از طریق لپ تاپ میشه !
برای ماکرو هم انتخاب نقطه فوکوس از طریق لپ تاپ بهتره..
از طریق لپ تاپ میشه !
برای ماکرو هم انتخاب نقطه فوکوس از طریق لپ تاپ بهتره..
وحید بیگدلی
سلام.
من ترکیب 055xprobe+808RC4 را دارم. تنها نکته منفی این هد و سه پایه وزن زیاد این ترکیب است. البته ناگفته نماند که اهرم های هد هم مقداری فضا اشغال میکنند. البته اگر مشکل حمل و جابجایی نداشته باشید با توجه به قدرت بالای تحمل وزن، گزینه مناسبی است. اما در غیر اینصورت مورد اول سبکتر خواهد بود. اگر همانطور که گفتم بحث جابجایی برایتان مشکلی نداشته باشد، با توجه به اهرم های 808 کارکرد آن آسان-تر و مانور بهتری دارد.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام،
من بیشتر منظورم نمایش قابلیتهای این سه پایه بود ، که توی ویژگیهاش در کتابچه سازنده هم اشاره ای بهش نشده! اینکه میفرمایید سخته حتما حق با شماست ولی جریان پر طاوس و ...، من این عکس رو تقریبا با همچین ترکیبی گرفتم، که پایه ها رو اطراف جوی آب گذاشتم و دوربین برعکس تا نزدیک آب پایین اومد:
اینجا میخواستم خیلی به سطح اب نزدیک بشم، اصل عکس هم اینجاست میتونید مقایسه کنید، البنه در این حالت میتونید دوربین رو هم تا + / - 90 درجه بچرخونید که بستگی به نوع کادربندیتون داره.
پاینده باشید
افشین جان ممنون از پست مفید شما و تاخیر بنده.
منظور بنده یک نکته اش در جمله در این رده قیمت بود ... والا مانفروتو آنقدر قابلیت دارد که چیزی از ارزشش کم نمیکند.
در مورد اشتباه خودم : جوی استیکی 322 ---- 700 گرم
324 ------------ 400 گرم با تحمل 3.5 کیلو
327 -------------600 گرم با تحمل 5 کیلو
برای این دوست عزیزم هم در پست های قبلی توصیه ریویوو دارم . فکر میکنم مشکل ایشان حل میشود.
ولی ترکیب 804 با 190 رویاییه...
بهنام جان برای تغییر دیاف کنترل های با امکان تغییر پارامترها هست. و برای ما که صد دفعه درازکش میشیم تا دو تا عکس بگیربم افشین دید منطقی داره...
نادر مسلمی
افشین خان واتر مارک عکس برعکس است؟ خود عکس برعکس است ؟ ....
اين برعكس كردن دوربين چه فايده اي داره مگه نميشه عكس رو نرم افزاري برعكس كرد ؟
امان از دست این مشهدیها که خیلی زرنگ و تیز بینند! خوب من یک تقلبی کردم چون عکس اصلی فرمت RAW بود و تمام مراحل چرخوندن و ادیت رو در یک بار انجام داده بودم حوصله نداشتم دوباره فایل اصلی رو توی فتوشاپ بچرخونم و حجمش رو کم کنم برای همین فایل اصلاح شده رو دوباره 180 درجه دیگه چرخوندم تا منظورم رو برسونم! (مدارکشم موجوده!)
بحر حال از دقت نظرتون خوشم اومد
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
مانفرتو یک سری جدید از سه پایه هایخود را معرفی کرد.
سری 290 با دو مدل 293 و 294The 290 is the newborn series in the Manfrotto range. Developed from the experience of the 190, the 290 is the ideal tool to develop your skill and passion for photography and video. Some key features like the professional aluminium and adjustable leg locks for unsurpassed stability, and anti-rotation columns akin to pro tripods for great accuracy, are unique for this support category. Thanks to highly durable materials, sturdy construction, advanced settings and removable head for future upgrades, the 290 is excellent value and an investment to serve you for years to come. It comes in various popular sizes and kits, and especially in the short four section version - it is also the ideal tool for travelling.
293
294
مشخصات این دو مدل: