منم از شارژرkonnoc quick charg استفاده میکنم که 19 خریدم.باتری ها هم یونومات 2700 هستن و خیلی راضیم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام.
اگر در ایران باتری eneloop پیدا میشه در خریدش تردید نکنید.
2000 ma هست اما از همه باتری هایی که تا حالا دیدم و استفاده کردم بهتره. وقتی که شارژش کردید تا وقتی که ازش استفاده نکردید شارژ رو نگه می داره و میزان خالی شدنش خیلی پایینه. سازنده اش ادعا می کنه که با یک شارژ کامل و بعد از گذشت 3 سال فقط 25% از شارژ اولیه خالی میشه!
ج.ابراهیمی
جناب ابراهیمی شما این باتری رو برای چه وسیله ای استفاده میکنید؟ قصد خرید یک ست باتری اضافه دارم برای فلاشم، امروز میخواستم وارتا بخرم(2700 جفتی 10.500 )که منصرف شدم...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ج.ابراهیمی
سلام دوستان
من یه canon 50D دارم از دست باتریش به ستوه اومدم، خیلی خیلی زود باتری خالی می شه نمی دونم چه کنم، خیر سرم دو تا باتری یدکی طرح هم خریدم اونها بدتر هستند فقط خشاب باتری قلمی گریپ نسبتا خوب جواب می ده، حالا موندم چه کار کنم: کسی راهنمایی، طرحی یا پیشنهادی نداره؟
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
اتفاقا باطری طرح به اندازه اوریجینال دوام داره و به خوبی جواب میده.
من پیشنهاد میدهم یک باطری از دوستی بگیرید و چک کنید اگر نتیجه نداشت دوربین را به تعمیرگاه مرکزی ببرید تا چک کنند.
تعداد شات نرمال بدون گریپ باید حدود 500 تا 600 شات حداقل باشد و حتی گاهی در بهترین شرایط تا 1000 شات باید جواب دهد.
نادر مسلمی
نادر مسلمی