مهدی جان من موفق شدم یه شارژر مدل BC-0907 کملیون تهیه کنم که مجهز به دکمه ریفرش هم هست. فقط میشه راهنمایی کنید که مدت زمان ریفرش یا دشارژ شدن باتریها (کملیون 2700) معمولا چقدر باید باشه؟ چون احساس می کنم که بیشتر از حد استاندارد داره طول میکشه، بعد از 3 ساعت تغییری نکرده. فقط یه نکته ای باید بهش اشاره کنم اینکه ظاهرا یکی از باتریها که تو بحث پیش هم دربارش صحبت شد مشکل داره، چون خیلی سریعتر از بقیه باتریها دشارژ شد. نظر شما چیه ؟
زمان رفرش رو نمیدونم! نه تو مشخصاتش نوشته و نه امتحان کردم. ولی میدونم که اگر باتری پر باشه زمانش معمولاً از شارژ باتری خالی بیشتر طول میکشه.
در مورد باتری هم یکی، دو بار جاشو عوض کنید تا مطمئن بشید. به احتمال زیاد همون یه باتری معیوب کار رو خراب می کنه! اگر یکی از باتری ها معیوب باشد، ممکنه که به بقیه هم صدمه بزنه!!!
مهدی روجایی
باتریها زمان ریفرش خالی بودند (یعنی استفاده شده بودند و شارژ کامل نداشتند). اگر اون یک باتری خراب باشه پس با این اوصاف باید یک جفت 2700 دیگه تهیه کنم.! این خرج دست از سر ما بر نمیداره :D
سلام
یکی از دوستان برام باطری قلمی 4600 میلی امپری سونی خریده ..
اصل نیست نه؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
من فکر کنم هر نوع باطری یک ظرفیتی داره و الان هم برای نیکل متال کارخانه های معروف بیش از 2500 (حالا یه کم بیشتر یا کمتر ) باطری تولید نکردند همان طور که برای نیکل کادمیوم شما بیش از حدود 1200 میلی آمپر نمیتونید باطری پیدا کنید .احتمالا کلاه برداریه
توی آمازون جستجو کنید بیش از 2500 برای سونی پیدا نمیشه .
این هم باطری مورد نظر شما البته به تاریخ پست هم دقت کنید مال 2006 هست ظاهرا
http://www.manufacturer.com/trade/i7...batteries.html
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام دوستان
من یه شارِژر Unomat مدل UNO2000 Power دارم، که مدت 5 ساله ازش استفاده می کنم. البته استفاده دائم نه، برای 2 جفت باتری Camelion Always Ready 2100و یه دوربین کامپکت فسقلی. 4 تا باتری رو تو 4 ساعت شارژ می کنه. حالا که SLR Like (مدل HS20) خریدم، می خوام بدونم این شارژر مناسب کارم هست یا نه.
این هم عکسش:
0.jpg
با توجه به مشخصات و قابلیت ها، به نظر شما جوابگو خواهد بود؟
خروجیش خوبه
یعنی نسبتا سریع شارژ میکنه
به طور متوسط باید یه باطری 2500 میلی آمپر رو در حدود 3 ساعت شارژ کنه اگه بیشتر از این زمان برد باید یه دونه جدید بخری چون اینجوری باطری رو مصطحلک (درست نوشتم ؟؟؟) میکنه
فقط اگه سیستم قطع جریان خودکار پس از شارژ داشته باشه خیلی خوبه که من از عکس ها چیزی نفهمیدم
چون اگه قطع نشه شدیدا باطری رو میخوره و عمر و کاراییش رو کم میکنه ...
---------------
در پناه اورمزد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات