سلام
اگر از شارژرهای کم یاب بگذریم، به نظرم کاملترین، قویترین و سریعترین شارژر بازار Camelion bc-0907 هست.
با تمامی حفاظت های لازم و امکانات اضافی
سلام
اگر از شارژرهای کم یاب بگذریم، به نظرم کاملترین، قویترین و سریعترین شارژر بازار Camelion bc-0907 هست.
با تمامی حفاظت های لازم و امکانات اضافی
مهدی روجایی
سلام...
شارژر دوربین کانن 60D من بعد از دو بار شارژ متاسفانه بصورت بسیار نادر بعد از اتصال به برق سوخت!!
اول اینکه کسی علت رو میدونه؟؟ یا لااقل برای کسی پیش اومده؟
دوم اینکه تعمیرگاه خوب سراغ دارین؟ ببینم ارزش تعمیر داره یا نه؟ چون شارژر فابریکه!
متشکر از دوستان!
سلام
نظرتون درباره باتری های VARTAچیه؟ واینکه روی باتری ولتاژ 1.2 زده ولی در حالت فول شارژ 1.37 ولت است. چرا؟
شارژر کملیون BC1007چطوره؟
اگر این سوال جز سوالات تکراری بود پیشاپیش عذزخواهی میکنم. چون با وجود 147 صفحه پرسش و پاسخ انصافا سخت میشه جواب این سوال رو پیدا کرد!
خدمت شما عارضم که مدتیه از شارژ Camelion مدل BC-1007 که میشه گفت یه شارژر معمولیه استفاده می کنم و باتریهای مورد استفاده هم Camelion Ni-MH 2700 میلی آمپر هستند.
مشکل اول اینکه : یکی از باتریها همیشه در حال شارژ در شارژر زودتر از سه باتری دیگر شارژ میشود / یا بهتر بگم یکی از چهار ال ای دی شارژ زودتر از حالت نرمال سبز رنگ می شود. این ظاهرا نباید عادی باشه، درسته ؟
مشکل دوم و اصلی: آخرین باری که قصد عکاسی داشتم باتریها رو شارژ کامل کردم (برای دفعه چهارم از زمان خرید) و در کمال ناباوری بعد از حدود 50 شات باطریها ضعیف شده و دوربین خاموش شد ! این موضوع رو هم مدنظر داشته باشید که تمام این مدت رو با چشمی دوربین و بدون روشن بودن ال سی دی و خاموش بودن فلاش عکاسی کردم.
نظر شما درباره این مشکل چیه ؟ دوربینی که (Fuji hs10) بنا به گفته ی شرکت سازنده با هرنوع باطری Ni-MH باید حداقل 200 تا شات بندازه الان با این وضعیت کمتر از 100 تا عکس رو میشه باهاش گرفت.
نکته:
- فرم ویر دوربین آپدیت شده به آخرین نسخه ارائه شده.
- با این دوربین با تستهایی که قبلا انجام دادم با باتریهای آلکالاین و مارک VARTA در حدود 250 تا شات و چندین دقیقه فیلم برداری در حالت HD رو بدون مشکل انجام دادم.
دوستان اهل فن میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟ باتری یا شارژر ؟
سلام
اگر دوربین با باتری های دیگه مشکلی نداره پس دوربین سالمه
حالا میمونه باتری ها و شارژر.
اول توجه کنید ببینید زمان شارژ باتری ها با استاندارد این شارژر که حدود 6 ساعت برای 4 باتری و 2 ساعت برای 2 باتری نزدیک هست یا نه؟!
دوم اینکه یکسری باتری تهیه کنید و شارژ کنید ببینید چگونه جواب میده
مهدی روجایی
بله 6 ساعت برای 4 باتری هست. باتریهای کملیون Always Ready با 2300 میلی آمپر قدرت موجود هست ولی تست نکردم.
نظر شما درباره این قسمت چی بود :
یکی از باتریها همیشه در حال شارژ در شارژر زودتر از سه باتری دیگر شارژ میشود / یا بهتر بگم یکی از چهار ال ای دی شارژ زودتر از حالت نرمال سبز رنگ می شود. این ظاهرا نباید عادی باشه، درسته ؟
دوستان سلام
برای تشخیص مقدار شارژ باطری چه کار باید کرد؟
سلام
از دوستان کسی میدونه این قطعه یا مشابهش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
منظورم دوشاخه که بجای سیم شارپر میشه ازش استفاده کرد
http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=13178&page=6