سلام
دوستان کسی برای 5dmII باطری زاپاس اصل یا مشابه و غیره جایی ندیدیه ؟
نور نگار چند بار تماس گرفتم گفت خبری نیست که نیست ! :(
سلام
دوستان کسی برای 5dmII باطری زاپاس اصل یا مشابه و غیره جایی ندیدیه ؟
نور نگار چند بار تماس گرفتم گفت خبری نیست که نیست ! :(
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام. من همراه دوربينم يه باتري اشانتيون گرفتم با مارك Speedy كه روش زده Made in japan (!!) و البته احتمالا باتري تقلبيه و نبايد هم انتظار زيادي ازش داشت.
بار اول شارژش كردم و مدت زيادي هم باهاش كار مي كردم تا كاملا خالي شد و گذاشتمش واسه شارژ. اما وقتي مي زنم برا شارژ چرغ قرمز شارژر بعد چند ثانيه خاموش مي شه و شارژي هم رخ نمي ده. حتي مدت زياد هم با همون چراغ خاموش گذاشتم اما جواب نداد و به هيچ وجه شارژ نمي شه.
خواستم ببينم دوستان كسي برخورد كرده و راه حلي داره؟
محمد كمالي
Lovely 500D Canon, 18-55 Kit. Seeking for new Lens
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقاي قبادي مگه باتري غير شارژي هم داريم به اين فرم برا اين نوع دوربين ها؟! نمي دونستم...
والله الان كه نگاه كردم من روش عبارت rechargable رو نمي بينم. فقط به ذكر Li-ion Battery بسنده كرده و علائم ايمني. انهم روي يك برچسب.
يعني ما باتري li-ion يك بار مصرف هم داريم؟ آخه روي باتري اصلي كانن هم من عبارتي مبني بر شارژي بودن نمي بينم.
محمد كمالي
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله. شكلش كاملا سالم به نظر مي رسه. حتي اگر فرض كنيم تاريخ مصرف تموم شده باشه كه خيلي بعيده، يعني ناگهاني و يك مرتبه شارژ نمي شه؟ اونم بعد از يه بازدهي مناسب؟
من حتي با استناد به شايعاتي كه شنيده بودم يك شب در فريزر گذاشتمش اما باز هم افاقه نكرد. خيلي عجيبه كه ناگهان كلا از كار بيفته.:confused:
محمد كمالي
دوست عزیز سوال شما مستلزم انجام یک آزمایش کوچک می باشد و آن هم استفاده از یک باطری دیگر تا ابتدا سلامت شارژر شما را تضمین کند چنانچه با این آزمایش شارژر شما سالم بود مشکل از سیستم مداری داخل باطری می باشد تمامی باطری های لیتیوم یون که باطری شما هم جزو آن دسته است برای سیستم کنترل جریان باطری یک مدار الکترونیکی داخل باطری وجود دارد که در اکثر مواقع خرابی این مدار باعث ناتوانی عمل شارژ می گردد و قابل تعمیر هم نمی باشند و اینکه این مشکل در باطری های بی کیفیت معمولا در صورت خالی شدن بیش از حد (1/4) باطری بروز می کند به همین دلیل است که توصیه می شود باطری های لیتیوم یون را کاملا تخلیه ننمایید زیرا حافظه مداری این باطری پاک شده و اطلاعات داخل آی سی ریست می گردند.
امیدوارم توضیحات کافی باشد
موفق باشید:)
www.nirova.blogfa.com
محمد كمالي
معمولا باتری های قلمی و اصطلاحا نیم قلمی شارژی در بازار در مدل نیکل متال هیدرات یافت میشوند. آیا باتری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر آن هم در بازار هست؟
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4