ممنون از توضیحات خوبتون
اگر ممکنه در مورد بند 6 جناب lsaman3al
بیشتر راهنمایی کنین
(اندازه گیری جریان باقیمانده باطری)
Printable View
هر باتری ظرفیت مشخصی دارد که واحد اندازه گیری آن "آمپرساعت" است. مثلا وقتی شما یک باتری 2500mAH میخرید، به این معنا است که اگر باتری کاملا شارژ شده باشد، باید به مدت یک ساعت جریان ثابت 2500 میلی آمپر را از آن بکشید تا کاملا خالی شود.
جریانی که از باتری کشیده میشود به مصرف کننده بستگی دارد. مثلا یک دوربین SLR زمانی که سیستم Metering اش فعال است، در حالت Live View است و فلاش سر خودش هم در حال شارژ است، جریان قابل توجهی از باتری میکشد. اما زمانی که آینه پایین است و فلاش هم شارژ نمیشود و Metering هم غیر فعال است، جریانی که از باتری میکشد ناچیز است.
آمپرمتر مقاومت ناچیزی دارد و اتصال مستقیم آن به ترمینال های باتری سبب میشود تا جریان زیادی از باتری کشیده شود که به آن آسیب میرساند. یک آمپرمتر خوب جریان بیشتری از یک باتری میکشد. حتی رنج انتخاب شده روی آمپرمتر هم بر جریانی که از باتری میکشد اثر دارد، بنابراین جدای آسیب رساندن به باتری، این جریان نشان دهنده هیچ چیز خاصی نیست.
در ادامه صحبت های استاد آرش :
آمپرمتر رو همیشه باید به صورت سری با مصرف کننده قرار داد تا مقدار مصرف اونو نشون بده. برای همین آمپرمتر ایده آل باید خودش هیچ مقاومتی نداشته باشه (فعلا چنین چیزی ممکن نیست ! ) تا در محاسبه جریان مشکلی نباشه. برای همین موازی کردنش با منبع تغزیه بی معنیه.
ولی ولت متر دقیقا برعکس استفاده میشه :::happy:::
ببخشید که خارج موضوع تاپیک بود ... خواستم بحث روشن تر بشه :biggrin:
سلام
2 نوع آمپر متر داریم
1-آمپر متری که به صورت سری بسته میشود و جریان رو اندازه با خطای بسیار کم
2- آمپر متر القایی آمپر متری که یک انبر داره که دور یکی از سیم های مدار گرفته میشه و آمپر رو نشون میده
در هیچ کجا امپر متر رو بصورت موازی نمیبندن به دو دلیل 1 اینکه کاری نمیکنه 2 ولتاژ باعث سوختن مدارش میشه
یک نکته
دستگاه آمپر متر خودش مستقلا یک دستگاه بوده و فقط آمپر سنجی میکنه دستگاه های آوامتر هم آمپر متر دارند که خطا بسیار یالایی دارد
ولت متر همر ولتاژ رو نشون میده و کاری به پر یا خالی بودن نداره هر چند با خالی بودن باطری اونهم به خطا میوفته باطری خوب باطری که حتی با 5% شارژ بودن هم ولتاژ کامل رو نشون بده
با سلام به همه دوستان
زمانی که عضو این فروم شدم خیلی خوشحال بودم که حداقل با اطلاعات ناچیزم توانستم همراه این فروم باشم سوالاتی مطرح می شد که اگر واقعا یک کاربری آنها را مطالعه میکرد به کلیات اصول استفاده از باطری وشارژر می رسید . ولی متاسفانه روند فروم ها نه تنها این فروم به گونه ایست که هرکس سوالی دارد بدون مطالعه مطالب قبلی ( طبیعی است چون کسی کمتر حوصله مرور دارد وتلاش دارد تا سریعا به جواب خودش برسد)عضو فروم شده و یک سوال مطرح میکند وهمین امر به اینجا میرسد که یک فضای پرسش و پاسخ با 4340 ارسال به یک بایگانی عظیم تبدیل میشود که عملا صفحات قبلی را به آرشیو یادگاری مبدل میکند . از منظر دیگری هم بعضی دوستان این فضا را به محل درج تجربیات شخصی ( که ایرادی ندارد واصلا علت بوجود آمدن فروم همین است) را مطرح کرده واصرار به آن دارند و با هیچ قسم وعلتی نمیتوان آنها را قانع کرد و همین امر منجر به ایجاد یک فضای بیهوده و غیر تخصصی مینماید . مواقعی هم که ایرادشان را مطرح میکنید دلخور شده و کمی فروم به سمت( جنجال تاپیکی )مبدل می شود ....
متاسفانه شخص بنده به همین دلیل کمی از روند تاپیک دلسرد شده ام و کمتر به آن مراجعه مینمایم با اینکه عکاس نیستم و فقط به خاطر اطلاع رسانی در تاپیک فعالیت می نمایم . امیدوارم مدیران فروم با جمع بندی و دسته بندی اطلاعات پایه و تبدیل به یک صفحه کلی به این آرشیو اطلاعات رسیدگی نمایند البته بنده در ابتدا با همین فکر دو تاپیک قرار دادم ولی با ناراحتی دوستان مواجه شدم .
امیدوارم از دارازای سخن نرنجید:::happy:::
جناب بيات! با سلام،
ضمن سپاس از زحماتي كه براي ارتقاي دانش فني همه اعضا و مهمانان فروم كشيدهايد، ميدانيد كه اين معضل مبتلابه اكثر ماست و بايد پذيرفت كه اجتناب 100% از آن شدني نيست. تنها كاري كه ميتوان كرد و بيتأثير هم نيست، همانا رعايت اصول پاسخگويي همراه با تذكر گاهگاه به پرسشكننده و نيز بعضاً پاسخدهندگان است. تصديق ميفرماييد كه دلسردي و در نتيجه پرهيز تدريجي از مباحثات قطعاً راه چاره نخواهد بود و به هر حال هنر پرسيدن و پاسخ گفتن آموختني و به مدد صبر و حوصله ما دستيافتني است.
سلام
از دوستان کسی شارژر sony مدل BCG34HLD4K رو استفاده کرده یا خبر داره خوب هست یا نه....
قیمتش رو هم اگر می دونید ممنون میشم بگید
البته من 20000 تومان با 4 عدد باطری cycle energy آبی سراغ دارم
اینم لینک برای دیدن عکس و مشخصات
:::happy:::
از عزیزانی که پاسخ دادند ممنونم:biggrin:(جناب حیرتی،قهوهچی و ...)
توضیحا عرض کنم که از باتری های خود دوربین استفاده کردم و باهاشون 140-150 تا شات زدم و حدود یک ساعت فیلم هم تونستم بگیرم بعد چون در مسافرت بودم 2 جفت باتری osel (جفتی 1500 تومان) گرفته و با اونها100 تا عکس و حدود 15 دقیقه فیلم گرفتم و حالا طبق تصمیم قبلی بنا دارم شارژر مذکور رو بخرم.
باطری های پاناسونیک دوربین (اصل) رو میتونم جایی گیر بیارم؟ لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش متشکرم
جناب عمادخان! با سلام و پوزش از اين همه تأخير،
بله، از ناصرخسرو به قيمت جفتي 1000 و از هايپراستار به قيمت 1300 تومان. در صورت خريد جعبهاي (12 جفت با تاريخ انقضاي 2015) از ناصر خسرو شايد تا جفتي 800 تومان هم بدهند. (12 جفت 9600 تومان) سمت راست بالاي بسته نوشته شده : 30% Longer lasting و قلمي و نيمقلمي آن تا آنجا كه من ديده و داشتهام، به ترتيب ساخت تايلند و ژاپن هستند.
سلام
نظر دوستان در مورد شارژر KONNOC چیست؟
سوالی داشتم درباره شارژر هایی که باتری ها رو خیلی سریع شارژ می کنند. آیا این سرعت بالای شارژ عمر باتری رو کاهش نمی ده؟
من تا حالا از باتری های Camelion ALways Ready 2300 و همینطور شارژر Camelion استفاده کردم که باتری ها رو در 8 ساعت شارژ می کنه.
یکی دو روز پیش رفتم بازار یک سری دیگه از همین شارژر و باتری گرفتم. ولی نوع دیگری از شارژر کملیون هم بود که عنوان Super Fast charger روش نوشته بود و مدت زمان شارژ باتری ها در اون 2 ساعت بود. ( 4 تا باتری 2300 always ready هم همراهش بود.) چون جایی شنیده بودم که این شارژرهایی که مدت زمان شارژ باتریشون پائینه ، عمر باتری رو کاهش میدن، ریسک نکردم از همون مدل قبلی که قبلا استفاده کرده بودم خریدم.
حالا یک سری شارژر و باتری دیگه هم نیاز دارم که می خوام برم بگیرم ، می خواستم ببیم آیا این قضیه که این شارژرهای فوق سریع عمر باتری رو کاهش میدن، واقعا درسته یا خیر؟به نظرتون از این مدل بگیرم یا نه؟
بله استفاده از شارژرهای سریع عمر باتری را کاهش میدهد. البته این موضوع به این زودی ها دست نخواهد داد و اگر روی باتری مثلا قید شده برای 1000 بار شارژ شدن قابل استفاده است، با استفاده از این شارژرها میتوانید روی حدود 800 بار حساب کنید و پس از آن کم کم میبینید که تعداد عکسهای قابل گرفتن با باتری ها یا تعداد فلاش های زده شده با آن به عینه کم میشود (البته به طور تدریجی)
سلام
کسی جواب من را نمیده
شارژر KONNOC چطوره؟
یه سوال درباره باتری لیتیومی :
اگه قرار باشه برای مدتی از دوربین استفاده نشه ، مثلا یکی دو ماه و یا بیشتر، باید باتری لیتیومی دوربین رو در آورد؟ یا نه بودن باتری داخل دوربین مشکلی بوجود نمیاره؟
سلام
من جایی گیر کردم و مجبور شدم یک شارژر 908 با 4 عدد باتری 2100 camelion بگیرم. انشاءا... تقلبی که نیست؟
اگر باتریهای 2300 camelion را هم با این شارژر شارژ کنم صرف نظر از زمان شارژ، مشکلی برای آنها ندارد؟
سلام
احتمالا نه
چون من همین پک رو دارم و چهار تا 2700 که با همین شارژ میکنم.فقط کمی زمان بره.
با سلام
در این صورت میتوانید باطری دوربین را کاملا خالی کرده و از دوربین خارج نمائید، دیگر مشکلی برای باطری دوربینتان به وجود نمی آید.
الف ـ روش خالي كردن در مورد اين باتريها مخرب است.
ب ـ به نوشته آقاي كاظمي اضافه ميكنم كه :
1- باتريهاي Li-ion يا Li-Polymer بر خلاف NiMH ها هرگز نبايد كاملاً (زير 10 درصد) خالي شوند.
2- بهتر است آنها را با شارژ تقريباً (نه كاملاً) پر يعني در حدود 70 تا 90 درصد نگهداري كرد.
با سلام،
عمرش كوتاه شدهاست، نه اين كه به يكباره از بين برود.
سلام
من باتری های 2300 camelion رو برای اولین بار با شارژر 908 شارژ کردم. طبق جدول 23 ساعت طول می کشد تا شارژ شود اما الان 28 ساعت گذشته هنوز چراغش قرمزه!
سلام جناب حمزه ای
شارژر 908 نشانگر شارژ کامل نداره و تا وقتی باطری تو شارژر و شارژر به برق باشه چراغش روشنه.
من 2 جفات باطری camelion always Ready دارم..مصرفم زیاد نیست.
این بازری ها تا 3 ماه روی دوربین کار میکنند..الان مشکل اینه که مگه جفتی که شارژ شده و یدکی همراه دوربین هستند توی 3 ماه با شارژ کامل بدون استفاده مونذ براشون بد نیست؟
زیاد شنیدم که میگن وقتی باطری رو استفاده نمیکنید شارژش رو 30% نگه دارید.
سلام من دوربین sx10 دارم باتریهای دوربین هم varta 2100 mah هست خیلی زود شارژ خالی میکنه شاید بعد از 10 تا 15 دقیقه شارژ خالی میکنه حالا مشکل از باتری یا شارژ,و لطفا یه باتری و شارژر رو هم معرفی کنید.
با سلام
این مشکل می تواند به هر دو برگردد.اگر باتری خراب باشد زود شارژ خود را از دست میدهد و اگر هم شارژر خراب باشد شارژ کامل نمی کند.
برای باتری می توانید camelion always Ready 2300 استفاده کنید .برای شارژر هم sony مدل BCG-34HRMF پیشنهاد می شود .هر دو جواب خود را پس داده اند
موفق باشید
تشکر از آقای naser_2200 امروز شارژر سونی رو گرفتم حالا یه سوال فرق بین charge و refresh چیه.
درود
من 1 شارژر canon و باتری canon ni-mh NB4 - 300 2500mAh خریدم باتریها بصورت defult دارای شارژ هستند میخام بدونم اول باید شارژ باتری خالی کنم و بعد بزارم شارژ 24 ساعته اولیه ؟ یا اینکه بدون خالی کردن بزارم شارژ 24 ساعته اولیه ؟؟
با تشکر
با سلام
شارژ که خوب معلومه اما refresh.بنا به توصیه شرکت های سازنده وقتی متوجه شدید که باتری با تمام ظرفیت کار نمی کند(به زمان خودمونی مثل اولش نیست) با زدن دکمه refresh سارژر ابتدا باتری را کاملا خالی میکند سپس مجددا شارژ میکند به این ترتیب باتری دوباره بازیابی میشود.(البته تاثیرش خیلی چشم گیر نیست)
موفق باشید
سلام
من حدودا یک سال پیش شارژر Sony BCG-34HRMF به همرا 4 باتری همراهش که 2700 mah بود رو خریدم ؛ باتریها خیلی زود شارژشون خالی میشه یعنی اگه من امروز شارژ کنم پس فردا هیچ شارژی نداره ! به نظرتون باتریها مشکل دارن ؟
به همین خاطر تصمیم دارم از باتریهای always ready استفاده کنم ، چند صفحه اخیر رو که خوندم camelion 2300 mah always ready توصیه شده بود ؛ آیا الان هم نظرتون روی همین مدل هست ؟
در ضمن از کجا بخرم که تقلبی نباشه ؟
با تشکر
جناب پويا! با سلام، خوشبختانه پاسخ برخي پرسشهايتان را يافتهايد. با كمي حوصله و دقت، پاسخ بقيه را هم خواهيد يافت. موفق باشيد.
من نمیدونم این چه جویه تو این فروم که تا کل تاپیک رو نخونی بهت جواب نمیدن !
جناب یوسف ! شما که جواب سوالهام رو میدونستید بهتر نبود به جای این پست منو راهنمایی میکردید ؟؟ تا اینکه من بشینم 130 صفحه ( نه اصلا 30 صفحه ) رو بخونم ؟؟ که تازه ممکنه اطلاعاتی هم که به دست آوردم قدیمی باشه ....
اینجا کسی نیست جواب بده؟ یا جواب تازه واردارو نمیدن؟؟ یا سنگین جواب دادن؟؟؟ یا .... ؟؟!!؟؟ چجوریاست !
سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی درمورد این باطری های شارژی Duracell اطلاعی داره؟؟
انگار2700mAhهستن
سلام دوستان و اساتید،
یک سوال در مورد باتری دوربین دیجیتال داشتم اگه ممکنه کمک کنید
راستش من 8-9 سال پیش یک هندی کم داشتم و رو این حساب که بعدا یعنی یکی دوسال پیش خیلی برا پیدا کردن باتریش به مشکل خوردم تصمیم گرفتم برا دوربین عکاسی که جدید خریدم(Panasonic FZ35 )یه باتری کمکی بخرم.
حالا میخواستم ببینم برا افزایش طول عمر این 2باتری کدومو پیشنهاد میکنید:
اینکه از یکی استفاده نکنم تا 3-4سال دیگه که بانری اولم خراب بشه ( خوب شارژ نگه نداره)
یا اینکه از هر دو باتری به صورت همزمان استفاده کنم و شارژ یکی تموم شد یکی دیگه رو بذارم
تو یک کلام سوالم اینه که باتری ای که الان خریدم اگه3-4 یا .... سال استفاده نشه خراب میشه؟
سلام
نگاهی به این لینک در رابطه با نحوه صحیح نگهداری از باتری ها بیاندازید.
برای باتری های لیتیومی:کد:
http://www.batterystyle.com/news/2010/03/10/how-to-be-durable-digital-camera-battery-maintenance-tips/
نقل قول:
digital cameras which use lithium batteries, it is relatively easy to store. The only caveat is that if it is not used for a long time,activate the battery preferably at intervals of 2 months, that is, charge and discharge once, this can effectively extend battery life.
ضمن امكان به كار بردن روش فوق (يك بار شارژ و مصرف در هر دو ماه)، بهترين راه به نظر من، همان استفاده متناوب و يكي در ميان از هر دو باتري است.
بله شک نکنید که باطری را نمیتونید نگه دارید حتی اگر شارژش نکنید و بعد از 3-4 سال خواهید دید که باطری کاملا بلا استفاده خواهد بود
تشکر بابت راهنماییهاتون. اگه متناوب هم از هر دو استفاده کنم فک کنم گاهی وقتا تا یک ماه هم بشه!! آخه زیاد از دوربین استفاده نمی کنم...
ولی یه موضوعی هم که هست اینه که به هر حال باتری ها از زمان تولید تا زمانیکه مشتری بخردش گاهی ممکنه چندین ماه یا چند سال استفاده نشن... اینطوری دیگه هیچ باتری ای نباید قابل استفاده باشه...
به هر حال ممنون
باطري ليتيومي قابل شارژ وجود ندارد. سه روش نيكل كادميوم - نيكل متال هايبريد و نيكل پليمر در باطريها استفاده ميشود.
به تجربه:
باتري هاي قلمي جفتي 6 تومان اصلي سوني در نمايندگي جمهوري يا شريعتي
نقرهاي نارنجي-- عداد شارژ بسيار بالاست 500 بار-- بعد از مدتي شارژ و دشارژ هم قدرتش طبق جدول روي باطري به 50 درصد ميرسه.
سفيد --- تعداد شارژ بسيار بالاست 500 بار-- بعد از مدتي شارژ و دشارژ هم قدرتش طبق جدول روي باطري به 90 درصد ميرسه.
مشكي-نقره اي --- تعداد شارژ بالا و قدرت بيشتر نسبت به قبل -- مختص دوربين ها و فلاشها
خريد آخر با همين قيمت بهترين گزينه است.
فقط يادتان باشد دو مورد اول precharged هستند ,ولي مورد آخر نه . يعني بايد حتما قبل از استفاده شارژ شوند.
4 عدد از اين باطريها روي فلاش 580 حدود 500 شات حدودي جواب داده است.
باسلام
من حدود سه سال پیش یه دوربینcanon a710بایه شارژرسونیBCG34HRDخریدم
بااینکه بطورمتناوب ازباتریهااستفاده میکردم بعدازحدودیک سال هرچهارتا باتری خراب شد.
بعد یه جفت باتری2500mah سونی خریدم که اونم به شش ماه نکشید.
الآن هم یه جفتcamelion2300 always ready دارم که اونهم بعدازمدت کمی دچارافت کارایی شده.
دوربین روهم باباتریهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداره.
به نظردوستان ممکنه مشکل ازشارژرباشه؟بعدازمدت کوتاهی کارایی باتریهاکم میشه.
ببخشیدطولانی شد
لطفامنو راهنمایی کنید
ممنونم
باتری های سونی و کاملیون رو که دوستان استفاده می کنند به این زودی ها افت نمی کند. یا باتریتون تقلبی بوده و یا شارژر مشکل داره و یا بد استفاده می کنید. قبل از اتمام شارژر باتری را شارژ نمی کنید که؟
با تشكر از جناب ميلاني عزيز
يك مشكل ديگر ايشان احتمالا استفاده از شارژر تقلبي سوني است. در اين گونه شارژرها جريان شارژ از حد شارژ مجاز بالاتر اگر باشد اين اتفاق مي افتد.
چند سال قبل كه از نمايندگي جمهوري من شارژر سوني رو خريدم دوستم هم خواست همين را بخرد. وقتي خريد جالب بود بعد از يك ماه شارژر سوخت . وقتي باز كردم و مقايسه كردم تازه فهميدم شباهت آنقدر زياد است كه محال است تشخيص بدهيد كه دومي چيني بوده و با برند سوني ولي با شباهتي باورنكردني.
در زير شارژر جريان مجاز قيد شده. بنظر من شما از نمايندگي جمهوري شارژر و باطري را از ابتدا تهيه و تست كنيد.
هر نوع باتری عمر تاریخ مصرفی داره ولی معمولا باتریهای قابل شارژ قبل از استفاده و شارژ کامل اگه اصلی و درجه ۱ باشند سالها قابل نگاه داری هستند و عمرشون از تاریخ اولین شارژ کم میشه البته بد ۳-۴ سال ممکنه مقداری از ظرفیت اصلی باتری کم بشه برای همین معمولا تاریخ انقضا رو این باتریها قید نمیشه وقتی باتری alkaline ساده ۶ سال تاریخ مصرف داره شما میگی باتری li-ion ya NiMH بد ۳ سال غیر قبل استفادست ؟؟؟؟؟!!!!
سلام
من هم باتری camelion2300 always ready دارم (2 جفت) برای فلش sb600 استفاده میکنم. تا الان نه در حین استفاده مشکلی داشتم و نه برای نگهداری . باگذشت زمان هم اقت ولتاژ کمی داره. حتی با گرفتن عکسهای پی در پی، در زمینه شارژ مجدد اصلا مشکلی نداشته.نقل قول:
الآن هم یه جفتcamelion2300 always ready دارم که اونهم بعدازمدت کمی دچارافت کارایی شده.
اما نکته اینجاست که باید در مورد شارژر دقت کنید. شارژ منBC-0908 camelion هست که همراه باطری ها گرفتم. بسیار کند شارژ میکنه در دفترچه همراهش حدود 24- 30 ساعت زمان برای شارژ کامل، برای استفاده اول عنوان کرده . اولش فکر کردم اشتباه میکتم ولی با تماس یا فروشنده و جستجو در اینترنت فهمیدم که تنها کارکرد باتری به خودش مرتبط نمیشه و بشدت تابع شارژر هم هست. شارژر هرچه کندتر شارژ کنه ماندگاری هم بیشتر میشه . پیشنهاد میکنم شارژر رو عوض کنید و دوباره امتحان کنید.
در مورد زمان شارژ میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.camelionbattery.com/index...mid=38&lang=en
http://camelionbattery.com/index.php...mId=44&lang=en
سوالی دارم شاید خنده دار به نظر بیاد اما برام سوال شده آیا امکانش هست که به جای باطری قلمی در دوربین از باطری های یون لیتیوم مثل بطرهای موبایل استفاده کرد راستش 6 , 7 سال پیش با این کامپکت شروع کردم برام خاطرس دوست دارم بازم قابل استفاده باشه :)
سلام.
من برای دوربین کامپک 2 جفت باطری Always Ready دارم. کیفیت بالای این باطری ها و مصرف کم من باعث میشه جفتی که روی دوربین هست شاید 3ماه طول بکشه تا تموم بشه. الان موندم اون جفتی که یدکی هستند رو چجوری نگه دارم؟ اینکه 3 ماه شارژ شده بمونن بد نیست؟
از طرفی هم میترسم یه مدتی خالی نگهشون دارم و وقتی جفت روی دوربین تا نیمه مصرف شدند شارژشون کنم.
روش درست برای استفاده از باطری های چیه واسه من؟
پی نوشت: کیفیت این باطری ها نسبت به قیمشتون عالی هست و به همه پیشنهاد میکنم تهیه کنند.
وقتی باتری ها را در شارژر قرار می دین دکمه Refresh را می زدید یا نه؟
فکر می کنم دکمه Refresh از عمر باتری کم میکنه و همیشه نباید از این دکمه استفاده کنین.
بنده در حال حاضر 16 عدد باتری Camelion Always Ready دارم همراه با یک شارژر سونی BCG-34HRC (شارژر رو حدود 6 سال پیش خریدم).
استفاده من از باتری ها برای فلاش است و مدت زیادی با شارژ کامل در فلاش باقی می مانند. تا به حال مشکلی با این نوع باتری نداشتم و حدود 400 فلاش هم زدم با یک سری شارژ که باز هم شارژ باتری ها تموم نشد.
من همیشه باتری ها رو در حالت شارژ کامل همراه دارم.
دقت داشته باشید که باتری بعد از شارژ گرم است و نباید در دوربین یا فلاش قرار بگیرد باید صبر کنید تا با دمای محیط یکسان بشود.
به گفته شرکت Camelion باتری های Always Ready بعد از یک سال در وضعیت شارژ کامل هنوز 85% از انرژی خود را حفظ می کنند.
اگر قرار باشه که باتری یدکی (بک آپ) خالی نگهداری بشه که دیگه چه کاربردی میتونه داشته باشه؟
باتری یدکی همیشه باید با شارژ کامل در کیف دوربین همراه شما باشد که در صورت اتمام باتری های روی دوربین تعویض شود.
من قبلا باتری سونی داشتم و بعد از حدود 3 سال عمرش تمام شد و دیگه کارایی خودش رو از دست داد (الان فقط به درد ساعت می خوره اونم کوتاه مدت).
من از این باطری برای فلاش استفاده میکنم و یکی از علت هایی که این نوع رو انتخاب کردم همینه که میتونه تو حالت شارژ به خوبی باقی بمونه و بعد از یک سال 85% از شارژش رو نگه داره پس نه بلکه در زمان نگهداری چیزی نمیشه بلکه به عنوان باطری بکاپ میتونه همیشه پیشتون باشه که در زمان تمام شدن باطری دوربینتون ازش استفاده کنید
از تجربیات دوستان بسیار استفاده کردم اما چندین نکته در مورد مدارات داخلی شارژرها بود که دانستن آن خیلی ابهامات را برای خرید برطرف میکند .
اول کمی به مدارات داخلی شارژر ها میرویم
شارژر شاید در ابتدا یک چیز ساده ای بنظر برسد اما وقتی به ساختمان داخلی آن نگاهی بیاندازیم میبینیم اختلاف در انها بسیار زیاد است !
شارژرها معمولا از نوع ولتاژ ثابت با جریان القایی هستند وجود و یا عدم وجود مدارات قطع کننده بسیار بسیار در شارژرها نقش مهمی ایفا میکند شارژری داشتم که به اصطلاح باتری خراب کن بود و عمر باتری ها را خیلی کم میکرد وقتی به ساختمان داخلی آن نگاهی انداختم متوجه شدم داخل شارژر فقط یک ترانس کوچک است که توسط یک یکسو کننده به صورت موازی با باتری ها بسته شده بود بدون هیچ مدار کنترل کننده !
در بازار شارژر هایی وجود دارد که بر شارژ باتری کنترل کامل دارد و میتواند تشخیص دهد کی و کجا باتری خالی و یادارای شارژ و یا شارژ کامل است .
شاید خیلی از ما بپرسیم آمپر متر را که نمیتوان بر منبع(باتری) اتصال نمود تا ماکزیمم جریان عبوریش را اندازه گرفت ؟ پس چگونه جریان باتری توسط شارژر کنترل میشود ؟؟؟؟؟؟؟
منابع همیشه دارای مقاومت داخلی هستند (هیچ وقت نمیتوان اهم منبع را با استفاده از اهم متر (واحد تشخیص مقاومت ) اندازه گرفت ) !
مقاومت داخلی در منابع ( باتری) بر اساس میزان جریان آنها تغیر میکند وقتی باتری تخلیه کامل است جریان شارژ بالاتری برای شارژ میطلبد و مانند مقاومتی با اهم پایین با منبع شارژ به صورت موازی قرار گرفته به مرور زمان که باتری شارژ میشود این مقاومت بزرگتر و بزرگتر میشود و جریان شارژ کمتری را طلب میکند تا به جایی که باتری شارژ کامل میشود جریان شارژ بسیار بسیار کم میشود به مانند اتصال باز اما نکته اینجاست که هیچ وقت اتصال باز نیست و جریان کوچکی همیشه وارد باتری میگردد این جریان باعث فرسودگی باتری میشود و مدارات کنترل کننده اینجاست که متوجه پر بودن باتری میشوند و جریان را قطع میکنند !
در باتری های پیشرفته تر مانند باتری موبایل دوربین و یا.. اگر دقت کرده باشید به جای 2 پین 3 و یا 4 پین و جود دارد آیا از خود پرسیده اید که چرا مگر فقط مثبت و منفی در باتری و جود ندارد ؟
این پینها در داخل باتری به مداراتی متصل میشود که به صورت پیشرفته تر میزان باقی مانده شارژ را نشان میدهد که معمولا به صورت آنالوگ (مقاومت ) در خروجی خود را نشان میدهد در اینجاست که میتوان مستقیما اهم متر را به این پینها متصل نمود و مقاومت داخلی را مشاهده کرد چه در حالت شاژ کامل و چه در حالت تخلیه !
جالب است بدانید در بعضی از این باتری ها سنسور اندازه گیری دما هم وجود دارد تا مانع از انفجار باتری در حالت شارژ و یا استفاده مکرر با جریان دهی بالاتر از حد مجاز و در نتیجه گرما و انفجار گردد این اطلاعات توسط همان پین های اضافه به شارژر و یا دستگاه وارد میگردد و شارژر شدت جریان شارژ خود را پایین آورده و یا در مصرف کننده ها باعث خاموش شدن دستگاه می شود و این اطلاعات از طریق تغییر مقاومتی در همان پین ها به دستگاه منتقل خواهد شد (به یک باره مقاومت آن بالا میرود !)
نکته ای که در اینجا وجود دارد در مورد اختلاف بین باتری هاست برای روشن شدن این اختلاف ها مثالی میزنم فرضا شارژر شما سونی است و باتری استانداردی که برای آن وجود دارد باتری با 2700mah است باتری دیگری دارید با میزان جریان 2300 و باتری دیگری با جریان دهی 3300 MAH با توجه به اینکه مقاومت داخلی هر باتری با جریان داخلی اش نسبت عکس دارد وقتی باتری استاندارد را شارژ میکند وقتی در نمایشگر میبینید که که باتری فول شارژ است جریان شارژ قطع و به درستی باتری در زمان لازم از جریان شارژ جدا میشود
اما وقتی باتری با جریان دهی کمتر در همان شارژر قرار داده میشود ممکن است وقتی شارژر میزان 80٪ را نشان میدهد باتری در شارژ کامل باشد ! و رفته رفته باتری با قرار گرفتن در شارژ اضافه مقاومت داخلی اش بزرگتر میشود و بلاخره جریان شارژ قطع میشود !!!!
و در حالت سوم وقتی باتری 3300mah داخل شارژر قرار میگیرد وقتی جریان نامی اش به 2700 میرسد شارژر قطع میکند و باتری کامل شارژ نخواهد شد !
البته باید این نکته را اضافه کنم تفاوت در این حد هم نیست و باتری ها تقریبا در حالت شارژ کامل رفتار مقاومتی یکسانی دارند اما این میزان برابر نیست !!!! و شما انتظار نداشته باشید باتری 3300 mah در شارژر 2700 دقیقا به میزان 3300 شارژ شود .
با سپاس
من امروز شارژر BCG-34HRMF4 به همراه 4 باتری قابل شارژ را از نمایندگی سونی در پاساژ گلستان به قیمت 43000 تومان تهیه نمودم .
روشی و جود دارد که بتوان از اصل بودن شارژر مطمئن شد ؟ (به غیر از هولوگرام )
باتری ها در حال شارژ هستند اما بنظرم شارژر خیلی خیلی داغ و باتری ها هم داغ هستند ! آیا طبیعی است ؟
روی باتری زده شده EQ09/11 واژه EQ به چه معناست ؟؟
منظور از شارژر يعني خروجي ولت و آمپر وبراي تاييد اين مسئله با استفاده از يك مولتي متر مقدار ولتاژ و امپر خروجي از شارژر را با اعداد روي شرژر مقايسه كنيد در زمن توجه داشته باشيدكه شارژر حتما مجهز به سيستم قطع ولتاژ بعد از شارژ را داشته باشد با.... تشكر.............
پویان جان ببخشید من دیر پست شما رو دیدم.
سیستم توزیع سونی - به شرط نمایندگی اصلی - تقلب ندارد. داغ شدن طبیعی است.
اگر باطریها تفلبی باشد مطمئن باشید در عمل قطعا خود را نشان خواهد داد.
نمایندگی های اصلی در سایت این شرکت هستند میتوانید چک کنید.
قربانت نادر
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم راجعبه قیمت شارژر داشتم
من چنین شارژری دارم یعنی داشتم
http://www.camshop.ir/content/media/.../2887_orig.jpg
که چند روزه گمش کردم نا امید شدم دیگه دنبالش نمی گردم می خوام یه شارژر جدید بخرم اما حال و حوصله سرو کله زدن با نمایندگی کانن رو ندارم می خوام از شما عزیزان بپرسم قیمت این شارژر ها چقدره برای اینکه قبل از رفتن به نمایندگی قیمتش رو بدونم از شما پرسیدم راهنمایی بفرمایید اگر هم می تونید جواب ما رو زود بدید چون بنده کمی عجول هستم