نویسن مثل no memory effect ) , حداقل شرکت ما تا بحال در آزمایشات خودش چنین چیزی رو ندیده لطفا اگر واقعا این مسئله رو تست کردید به بنده هم اطلاع بدهید :confused:
نه دوست من - من از این باطری نخریدم و با توجه به این که شارژر جدیدم چهار تا باطری خوب روش هست به این زودیها هم نیاز به خرید باطری پیدا نمیکنم - ولی برای خود من هم نکته جالبیه که بدونم توی کار این باطری ها چطور عمل میکنن فکر کنم باید منتظر باشیم تا دوستانی که این باطری رو تهیه کردند نتایج تجربیاتشون رو به ماهم اعلام کنند :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghorban
من هم این تجربه شما رو دارم. واقعا به این راحتی تموم نمیشه اما این زمانی است که مدت کوتاهی از شارژ باطری گذشته باشه(مثلا کمتر از دو روز).
من می دونستم که این باطری اگر مدت زیادی استفاده نشه دشارژ خواهد شد، به گفته ی یکی از دوستان به ازای هر روز تقریبا یک درصد یعنی قاعدتا بعد از یک ماه باید 70 درصد انرژی خودش رو داشته باشه اما تجربه ی کار با این باطری 2700 سونی نشون داد که به ازای هر روز حداقل 5 درصد دشارژ میشه! چندین بار برام اتفاق افتاده که هر چهار تا رو کامل شارژ کردم اما در حالی که حدود یک هفته از شارژ می گذشت وقتی به دوربین زدم روی چهارمین عکس پیغام داد .
بنابراین این باطری ها رو تنها زمانی که می خوام عکس های زیادی بگیرم(مثلا در جشن عروسی) یک روز قبلتر شارژ می کنم.
به دلیل مشکل دشارژ سریع باطری های فوق، 4 عدد باطری سونی 2000 میلی آمپری با چرخه انرژی آبی هم گرفتم و کاملا راضی هستم . ادعای سونی مبنی بر اینکه این باطری ها بلافاصله پس از خرید قابل استفاده هستند و سرعت دشارژ پایینی دارند واقعا درسته و به معنای واقعی Always Ready هستند.
جفت باطری دوم رو که یک هفته پیش شارژ کردم دیروز روی دوربین گذاشتم صبر میکنم ببینم با یک استفاده معمولی نتیجه چی میشه - بهر حال اگه باطری ها بتونن حداقل 15 روز حد قابل قبولی از شارژ رو نگهدارند و نیاز به شارژ مجدد پیدا نکنن نیاز من رو رفع میکنند
-
آقای بيات
شما که به طور حرفه ای بر روی باتری و شارژر کار ميکنيد آيا تا حالا باتری های always ready
را در شرکت تان مورد تجزيه و برر سی عملی قرار داده ايد ؟
چون الان با مارک های مختلفی اين باتری ها موجود است و طبق اظهارات دوستان
اين باتری ها به خوبی دارند کار ميکنند
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vishtasp
آقای بيات
شما که به طور حرفه ای بر روی باتری و شارژر کار ميکنيد آيا تا حالا باتری های always ready
را در شرکت تان مورد تجزيه و برر سی عملی قرار داده ايد ؟
چون الان با مارک های مختلفی اين باتری ها موجود است و طبق اظهارات دوستان
اين باتری ها به خوبی دارند کار ميکنند
دوست عزیز آقای ویشتاسپ
بله البته فقط نوع کاملیون آن را که بنده همان مشخصاتی که آقای فاراتل در مورد باطری سونی ذکر کردند :eek:در این نوع باطری مشاهده کرده ام فقط دو نکته مهم است تفاوت های باطری always ready با نیکل متال معمولی چیست؟
1-عدم آلودگی زیست محیطی
2-نگهداری شارژ تا 1 سال
3- توانایی کارکرد بدون شارژ اولیه
4-عدم نیاز به جریان نگهداری
5- ولی در مورد عمر دو برابری هیچ موردی تا بحال یافت نشده است ضمن اینکه بیشترین آمپر ساخته شده در این نوع باطری ها 2300 میلی آمپر می باشد
البته در کاتالوگ محصول آمده 75 - 80 در صد شارژ را تا 1 سال نگهداری می نماید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
من مدتی پیش باطری سونی
طبق عکس پیوست را گرفتم. فروشنده مدعی بود این باطری ها پس از شارژ مدت زیادی هنوز قابلیت شارژ بودن را در خود نگهداری میکنند حتی اگر در تمام آن مدت حتی یکبار هم استفاده نشده باشند. من نه فرصت تحقیق در این زمینه را داشتم نه لزومی به این کار :) سوالی که از شما دوستان خوب دارم اینست : آیا فروشنده درست گفته ؟ یعنی من به این حرف اعتماد داشته باشم؟ بنا به شرایط من نمیخواهم شارژر همراه داشته باشم و در فرصت مناسب اقدام به شارژ باطری ها میکنم و شاید تا 1 ماه هم نتوانم مجددا به شارژر دسترسی داشته باشم. ولی ماندگاری شارژ این باطری ها برایم اهمیت دارند. یعنی در صورتی که پس از یک ماه بلا استفاده بودن این باطری ها نیاز به استفاده از انها داشته باشم. به همان مدت زمان کارکرد ( که میتوان پس از شارژ از آنها انتظار داشت ) کارایی خواهند داشت؟ یا حتی در صورت صحت گفته فروشنده کسی از دوستان تست انجام داده است تا از بازدهی آن اطمینان داشته باشد( در طول یک ماه چقدر افت میکند )
افشین جان با خیال راحت باطری را شارژ کنید و یکسال در گنجه نگهدارید و بعد از یک سال هم حدود 70% توان باطری را در اختیار خواهید داشت.حدود 600 بار هم می توانید شارژ اش کنید .
بنده در یکی دو سال اخیر احتمالا 60 تا 70 بار این باطری را شارژ کرده ام و گاهی تا 6 ماه هم از آن اصلا استفاده نکرده ام و هنوز هم مثل روز اول با تمام قدرت فلاش های را مچکاند.
باطری هم در زمان خرید کاملا شارژ شده است و قابل استفاده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiking
سلام به همه ی دوستان
1- من بالاخره تونستم این 84 صفحه رو بخونم
2- من یه شارژر مدل BCG-34HRMF4 از پشت شهرداری به قیمت 34000 تومن خریدم. بر اساس مشخصات لیبل روش و اطلاعاتی که شرکت سونی برای تشخیص شارژر اصلی گفته، به نظر میاد اصلیه.
3- من چند تا باطری قلمی CFL 3800mahقبل از آشنایی با این تاپیک خریده بودم (که البته خودمم حالا میدونم تقلبیه!)، وقتی با این شارژر میخوام شارژش کنم سریع چراغاش شروع به چشمک زدن میکنه که یعنی باطری خرابه.
این اتفاق با باطری های نیم قلمی CFL 950mah هم میفته. اما شارژر باطری نیم قلمی CFL1800mah رو شارژ میکنه و مشکلی هم نداره.
4- من یه شارژر قدیمی هم دارم که با جریان 90-100 میلی آمپر قبلا باهاش باطریامو شارژ میکردم، همين باطری هایی که شارژر سونی میگه خرابه این شارژر راحت شارژ میکنه و دارم ازش استفاده هم میکنم. حالا موندم اشکال کار از کجاست؟
ممنون میشم همه دوستان و مخصوصا آقای حیدری در این مورد نظر بدن که آیا شارژرم خرابه یا اصل نیست یا مشکل از باتریهاست؟
جناب persiking! با سلام،
1- واقعاً جاي تبريك دارد. چون كمتر كساني هستند كه قبل از طرح پرسش (و اساساً!) مطالعه ميكنند.
2- به نظر ميرسد شارژرتان اصل است. هرچند نوشتههاي برچسب زير آن رنگپريده و نامرغوب افتاده، اما فكر ميكنم اين ناشي از كيفيت عكس بوده و خود شارژر نبايد چنين باشد. اينطور نيست؟
3- همانطور كه گفتيد، باتريهاي 3800mAh و اساساً كليه باتريهاي با اين هيبت و با رنگهاي مختلف از جمله زرد، سبز، صورتي، مشكي و .... تقلبي هستند. باتريهاي نيمقلمي 1800mAh هم تقلبيند و در حال حاضر، بالاترين ظرفيت موجود در بازار از باتريهاي نيمقلمي NiMH اصل 1100mAh است. به علاوه، شركت C.F.L (اصلي) فقط باتريهاي NiCD خود را به رنگ سبزـ نقرهاي توليد ميكند و رنگ باتريهاي NiMH اصل نارنجي ـ نقرهاي است. البته اكثر (بيش از 95 درصد) باتريهاي تقلبي C.F.L همرنگ اصل توليد ميشوند. اما در مورد باتريهاي 950mAh فكر ميكنم اصلي بوده و خرابيشان به دليل قدمت آنها (مربوط به سالهاي 84 و 85) است. اگر چه باتريهاي نيمقلمي 950 ميليآمپري C.F.L چندان خوب از آب در نيامد و كيفيت آنها به پاي 850 و 1100 ميليآمپري آن نرسيد.
و اما چرا 1800 ميليآمپري تقلبي شارژ ميشود؟ خوب، لزوماً همه باتريهاي تقلبي از ابتدا كاملاً خراب و بلااستفاده نيستند، ولي كيفيت و كارايي آنها پايين و موقت بوده و همچنين خطر نشت آنها بالا است.
4- در اين خصوص جناب بيات پاسخ كامل دادهاند. شارژر سوني در تشخيص باتريهاي خراب و حتي مشرف به موت (در حال خراب شدن) بسيار حساس و دقيق عمل ميكند و همانطور كه قبلاً نيز گفتهام (در اين تاپيك يا در پاسخ يك پيغام خصوصي)، شارژري چون Camelion BC-0907 هم در اين زمينه بسيار بيخيال و سربهوا است. من هر دو شارژر را دارم و تفاوتهايشان را ميدانم.
در نهايت نظر من اين است كه اشكال از شارژر شما نيست و خيالتان از اين بابت راحت باشد. مگر عملكرد آن در شارژ باتريهاي خودش نرمال نيست؟
-
خیلی خیلی ممنون آقای حیرتی
رنگ برچسب و پشتش خوب و مناسب هستش، پس با این اوصاف اصیله
باطری خودشم خوب شارژ میکنه، با این اوصاف مشکل از باطری های منه نه شارژر
بازم ممنون
-
سلام دوستان
می خواستم بدونم که این باطری های دوراسل چطور باطری هایی هستند ؟
آیا ارزش خریدن رو دارند یا نه؟
و ... ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghz
سلام دوستان
می خواستم بدونم که این باطری های دوراسل چطور باطری هایی هستند ؟
آیا ارزش خریدن رو دارند یا نه؟
و ... ؟؟
بله کمپانی دوراسل جزو برترین تولید کنندگاه صنعت باطری می باشد که در کشور امریکا فعالیت دارد ولی بدلیل پرداخت عوارض گمرکی بالا ی واردکنندگان معمولا قیمت این باطری ها با مشابه های کیفیتی خود کمی بالاتر است اگر به جیبتان محبت فراوان دارید می توانید بخرید ولی اگر به اقتصاد جیبتان اهمیت می دهید می توانید همان کیفیت با قیمت پایین تر را از باطری های دیگر مانند : camelion- sonikcell-energizer وغیره تهیه نمایید
موفق باشید:::happy:::
-
پاسخ: شارژر دوربين
سلام
یه سوال داشتم
من رشتم برق صنعتیه ولی کمی الکترونیک کار میکنم
برای یه نفر یه دستگاهی درست کردم که برای اون نیاز به یه باتری با ولتاژ 14 و 1.5 امپر داشتم
یه چندتا مغازه رفتم به خاطر اینکه ولتاژی که می خواستم غیر استاندارد بود بهم پیشنهاد دادند که از 12 تا باطری 1.2 ولت استفاده کنم
منم همینکارو کردم و دادم برام پکیج بندی کرد و بهم دادند
الان 12 تا باطری 1.2 ولت با جریان 2100 میلی آمپر ساعت دارم
متاسفانه به خاطر عجله ای که دارم و داشتم بدون تحقیق این باتری رو خریدم
حالا که توی اینترنت گشتم متوجه شدم که جه خبره
حالا می خوام براش یه شارژر بسازم
نوع باتری نیکلمتال هیدرید هست
لطف کنید بگید یه شارژر خوب برای فقط همین باطری چه خصوصیت هایی باید داشته باشه
خواهش می کنم سریع بهم جواب بدید باید تا چند روز دیگه آماده کنم
بهم بگید با چه ولتاژی و چه جریانی باید شارژ بشه تا هم عمر مناسبی داشته باشه و هم مدت زمان شارژ زیاد نشه
اگر کار دیگه ای هم باید بکنم بگید
همونطور که گفتم باتری ها پکیج بندی شده و نمی تونم جدا جدا شارژشون کنم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohseni12345
سلام
یه سوال داشتم
برای یه نفر یه دستگاهی درست کردم که برای اون نیاز به یه باتری با ولتاژ 14 و 1.5 امپر داشتم
یه چندتا مغازه رفتم به خاطر اینکه ولتاژی که می خواستم غیر استاندارد بود بهم پیشنهاد دادند که از 12 تا باطری 1.2 ولت استفاده کنم
بهم بگید با چه ولتاژی و چه جریانی باید شارژ بشه تا هم عمر مناسبی داشته باشه و هم مدت زمان شارژ زیاد نشه
با تشکر
با عرض خوش آمد به شما دوست عزیز :::happy:::
باید عرض شود که همان طور که ملاحظه می کنید اینجا انجمن عکاسی است و بحث ما آنچنان تخصصی نیست که بتوانیم سوال شما را جواب دهیم. اغلب کاربران اینجا فقط مصرف کننده باتری و شارژر هستند؛ اما اگر مقداری از پست های اخیر این تاپیک را مطالعه کنید می توانید پی به سطح اطلاعات هر کاربر در این زمینه ببرید و از او سوال تخصصی و غیر مرتبطتان را به طور خصوصی بپرسید.
همان طور که شما می بینید فکر می کنم آقای بیات با نام کاربری zanjan battery بتوانند شما را یاری دهند که می توانید با پیام خصوصی با او در ارتباط باشید (زمانی که شما به او پیام خصوصی بدهید او ایمیلی در این مورد دریافت خواهد کرد و به فروم مشاهده می کند و....)
امیدوارم به موقع مشکلتان حل شود :::happy:::
بزرگترهای فروم می دانند هدفم جلوگیری از دور شدت این تاپیک از هدف خود است و قصد دیگری ندارم همان طور که چندین وقت پیش نیز این تاپیک با بحث در مورد کیفیت محصولات سونی و ... off شده بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohseni12345
سلام
یه سوال داشتم
با تشکر
سلام دوست عزیز شما باید خودتون یک شارژر درست کنید البته روش آن را به شما می گویم :
طبق محاسباتی که انجام دادم
1 آداپتور 18 ولت نیاز دارید حدود 500 میلی آمپر هم جریان آداپتور باید باشد اگه زیاد باشه هم مشکلی نداره (چه بهتر)
1 عدد مقاومت 2 وات 10 اهم نیاز دارید
چون می خواهید باطری شما سریع شارژ شود البته با محاسبه بنده اگر آمپر واقعی باطری شما 2100 میلی آمپر باشد در طی 6 ساعت شارژ خواهد شد از این بیشتر به باطری صدمه وارد می کند
سپس یک پایه مقاومت را به سیم مثبت ویامنفی آداپتور وپایه دیگر مقاومت را به طرف مثبت یا منفی باطری وصل کنید (دقت کنید اگر طرف آداپتور به مقاومت مثبت است طرف دیگر مقاومت را به مثبت وصل کنید وبالعکس)
وسیم دیگر آداپتور را هم به قطب خالی باطری وصل کنید اگر باز هم ملتفت نشدید با این ایمیل niro_electronic@yahoo.com ویا پیام خصوصی سوالتان را بفرستیدتا مفصل شرح بدهم چون در تاپیک وبصورت نوشتاری دشوار است
البته طبق قوانین فروم فکر کنم نوشتن ایمیل خلاف باشد ولی برای حل مشکل شما راه بهتری پیدا نکردم
موفق باشید باعرض پوزش دوباره:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
با عرض خوش آمد به شما دوست عزیز :::happy:::
باید عرض شود که همان طور که ملاحظه می کنید اینجا انجمن عکاسی است و بحث ما آنچنان تخصصی نیست که بتوانیم سوال شما را جواب دهیم. اغلب کاربران اینجا فقط مصرف کننده باتری و شارژر هستند؛ اما اگر مقداری از پست های اخیر این تاپیک را مطالعه کنید می توانید پی به سطح اطلاعات هر کاربر در این زمینه ببرید و از او سوال تخصصی و غیر مرتبطتان را به طور خصوصی بپرسید.
همان طور که شما می بینید فکر می کنم آقای بیات با نام کاربری zanjan battery بتوانند شما را یاری دهند که می توانید با پیام خصوصی با او در ارتباط باشید (زمانی که شما به او پیام خصوصی بدهید او ایمیلی در این مورد دریافت خواهد کرد و به فروم مشاهده می کند و....)
امیدوارم به موقع مشکلتان حل شود :::happy:::
بزرگترهای فروم می دانند هدفم جلوگیری از دور شدت این تاپیک از هدف خود است و قصد دیگری ندارم همان طور که چندین وقت پیش نیز این تاپیک با بحث در مورد کیفیت محصولات سونی و ... off شده بود.
من معذرت می خوام
خودم متوجه شدم که انجمن عکاسیه ولی دیدم اینجا افراد حرفه ای زیاده به خاطر همین اینجا پرسیدم
باز هم معذرت می خوام
-
[ شارژر سوني در تشخيص باتريهاي خراب و حتي مشرف به موت (در حال خراب شدن) بسيار حساس و دقيق عمل ميكند و همانطور كه قبلاً نيز گفتهام (در اين تاپيك يا در پاسخ يك پيغام خصوصي)، شارژري چون Camelion BC-0907 هم در اين زمينه بسيار بيخيال و سربهوا است. من هر دو شارژر را دارم و تفاوتهايشان را ميدانم.
با سلام به همه دوستان
یه سئوال داشتم از آقای yousefmon ممنون میشم جواب بدید
با توجه به مطلبی که گفتید از اونجا که من چند وقت پیش یه شارژر کملیون 907 گرفتم و باتریهای 2500 میلی آمپر همون مارک و واقعا از نگهداری شارژ و کارکردشون راضی هستم اما احساس میکنم این شارژر بدلیل آمپر بالایی که داره طول عمر باتری رو کم میکنه
با توجه به اینکه شما هر دو شارژر سونی و کملیون رو دارید آیا من درست فکر میکنم و عمر باتری با این شارژر کوتاه میشه؟
اما باتریهاش شارژ رو تا مدت زیادی خوب نگه میدارن
آیا شارژرم رو عوض کنم یا نه؟
ممنون
-
جناب tci2535! با سلام،
1- من به دليل بحث كاهش عمر باتري توسط شارژرهاي سريع فقط در مسافرتهاي خاص و زماني كه برنامه فشرده و زمان محدود دارم، از BC-0907 استفاده ميكنم و در نتيجه هنوز آثار و نتايج استفاده از آن گريبانگير باتريهايم نشدهاست.
2- به نظرم تا اتمام عمر يكي دو سري باتري صبر كنيد. اگر باتريها پيش از 5/1 تا 2 سال (بسته به نوع استفاده) خراب شدند، آن وقت در مورد تعويض شارژر تصميم بگيريد. فقط دقت كنيد كه نگهداري باتري پر و نيمهپر هم از عوامل اصلي خرابي باتري است.
-
آشنایی با جدید ترین های دنیای شارژر و باطری
با سلام خدمت همه دوستان :::love2:::
طبق وعده قبلی که داده بودم بالاخره وبلاگی برای آشنایی با جدید ترین تکنولوزی های ساخته شده در زمینه شارژر وباطری برای شما دوستان عزیز تدارک دیدیم این وبلاگ با همکاری شرکت نیرو الکترونیک زنجان که قبلا معرف حضورتان است تهیه نموده ام چنانچه مطالبی نیز دارید که مفید این وبلاگ باشد با کمال خوشحالی آماده دریافت آن می باشم
http://www.nirova.blogfa.com
البته امیدوارم این نوشته به عنوان تبلیغات ویا درخواست لینک و چنین حرف هایی تلقی نشود چرا که بنده فقط صرف آشنایی شما متخصصان زمینه عکاسی با تکنولوژی های جهانی در زمینه کار شما وعمل به قولی که داده بودم انجام دادم .
به امید موفقیت شما دوستان عکاس:::happy:::
-
پاسخ: مصرف باطري اس ایكس 10
خوب شما بهتره از باتري شارژي استفاده كنيد. من خودم باتري Camelion با شارژرش رو داشتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mthosein
باسلام
من به تازگي دوربين كانون SX10 خريده ام و راضي بودن تا زماني كه باطري قلمي فابريك داخل جعبه آن تمام شد و نياز به تعويض باطري داشت لذا پس از خريد 4 عدد باطري فقط تا حد شايد 10 عكس كار كرده و دوربين تمام شدن باطري را نشان داد
اين مورد بد جور تو ذوقم زده تا حدي كه به فكر فروش دوربين افتادم . از دوستان تمنا دارم در اين رابطه راهنمايي كنند كه آيا دوربين خراب است يا باطري مخصوصي بايد تهيه كنم :(
نگران نباش باطری شارژی بخری حل میشه جانم
فقط ارجینال باشه یادت نره و از جای معتبر باید کمی سر کیسرو شل کنی
-
اشکال خاصی نیست اصلا مشکل دوربین نیست با تهیه باطری و شارژرهای سونی ( منتها از نمایندگی های معتبر چون باطری تقلبی زیاده ) مشکل حله ... من خودم این مشکل رو برا فلاشم داشتم که با تهیه این باطری و شارژر ( پک شارژر 4 تایی به همراه 4 عدد باطری rechargeable با هم به قیمت 25هزار تومن ... البته باطری هاش از نوع جدید با رنگ سفید نارنجیه ) خیالم از بابت باطری راحت شد .
-
با تشكر از راهنمايي هاي دوستان -خيال مارو راحت كرديد هر چي باشه بي سواديم ديگه ! فقط اگر محبت كنيد كساني كه مارك خوب گرفتن و امتحانش رو پس داده به من معرفي كنند مدل و نوع باطري به همراه قيمت و ميزان عكسي كه با اون ميشه انداخت حد الامكان نام فروشگاهش رو هم بگيد تا زياد دنبالش نگردم چون بلانسبت بعضي از اين جمهوري چيا خيلي ياشون اصغر بندازن.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mthosein
با تشكر از راهنمايي هاي دوستان -خيال مارو راحت كرديد هر چي باشه بي سواديم ديگه ! فقط اگر محبت كنيد كساني كه مارك خوب گرفتن و امتحانش رو پس داده به من معرفي كنند مدل و نوع باطري به همراه قيمت و ميزان عكسي كه با اون ميشه انداخت حد الامكان نام فروشگاهش رو هم بگيد تا زياد دنبالش نگردم چون بلانسبت بعضي از اين جمهوري چيا خيلي ياشون اصغر بندازن.:::happy:::
سونی ۲۷۰میلی آمپر ۳۸۰۰۰ تومان بسیار خوب است شک نکن قیمت کمی بالاست ولی هم جنس ارجیناله هم Refresh داره هم lcd هم خاموش کنندهاتوماتیک مطمين باش پولتو دور نمیریزی حتما از نمایندگی بخر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahansaman
سونی ۲۷۰میلی آمپر ۳۸۰۰۰ تومان بسیار خوب است شک نکن قیمت کمی بالاست ولی هم جنس ارجیناله هم Refresh داره هم lcd هم خاموش کنندهاتوماتیک مطمين باش پولتو دور نمیریزی حتما از نمایندگی بخر
با تشكر
قبل از راهنمايي شما رفتم جمهوري براي تهيه باطري و شارژر پس از كلي گشتن چهار تا باطري ( يونوروس ) با شارژر ال سي دي دار كه شارژ شدن باطري رو نشون ميدن خريدم روش نوشته يك ساعته باطريشو شارژ مي كنه .
شارژر با باطري برام دراومد 33 هزار تومان نظرت در مورد نوع و قيمت باطري چي هست اگر نظر خاصي داري خوشحال ميشوم بشنوم
يك سوال : من خودم شارژر معمولي قبلاًداشتم كه براي باطري هاي اسباب بازي بچه ها ازش استفاده مي كردم به نظرت مي تونستم از اونم استفاده كنم كه كمتر هزينه كنم يا كار خوبي كردم كه خريدم .
راستي شارژرش به فندكي ماشينم مي خوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mthosein
با تشكر
قبل از راهنمايي شما رفتم جمهوري براي تهيه باطري و شارژر پس از كلي گشتن چهار تا باطري ( يونوروس ) با شارژر ال سي دي دار كه شارژ شدن باطري رو نشون ميدن خريدم روش نوشته يك ساعته باطريشو شارژ مي كنه .
شارژر با باطري برام دراومد 33 هزار تومان نظرت در مورد نوع و قيمت باطري چي هست اگر نظر خاصي داري خوشحال ميشوم بشنوم
يك سوال : من خودم شارژر معمولي قبلاًداشتم كه براي باطري هاي اسباب بازي بچه ها ازش استفاده مي كردم به نظرت مي تونستم از اونم استفاده كنم كه كمتر هزينه كنم يا كار خوبي كردم كه خريدم .
راستي شارژرش به فندكي ماشينم مي خوره
البته من این نوع باطری استفاده نکردم ولی تعریف ازش شنیدم اگه ارجینال باشه حتما خوب کار میکنه بسیار کار درستی کردی که شارژر خوب خریدی چون من خودم باطری خوبی داشتم که فکر میکردم بدرد نمیخوره وقتی با شارژر سونی اون شارز کردم دیدم عیب از شارژر بوده یعنی ضعیف بوده
مبارک باشه خوشحال میشم نتیجه استفاده تو بعدا برام بگی
-
با تشکر از تمامی دوستانی که برای آگاه کردن امثال ما در خرید محصولات با کیفیت وقت صرف میکنند.
من این تاپیک را تا پستهای 5-6 ماه پیش مطالعه کردم.تقریبا به چند نتیجه رسیدم به این ترتیب :
1-به این نتیجه رسیدم که پیشنهاد دوستان متخصص در این سایت باتری و شارژرهای سونی هستند که از نمایندگی های مجاز سونی خریداری میشوند.
2-در رده های بعدی باتری و شارژرهای camelion قرار داشتند.چند مورد هم پیشنهاد C.F.L بود البته اگر اصلیش باشه.
3-شارژر و باتریهای قابل شارژ انرژایزر مورد تایید دوستان در این سایت نیست.ظاهرا در چند مورد هم کسایی که تهیه کردند راضی نبودند.
4-یک مدل از شارژر سونی با نام 34HRMF4 بیشترین توجه رو به خودش جلب کرده .قیمتش هم ظاهرا به همراه 4 باتری2700 چیزی در حدود 40 تومان هستش(البته این رو از پستهای تاپیک فهمیدم و قیمت روز رو ندارم ونمیدونم .اگر کسی میدونه لطف کنه بگه.)
5-اخیرا باتریهایی با عنوان always ready معرفی شده که شارژ رو پس از مدت طولانی میتونه حفظ کنه و همچنین قابلیت شارژ تا تعداد 1000 بار رو داره.این هم لینکش از سونی :
http://www.sony.co.ir/product/bcg-34htd2k
این هم لینک باتریهای سونی معروف به always ready که فکر کنم در نهایت 2000 میلی باشه
http://www.sony.co.ir/product/nh-aa-b2kقیمت این مدل رو هم نمیدونم چقدر هست.
6-من خودم برای دوربین قبلی 4سال هستش که از باتریهای 2100 میلی پاناسونیک به همراه شارژر پاناسونیک استفاده میکنم.هنوز هم این باتریهای جوابگوی نیاز من هستند.نمیدونم چرا اینجا هیچ حرفی در مورد پاناسونیک زده نشده.این هم 2 لینک از پاناسونیک خاورمیانه
http://www.panasonic.ae/PMM/English/...d=404&CatId=88
http://www.panasonic.ae/PMM/English/...d=407&CatId=88
7-در نهایت هدفم از زدن این پست این بود که برای دوربین sx10 میخوام باتری و شارژر بگیرم.خواستم یک مقداری آپدیت بشه تاپیک و دوستان متخصص اگر تغییری در موارد بالا ایجاد شده و پیشنهاد خاصی دارند برای بقیه دوستان هم اعلام کنند تا استفاده ببرند.
1س-آیا شارژری با ابعاد کوچکتر از 34HRMF4 هست که کیفیت مناسبی هم داشته باشه؟
2س-آیا هنوز 34HRMF4 مطمئن ترین و بهترین انتخاب هست یا خود سونی محصول جدیدتری به بازار عرضه کرده؟
3س-آیا مدلهای Always ready به جز مدت زمان نگهداری شارژ طولانی تر مزیت خاص دیگری دارند که فرد به جای مدل 34HRMF4 ،یکی از اون مدلها رو انتخاب کنه؟
4س-آیا شارژر و باتری قابل شارژ دوراسل در بازار پیدا میشه؟
با تشکر از توجه شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
با تشکر از تمامی دوستانی که برای آگاه کردن امثال ما در خرید محصولات با کیفیت وقت صرف میکنند.
من این تاپیک را تا پستهای 5-6 ماه پیش مطالعه کردم.تقریبا به چند نتیجه رسیدم به این ترتیب :
1-به این نتیجه رسیدم که پیشنهاد دوستان متخصص در این سایت باتری و شارژرهای سونی هستند که از نمایندگی های مجاز سونی خریداری میشوند.
2-در رده های بعدی باتری و شارژرهای camelion قرار داشتند.چند مورد هم پیشنهاد C.F.L بود البته اگر اصلیش باشه.
3-شارژر و باتریهای قابل شارژ انرژایزر مورد تایید دوستان در این سایت نیست.ظاهرا در چند مورد هم کسایی که تهیه کردند راضی نبودند.
4-یک مدل از شارژر سونی با نام 34HRMF4 بیشترین توجه رو به خودش جلب کرده .قیمتش هم ظاهرا به همراه 4 باتری2700 چیزی در حدود 40 تومان هستش(البته این رو از پستهای تاپیک فهمیدم و قیمت روز رو ندارم ونمیدونم .اگر کسی میدونه لطف کنه بگه.)
5-اخیرا باتریهایی با عنوان always ready معرفی شده که شارژ رو پس از مدت طولانی میتونه حفظ کنه و همچنین قابلیت شارژ تا تعداد 1000 بار رو داره.این هم لینکش از سونی :
این هم لینک باتریهای سونی معروف به always ready که فکر کنم در نهایت 2000 میلی باشه
6-در نهایت حدفم از زدن این پست این بود که برای دوربین sx10 میخوام باتری و شارژر بگیرم.خواستم یک مقداری آپدیت بشه تاپیک و دوستان متخصص اگر تغییری در موارد بالا ایجاد شده و پیشنهاد خاصی دارند برای بقیه دوستان هم اعلام کنند تا استفاده ببرند.
2س-آیا هنوز 34HRMF4 مطمئن ترین و بهترین انتخاب هست یا خود سونی محصول جدیدتری به بازار عرضه کرده؟
3س-آیا مدلهای Always ready به جز مدت زمان نگهداری شارژ طولانی تر مزیت خاص دیگری دارند که فرد به جای مدل 34HRMF4 ،یکی از اون مدلها رو انتخاب کنه؟
با تشکر از توجه شما.
يک تجربه! اين باتريهاي 2700 ميلي آمپري که همراه اين شارژ LCD دار سوني هست براي من و يکي از دوستانم خوب از کار درنيامد... بعد از سه يا چهار بار شارژ کردن ديگر کارايي نداشت و بعد از حدود سي يا چهل شات از کار افتادند. مجبور شدم دو جفت باتري 2500 ميلي آمپر اصلي سوني بخرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi
يک تجربه! اين باتريهاي 2700 ميلي آمپري که همراه اين شارژ LCD دار سوني هست براي من و يکي از دوستانم خوب از کار درنيامد... بعد از سه يا چهار بار شارژ کردن ديگر کارايي نداشت و بعد از حدود سي يا چهل شات از کار افتادند. مجبور شدم دو جفت باتري 2500 ميلي آمپر اصلي سوني بخرم.
برای من که به خوبی کار کرده اند و می کنند!! دوستان دیگر هم ابراز رضایت کرده اند از باتری های همراه این شارژر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
6-من خودم برای دوربین قبلی 4سال هستش که از باتریهای 2100 میلی پاناسونیک به همراه شارژر پاناسونیک استفاده میکنم.هنوز هم این باتریهای جوابگوی نیاز من هستند.نمیدونم چرا اینجا هیچ حرفی در مورد پاناسونیک زده نشده.این هم 2 لینک از پاناسونیک خاورمیانه
http://www.panasonic.ae/PMM/English/...d=404&CatId=88
http://www.panasonic.ae/PMM/English/...d=407&CatId=88
7-در نهایت هدفم از زدن این پست این بود که برای دوربین sx10 میخوام باتری و شارژر بگیرم.خواستم یک مقداری آپدیت بشه تاپیک و دوستان متخصص اگر تغییری در موارد بالا ایجاد شده و پیشنهاد خاصی دارند برای بقیه دوستان هم اعلام کنند تا استفاده ببرند.
با تشکر از توجه شما.
جایی تشکر داره که شما حوصله کرده اید و پست های این تاپیک را خوانده اید و و جواب های خود را تا حدی یافته اید. بعضی از دوستان تازه وارد بدون هیج نگاهی با پست های قبلی، شروع به سوال کردن می کنند :eek:
تا آن جایی که من اطلاع دارم، نتیجه گیری هایی که شما کرده اید هنوز به روز هستند و قابل اتکا
ج1_ من نمی شناسم، همان مدل 34HRMF4 زیاد بزرگ به حساب نمی آید!! مگر شارژر های 2 تایی بگیرید
ج2- بله آخرین مدل است، جواب سوالتان را می توانید با نگاهی به سایت سونی ایران نیز بیابید
http://www.sony.co.ir/productcategory/bat-charger
ج3- شما در این سوال بک نوع باتری را با یک مدل شارژر مقایسه کرده اید!!
Always ready نام تجاری شرکت camelion برای باتری هایی با نرخ دشارژ پایین است؛ این نوع محصول سونی باتری های چرخه آبی نام دارند که رنگ پس زمینه باتری ها سفید است.
شاید منظورتان شارژر های سونی همراه با باتری های چرخه آبی در مقایسه با شارژر هایی با باتری معمولی است؟
بااتری هایی که نرخ دشارژ پایینی دارند مزیتشان همان نرخ دشارژ پایینی است که این باعث می شود علاوه بر کاربرد در وسایل پر مصرفی مانند دوربین، در وسایل کم آمپر و کم مصرف نیز به کار روند، مانند کنترل ریموت ها و ساعت ها، شارژ خود را مدت طولانی تری نگه دارند.
مریت اصلی برای عکاسان، کاربرد آنها به عنوان باتری های پشتیبان بدون نگرانی از خالی شدن آنها در زمان استند بای است.
ج4- بله یافت می شود
http://iranbattery.ir
برای اطلاعات بیشتر در گوگل سرچ کنید
کلا در فروم ها مخصوصا در فروم های خارجی اگر کسی سوالی بپرسد که جواب آن با سرچ به دست آید، کلی به دیگر کابران بر می خورد و بعضی هایشان می گویند (Are you F-u-*-k-ing Google?) :cool:
آقای پسرخاله روی صحبتم با تمام کاربران است نه با شما :::happy:::
فروم بیشتر برای تبادل تجربیات است نه تکرار اطلاعات روی نت!
موفق باشید و به فروم خوش آمدید :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
جایی تشکر داره که شما حوصله کرده اید و پست های این تاپیک را خوانده اید و و جواب های خود را تا حدی یافته اید. بعضی از دوستان تازه وارد بدون هیج نگاهی با پست های قبلی، شروع به سوال کردن می کنند :eek:
تا آن جایی که من اطلاع دارم، نتیجه گیری هایی که شما کرده اید هنوز به روز هستند و قابل اتکا
ج1_ من نمی شناسم، همان مدل 34HRMF4 زیاد بزرگ به حساب نمی آید!! مگر شارژر های 2 تایی بگیرید
ج2- بله آخرین مدل است، جواب سوالتان را می توانید با نگاهی به سایت سونی ایران نیز بیابید
http://www.sony.co.ir/productcategory/bat-charger
ج3- شما در این سوال بک نوع باتری را با یک مدل شارژر مقایسه کرده اید!!
Always ready نام تجاری شرکت camelion برای باتری هایی با نرخ دشارژ پایین است؛ این نوع محصول سونی باتری های چرخه آبی نام دارند که رنگ پس زمینه باتری ها سفید است.
شاید منظورتان شارژر های سونی همراه با باتری های چرخه آبی در مقایسه با شارژر هایی با باتری معمولی است؟
بااتری هایی که نرخ دشارژ پایینی دارند مزیتشان همان نرخ دشارژ پایینی است که این باعث می شود علاوه بر کاربرد در وسایل پر مصرفی مانند دوربین، در وسایل کم آمپر و کم مصرف نیز به کار روند، مانند کنترل ریموت ها و ساعت ها، شارژ خود را مدت طولانی تری نگه دارند.
مریت اصلی برای عکاسان، کاربرد آنها به عنوان باتری های پشتیبان بدون نگرانی از خالی شدن آنها در زمان استند بای است.
ج4- بله یافت می شود
http://iranbattery.ir
برای اطلاعات بیشتر در گوگل سرچ کنید
کلا در فروم ها مخصوصا در فروم های خارجی اگر کسی سوالی بپرسد که جواب آن با سرچ به دست آید، کلی به دیگر کابران بر می خورد و بعضی هایشان می گویند (Are you F-u-*-k-ing Google?) :cool:
آقای پسرخاله روی صحبتم با تمام کاربران است نه با شما :::happy:::
فروم بیشتر برای تبادل تجربیات است نه تکرار اطلاعات روی نت!
موفق باشید و به فروم خوش آمدید :::happy:::
خیلی ممنون از راهنمایی شما و در مورد جستجو در اینترنت و مطلبی که در مورد فرومهای خارجی فرمودید حرف شما رو قبول دارم و در مورد اطلاعات فنی محصولات همواره همین کار رو انجام میدم.اما متاسفانه در مورد بازار عجیب غریب ایران و با توجه به کمبود سایتهایی که در این مورد اطلاعاتی داشته باشند ،شما با جستجو هم به نتیجه مطلوبی نخواهید رسید و همانا بهترین راه استفاده از تجربیات افراد آگاهی مانند شما در فرومهاست.
در ضمن از تکرار مطالب هم عذرخواهی میکنم فقط هدفم این بود که دیگر دوستان شاید وقت مرور تعداد صفحات زیاد رو نداشته باشند گفتم یک خلاصه ای از مطالب رو تکرار کنم.
در مورد always ready هم من اشتباه کردم و شما درست میگید.من فکر میکردم به همه این باتریها این عنوان اطلاق میشه.در ضمن فکر میکردم شارژر جداگانه ای هم داره با خصوصیاتی متفاوت که ظاهرا شما میفرمایید که اینگونه نیست.
در واقع میشه اینطور استنباط کرد که خرید این باتریها در حال حاضر کار درستیه گرچه من هنوز از قیمتش خبر ندارم ولی امروز اگر رسیدم میرم و میپرسم.البته شاید امتحانش رو هم به مانند بقیه باتریها هنوز پس نداده (گرچه دوستی در این فروم گفته بود که تا به امروز به تعداد دفعات زیادی از این باتریها استفاده کرده و راضی بوده که متاسفانه الان اسمشون یادم نیست.)
فقط باید ببینم تفاوت شارژری که همراه این باتریهاست با شارژر معروف سونی چیه ،که اون رو فکر کنم بتونم با جستجوی اینترنتی پیدا کنم.
اگر باتریهای شارژی و شارژر دوراسل در ایران هم یافت میشه چرا اینجا کسی از اونها یادی نمیکنه؟ من فکر میکنم این شرکت یکی از بهترین تولیدکننده های باتری باشه.
در سایتی که معرفی کردید هم باتریهای 2650 میلی رو زده 4 تایی19000تومن.ولی قیمت شارژرش رو نزده.اگر به نسبت سونی قیمت مناسبتری داشته باشه شاید بشه روش برای خرید حساب کرد.در واقع فکر میکنم سونی قیمتی به مراتب بیشتر از بقیه برندهای بازار داشته باشه.
کسی اینجا تجربه استفاده از این باتریهای شارژی دوراسل رو نداره؟
http://iranbattery.ir/fa/index.php?o...244&Itemid=138
با تشکر پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنند.
-
شارژر اون دو نوع باتری فرقی با هم نداردند.
یکی از تفاوت های این دو نوع باتری میزان حداکثر آمپر آن ها است.
باتری های با نرخ دشارژ پایین، میلی آمپر هایی تا 2000 با 2100 (یا کمی بیشتر)دارند ولی باتری های نیکل متال هیدرید معمولی آمپر های بالاتری هم دارند. مثلا همان ها که همراه شارژر سونی 34HRMF4 هستند که 2700 میلی هستند. باید یاد آورد شد که باتری هایی با آمپر خیلی بالا تماما تقلبی هستند؛ حد آخرش را الان یادم نمی یاد
من کسی رو ندیدم که تجربه خوبی از محصولات دوراسل داشته باشه، هم اینجا و هم دوستای دیگر
فکر می کنم این انرژیزایر و دوراسل باتری های آلکالاین خوبی دارند که باعث می شه خربدار ها فکر کنن تمام محصمولاتشان خوب هستند البته تا ببینیم نظر اقای حیرتی چی باشه :confused:
بله بازار باتری و شارژر خیلی شیر تو شیره و پر از محصولات کم کیفیت و تقلبی، این چینی ها به خودشان هم رحم نمی کنند، حتی مصولات چینی هم تقلبی دارند :eek:
-
با سلام خدمت همه دوستان
پس از مدتی عدم فعالیت این بخش خوشحالم که دوباره مباحث گرم شما روند فعال پیدا کرده است باتشکر از آقای نادری ودوست جدید این تاپیک آقای پسر خاله :::happy::: :
با توضیحات آقای نادری دیگر حرفی باقی نمی ماند الا 2 نکته:
1- باطری های خوب دیگری هم وارد بازار شده است که می توانید روی آنها حساب باز کنید که یکی ار آنها SONIKCELL است که 2500 میلی آمپر برای سایز AA وجود دارد که کیفیت خوبی دارد . باطری های CAMELION نیز کیفیت بالایی دارد وجای نگرانی از خرید آن بی مورد است
2- در مورد شارژر ها هم فکر می کنم به اندازه کافی بحث شده است البته همان سونی هم جوابگوی شما خواهد بود چنانچه اطلاعات دقیقی از کارکرد انواع شارژر ها نیاز داشتید به این جا مراجعه کنید
http://www.nirova.blogfa.com/cat-1.aspx
ب آرزوی موفقیت برای همه شما :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
با سلام خدمت همه دوستان
پس از مدتی عدم فعالیت این بخش خوشحالم که دوباره مباحث گرم شما روند فعال پیدا کرده است باتشکر از آقای نادری ودوست جدید این تاپیک آقای پسر خاله :::happy::: :
با توضیحات آقای نادری دیگر حرفی باقی نمی ماند الا 2 نکته:
1- باطری های خوب دیگری هم وارد بازار شده است که می توانید روی آنها حساب باز کنید که یکی ار آنها SONIKCELL است که 2500 میلی آمپر برای سایز AA وجود دارد که کیفیت خوبی دارد . باطری های CAMELION نیز کیفیت بالایی دارد وجای نگرانی از خرید آن بی مورد است
2- در مورد شارژر ها هم فکر می کنم به اندازه کافی بحث شده است البته همان سونی هم جوابگوی شما خواهد بود چنانچه اطلاعات دقیقی از کارکرد انواع شارژر ها نیاز داشتید به این جا مراجعه کنید
http://www.nirova.blogfa.com/cat-1.aspx
ب آرزوی موفقیت برای همه شما :)
با تشکر از توجه شما دوست گرامی و تولیدکننده شارژر که واقعا جای تحسین داره.امیدوارم که در این راه نسبتا دشوار ولی پرفایده موفق و پیروز باشید.
پس باتریها و شارژرهای CAMELION هم مورد تایید هستند.خوشحال شدم .چون فکر میکنم قیمت بسیار متعادل تری برای یک کاربر نه چندان حرفه ای به نسبت سونی دارند.
این مدلهارو از camelion در این سایت که ظاهرا مال ایران هست (پسوند.ir) دیدم.شاید بد نباشه نگاهی بهش بندازید.
http://www.camelionbattery.ir/charge...nt/bc0668.html
http://www.camelionbattery.ir/chargers/bc0802.html
فکر میکنم اینها هم شارژرهای خوبی هستند.از لحاظ برند مطمئن و معتبر و از لحاظ مشخصات که البته من در این زمینه متخصص نیستم و همچنین از لحاظ قیمت که چون تهران نیستم نمیتونم قیمتش رو جویا بشم.اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.به نظرم باید از سونی قیمت پاییین تری داشته باشه گرچه امکاناتی نظیر نمایشگر نداره که خوب شاید برای من لازم هم نیست.
لینک معرفی شده رو مطالعه کردم و متوجه شدم که باید دنبال شارژرهای نوع سوم باشم.که احتمالا اکثر شارژرهای کنونی بازار از همان مدل هستند(البته مسلما منظور من برندهای متفرقه چینی نیست)
-
با سلام،
ضمن سپاس از جمعبندي جناب پسرخاله از مطالب تاپيك و نيز اطلاعات تكميلي دوستان عزيز آقايان نادري و بيات،
چكيده مطالب تاپيك، خصوصاً آنهايي كه شخصاً تجربه كردهام يا از دوستان متعددي كه (خارج از فروم) تجربه كردهاند، به شرح زير ميآورم :
1- مرغوبترين، خوشساختترين، دقيقترين و متعادلترين شارژر در دسترس بازار ايران كه من ميشناسم، تا اطلاع ثانوي همان سوني BCG-34HRMF است و من بعد از 4 سال هنوز حتي يك حركت يا اعلام نادرست و غيرمنطقي از اين شارژر نديدهام. نمونه اصل آن اخيراً به قيمت 34 تا 38 هزار تومان خريداري شدهاست.
2- باتريهاي شارژي معمولي سوني كه در بسته شارژر موضوع بند 1 هستند، باتريهاي بدي نيستند. اما اولاً مدت نگهداري شارژ آنها كوتاه است (در حدود 1 ماه)، ثانياً عمر آنها كوتاه بوده و بسته به استفاده و نگهداري معمولاً از 5/1 تا 2 سال فراتر نميرود. اين تجربه خود من و دوستان زيادي در فروم و خارج از فروم است. به همين دليل من براي خريدهاي بعدي باتري (تنها و بدون شارژر) سوني معمولي را توصيه نميكنم. چون انتخابهاي بهتري وجود دارند.
3- باتري Camelion و نيز C.F.L اصل باتريهاي آزموده و خوبي هستند. من از سال 84 دو جفت باتري C.F.L هم علاوه بر سونيهاي همراه شارژر گرفتم كه باتريهاي سوني بعد از حدود 20 ماه بدرود حيات گفتند، حال آن كه C.F.L ها هنوز هم به خوبي كار ميكنند و به گواهي شارژر سوني كه نسبت به سلامت باتريها بسيار حساس و سختگير است، حالشان رضايتبخش ميباشد.
4- باتريهاي Duracell و خصوصاً Energizer اصلاً چنگي به دل نزده و ياراي رقابت حتي با سوني معمولي را ندارند. رفتارشان در طول استفاده و نگهداري بسيار ناهمگن و پيشبيني نشدهاست.
5- در خريد باتريهاي سوني معمولي و نيز C.F.L خيلي بايد احتياط نمود، چون شما اگر به طور تصادفي به يك فروشنده معمولي مراجعه و يكي از اين دو مارك را خريداري كنيد، در بيش از 95 درصد موارد با نوع تقلبي آن مواجه خواهيد شد، پس بايد از محلها و نمايندگيهاي معتبر خريد نماييد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
با سلام،
ضمن سپاس از جمعبندي جناب پسرخاله از مطالب تاپيك و نيز اطلاعات تكميلي دوستان عزيز آقايان نادري و بيات،
چكيده مطالب تاپيك، خصوصاً آنهايي كه شخصاً تجربه كردهام يا از دوستان متعددي كه (خارج از فروم) تجربه كردهاند، به شرح زير ميآورم :
1- مرغوبترين، خوشساختترين، دقيقترين و متعادلترين شارژر در دسترس بازار ايران كه من ميشناسم، تا اطلاع ثانوي همان سوني BCG-34HRMF است و من بعد از 4 سال هنوز حتي يك حركت يا اعلام نادرست و غيرمنطقي از اين شارژر نديدهام. نمونه اصل آن اخيراً به قيمت 34 تا 38 هزار تومان خريداري شدهاست.
2- باتريهاي شارژي معمولي سوني كه در بسته شارژر موضوع بند 1 هستند، باتريهاي بدي نيستند. اما اولاً مدت نگهداري شارژ آنها كوتاه است (در حدود 1 ماه)، ثانياً عمر آنها كوتاه بوده و بسته به استفاده و نگهداري معمولاً از 5/1 تا 2 سال فراتر نميرود. اين تجربه خود من و دوستان زيادي در فروم و خارج از فروم است. به همين دليل من براي خريدهاي بعدي باتري (تنها و بدون شارژر) سوني معمولي را توصيه نميكنم. چون انتخابهاي بهتري وجود دارند.
3- باتري Camelion و نيز C.F.L اصل باتريهاي آزموده و خوبي هستند. من از سال 84 دو جفت باتري C.F.L هم علاوه بر سونيهاي همراه شارژر گرفتم كه باتريهاي سوني بعد از حدود 20 ماه بدرود حيات گفتند، حال آن كه C.F.L ها هنوز هم به خوبي كار ميكنند و به گواهي شارژر سوني كه نسبت به سلامت باتريها بسيار حساس و سختگير است، حالشان رضايتبخش ميباشد.
4- باتريهاي Duracell و خصوصاً Energizer اصلاً چنگي به دل نزده و ياراي رقابت حتي با سوني معمولي را ندارند. رفتارشان در طول استفاده و نگهداري بسيار ناهمگن و پيشبيني نشدهاست.
5- در خريد باتريهاي سوني معمولي و نيز C.F.L خيلي بايد احتياط نمود، چون شما اگر به طور تصادفي به يك فروشنده معمولي مراجعه و يكي از اين دو مارك را خريداري كنيد، در بيش از 95 درصد موارد با نوع تقلبي آن مواجه خواهيد شد، پس بايد از محلها و نمايندگيهاي معتبر خريد نماييد.
بسیار ممنون از شما دوست گرامی آقای حیرتی.که بسیاری از اطلاعاتی که در این تاپیک به دست آوردم به واسطه ی پستهای شما بوده.در ضمن متشکر از جمع بندی و به روز کردن نتایج و در اختیار قراردادن آنها.
4-من دیگه بیخیال دو برند دوراسل و انرژایزر شدم و تمرکزم رو روی انتخاب همون سونی و camelion خواهم گذاشت و با سنجیدن قیمت شارژرهای camelion -که در پست قبلی لینک دادم - و مقایسه با شارژر معروف سونی یکی را انتخاب خواهم کرد.
-
این شارژر camelionرو با قیمت 16000 تومان در بازار پیدا کردم.البته باتری همراه بسته نیست و این قیمت فقط خود شارژر هستش.
فکر میکنم 4 باتری AA 2500 camelion قیمتی حدود 10000 تومن داشته باشه(این رو مطمئن نیستم کسی خبر نداره؟)
با این حساب 26000 تومان هزینه کل خواهد شد.فکر کنم نسبت به شارژر معروف سونی یک امکان مهم رو از دست خواهم داد که قابلیت دشارژ باتری هستش.فکر میکنم lcd خیلی چیز مهمی نباشه.
نظرتون چیه در مورد این انتخاب؟
-
جناب پسرخاله! با سلام مجدد،
1- نظرم در پست قبلي درباره باتريهاي Duracell و Energizer فقط مربوط به نوع شارژي آنها بود و در مورد آلكالاين صدق نميكند، هرچند در آلكالاين هم Panasonic 30% Longer Lasting را بهتر ديدم.
2- در همين تاپيك اخيراً گفتهام كه رفتار و دقت شارژر Camelion اصلاً با Sony قابل قياس نيست. توصيه ميكنم كار آخر را اول بكنيد، مگر آن كه به قول انگليسيها متمول باشيد!
3- مبلغ شارژر سوني بدون احتساب باتريها در واقع حدود 22 تا 26 هزار تومان تمام ميشود و چندان از 16هزار تومان دور نيست، حال آن كه بسيار ارزشمندتر است.
4- آخرين ظرفيت اسمي باتريهاي NiMH قلمي از Camelion برابر با 2700 است كه در كيسهاي پلاستيكي چفتدار مفيد عرضه ميشود. حتماً اين نوع را پيدا كنيد يا Always Ready 2100 mAh.
5- توصيه نهايي آن است كه شارژر سوني را با يك سري (4 عدد) باتري يدكي Camelion يا C.F.L اصل تهيه و ضمن بردن لذت از آنها، مقايسهاي هم بين باتريهاي سوني و يكي از دو برند توصيه شده انجام بدهيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pesarkhaleh
این شارژر camelionرو با قیمت 16000 تومان در بازار پیدا کردم.البته باتری همراه بسته نیست و این قیمت فقط خود شارژر هستش.
فکر میکنم 4 باتری AA 2500 camelion قیمتی حدود 10000 تومن داشته باشه(این رو مطمئن نیستم کسی خبر نداره؟)
با این حساب 26000 تومان هزینه کل خواهد شد.فکر کنم نسبت به شارژر معروف سونی یک امکان مهم رو از دست خواهم داد که قابلیت دشارژ باتری هستش.فکر میکنم lcd خیلی چیز مهمی نباشه.
نظرتون چیه در مورد این انتخاب؟
باسلام به آقای پسر خاله و تشکر از آقای حیرتی :
زیاد هم از خرید خودتان از این شارژر دلخور نباشید برای اینکه :
1- در تمامی شارژر های کاملیون از آی سی ( op -amp ) استفاده شده است که می توان گفت تقریبا در نوع خود کم نظیر است البته این آی سی برای مقایسه ولتاژ باطری به کارگرفته شده است که این عامل بسیار خوبی برای یک شارژر است
2- در تمامی شارژر های کاملیون از مدار منبع تغذیه سوئیچینگ با ضریب ثبات ولتاژ بسیار خوب استفاده شده است که می تواند سلامت باطری شما را در مقابل نوسانات emi شبکه محافظت کند
3- اینکه باطری های کاملیون نیز بصورت کاملا استاندارد با مشخصات داده شده شارژر کاملیون مطابقت می کند یعنی اینکه اگر در کاتالوگ شارژر گفته شده است که باطری 2500 میلی را در 2 ساعت شارژ می کند مطمئن باشید که اگر باطری شما 2500 میلی آمپر کاملیون باشد این گفته صحت دارد
4- در پایان اتفاقا این مدل از شارژر های کاملیون نسبت به نوع های قبلی مانند bc 907 صفحه lcd دار عملکرد بالایی دارد
پیروز باشید :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باسلام به آقای پسر خاله و تشکر از آقای حیرتی :
زیاد هم از خرید خودتان از این شارژر دلخور نباشید برای اینکه :
1- در تمامی شارژر های کاملیون از آی سی ( op -amp ) استفاده شده است که می توان گفت تقریبا در نوع خود کم نظیر است البته این آی سی برای مقایسه ولتاژ باطری به کارگرفته شده است که این عامل بسیار خوبی برای یک شارژر است
2- در تمامی شارژر های کاملیون از مدار منبع تغذیه سوئیچینگ با ضریب ثبات ولتاژ بسیار خوب استفاده شده است که می تواند سلامت باطری شما را در مقابل نوسانات emi شبکه محافظت کند
3- اینکه باطری های کاملیون نیز بصورت کاملا استاندارد با مشخصات داده شده شارژر کاملیون مطابقت می کند یعنی اینکه اگر در کاتالوگ شارژر گفته شده است که باطری 2500 میلی را در 2 ساعت شارژ می کند مطمئن باشید که اگر باطری شما 2500 میلی آمپر کاملیون باشد این گفته صحت دارد
4- در پایان اتفاقا این مدل از شارژر های کاملیون نسبت به نوع های قبلی مانند bc 907 صفحه lcd دار عملکرد بالایی دارد
پیروز باشید :::happy:::
با تشکر از راهنمایی شما هر دو دوست گرامی.
آقای حیرتی توضیح دادند که :
3- مبلغ شارژر سوني بدون احتساب باتريها در واقع حدود 22 تا 26 هزار تومان تمام ميشود و چندان از 16هزار تومان دور نيست، حال آن كه بسيار ارزشمندتر است.
من با این گفته شما موافقم و در واقع شاید 10000 تومان تفاوت ،ارزش هزینه کردن برای قابلیت دشارژ و همچنین LCD و علاوه بر آن اطمینان کامل از خرید رو داشته باشه.اگر بتونم با خودم کنار بیام شاید این هزینه رو بپردازم و شارژر معروف سونی رو تهیه کنم.در جایی شما فرمودید که باتریهای یدک camelion رو تهیه کنم.اگر باتریهای سونی همراه اون شارژر کیفیت مناسبی داشته باشند من با توجه به نحوه استفاده از دوربینم ،نیازی به تهیه باتری یدک نمیبینم.اما اگر باتریهای سونی همراه شارژر کیفیت خوبی در مقایسه با Camelionنداشته باشند بحث دیگریست و باید فکر دیگری کرد.
از طرف دیگه آقای بیات هم اشاره به کیفیت بالای این شارژرهای Camelion داشته اند و با توجه به آشناییشان با تکنولوژی ساخت ،کیفیت این شارژر رو مورد تایید قرار میدهند.
در نهایت من بسیار خوشحال هستم و تشکر میکنم از این دو دوست گرامی و دیگر دوستان این تاپیک که در حال حاضر از بین برندهای بسیار ناشناس و گهگاه تقلبی بازار، من رو به سمت این دو برند مطرح و شناخته شده و امتحان پس داده راهنمایی کردند و اکنون میتوانم با خیالی آسوده بین این دو گزینه بر اساس سلیقه شخصی یکی رو انتخاب کنم و از انتخاب خود راضی باشم.
به دوستان دیگر خواننده این تاپیک که الان قصد خرید دارند پیشنهاد میکنند تمرکز خودشون رو بر روی همین دو برند مطرح قرار بدهند و بیهوده فریب فروشندگان سودجو رو نخورند.
دوست من 2 هفته پیش شارژر و باتری پاناسونیک با ظرفیت 4100MAh تهیه کرده بود(که مسلما تقلبی هستند) و در حال حاضر به فکر باتری و شارژرهای دیگریست.پیشنهاد من به دوستانی که میخواند شارژر و باتری تهیه کنند اینه که به تجربیات ارزشمند دوستان در این تاپیک توجه ویژه داشته باشند.
باز هم تشکر از وقتی که اختصاص دادید.خسته نباشید.موفق باشید.
-
دوستان با سلام
من تو اينجا يعنی کانادا نتونستم اين مدل : 34hrmf4 را پيدا کنم و فقط ميشه اين مدل رو از امرييکا خريد که ميشه اين کار رو کرد .ولی امروز اين مدل رو گرفتم :
SONY 2500M/AH QUICK CHRGR W/CAR ADAPT BCG-34HVE4 70$
که قابليت شارج با باتری ماشين هم داره .اما ديجيتال نيست .اين هم عکس اين مدل :
[IMG]http://i41.*******.com/2cz7hv6.jpg[/IMG]
نظر دوستان چی هست ؟فکر ميکنيد اين رو پس بدم و مدل sony bcg-34hrmf4رو با قيمت حدود 44$ بگيرم ؟
اينجوری حدود 30$ ميشه save کرد و به جای 2500 ميشه 2700 داشت .ممنون ميشام نظر دوستان آشنا با اين قضيه رو بدونم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
من مدتی پیش باطری سونی
طبق عکس پیوست را گرفتم. فروشنده مدعی بود این باطری ها پس از شارژ مدت زیادی هنوز قابلیت شارژ بودن را در خود نگهداری میکنند حتی اگر در تمام آن مدت حتی یکبار هم استفاده نشده باشند. من نه فرصت تحقیق در این زمینه را داشتم نه لزومی به این کار :) سوالی که از شما دوستان خوب دارم اینست : آیا فروشنده درست گفته ؟ یعنی من به این حرف اعتماد داشته باشم؟ بنا به شرایط من نمیخواهم شارژر همراه داشته باشم و در فرصت مناسب اقدام به شارژ باطری ها میکنم و شاید تا 1 ماه هم نتوانم مجددا به شارژر دسترسی داشته باشم. ولی ماندگاری شارژ این باطری ها برایم اهمیت دارند. یعنی در صورتی که پس از یک ماه بلا استفاده بودن این باطری ها نیاز به استفاده از انها داشته باشم. به همان مدت زمان کارکرد ( که میتوان پس از شارژ از آنها انتظار داشت ) کارایی خواهند داشت؟ یا حتی در صورت صحت گفته فروشنده کسی از دوستان تست انجام داده است تا از بازدهی آن اطمینان داشته باشد( در طول یک ماه چقدر افت میکند )
سلام:
دوستان این باطری ظاهرا طبق ادعای کارخانه بدرستی کار میکند بعد از 40 الی 45 روز با 100 شات هنوز فلش جوابگو است. فقط این هفت الی هشت شات اخری نیاز به 5 ثانیه برای فلش خواهد بود تا pilot lamp در وضعیت قرمز قرار بگیرد البته کم پیش میاید من روی عکاسی با فلش در مد پیاپی ثبتی داشته باشم که بدانم آیا از اول هم این نیاز بود یا خیر ولی در این هفت الی هشت شات آخر ظاهرا نیاز به توقفی حدود 5 ثانیه ای احساس میشد. به هر شکل ظاهرا باطری جالبی خواهد بود
موفق باشید
-
من با زير و رو کردن نوشته های قبلی جواب خودم رو گرفتم و اين شاجر رو پس ميدم .ولی برای انتخاب بعدی چند سؤال دارم :
1-بدون شک شارجر BCG-34HRMF4 يکی از کانديد های من هست .اما در مورد شارجر sony که 15 دقيقه اي شارج ميکنه نتونستم کامنت خوب و کاملی پيدا کنم .با توجه با اينکه در لکيشن اين شارجر خيلی کار آمد خواهد بود توصيه دوستان به خريد کدام يک هست ؟
مدل دقيق اين شارجر 15 دقيقه اي چی هست ؟مزايا و معايب ؟و کلا خريد اي مدل توصيه ميشه ؟چرا ؟
-
جناب آرين! با سلام،
درباره شارژر پانزده دقيقهاي سوني به دليل محدوديت عرضه اطلاعات فني كافي و تجارب عملي چنداني در دست نيست، اما در خصوص ساير شارژرهاي فوق سريع و اساساً درستي استفاده از آنها و نيز ترتيب استفاده در تاپيك توضيحاتي داده شدهاست.
-
در مورد شارجر lcd دار ذکر شده که شکی نيست فقط در مورد اين شارجرهای 15 دقيقه اي کنجکاو هستم از دوستان سايت کسی اين شارجر رو داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
در مورد شارجر lcd دار ذکر شده که شکی نيست فقط در مورد اين شارجرهای 15 دقيقه اي کنجکاو هستم از دوستان سايت کسی اين شارجر رو داره ؟
دوست عزیز آقای آرین :
شارژر بدون lcd که شما خریداری کرده بودید از لحاظ سیستم شارژ هیچ تفاوتی نسبت به نوع lcd دار ندارد تنها تفاوت در دارا بودن نمایشگر می باشد .
در مورد fast شارژرها یا همان هایی که برای مثال در 15 دقیقه شارژ می کنند هیچ تفاوتی در نوع برند نیست و کلا از لحاظ بازده و کارایی مطلوب نمی باشند و تنها در مواقع اضطراری که زمان بسیار مهم می باشد استفاده از این شارژر ها برای استفاده کنندگان معنا پیدا می کند.
موفق باشید:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
آقای نادر کهنسال عزیز از این شارژرهای 15 دقیقه ای داشتند (سونی) و آقای فدایی rezafh هم از نوع وارتا VARTA و بنده هم از نوع سانیو SANYO ی آن دارم.
شاید یک ایراد آنها وزن زیاد و ابعاد بزرگ آنها باشد که البته با توجه به کاری که میکنند قابل توجیه است،ولی مهمترین انگیزه از خرید آنها را که استفاده در شرایط خاص و اورژانسی و مسافرت و ... است، به دلایل بالا و در نتیجه سختی حمل آنها در کیف, با شک و تردید مواجه میکند.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...8061#post98061
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=781
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=801
-
ممنون جناب vahid،
شما از داشتن اين محصول خوشحال هستيد؟برای من اندازه مهم نيست اينقدر خرت و پرت دارم که توش گم ميشه .ولی شما توصيه به خرديد اين محصول ميکنيد ؟به نظر شما نسبت به شرجر BCG-34HRMF4 sony ميتونه انتخاب بهتری باشه ؟در ضمن تمام باطری های من سونی هست.اين شارجر با باطری های sony سازگاری داره؟در ضمن اگه از شارجر راضی هستيد مدل دقيق اون رو به من بگيد .
ممنون
-
خواستم پست قبلی رو اديت کنم که نشد .
پست های قبلی رو که ميخوندم ديدم دوست عزيزی به يکی از عزيزان کامنت داده بود که خريد يک شارجر اين همه گشتن و سؤال نداره.
اينجا وقتی کسی ميخواد چيزی بگيره اينقدر در موردش ميپرسه و سرچ ميکنه که بعضی وقت ها من شخصا از پشت کارشون تعجب ميکنم .چند وقت پيش يک سر به فروشگاه اپل زدم برای ديدن مدل های جديد .بنا به علتی مجبور بودم حدود نيم ساعت رو اونجا وقت تلف کنم .فروشگاه های اپل به صورتي هست که شما ميتونيد با همه سيستم ها به طور کامل کار کنيد و اونها رو زير رو رو کنيد يک حالتی مثله کافی net های تهران .در مدتی که با يکی از سيستم ها مشغول کار بودم چيز جالبی نظر من رو به خودش جلب کرد .خانمی برای خريد يک سيستم اپل امده بود .يکی از فروشنده ها در حدود 45 دقيقه تمام سؤال های خانم رو جواب داد و ايشان هم در دفترچه کوچکی که داشتند مشغول ياد داشت بودند و در آخر با لبخندی گفتند فکر نميکنم با اين محصول خوشهال باشم !!و فروشنده هم با لبخند پاسخ داد اميدوارم دوباره شما رو تو اين فروشگاه ببينم در ضمن ميتونيد از اين برشور برای اطلاعات بيشتر استفاده کنيد و چنانچه باز هم سؤالی داشتيد با من تماس بگيريد !!!(اين داستان رو برای توجيح سؤال پرسيدن زياد خودم گفتم)
اينجا اين نمونه باطری رو نماينده sanyo داره که خيلی هم ازش تعريف ميکنه همونطور که رو شکل ميبينيد عقيده داره که اگه باطری رو عوض کنيد آيندتون عوض ميشه !!!
قيمت هم به اين صورت هست :
يک پک 4 تايی به همراه باطری چارجر: 29$
[IMG]http://i41.*******.com/t8p01x.jpg[/IMG]
# World's first �pre-charged NiMh rechargeable battery
# Up to 1000 charges
# 4 x more photos
# Maintains 85% power after one year
# Environmentally-friendly and recyclable
# Foldaway Plug
# Worldwide Use, AC 100-240V
# Charges both AA/AAA
# Self Discharge
يک پک 4 تايی بدون باطری چارجر:
17.99$
2000mha
در اينجا بيشتر ببينيد
يک شرکت هم تو کره هست که باطری رو با اين شارجر ميفروشه که همين قيمت هست ولی شارجر قشنگی هست ظاهرا:
[IMG]http://i43.*******.com/22g9wl.jpg[/IMG]
[IMG]http://i44.*******.com/wb7yw2.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.*******.com/rqvo1k.jpg[/IMG]
[IMG]http://i40.*******.com/iqlmc4.jpg[/IMG]
و اين شارجر به قيمت 35$ که ظاهر و امکانات خوبی داره :
[IMG]http://i41.*******.com/1z4cr9t.jpg[/IMG]
GREAT CHARGER-6 SLOTS! CHARGE 6 BATTERIES AT A TIME!
This is a professional universal battery charger and it is capable of charging 1 to 6 units of AA,AAA,C and D sized batteries at a time. It can charge NiMH and Nicad batteries and you can mix and match any size or type of cell. The LCD screen displays the batteries capacity and charging status and keeps you updated on the progess of your charging cycle.
AMAZING TECHNOLOGY:
Each bank is controlled by it's own microprocessor, so for example if you insert an AA which needs a 50% charge in one channel, a D sized battery that is fully drained in the second channel, a C sized cell which is 65% percent charged in the third bank, this unbelivable charger will detect exactly what the battery needs and will charge each one just the right amount! Once the charger detects that the battery is fully charged it will switch that bank to trickle charge to prevent battery burnouts!
SAFETY IS OF THE OUTMOST IMPORTANCE:
This charger takes safety very seriously,it has Delta V control,Reverse Polarity Protection, and a Safety Timer
MORE USEFUL FEATURES:
You can take this charger anywhere in the world because it operates on 110-240Vs, and even in your car as it comes with a DC power cord. This charger can truly travel with you and charge your batteries anywhere anytime!! It has a discharge function if you ever want to fully drain your batteries before charging them. Lastly if you insert a bad cell it will let you know about it. You will not waste your time anymore with batteries that don't work!
FAST CHARGING TIMES!*
AAA 600-1000mah 1-2 hours
AA 1200-2800mah 1-2.5 hours
C 1800-5500mah 3-6 hours
D 7000-10000mah 7-10 hours
دوستان کسی تجربه کار يا کامنتی در اين مورد داره ?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
ممنون جناب vahid،
شما از داشتن اين محصول خوشحال هستيد؟برای من اندازه مهم نيست اينقدر خرت و پرت دارم که توش گم ميشه .ولی شما توصيه به خرديد اين محصول ميکنيد ؟به نظر شما نسبت به شرجر BCG-34HRMF4 sony ميتونه انتخاب بهتری باشه ؟در ضمن تمام باطری های من سونی هست.اين شارجر با باطری های sony سازگاری داره؟در ضمن اگه از شارجر راضی هستيد مدل دقيق اون رو به من بگيد .
ممنون
بله، از انتخابم فعلا" که خوشحال هستم, ولی در مقایسه با آن مدلی که آقای حیرتی توصیه کردند باید بگم اگر واقعا" به این زمان 15 دقیقه احتیاج ندارید (مثلا" نیاز فوری به باتری قلمی شارژ شده ندارید، یا باتری قلمی زاپاس دارید یا ...) آن شارژر سونی امکانات و مشخصات خیلی بهتری دارد.
ولی در مقابل با داشتن چنین شارژری؛اگر درست قبل از خارج شدن از منزل متوجه بشوید که باتریهای فلاشتان شارژ ندارند؛ میتوانید با خیال راحت در خانه یا ماشین آنها را شارژ کنید :)
بله، مشکلی با باتریهای دیگر ندارد.
مدل دقیقش هم: SANYO NC-MQS04 است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
.....
اينجا اين نمونه باطری رو نماينده sanyo داره که خيلی هم ازش تعريف ميکنه همونطور که رو شکل ميبينيد عقيده داره که اگه باطری رو عوض کنيد آيندتون عوض ميشه !!!
........
يک شرکت هم تو کره هست که باطری رو با اين شارجر ميفروشه که همين قيمت هست ولی شارجر قشنگی هست ظاهرا:
[IMG]http://i40.*******.com/iqlmc4.jpg[/IMG]
باتریهای eneloop شرکت SANYO جزو معروفترین و خوشنام ترین باتریهای شارژی در دنیا هستند که به دلیل تکنولوژی خاصشان مورد توجه اند.
شارژری هم که عکسش را گذاشتید، کپی شده یکی از شارژرهای Camelion است.
-
شرکت سانیو به گفته خودش در زمینه ساخت باتری های با نرخ دشارژ پایین پیشتاز بوده است و کلا شرکت سانیو در زمینه انرژی و باتری دارای قسمت های تحقیق و توسعه می باشد.
من هم زمانی که در مورد خرید باتری تحقیق می کردم با توجه به تحقیقاتم جذب این باتری های eneloop شدم و اما آنها را در ایران نیافتم. در ادامه متوجه شدم باتری ها ی چرخه آبی سونی را شرکت سانیو نیز برای شرکت سونی تولید می کند یا باستفاده از آن تکنولوژی تولید می کند (در یک سایت که به زبان ژاپنی بود و ترجمه کردم). حتی پشت بسته های باتری های چرخه آبی سونی در ایران نوشته شده باتری های قابل شارژ نیکل متال هیدرید از تکنولوژِی بهبود یافته سلف دشارژ eneloop استفاده می کند.
(This Nickel-Metal Hydride Rechargeable Battery uses improved self-discharge eneloop technology) :eek:
نخواستن اسم شرکت سانیو را بیاورند تا خیلی تابلو باشه
و همانطور ی که دوستان انجمن و خودم از باتری های سونی چرخه آبی راضی هستیم، پس باید این باتری های eneloop نیز همان کیفیت یا حتی بهتر را دارا باشند.
در مورد شارژر هایش با توجه به سابقه شرکت (که شاید نتیجه گیری درستی نباشد) و تولید باتری های مختلف و دانش در زمینه های مرتبط با cell ها نباید از شارژر سونی کم داشته باشد.
لازم توجه است که شرکت سانیو باتری و شارژر هایش را در یکی از بازار های با کیفیت دنیا(آمریکای شمالی) در کنار رقیبان آمریکایی (مانند رایوواک RAYOVAC) ارایه می دهد.
بهترین کار برای خرید ، پیدا کردن و خواندن ریویو های تخصصی در این زمینه است که به راحتی یافت نمی شود :confused:
البته ریویو های کاربران در سایت های مانند ebay یا amazon موجود است
-
ممنون البته يکی از خاصيت های اينجا پس دادن جنس در صورت عدم رضايت بعد از 1 ماه يا 14 روز ميباشد.پس اگه اينقدر کامنت ها خوبه يه تستی ميکنم نتيجش رو ميگم .
-
سلام من باتری سونی NH-AA HR6 15/51 1.2V 3800mAh دارم اما هر وقت شارژ میکنم همون لحظه کار میکنه اما اگه شارژ کنم بمونه چند ساعت بعد خالی میشه بدون اینکه ازش استفاده بشه؟؟؟
من یکم از خیلی مبتدی اونورترم...
شارژم سالمه مطمنم :::confused2:::
-
پاسخ:
باسلام وخیر مقدم به شما دوست عزیز :
اگر کمی از تاپیک های قبلی را مطالعه کرده باشید متوجه خواهید شد که باطری شما جزو باطری های بی کیفیت والبته تقلبی می باشد چرا که سونی وحتی دیگر تولید کنندگان معروف صنعت باطری تاکنون موفق به ساخت باطری سایز قلمی با این مقدار آمپر نشده اند . بالاترین آمپر ساخته شده از این باطری ها 2700 میلی آمپر می باشد.
موفق باشید
-
باطری
با سلام
می خواستم بدونم دوربین قابل شارژ بهتره یا دوربینی که باطری قلمی می خوره؟:::confused2:::
-
پاسخ: باطری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamy
با سلام
می خواستم بدونم دوربین قابل شارژ بهتره یا دوربینی که باطری قلمی می خوره؟:::confused2:::
منظورتون از دوربينهاي قابل شارژ دوربينهايي هست كه با باطري ليتيوم كار ميكنند؟:::confused2:::
به نظرمن مزاياي باطريهاي ليتيوم اينه كه بسيار سريعتر از باطريهاي قلمي شارژ ميشوند و وقتي شما اين مدل دوربينها رو ميخري ديگه لازم نيست كه براي شارژرو باطري هزينه بكني...
معايبش هم اينكه كه اگه به هر دليل باطري شما خراب شه ديگه نميتوني فابريكش رو پيدا كني :(و هر باطري با هر ماركي هم كه بخري مثل فابريكش نميشه و زود شارژ خالي ميكنه...:cry3:
مزاياي باطري هاي قلمي هم اينه كه هميشه و هر وقت كه بخواي تو بازار يافت ميشه و ميتوني يه مارك خوبشو بخري...
-
پاسخ: باطری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
منظورتون از دوربينهاي قابل شارژ دوربينهايي هست كه با باطري ليتيوم كار ميكنند؟:::confused2:::
به نظرمن مزاياي باطريهاي ليتيوم اينه كه بسيار سريعتر از باطريهاي قلمي شارژ ميشوند و وقتي شما اين مدل دوربينها رو ميخري ديگه لازم نيست كه براي شارژرو باطري هزينه بكني...
معايبش هم اينكه كه اگه به هر دليل باطري شما خراب شه ديگه نميتوني فابريكش رو پيدا كني :(و هر باطري با هر ماركي هم كه بخري مثل فابريكش نميشه و زود شارژ خالي ميكنه...:cry3:
مزاياي باطري هاي قلمي هم اينه كه هميشه و هر وقت كه بخواي تو بازار يافت ميشه و ميتوني يه مارك خوبشو بخري...
ممنون بابت راهنمایی :)
اما من راستیتش هیچی در این مورد نمی دونم یه دوربین فیلم برداری دارم که قابل شارژه برای شارژ مجدد به برق وصل می شه !
می دونم که اون قابل شارژه
جدا از اون دوربین هایی که باتری قلمی می خورن که این ها ام ظاهرا دو دسته اند فکر کنم بعضی هاشون قابل شارژ اند اگه اشتباه نکنم:confused:
من نمی دونم قابل شارژ بودن دوربین رو ملاک انتخاب کردن قرار بدم یا نه به خاطره همین برام سوال شده دوربینی که قابلیت شارژ داره بهتره یا دوربینی که باطری قلمی می خوره
به نظر شما کدوم بهتره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
قيمت هم به اين صورت هست :
يک پک 4 تايی به همراه باطری چارجر: 29$
[IMG]http://i41.*******.com/t8p01x.jpg[/IMG]
B]
اين باطري و شارژر مارك eneloop رو از كدوم فروشگاه ميشه تهيه كرد؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
اين باطري و شارژر مارك eneloop رو از كدوم فروشگاه ميشه تهيه كرد؟؟؟؟
بنده در ایران ندیدم .یک مدتی دنبال اش بودم اما یافت می نشود!
احیانا فقط دوستانی که در ممالک استکبار جهانی زندگی می کنند به این محصول استکباری دسترسی دارند.
-
سلام
دوستان کسی برای 5dmII باطری زاپاس اصل یا مشابه و غیره جایی ندیدیه ؟
نور نگار چند بار تماس گرفتم گفت خبری نیست که نیست ! :(
-
سلام. من همراه دوربينم يه باتري اشانتيون گرفتم با مارك Speedy كه روش زده Made in japan (!!) و البته احتمالا باتري تقلبيه و نبايد هم انتظار زيادي ازش داشت.
بار اول شارژش كردم و مدت زيادي هم باهاش كار مي كردم تا كاملا خالي شد و گذاشتمش واسه شارژ. اما وقتي مي زنم برا شارژ چرغ قرمز شارژر بعد چند ثانيه خاموش مي شه و شارژي هم رخ نمي ده. حتي مدت زياد هم با همون چراغ خاموش گذاشتم اما جواب نداد و به هيچ وجه شارژ نمي شه.
خواستم ببينم دوستان كسي برخورد كرده و راه حلي داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
سلام. من همراه دوربينم يه باتري اشانتيون گرفتم با مارك Speedy كه روش زده Made in japan (!!) و البته احتمالا باتري تقلبيه و نبايد هم انتظار زيادي ازش داشت.
بار اول شارژش كردم و مدت زيادي هم باهاش كار مي كردم تا كاملا خالي شد و گذاشتمش واسه شارژ. اما وقتي مي زنم برا شارژ چرغ قرمز شارژر بعد چند ثانيه خاموش مي شه و شارژي هم رخ نمي ده. حتي مدت زياد هم با همون چراغ خاموش گذاشتم اما جواب نداد و به هيچ وجه شارژ نمي شه.
خواستم ببينم دوستان كسي برخورد كرده و راه حلي داره؟
اصولا باتری شارژی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اصولا باتری شارژی هست؟
:eek: آقاي قبادي مگه باتري غير شارژي هم داريم به اين فرم برا اين نوع دوربين ها؟! نمي دونستم...
والله الان كه نگاه كردم من روش عبارت rechargable رو نمي بينم. فقط به ذكر Li-ion Battery بسنده كرده و علائم ايمني. انهم روي يك برچسب.
يعني ما باتري li-ion يك بار مصرف هم داريم؟ آخه روي باتري اصلي كانن هم من عبارتي مبني بر شارژي بودن نمي بينم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
:eek: آقاي قبادي مگه باتري غير شارژي هم داريم به اين فرم برا اين نوع دوربين ها؟! نمي دونستم...
والله الان كه نگاه كردم من روش عبارت rechargable رو نمي بينم. فقط به ذكر Li-ion Battery بسنده كرده و علائم ايمني. انهم روي يك برچسب.
يعني ما باتري li-ion يك بار مصرف هم داريم؟ آخه روي باتري اصلي كانن هم من عبارتي مبني بر شارژي بودن نمي بينم.
پوزش من فکر کردم که باطری قلمی است و نه باطری دوربین.
احتمالا باطری مشکلی دارد.شکل ظاهری باطری سالم است؟
شاید تاریخ مصرف پایان یافته.دقیقا نمی دانم اما سعی کنید اگر مشکل دارد آن را درون دوربین قرار ندهید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
احتمالا باطری مشکلی دارد.شکل ظاهری باطری سالم است؟
شاید تاریخ مصرف پایان یافته.دقیقا نمی دانم اما سعی کنید اگر مشکل دارد آن را درون دوربین قرار ندهید.
بله. شكلش كاملا سالم به نظر مي رسه. حتي اگر فرض كنيم تاريخ مصرف تموم شده باشه كه خيلي بعيده، يعني ناگهاني و يك مرتبه شارژ نمي شه؟ اونم بعد از يه بازدهي مناسب؟
من حتي با استناد به شايعاتي كه شنيده بودم يك شب در فريزر گذاشتمش :::blushing::: اما باز هم افاقه نكرد. خيلي عجيبه كه ناگهان كلا از كار بيفته.:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
بله. شكلش كاملا سالم به نظر مي رسه. حتي اگر فرض كنيم تاريخ مصرف تموم شده باشه كه خيلي بعيده، يعني ناگهاني و يك مرتبه شارژ نمي شه؟ اونم بعد از يه بازدهي مناسب؟
من حتي با استناد به شايعاتي كه شنيده بودم يك شب در فريزر گذاشتمش :::blushing::: اما باز هم افاقه نكرد. خيلي عجيبه كه ناگهان كلا از كار بيفته.:confused:
دوست عزیز سوال شما مستلزم انجام یک آزمایش کوچک می باشد و آن هم استفاده از یک باطری دیگر تا ابتدا سلامت شارژر شما را تضمین کند چنانچه با این آزمایش شارژر شما سالم بود مشکل از سیستم مداری داخل باطری می باشد تمامی باطری های لیتیوم یون که باطری شما هم جزو آن دسته است برای سیستم کنترل جریان باطری یک مدار الکترونیکی داخل باطری وجود دارد که در اکثر مواقع خرابی این مدار باعث ناتوانی عمل شارژ می گردد و قابل تعمیر هم نمی باشند و اینکه این مشکل در باطری های بی کیفیت معمولا در صورت خالی شدن بیش از حد (1/4) باطری بروز می کند به همین دلیل است که توصیه می شود باطری های لیتیوم یون را کاملا تخلیه ننمایید زیرا حافظه مداری این باطری پاک شده و اطلاعات داخل آی سی ریست می گردند.
امیدوارم توضیحات کافی باشد
موفق باشید:)
www.nirova.blogfa.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز سوال شما مستلزم انجام یک آزمایش کوچک می باشد و آن هم استفاده از یک باطری دیگر تا ابتدا سلامت شارژر شما را تضمین کند چنانچه با این آزمایش شارژر شما سالم بود مشکل از سیستم مداری داخل باطری می باشد تمامی باطری های لیتیوم یون که باطری شما هم جزو آن دسته است برای سیستم کنترل جریان باطری یک مدار الکترونیکی داخل باطری وجود دارد که در اکثر مواقع خرابی این مدار باعث ناتوانی عمل شارژ می گردد و قابل تعمیر هم نمی باشند و اینکه این مشکل در باطری های بی کیفیت معمولا در صورت خالی شدن بیش از حد (1/4) باطری بروز می کند به همین دلیل است که توصیه می شود باطری های لیتیوم یون را کاملا تخلیه ننمایید زیرا حافظه مداری این باطری پاک شده و اطلاعات داخل آی سی ریست می گردند.
امیدوارم توضیحات کافی باشد
موفق باشید:)
www.nirova.blogfa.com
جناب بيات
توضيحات بسيار مكفي و واضح بود.
بله. من با يك باتري ديگر امتحان كردم و شارژر سالم است. باتري هم متاسفانه تا آخر تخليه كردم. پس راهي نيست. ممنونم از توضيحات :)
-
معمولا باتری های قلمی و اصطلاحا نیم قلمی شارژی در بازار در مدل نیکل متال هیدرات یافت میشوند. آیا باتری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر آن هم در بازار هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
معمولا باتری های قلمی و اصطلاحا نیم قلمی شارژی در بازار در مدل نیکل متال هیدرات یافت میشوند. آیا باتری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر آن هم در بازار هست؟
دوست عزیز بعید میدونم یه همچین چیزی وجود داشته باشه که اگر هم موجود باشه قاعدتا قیمت سرسام آوری خواهد داشت.