-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
ميخوام چهار تا باتري كمليون Camelion : Always Ready بخرم نظر تون چيه.
جناب ma17 ! با سلام،
1- همانطور كه قبلاً هم در اين تاپيك گفته شده، باتريهاي سوني جز سري خاصي كه دوستان گفتهاند و فعلاً حداكثر ظرفيت آن 2000mAh است، چندان جالب نيستند.
2- باتريهاي Camelion و به خصوص Always Ready امتحان خود را پس داده و واقعاً عالي و قابل اعتمادند. آخرين نسل از اين سري با ظرفيت 2300 ميليآمپرساعت و جفتي حدود 6000 تومان است.
-
yousefmon و ary عزیز ممنون از راهنمائی تون میشه بگید این باتری کملیون ره از کجا میشه خرید ؟ اگه آدرس رو دارید به من هم بدید .
با تشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
yousefmon و ary عزیز ممنون از راهنمائی تون میشه بگید این باتری کملیون ره از کجا میشه خرید ؟ اگه آدرس رو دارید به من هم بدید .
با تشکر .
با سلام، از پاساژهاي توكل و امجد در جمهوري.
-
سلام
من دو هفته قبل11/21 رفتم پاساژ امجد باتريهاي Camelion Always Ready 2300 رو خريدم جفتي 4500 از اون روز تا حالا حدود 200 تا عكس با فلاش گرفتم هنوز هم داره كار ميكنه واقعاً عاليه تازه يه نفس راحت كشيدم . ميخواستم بدونم كه با اين شارژر سوني BCG-34HRMF4 مشكلي براش پيش نمياد كه بخواهم شارژرش كنم يا برم يك شارژر كمليون هم بخرم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
سلام
من دو هفته قبل11/21 رفتم پاساژ امجد باتريهاي Camelion Always Ready 2300 رو خريدم جفتي 4500 از اون روز تا حالا حدود 200 تا عكس با فلاش گرفتم هنوز هم داره كار ميكنه واقعاً عاليه تازه يه نفس راحت كشيدم . ميخواستم بدونم كه با اين شارژر سوني BCG-34HRMF4 مشكلي براش پيش نمياد كه بخواهم شارژرش كنم يا برم يك شارژر كمليون هم بخرم ؟
با سلام،
1- خدا را شكر
2- الان تقريباً بهترين باتري و بهترين شارژ موجود در بازار ايران در اختيار شماست. يعني لااقل من به تجربه بهتر از اينها را نميشناسم. واقعاً امتحان خود را پس دادهاند. پس لطفاً تكان نخوريد!
-
CFL 3250 هم به بازار اومده با قیمت جفتی 3000 تومان
نمیدونم با این ظرفیت قبلا هم بوده یا من تازه دیدم
مارک CFL هم بد نیستا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
مارک CFL هم بد نیستا!
با سلام،
با توجه به قيمت، به احتمال 99 درصد تقلبي است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
مارک CFL هم بد نیستا!
صددرصد تقلبی است در سایت تولید کننده(http://www.cflbatteries.com/ssp.html )چنین چیزی وجود ندارد . جتی خود 3000 میلی آمپر هم نهایتا 2800 میلی آمپر خروجی دارد.
موفق باشید
-
سلام . با باطری 500d مشکل دارم . زود تموم میشه
گریپ سبک یا باطری که 2 تا 3 برابر شارژ نگه داره چی پیشنهاد میکنید (با قیمت)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad6708
سلام . با باطری 500d مشکل دارم . زود تموم میشه
گریپ سبک یا باطری که 2 تا 3 برابر شارژ نگه داره چی پیشنهاد میکنید (با قیمت)
سلام
حتما مي دونيد كه گريپ 500دي bg-e5 هست. با اين باتري گريپ مي تونيد همزمان از دوتا باتري lp-e5 يا 6 تا باتري قلمي استفاده كنيد. البته فكر كنم باتري خود 500دي هم اونقدرا مشكل نداشته باشه كه خيلي كم بياره.
من اين گريپ رو سه هفته پيش 155 تومن خريدم اما فكر كنم تو تهران بشه ارزونتر هم پيداش كرد. اما از خريدش خيلي راضي هستم.
-
سلام
من یک باتری لیتیومی برای Panasonic LUMIX FZ-35 می خواستم
1.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟
2.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟
خیلی متشکرم :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
من یک باتری لیتیومی برای Panasonic LUMIX FZ-35 می خواستم
1.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟
2.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟
خیلی متشکرم :::happy:::
دوست عزیز صرف قیمت نمی توان اصل یا تقلبی بودن باطری را مشخص کرد اگر امکان دارد تصویری از باطری را در تاپیک قرار دهید .
درمورد شیوه استفاده از باطری لیتیوم قبلا مفصلا نوشته شده ولی در حد کفاف میتوان گفت باطری های لیتیومی نباید کمتر از یک سوم ظرفیت شارژ شده خود دشارژ شوند همچنین در ابتدای مصرف 12 ساعت شارژ بهتر است ودرمورد گفته فروشنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
با سلام،
1- خدا را شكر
2- الان تقريباً بهترين باتري و بهترين شارژ موجود در بازار ايران در اختيار شماست. يعني لااقل من به تجربه بهتر از اينها را نميشناسم. واقعاً امتحان خود را پس دادهاند. پس لطفاً تكان نخوريد!
با سلام خدمت آقاي حيرتي اين باطري هاي كمليون تازه بعد از يك ماه چراغ باطريش روشن شده ولي هنوز داره كار ميكنه حدود 380 شات با فلاش و بي فلاش گرفتم در ضمن از روزي كه گرفتم شارژش نكردم چون خودش شارژ داشت ميخواستم بدونم اين تعداد شات خوبه يانه كمه ضمناً من با دوربين زياد ور ميرم مثلاً از زوم حتي زماني عكس هم نميدازم استفاده ميكنم ؟
-
سلام جناب ma17!
اين تعداد شات براي شارژ اول و حتي شارژهاي بعدي با توجه به نحوه استفاده شما بسيار مطلوب به شمار ميرود.
-
سلام
من 3 سال پیش یک شارژر فوجی فیلم برای دوربین کاننم که مدلش A570IS هست خریدم که دو باتری 2500mha هم همراهش بود. تا 7-8 ماه پیش عملکرد شارژر و باطریها عالی بود و با هر بار شارژ بیشتر از 400 عکس میگرفتم. اما بعد از اون یه دفعه ظرفیت باتری افت کرد طوریکه نمیتونست بیشتر از 100 عکس بگیره. منم فکر میکردم مشکل از باتریهاست و رفتم یه جفت باطری energizer 2500 mha اصل خریدم، ولی متاسفانه مشکلم برطرف نشده و حالا خودمم نمیدونم مشکل از دوربینه یا اینکه شارژرم خراب شده. میخواستم نظر دوستانی رو که تجربه ای در این زمینه دارن، بدونم.
-
سلام
منم قصد خرید شارژر و باتری دارم . این طور که به نظر میاد باتری های cycle energy سونی از نوع Pre-charged با ظرفیت 2000 و باتری های Camelion always ready از بقیه مناسب ترند. اما اینطور که متوجه شدم تقلبی این باتریها هم وجود داره حالا می خواستم بپرسم :
1- از کجا بگیرم که مطمئن باشه.
2- بین اصل و تقلبیش تفاوت ظاهری هم وجود داره؟ یعنی چطور تشخیص بدم که اصله.
آیا شارژر مناسب تا 20 تومان چیزی پیدا میشه یا باید بیشتر هزینه کنم؟ اگه هست معرفی کنید ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
سلام
منم قصد خرید شارژر و باتری دارم . این طور که به نظر میاد باتری های cycle energy سونی از نوع Pre-charged با ظرفیت 2000 و باتری های Camelion always ready از بقیه مناسب ترند. اما اینطور که متوجه شدم تقلبی این باتریها هم وجود داره حالا می خواستم بپرسم :
1- از کجا بگیرم که مطمئن باشه.
2- بین اصل و تقلبیش تفاوت ظاهری هم وجود داره؟ یعنی چطور تشخیص بدم که اصله.
آیا شارژر مناسب تا 20 تومان چیزی پیدا میشه یا باید بیشتر هزینه کنم؟ اگه هست معرفی کنید ممنون میشم.
سلام
در مورد باتری های سونی که شخصا تجربه خوبی نداشتم حتی اونایی رو که از خود نمایندگی با هولوگرام گرفته بودم.
حتی باتری هایی رو که همراه شارژرش بود هم مشکل داشت:::angry::: اما خود شارژر انصافا خوب کار میکنه(BCG-34HRMF)
اما در مورد باتری های کملیون هر دومدلی که دارم عالی هستند چه ALWAYS READY چه اون مدل 2700 میلی آمپرش.
برای خریدشون میتونی به پاساژ امجد یا توکلی مراجعه کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hiva_pwr
سلام
من 3 سال پیش یک شارژر فوجی فیلم برای دوربین کاننم که مدلش A570IS هست خریدم که دو باتری 2500mha هم همراهش بود. تا 7-8 ماه پیش عملکرد شارژر و باطریها عالی بود و با هر بار شارژ بیشتر از 400 عکس میگرفتم. اما بعد از اون یه دفعه ظرفیت باتری افت کرد طوریکه نمیتونست بیشتر از 100 عکس بگیره. منم فکر میکردم مشکل از باتریهاست و رفتم یه جفت باطری energizer 2500 mha اصل خریدم، ولی متاسفانه مشکلم برطرف نشده و حالا خودمم نمیدونم مشکل از دوربینه یا اینکه شارژرم خراب شده. میخواستم نظر دوستانی رو که تجربه ای در این زمینه دارن، بدونم.
فکر می کنم می تونه از شارژرتون باشه، باتری یک دفعه خراب نمی شه معمولا، به مرورو اتفاق می افته ولی شارژر وسیله برقیه و می تونه یک دفعه خراب بشه،
با یک شارژر دیگر (از دوستان و آشنایان امانت بگیرید) باتری هایتان را امتحان کنید
-
سلام من امروز 4 تا باتری Camelion Always ready 2300 گرفتم 20 تومان، شارژرش هم از همین برند گرفتم 15 تومان ، قیمتش همینه یا من گرون گرفتم؟
آخه تو پایتخت Cycle energy سونی 2000 قیمت گرفتم 4 تا باتری با شارژر BCG-34HLD4k همه رو هم می گفتند 15 تومان. خیلی ارزونتر از Camelion هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
سلام من امروز 4 تا باتری Camelion Always ready 2300 گرفتم 20 تومان، شارژرش هم از همین برند گرفتم 15 تومان ، قیمتش همینه یا من گرون گرفتم؟
آخه تو پایتخت Cycle energy سونی 2000 قیمت گرفتم 4 تا باتری با شارژر BCG-34HLD4k همه رو هم می گفتند 15 تومان. خیلی ارزونتر از Camelion هست.
بسیار گرون خریدید
قیمت هر جفت آن 4500 می باشد
-
من 4 تا شارجر عوض کردم تا حالا بهترین جواب را SONY BCG-34HRMF داده بسیار راضی هستم با 4 تا باطری Cycle energy و 2700 میلی آمپر سال قبل گرفتم 47 تومان الان نمی دونم چنده
از بین باطریهایی که دارم:
4 تا Energizer 2500mAh
4 تا DURACELL 2650mAh
4 تا SONY Cycle energy 2500mAh
4 تا SONY Cycle energy 2700mAh
(و امروز هم میرم تا 4 تا Camelion Always ready بگیرم)
بهترین جواب را از سونی 2700 گرفتم دوراسل را 4 تا 25 تومان گرفتم یعنی از تمام باطری ها گرانتر بود ولی سونی بهتر از آن جواب داد
تجربیات من شاید به دردتان بخورد...
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
بسیار گرون خریدید
قیمت هر جفت آن 4500 می باشد
ممنون آقا ، اینا باطری هایی هست که من خریدم:
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1268313172
همینا جفتی 4500 هست؟ آخه خودمم حدس زدم گرون باشه بهش گفتم، گفت خودمون جفتی 9 تومان خریدیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
ممنون آقا ، اینا باطری هایی هست که من خریدم:
همینا جفتی 4500 هست؟ آخه خودمم حدس زدم گرون باشه بهش گفتم، گفت خودمون جفتی 9 تومان خریدیم!
سلام
من همین مدل رو 6500 خریدم از پاساژ امجد و 2700 رو 6000 تومان.
موفق باشید
-
سانیو باطری های eneloop lite و شارژر های جدید اش را معرفی کرد...
کد:
http://sanyo.com/news/2010/03/08-1.html
http://asia.cnet.com/i/r/2009/crave/...yo_500x721.jpg
حالا هی بگو شارژر های سونی خوب هستند!کاش سانیو در ایران هم نمایندگی داشت....
-
آقا کاوه همین باتری های cycle energy آبی سونی ساخت سانیو هستند!! روی بسته هاشون نوشته!
شرکت سانیو در زمینه باتری و سلول های خورشیدی و انرژی های از این دست خیلی قوی کار می کنه
این پست شما منو وسوسه کرد تا از یکی از دوستام که بعد عید میره امارات درخواست کنم اگه براش امکان داره یک سری از این باتری های رو بخره :::love2:::
راستی رفت اونجا بگه آقا بلند شید این باتری ها را ایران هم بفرستید!! :eek:
-
با سلام
باتری D90 مدل لیتیوم- یونNikon en-el 3e رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
تجهیزات حرفه ای و نورنگار رو تماس گرفتم موجود نداشتند.
اگر جایی رو برای خرید سراغ دارید من رو راهنمایی کنید.
ممنون
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser_2200
با سلام
باتری D90 مدل لیتیوم- یونNikon en-el 3e رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
تجهیزات حرفه ای و نورنگار رو تماس گرفتم موجود نداشتند.
اگر جایی رو برای خرید سراغ دارید من رو راهنمایی کنید.
ممنون
موفق باشید
با سلام
امروز برای تهیه همین یک باتری ناقابل رفتم تا جمهوری.هیچ کجا باتری اورجینال رو نداشتند و بعضی ها هم شبیه این مدل رو داشتند.
از اونجایی که من باتری اصل رو با خودم برای مقایسه برده بودم بعضی از فروشنده ها گفتند که حاضرند از جعبه اصلی یک دوربین دیگه باتری رو بردارند و به من بفروشند.
وقتی ازشون سوال کردم که خوب این جوری کسی که میاد دوربین رو بخره شما برای باتریش چه کار میکنید؟جواب دادند که بعدا میخریم جایگزین میکنیم یا با یک باتری متفرقه به قیمت ارزون تر میفروشیم.:think:;
تازه با این همه خیانتی که به حقوق مشتری میکنند باتری رو به من از 110 تا 170 هزار تومان قیمت دادند:eek:
این شد که کلا از خریدش منصرف شدم و به یکی از آشنایان که برای عید نوروز به ایران میان سپردم تا برای من خرید کنند.
جالبه که قیمت دلاری این باتری تنها 40$ هست .:::angry:::
خواستم اطلاع رسانی کرده باشم تا گوشه تاریک دیگری از بازار ما برای شما هم روشن بشه
موفق باشید
-
سلام دوستان
چندی پیش یک دوربین PMW-EX3 سونی و شارژر LC-E6 دوربین 5D MK II به خاطر رطوبت زیاد جنگل و نوسان برق (موتور برق) دار فانی را وداع گفتند . انتظارش می رفت، دوستان دیگری هم بودند که من واقعاً توشون خوش شانسه بودم .
خوشبختانه باطری ها و... همه کاملاً سالم هستند . دیروز و امروز با بیش از 20 فروشگاه تماس گرفتم هیچ جا شارژر خود دوربین LC-E6 را نداشتند به جز 2 جا. که حدود 260/000T :biggrin: به پایین قیمت دادند. 2 جا گفتن تموم کردن و 55/000T می فروختن . چند جا هم شارژر چینی داشتند و آفومار هم گفت: کنونشو نداریم سفارش دادیم معلوم نیست چند ماه دیگه بیاد... ولی با مارک کملیون Camelion داریم که 28/000T هم قیمتشه. ( البته من تو سایتش همچین چیزی ندیدم )
اصلی شو سراغ ندارین؟
به نظرتون چی کار کنم, متفرقه بگیرم باطریم خراب نمیشه؟ کسی از دوستان تا به حال خریده؟ مارکی توشون هست که قابل اطمینان تر باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snow-Leopard
سلام دوستان
چندی پیش یک دوربین PMW-EX3 سونی و شارژر LC-E6 دوربین 5D MK II به خاطر رطوبت زیاد جنگل و نوسان برق (موتور برق) دار فانی را وداع گفتند . انتظارش می رفت، دوستان دیگری هم بودند که من واقعاً توشون خوش شانسه بودم .
خوشبختانه باطری ها و... همه کاملاً سالم هستند . دیروز و امروز با بیش از 20 فروشگاه تماس گرفتم هیچ جا شارژر خود دوربین LC-E6 را نداشتند به جز 2 جا. که حدود 260/000T :biggrin: به پایین قیمت دادند. 2 جا گفتن تموم کردن و 55/000T می فروختن . چند جا هم شارژر چینی داشتند و آفومار هم گفت: کنونشو نداریم سفارش دادیم معلوم نیست چند ماه دیگه بیاد... ولی با مارک کملیون Camelion داریم که 28/000T هم قیمتشه. ( البته من تو سایتش همچین چیزی ندیدم )
اصلی شو سراغ ندارین؟
به نظرتون چی کار کنم, متفرقه بگیرم باطریم خراب نمیشه؟ کسی از دوستان تا به حال خریده؟ مارکی توشون هست که قابل اطمینان تر باشه؟
راستش یک سایتی هست که از amazon.com برات می خره با 20 درصد سود. تا نیم کیلو هم حدود 27 هزار تومن هم پول پستش میشه
اگه یک نفر دیگه هم باشه منم می خوام یک مموری برای خودم بخرم تا پول پستش نصف بشه
یه نگاهی تو amazon.com بکنید بعداگه موافق بودین آدرسشو با پیغام خصوصی براتون می فرستم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
راستش یک سایتی هست که از amazon.com برات می خره با 20 درصد سود. تا نیم کیلو هم حدود 27 هزار تومن هم پول پستش میشه
یه نگاهی تو amazon.com بکنید بعداگه موافق بودین آدرسشو با پیغام خصوصی براتون می فرستم :)
سلام، ببخشيد دخالت مي كنم ولي فكر كنم براي دوربين شما و فيلمبرداري HD همون كلاس 6 ترنسند يا اگر خيلي حساسيد سري Gold ترنسند كافي باشه، به دردسر خريد از خارج نمي ارزه.
ببخشيد من تاپيك رو نديدم مديران اگر صلاح ميدونند منتقل كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
من 4 تا شارجر عوض کردم تا حالا بهترین جواب را SONY BCG-34HRMF داده بسیار راضی هستم با 4 تا باطری Cycle energy و 2700 میلی آمپر سال قبل گرفتم 47 تومان الان نمی دونم چنده
از بین باطریهایی که دارم:
4 تا Energizer 2500mAh
4 تا DURACELL 2650mAh
4 تا SONY Cycle energy 2500mAh
4 تا SONY Cycle energy 2700mAh
(و امروز هم میرم تا 4 تا Camelion Always ready بگیرم)
بهترین جواب را از سونی 2700 گرفتم دوراسل را 4 تا 25 تومان گرفتم یعنی از تمام باطری ها گرانتر بود ولی سونی بهتر از آن جواب داد
تجربیات من شاید به دردتان بخورد...
منم همین مدل SONY BCG-34HRMF را دارم(از نمایندگی ایران رهجو گرفتم) اما باطری هاش بعد از یه کم استفاده (شاید 20% اون اولا) اخطار تموم شدن میده.در کل یک سال و نیمی که دارم شاید 30 بار شارز کردم.به نظر دوستان مشکل اینه که عمرش تموم شده؟؟؟؟؟(چون رو باطری زده حداقل 500 بار شارز)
ولی انصافا اولا خیلی توپ بود و شاید با یک بار شارز بیش از 500 عکس و کلی فیلم باهاش میگرفتم.البته اینم بگم که من 1-2 ماه یک بار از دوربین استفاده کردم.میتونه دلیلش این باشه که این مدت که استفاده نکردم باطری خراب شده؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام، ببخشيد دخالت مي كنم ولي فكر كنم براي دوربين شما و فيلمبرداري HD همون كلاس 6 ترنسند يا اگر خيلي حساسيد سري Gold ترنسند كافي باشه، به دردسر خريد از خارج نمي ارزه.
ببخشيد من تاپيك رو نديدم مديران اگر صلاح ميدونند منتقل كنند
خیلی خیلی متشکرم
نظر لطف شماست :::happy:::
شایدم شما درست میگین :::happy::: ... قیمت ترنسند کلاس 6 و سری Gold تو چه حدوده ؟
نمی دونم ... باید ببینم صرف می کنه یا نه :)
قیمت مموری های Sandisk Ultra II 16GB رو دارین؟ گارانتی کجاست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
متشکرم Rostamiani عزیز، پیشنهاد خوبیه ، حداقل از 260 تومن ح. 5 برابر پول زور دادن خیلی بهتره. ولی تو کشور به این بزرگی واقعاً عجیبه. تازه ما تهرانیم مثلاً ، ولی چقدر طول میکشه؟ فکر کنم تو عید باید دوربین را بی خیال شم! نه؟ فکر کنم اگر قرار باشه از amazon سفارش بدیم بهتره چند تا چیز کوچیک دیگه هم بهش اضافه کنیم.میشه؟
خوشحال میشم نظر دیگر دوستانی که 5D Mark II دارن یا از جایی که این LC-E6 شارژر دارن ، خبر دارن ، بدونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snow-Leopard
متشکرم Rostamiani عزیز، پیشنهاد خوبیه ، حداقل از 260 تومن ح. 5 برابر پول زور دادن خیلی بهتره. ولی تو کشور به این بزرگی واقعاً عجیبه. تازه ما تهرانیم مثلاً ، ولی چقدر طول میکشه؟ فکر کنم تو عید باید دوربین را بی خیال شم! نه؟ فکر کنم اگر قرار باشه از amazon سفارش بدیم بهتره چند تا چیز کوچیک دیگه هم بهش اضافه کنیم.میشه؟
خوشحال میشم نظر دیگر دوستانی که 5D Mark II دارن یا از جایی که این LC-E6 شارژر دارن ، خبر دارن ، بدونم.
این باتری اصلی کنون برای این مدل هست به قیمت 64 دلار
اگه سفارش بدین فکر کنم دور و بر 80-90 هزار تومان میشه
اینم لینکش :
http://www.amazon.com/Canon-LP-E6-Ba...d_bxgy_p_img_b
تا جایی که یادمه کمتر از یک ماه طول می کشید، ولی به هر حال به عید نمی رسه :::happy:::
-
نقل قول:
...میتونه دلیلش این باشه که این مدت که استفاده نکردم باطری خراب شده؟؟؟؟
ابراهیم عزیز
قبل از شارج مجدد باطریها را خالی کن نتیجه بهتری میگیری :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
ابراهیم عزیز
قبل از شارج مجدد باطریها را خالی کن نتیجه بهتری میگیری :)
بردیای عزیز رفرش کردم اما وقتی که بعد رفرش فول شد باز زود پیغام تموم شدن میده.فکر کنم دیگه عمرش تموم شده.:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
بردیای عزیز رفرش کردم اما وقتی که بعد رفرش فول شد باز زود پیغام تموم شدن میده.فکر کنم دیگه عمرش تموم شده.:confused:
آره .. خدا بیامردش. باتری خوبی بود ...
برای باتری های بعدی قبل از شارژ اونا رو تا آخر خالی کن و نزار زیادی روی شارژ بمونن
من یک شارژر سونی دارم که قبل از شارژ باتری رو تا ته خالی می کنه و بلافاصله بعد از اینکه باتری شارژ شد برق اونو قطع می کنه
در صورت بالا رفتن دمای باتری هم احتمالا شارژ رو متوقف می کنه :)
اینجوری عمر باتری زیاد میشه
موفق باشید :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
البته این لینک همون طور که خودت گفتی برای باطری 5D MK II است، من دنبال شارژرش هستم که LC-E6 است نه LP-E6 . بازم ممنون .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snow-Leopard
البته این لینک همون طور که خودت گفتی برای باطری 5D MK II است، من دنبال شارژرش هستم که LC-E6 است نه LP-E6 . بازم ممنون .
خیلی خیلی ببخشید
اشتباه شد :)
اینم لینک درست :
http://www.amazon.com/Canon-LC-E6-Ba.../dp/B001KBZ3P0
-
سلام سال نو مبارک
کسی از شارژر Hahnel PowerStation Ventra استفاده کرده؟راضی هست؟
دنبال یه شارژر حدود 20/000 تومن میگردم.دوستان چی پیشناد میکنند؟
-
سلام و سال نو همگی مبارک
من ست باطری Camelion 2100 MA و شارژر camelion BC - 0908 رو از یک مغازه غیر مرتبط خریدم
1-قیمت بازار تهران چنده؟
2-باطری رو شارژ میکنه ولی چراغها فقط قرمز هستند(حتی بعد از هشت ساعت) ایراد داره یا همینجوریه؟
http://www.camelionbattery.com/chargers/images/0908.jpg
شارژر همینه ولی باطری ها سفید هستند که عکسشون رو رو نت پیدا نکردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
سلام و سال نو همگی مبارک
من ست باطری Camelion 2100 MA و شارژر camelion BC - 0908 رو از یک مغازه غیر مرتبط خریدم
1-قیمت بازار تهران چنده؟
2-باطری رو شارژ میکنه ولی چراغها فقط قرمز هستند(حتی بعد از هشت ساعت) ایراد داره یا همینجوریه؟
درود
اینجور که معلومه شارژر شما تو 20 ساعت یه باطری 2000ma رو شارژ می کنه . زیاد نگران نباشید باید بیشتر از 12 ساعت دیگر صبر کنید :biggrin:
من از یه BC-0907 استفاده می کنم که در عرض کمتر از 1:30 یه باطری 2700ma رو شارژ می کنه .
http://www.camelionbattery.com/chargers/images/0907.jpg
قیمت t 24500
البته عمر باطری شما نصف می گردد که برای من اولویت زمان شارژ کمتر می باشد
کد:
http://www.camelionbattery.com/showart.asp?art=190&dir=4
-
ممنون
قیمت تو تهران چنده؟
21 ساعت برای شارژ اولیه یا تمامی دفعات؟
منطقی به نظر نمیاد
-
دوستان بهترین باطری NI-MH با قیمت مناسب تو بازار چیه؟؟؟؟باطری های 2700 سونی متاسفانه به طور کامل خراب شد:::angry::: و دیگه کار نمیکنه.ممنون میشم یه باطری معرفی کنید که حداقل نسبت به این سونی ها کم نیاره.
-
سلام
ظاهرا Energizer باتری های AA لیتیومی ساخته . تو سایت Energizer نوشته تا 10 برابر باتری های نیکلی دوام میارن
ظاهرا به نظر می رسه برای دوربین هایی که باتری نیکلی لازم دارن هم کاربرد داره :::happy:::
قیمت 4 تا باتری توی سایت آمازون 9.26 دلار هست
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
http://www.amazon.com/Energizer-L91B...p_ob_e_title_0
http://www.energizer.com/products/hi...batteries.aspx
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
دوستان بهترین باطری NI-MH با قیمت مناسب تو بازار چیه؟؟؟؟باطری های 2700 سونی متاسفانه به طور کامل خراب شد:::angry::: و دیگه کار نمیکنه.ممنون میشم یه باطری معرفی کنید که حداقل نسبت به این سونی ها کم نیاره.
من از 2000 میلی آمپر pre-charged سونی استفاده میکنم. به شما هم همین پیشنهاد را میکنم. اصلا پیشنهاد میکنم چند سری بخرید تا کمیاب نشده و کیفیت دارن. قیمت 4 تایی هم 11 هزار تومان هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
ظاهرا Energizer باتری های AA لیتیومی ساخته . تو سایت Energizer نوشته تا 10 برابر باتری های نیکلی دوام میارن
ظاهرا به نظر می رسه برای دوربین هایی که باتری نیکلی لازم دارن هم کاربرد داره :::happy:::
قیمت 4 تا باتری توی سایت آمازون 9.26 دلار هست
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
سلام
بله خیلی وقته, خیلی از کمپانی ها باتری قلمی لیتیومی عرضه میکنند, ولی این باتری ها قابل شارژ نیستند و مثل باتری های آلکالاین یکبار مصرفند. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
من از 2000 میلی آمپر pre-charged سونی استفاده میکنم. به شما هم همین پیشنهاد را میکنم. اصلا پیشنهاد میکنم چند سری بخرید تا کمیاب نشده و کیفیت دارن. قیمت 4 تایی هم 11 هزار تومان هست.
بالاتر از 2000 نداره؟؟؟راستش من این 2700 رو که دیدم اینجوری بود دست و دلم به خرید این نمیره.میترسم اینم زود خراب بشه.:confused:
اونی که شما دارید از اوناست که 1000 بار شارز میشه؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
بالاتر از 2000 نداره؟؟؟راستش من این 2700 رو که دیدم اینجوری بود دست و دلم به خرید این نمیره.میترسم اینم زود خراب بشه.:confused:
نه . هنوز 2000 به بالا نساخته این مدلشو. و از هموناست که برای 1000 بار شارژ هست. اگه هم استفاده نشه تا یک سال 85% انرژی داره. تا الان که خوب بوده و من راضی بودم. مطمئن باشید که کیفیت ساختش از 2700 میلی آمپر خیلی بالاتره و زود هم خراب نمیشه..با همین شارژر ها هم شارژ میشه. من برای فلاش و یکی از دوربین های کامپکتم استفاده میکنم و 2 تا هم نیم قلمی گرفتم که تا الان حدود 60 بار شارژ شده بدون اینکه تغییری در کیفیت کرده باشه.(مصرف رادیو).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
دوست عزیز این باطری ها قابل شارژ نمی باشند . می توانید نام آنها را آلکالاین با عمر بیشتر بنامید . این سری از باطری ها جزو باطری های لیتیوم می باشند :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
سلام و سال نو همگی مبارک
1-قیمت بازار تهران چنده؟
http://www.camelionbattery.com/chargers/images/0908.jpg
البته شما نباید انتظار داشته باشید که چراغ ها خاموش شوند زیرا هرگز نباید خاموش شوند بهتر است طبق زمان بندی که در راهنمای شارژر نوشته عمل نمایید . طبق محاسبات بنده اگر خروجی شارژر شما 130 میلی آمپر باشد حدود 19 ساعت باطری شما نیاز به شارژ دارد البته در صورت خالی بودن . اما چرا چراغ ها خاموش نمی شوند : بدلیل اینکه سیستم شارژ اتوماتیک نیست باطری همیشه درحالت شارژ می باشد حتی در آخرین لحظات سیستم شارژ باز هم چیزی حدود 50 میلی آمپر جریان hold به باطری تزریق میکند :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
نه . هنوز 2000 به بالا نساخته این مدلشو. و از هموناست که برای 1000 بار شارژ هست. اگه هم استفاده نشه تا یک سال 85% انرژی داره. تا الان که خوب بوده و من راضی بودم. مطمئن باشید که کیفیت ساختش از 2700 میلی آمپر خیلی بالاتره و زود هم خراب نمیشه..با همین شارژر ها هم شارژ میشه. من برای فلاش و یکی از دوربین های کامپکتم استفاده میکنم و 2 تا هم نیم قلمی گرفتم که تا الان حدود 60 بار شارژ شده بدون اینکه تغییری در کیفیت کرده باشه.(مصرف رادیو).
رادیو مصرف شاتیکی ندارد . دوربین بدلیل استفاده از موتور و فلاش جریان های پایدار لحظه ای نیاز دارد و طبعا نوع استفاده شما نمی تواند معیار گردد :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
واما شما دوست عزیز بنده پیشهناد میکنم از 3000 میلی آمپر c.f.l اصل که خروجی 2800 میلی آمپر دارد نیز استفاده نمایید قیمت هم جفتی حدود 5000 تومن می باشد .
موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
تایید میشه , من هم 8 تا از این مدل سونی دارم و کاملا راضی هستم ;)
-
شارژر های سانیو
اساتید این تاپیک لطف کنند و فایل زیر را ببنید و پیشنهاد بدید از بین مدل های زیر کدوم شارژر بهتره و ان را توصیه می کنند
http://eneloop.com.sg/products/downl...art2008N09.pdf
مدل های مد نظر:
NC-MQR02NTG-ER4
NC-MQN06W2-20ESP
NC-MQN06W2-10ESP
مدل اولی شارژر سریع هست و در دو ساعت باتری ها را شارژ می کند.
آیا این شارژر به باتری ها آسیب می رساند و عمر آن ها را کم می کند؟؟
به طور کلی مدل های چهار عددی مد نظر است
-
پاسخ: شارژر های سانیو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
اساتید این تاپیک لطف کنند و فایل زیر را ببنید و پیشنهاد بدید از بین مدل های زیر کدوم شارژر بهتره و ان را توصیه می کنند
http://eneloop.com.sg/products/downl...art2008N09.pdf
مدل های مد نظر:
NC-MQR02NTG-ER4
NC-MQN06W2-20ESP
NC-MQN06W2-10ESP
مدل اولی شارژر سریع هست و در دو ساعت باتری ها را شارژ می کند.
آیا این شارژر به باتری ها آسیب می رساند و عمر آن ها را کم می کند؟؟
به طور کلی مدل های چهار عددی مد نظر است
اگر در ایران دنبال این مدل ها هستید که از فکرش بیرون بیایید!
در ایران باتری و شارژر های سانیو یافت نمی شود.
-
سلام آقا کاوه
نه در ایران دنبالش نیستم. می خواهم از آن ور سفارش بدهم یکی از دوستان بیارد اگر بتواند
مدل هایی که من می توانم انتخاب بکنم محدودتر از ان فایل PDF هستند، بین آن سه مدل مانده ام و از می خوهم از تجربه فنی دوستان استفاده بکنم
باتری هایش که خوب هستد، باتری هایش (eneloop)را چشم بسته می خرم. تو سایت آمازون هر کی خریده راضی بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
واما شما دوست عزیز بنده پیشهناد میکنم از 3000 میلی آمپر c.f.l اصل که خروجی 2800 میلی آمپر دارد نیز استفاده نمایید قیمت هم جفتی حدود 5000 تومن می باشد .
موفق باشید :)
کسی از دوستان این مدل CFIرو داره؟؟؟؟نسبت به همون مدل سونی 2000میلی آمپر که دوستان معرفی کردن می ارزه بگیرم؟؟
-
شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
سلام
کسی خبر از قیمت باطری 500D داره؟ باطری من ظاهرا خرابه. با این که 3 ماه نیست که خریدم دوربین رو اما از اول با هر بار شارژ بیشتر از 100 الی 150 شات نمی شه باهاش زد؟ مدل اصلی چه ویژگی داره که موقع خرید کلاه سرمون نره؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.jamshidi
سلام
کسی خبر از قیمت باطری 500D داره؟ باطری من ظاهرا خرابه. با این که 3 ماه نیست که خریدم دوربین رو اما از اول با هر بار شارژ بیشتر از 100 الی 150 شات نمی شه باهاش زد؟ مدل اصلی چه ویژگی داره که موقع خرید کلاه سرمون نره؟
ممنون.
اگه نتونستی اورجینالش را پیدا کنی از باطری هانل استفاده کن. کیفیت بالایی داره . من برای 400D - 30D استفاده میکردم.
Hahnel HL-E5 فکر کنم حدود قیمت هم 30 تا 35 باشه. ایران هم نمایندگی داره.
-
سلام
دوستان شارژر فندکی ( برای شارژ از داخل ماشین!) برای باتری 500D در تهران وجود داره? چند قیمته؟ این نوع شاژر ها عمر باتری رو کم نمی کنه؟
به نظرتون خرید یک شارژر فندکی ارجحتره یا یک باتری اضافه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام
دوستان شارژر فندکی ( برای شارژ از داخل ماشین!) برای باتری 500D در تهران وجود داره? چند قیمته؟ این نوع شاژر ها عمر باتری رو کم نمی کنه؟
به نظرتون خرید یک شارژر فندکی ارجحتره یا یک باتری اضافه؟
پیشنهادی نیست؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
اگه نتونستی اورجینالش را پیدا کنی از باطری هانل استفاده کن. کیفیت بالایی داره . من برای 400D - 30D استفاده میکردم.
Hahnel HL-E5 فکر کنم حدود قیمت هم 30 تا 35 باشه. ایران هم نمایندگی داره.
باطريهاي ههنل شارژ رو به خوبي نگه ميدارن و شكل و شمايل خوبي هم دارند . اما بزرگترين ايرادشون اينه كه خيلي زود خراب و غيرقابل استفاده ميشن و ديگه هم هيچ كاريشون نميشه كرد.
در مورد 6 عدد از باطري قلمي NiMh بنده كه از نمايندگي و باشارژر خود ههنل خريدم كه اين اتفاق افتاد .در خصوص باطريهاي ليتيوم يون مورد اشاره شما هم تا جايي كه يادمه يكي دو تا از بچه هاي فروم به چنين مشكلي برخوردن .
لذا به نظر بنده انتخاب اصلح همان كانن است.
-
بنام خدا
سلام دوستان
باطري Camelion چه كيفيتي دارد؟
براي دوربين canon 50 d باطري كامليون به قيمت 15000 تومان در بازار عرضه شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
باطريهاي ههنل شارژ رو به خوبي نگه ميدارن و شكل و شمايل خوبي هم دارند . اما بزرگترين ايرادشون اينه كه خيلي زود خراب و غيرقابل استفاده ميشن و ديگه هم هيچ كاريشون نميشه كرد.
در مورد 6 عدد از باطري قلمي NiMh بنده كه از نمايندگي و باشارژر خود ههنل خريدم كه اين اتفاق افتاد .در خصوص باطريهاي ليتيوم يون مورد اشاره شما هم تا جايي كه يادمه يكي دو تا از بچه هاي فروم به چنين مشكلي برخوردن .
لذا به نظر بنده انتخاب اصلح همان كانن است.
من همچین مشکلی برام پیش نیامده. البته ظاهرا تا 1 سال گارانتی تعویض داره. من از باطری های لیتیوم یون استفاده کردم. متاسفانه باطری های اورجینال کانن پیدا نمیشه . یه جا دیده بودم میگفت 15 تومان کانن اوریجینال . ظاهرش هم به اوریجینال میخورد اما از باطن خبر نداشتم. اما هانل بر ای 400D به قمیت 25 بود. فکر کنم بین باطری های متفرقه جنس بدی نباشه. من که برای باطری قلمی فقط sony-precharged استفاده میکنم . پیشنهاد هم میکنم تا کمیاب نشده چند جفت بخرید. داشتنش ضرر نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
من همچین مشکلی برام پیش نیامده. البته ظاهرا تا 1 سال گارانتی تعویض داره. من از باطری های لیتیوم یون استفاده کردم. متاسفانه باطری های اورجینال کانن پیدا نمیشه . یه جا دیده بودم میگفت 15 تومان کانن اوریجینال . ظاهرش هم به اوریجینال میخورد اما از باطن خبر نداشتم. اما هانل بر ای 400D به قمیت 25 بود. فکر کنم بین باطری های متفرقه جنس بدی نباشه. من که برای باطری قلمی فقط sony-precharged استفاده میکنم . پیشنهاد هم میکنم تا کمیاب نشده چند جفت بخرید. داشتنش ضرر نداره.
باطريهاي قلمي نيكل متال بنده كه خراب شدن مربوط به همين چندماه اخير بود . اما باطري ليتيوم يوني كه گزارش خرابيش رو دادن مربوط به دوسال قبل است . لذا ممكنه در باطريهاي جديدتر كيفيت تغيير كرده باشه .البته خوشبختانه تا حالا تقلبي ههنل رو در بازار نديدم بعضي فروشگاههاي معتبر هم سراغ دارم كه ادعا ميكنن اوريجينال كانن رو دارن .(البته صحت ادعاشون رد يا اثبات نشده )
چند ماه قبل پس از خراب شدن باطريهاي مذكور در حالي كه تصميم قاطع به خريد شارژر سوني در سفر آتي به تهران گرفته بودم بطور اتفاقي(و البته بدليل نياز) از سوپرماركت داخل شهرك :::blushing:::(بخوانيد بقالي سر كوچه) يك جفت باطري نيكل متال 2500m دوراسل گرفتم تا شايد براي مدتي كارم راه بيفته ،اما بر خلاف تصور ديدم كه كيفيتي بسيار فراتر از چيزي كه فكر ميكردم دارن و لذا چون فوق العاده ازشون راضي بودم رفتم و يك جفت باطري باقيمونده رو هم گرفتم. در حال حاضر از اين باطريها بهمراه شارژهاي باز مانده از ههنل و يونيروس استفاده ميكنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
کسی از دوستان این مدل CFIرو داره؟؟؟؟نسبت به همون مدل سونی 2000میلی آمپر که دوستان معرفی کردن می ارزه بگیرم؟؟
من از سه نوع باطری دارم همزمان استفاده می کنم :
2700 CFI
2500 enrigizer
2000 sony
که با سونی 2000 از هر دو نوع قبلی با اینکه میلی آمپر کمتری داره، عکسهای بیشتری می تونم بگیرم
-
دوستان عزیز توجه نمایند باطری مورد نظر c.f.l می باشد نه c.f.i :::happy:::
http://cflbatteries.com/pil/sf1/01.jpg
-
درسته CFL
نمی دونم از نوع شارژ کردن یا شارژره که با اینکه میلی آمپرش از دو نوع باطری من بیشتره اما، عکسهای کمتری می تونم باهاش بگیرم. شایدم اصل نیست
-
سلام دوستان
من چند سال هست که به دلیل نوع شغلم (مدیر خدمات پس از فروش شرکت فعال در زمینه تلفن بیسم) با مسایل مربوط به باطری در گیر هستم. به دلیل وجود انواع محصولات تقلبی در بازار همیشه مصرف کننده دچار مشکل میشه. این مورد برای خودم به عنوان صاحب دوربین عکاسی با باطری شارژی هم وجود داشته. طبق تجربه ای که در این زمان پیدا کردم اولا توصیه میکنم به هیچ وجه سراغ باطری CFL نرید. چون پولتون رو دور میریزید.
در حال حاضر بهترین باطری های موجود در بازار و با در نظر گرفتن قیمت این ها هستش.
سونی 2500 یا 2700 با هولوگرام ایران رهجهو که قبل از بسته بندی و روی مقوا نصب شده قیمت 6000 تومن
کملیون always ready 2500 ساخت هنگ کنگ قیمت 6000 تومن
energizer که میلی آمپر یادم نیست ولی قیمتش بی خودی بالاست 8000 تومن
varta 2350 که قیمت بیش از حد بالاست . حدود 11000 تومن. به نظرم 1000 تومن بیشتر پرداخت کنید 4 تا باطری بخرید خیلی بهتره.
شارژری که خودم دارم مدل SONY BCG-34HRMF هست که 4 تا باطری 2700 داره.
این شارژر دارای DISPLAY هست که د صورت ایراد باطری سیگنال میده. قیمتش در 2 ماه پیش به همراه 4 باطری 39000 تومن بود. به نظر من که عالیه
:::happy:::