سلام اینهم شارژر خوب من که یکسال و نیم پیش 23000 تومن خریدمش و فوق العاده ازش راضیم. اگر جایی دیدید در خریدش شک نکنید!!
اینهم سایت شرکت سازنده: فوجیتسو
سلام اینهم شارژر خوب من که یکسال و نیم پیش 23000 تومن خریدمش و فوق العاده ازش راضیم. اگر جایی دیدید در خریدش شک نکنید!!
اینهم سایت شرکت سازنده: فوجیتسو
من یه سارژر سونی دارم Bcg-34hrc ، الان خراب شده ، بردم درستش کنن گفت یه Ic ازش سوخته ، گیر نمیاد ، زیادم ازش استفاده نکردم (شاید 8،7 بار ازش استفاده شده) چند سال پیشم گرفتمش 35تومن ، حالا حیفم میاد بیخیالش شم!!!!
شما جایی رو میشناسید که بتونن درستش کنن؟ اگرم نمیشه یه شارژر خوب 4تایی Aa چی هست؟ (چون میخواستم یه S3is بخرم)
آقا وحید اگه ممکنه میشه بگی این شارژ تقلبیشم ممکنه باشه یا نه؟
در ضمن من ممکنه خیلی با دوربین کار نکنم ، میخواستم ببینم اگه باطریا شارژ بشن و مدت طولانی ازشون استفاده نکنی واسشون مشکلی پیش میاد؟
در مورد این باطری هایی که دیسشارژ میکنن هم توضیح بدین ممنون میشم
ببخشید سوالاتم زیاد شد!!!!!!
ممنون...
ویرایش توسط darkangel85 : Saturday 12 May 2007 در ساعت 23:50
وحید جان میشه بگی چقدر طول میکشه تا باطریهات شارژ بشند
و وقتی کامل شارژ شدن در یک دوره زمانی کوتاه چندتا عکس با و بدون فلاش میتونی بگیری
سلام
- والا تو مدلهای جدید که همچین مدلی وجود نداره نمیدونم شاید هم اصل باشه!
- اینجور چیزها معمولا" یا درست نمیشن یا اگر هم بشن مثل روز اول کار نمیکنند. از طرفی چون پول زیادی هم براش دادید آدم نمیتونه همینجوری بگه: " برو یکی دیگه بخر"!! شاید نمایندگیهای سونی در قبال دریافت حق الزحمه درستش کنند, دیگه تعمیر شارژر از پلاسما و هندی کم سختتر که نیست!!
- اگر هم نشد به نظرم شارژرهای فوجی و دوراسل و انرجایزر بهتر از بقیه اند ( والبته همین فوجیتسوی خودم, اگر گیر بیارید) و بعد هم یونومات و وارتا و..
- بله من شارژرهایی از سونی دیدم که با نمونه اصلش هیچ فرقی نداره!
سلام
2باتری در 2:15 و4 باتری در 4.5 ساعت.
راستش تو این چند روز که دوربینم به لطف شما RAW دار شده (چون خیلی بهش ور رفتم) فقط 120 تا عکس گرفتم که البته خیلی هاش در اصل 2 تااند( یک JPEG و یک RAW) ولی به 300 تا 350 هم رسیدم. در کل راضیم.
مدتیه که دارم روی یک کارت زمان تعویض باتری و تعداد عکس و مدت قرارگیری در دوربینم رو یادداشت میکنم و هر وقت تعداد به حد کافی رسید اعلام میکنم. یک روز هم که به یک بازدید رفته بودیم در مدت 1.5 ساعت دوربین دایم روشن بود و حدود 150 عکس گرفتم که باتریها خالی شدند ( اول بازدید فول شارژر بودند) همه هم بدون فلاش!! :confused: :(
ممنون
راستش من خودم شارژر و باطری های
Fuji Film
گرفتم به قیمت سی تومن و درست مثل شارژر شما دو حالت معمولی و سریع داره
و معمولا چهار تا باطری رو چهار ساعته شارژ میکنه
تو سریع ترین حالت ممکن یعنی درست بعد از شارژ کامل اگه مدام عکس بردارم به چهارصدو پنجاه تا عکس با فلاش هم رسیدم یعنی رکورد باتری ها بوده
اما اگه یه مدت بگذره مثلا یه هفته بعد خوب مقدار عکس ها کمتر میشه که فکر کنم طبیعی باشه
از این جهت پرسیدم چون دقیقا مدلش شبیه مدل من بود و فقط مارکش فرق میکرد و فکر
میکنم مدت شارژش و احتمالا اگه دقیق حساب کنی تعداد عکس هاش برابر باشند
تو این مدتی که داشتمش خیلی ازش راضی بودم
البته اینم بگم که شارژر واضح روش نوشته شده
Made in China
ولی باطری ها ژاپنی هستند
دوست عزیز.آن طور که من در عکس دیدم مارک شارژر مشهدی جان فوجیتسو هست نه فوجی.حالا باید ببینیم مارک شارژر شماهم فوجیتسو هست یا نه .
در ضمن حتی بهترین شارژر ها هم در 95 در صد مواقع چینی هستند چون شرکت های بزرگ خط تولید محصولات کم ارزش مثل شارژر و باتری و ... را در ژاپن یا آمریکا نمی زنند!
البته این به معنای آن نیست که همه جنس های چینی بد هستند.مثلا شارژر های سونی 34hre4 و ... چینی درجه یک هستند که می توان حتی آن ها را با نمونه ژاپنی مقایسه کرد.
در مورد گازشتن باتری برای یک هفته پس از شارژ جناب حیرتی باید راهنماییتون کنند و لی به نظر بنده اگر تعداد عکس ها بیش از 70 -80 عکس کم شود غیرطبیعی است و نشان از نامرغوب بودن باطریست.
بنده با اندک تجربه ای که از علم الکترونیک دارم باید بگویم که مغازه داران الکترونیک از آفومار هم بدتر هستند.من یه سارژر سونی دارم Bcg-34hrc ، الان خراب شده ، بردم درستش کنن گفت یه Ic ازش سوخته ، گیر نمیاد ، زیادم ازش استفاده نکردم (شاید 8،7 بار ازش استفاده شده) چند سال پیشم گرفتمش 35تومن ، حالا حیفم میاد بیخیالش شم!!!!
شما جایی رو میشناسید که بتونن درستش کنن؟ اگرم نمیشه یه شارژر خوب 4تایی Aa چی هست؟ (چون میخواستم یه S3is بخرم)
آقا وحید اگه ممکنه میشه بگی این شارژ تقلبیشم ممکنه باشه یا نه؟
در ضمن من ممکنه خیلی با دوربین کار نکنم ، میخواستم ببینم اگه باطریا شارژ بشن و مدت طولانی ازشون استفاده نکنی واسشون مشکلی پیش میاد؟
در مورد این باطری هایی که دیسشارژ میکنن هم توضیح بدین ممنون میشم
ببخشید سوالاتم زیاد شد!!!!!!
ممنون...
درنتیجه شما به دو سه جای دیگه هم سر بزنید.
البته حتما به مغازه های بزرگ و معتبر مراجعه کنید تا خراب ترش نکنند.
یادتان باشد از آن مغازه دار اسم آن آی سی را بپرسید و از چند جای دیگر بپرسید .زیرا احتمالا آن را دارند.
در مورد سوالتون:خیر .مشکلی برای باتری و ... فکر نمی کنم پیش بیاد.ولی بهتر است انها را دیسشارژ کرده و از دوربین بیرون بگزارید.البته خیلی مطمئن نیستم!
دیسشارژ هم یعنی خالی کردن باتری که برای اینه که باتری ها راندمان اولیه شون را باز یابند.
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
آرمان عزیز همونجور که گفتم مارک شارژر من و باطری ها
Fuji Film
است نه
fujitsu
این هم که گفتم بعد از یه دوره زمانی طولانی تعداد عکس های کمتری میشه گرفتم منظورم تعداد پنجاه شصت تا کمتر از حالت اولیه است یعنی مثلا بعد از یه هفته یا دو هفته به جای چهارصد و پنجاه تا فقط سیصد و هفتاد هشتاد تا عکس با فلاش میتونم بگیرم و با توجه به اینکه دوره نگه داری ولتاژ تو باتری های قابل شارژ خیلی کمتر از باتری های معمولیه فکر میکنم این طبیعی باشه
حتی باتری های معمولی هم بعد از گذشت دو یا سه سال اون توان اولیه خودشونو نخواهند داشت
اما اینکه من اون پست رو زدم فقط به خاطر این بود که شارژر من از لحاظ شکل درست مطابق با شارژر آقای قدیری بود و فقط مارکش فرق میکرد و میخواستم بدونم کارایی اونها هم یکسانه یا نه
این شارژرایی که فرمودید مثل سونی قابلیت Refresh رو دارن؟ و اینکه میتونن هر باطری رو جداگانه شارژ کنن و برای هر باطری یه چراغ جداگانه دارن؟
-------------
در مورد قیمتاشون (هم اینایی که فرمودید هم Sony BCG-HRD4 و Sony BCG-HRMD4 یا جدیدتر) یه توضیح بدین ممنون میشم
اگه کسی جای مطمئنی رو برای خرید (و شایدم تعمیر) این شارژرا (ترجیحا نزدیک بلوار کشاورز) میدونه بگه
ممنون...
ویرایش توسط darkangel85 : Sunday 13 May 2007 در ساعت 12:25