مشهدی جان الهی خداوند یک Canon 1Ds MARK IIIIIIIIIIIIIIIIII nnnn نصیبت کند.
چند روز بود داشتم در مورد این CIPA سرچ می کردم ولی توی خود سایتش هم چیزی ننوشته بود!
البته نمی دونم چطوری حساب کرده اند که دوربین من با آلکالاین 200 تا شات میندازه !
من با بهتری باتری ها (مثلا باتری های ULTRA دوراسل که 4 تاش 2000 تومانه) نتونستم 40-30 تا عکس با فلاش بیشتر بندازم! تازه اونم پشت سر هم (یعنی در مجموع در 10 دقیقه)
به هر حال دستت درد نکنه
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
والا من در کرمان هستم و با این اوصاف فکر نکنم شارژر اصل C.f.l گیرم بیاد ، اگه من یه شارژر سونی بگیرم (مدل Hld بدون باطریه) و از باطری های C.f.l استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
در مورد کجایی بودن باطری ها هم چیزی پیدا نکردم (تا اونجایی که فهمیدم سنگاپوری نیستند!!!!!!!!!!!)
در ضمن اگه در مورد آخرین قیمت باطری های cfl هم توضیح بدین ممنون میشم.
همچنین میخواستم بدونم اختلاف شارزرای d , e , ... در اختلاف در آمپر باطریهاشونه؟
ویرایش توسط darkangel85 : Tuesday 22 May 2007 در ساعت 23:58
همونطور که آقای حیرتی فرمودند توی صفحات قبل همین سوالات شما مخصوصا آخری جواب داده شده.:(
موفق باشید
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
با کمک شما دوستان بالاخره یه شارژر خریدم (البه متاسفانه سونی گیرم نیومد) یه دوراسل گرفتم 17تومن و 4تا باطری cfl به قیمت 9تومان ...
از فروشنده پرسیدم این شارژر این باطری های 2700 رو شارژ میکنه؟ گفت آره ، خونه که رفتم بازش کردم روش نوشته بود Hi Drain- 2500 mAh !!!!!! البته تو این تاپیک دیدم که پرسیده بودن باطری 2500 رو با شارژر 2000 شارژ کنیم اشکال نداره که گفته بودن نه فقط فرقش تو زمان شارژه ، یکم نگرانم مشکلی که واسه باطریا پیش نمیاد؟ لازم نیست برم پسش بدم؟:(
در مورد باطری هام یه سوالی داشتم : طبق پست 183 من باطری هارو چک کردم همه موارد درست بود ولی رنگش نارنجی و زرد بود _البته made in sangapour و قابلیت 1000بار شارژ رو روی جلد باطری ها نوشته بود ولی روی باطری نه_ ( حتی فروشنده اونارو ضمانت کرد و گفت نمایندگی قبول کرده که در صورت خراب بودن پسش میگیره و 100% اصل هستند) حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ و اینکه با این باطریا حدودا چند عکس با S3IS میشه گرفت (خداییش اینو دیگه هر چی گشتم نتونستم تو پستای قبلی پیدا کنم!!!!):(
اگه به سوالاتم جواب بدید ممنون مسشم...
دوست عزیز
فر آیند شارژ باتری هیچ چیز پیچیده ای ندارد.یعنی به جای اینکه یک مصرف کننده از باتری جریان بکشد باتری از شارژر جریان می گیرد.
در واقع شارژر یک منبع تغذیه است.
پس از این مسئله می توان متوجه شد که شما با هر شارژر باتری قلمی می توانید باتری 4000 میلی هم شارژ کنید.
البته اگر نوع باتری و شکل آن متناسب با شارژر باشد.
البته مشخص است که زمان شارژ افزایش می یابد.
تازه شما اگه بخواهید هم نمی توانید شارژر را پس بدهید.چون فروشنده فقط در صورت خرابی محصول حاضر به تعویض آن است.
آرمان صمیمی
آخه پشت شارزر نوشته بود 6ساعت و باطری هارو تو همون 6 ساعت (6.5 البته) شارژ کرد و اینکه چرا روی شارژر مینویسن تا 2500؟!!!
رفتم به فروشنده گفتم که اینجوریه گفت خوب باطریتو به اندازه همون 2500 شارژ میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (پس این حرفش غلطه؟)
در مورد تقلبی بودن باطریا هم اگه کسی چیزی میدونه بگه...
از همه ممنون واسه اینکه وقت میزارن
با اجازتون کاملا اشتباه گفته ...
اینم که روی یک شارژر نوشته شده تا 2500 رو من نشنیده بودم...
اگه ممکنه یک عکس بزارید.
ولی مصمئن باشید که هیچ مشکلی برای شارژر و باتری ها پیش نمی آید
آرمان صمیمی