ممنون
ولی تاریخ آپدیت لیست مذکور برای یک ماه و نیم پیش است.
از این فروشگاه قیمت دارم...
ممنون
ولی تاریخ آپدیت لیست مذکور برای یک ماه و نیم پیش است.
از این فروشگاه قیمت دارم...
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
قیمت giottos mtl9351/MH5011 رو هم که سایت ppec تومن 170 زده .
من تجربش رو ندارم ولی ظاهرش بدک نیست ولی چندان دلچسب هم نیست . اگه قراره 170 تومن به این سه پایه که چینی هم هست بدید بهتره یه نگاهی هم به سه پایه های بنرو بندازید که من تجربه کردم و ظاهرش که از این GIOTTOS MTL9351+ Head MH 5011 بهتره.
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
دوستان نظرتون در مورد سه پایه های ولبون چیه؟
برای سفر و پیاده روی دنبال یه سه پایه سبک و کوچیک و با قیمت نه چندان زیاد می گشتم که به این دو سه پایه ولبون رسیدم.
اما از کیفیت سه پایه های ولبون چیزی نشنیدم.کد:http://www.velbon.co.uk/newvelbon/pages/RexiL.html http://www.velbon.co.uk/newvelbon/pages/VoxiL.html
یه گزینه دیگه هم Gorillapod fous هست به همراه هد
پیشنهاد شما و تجربتون درباره هر کدوم از این سه پایه ها چیه؟
ممنون
ج.ابراهیمی
نخیر
همون طور که من گفتم و تو امضام هم می بینید من خود بنرو که یک مارک چینیه استفاده می کنم و کیفیتش هم بد نیست. گفتم حالا که روی کشور سازنده حساسیت ندارید می تونید بنرو رو هم در نظر بگیرید .
البته من خودم سه پایه مانفروتو یا سه پایه حرفه ای دیگه ای رو از نزدیک ندیدم تا بتونم مقایسه ای داشته باشم ولی باید اعتراف کنم که سه پایه خود من زیاد ظایدار نیست و جنس بدنه اون نوحی حالت فنری داره که نوسان نی کنه.
در ضمن من شنیدم مانفروتو ایتالیاییه و اصولا بیش از 90 درصد اساتید سایت و دوستان گرامی این مارک رو توصیه می کنند.
حالا اگه از نظر قیمتی زیاد مشکل ندارید با توجه به گفته اساتید مانفروتو می تونه مناسب ترین گزینه باشه.
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام
می خواستم قیمت این هد مانفروتو رو بدونم ..
میتونم پیداش کنم ؟
سلام.
جمهوری808 رو 140 دیدم.
804 رو هم خودم 80 خریدم.
Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED
با سلام
بنده میخوام برای عکاسی نجوم پایه خریداری کنم
Manfrotto باشه ، قیمتشم از 130 بالاتر نباشه ( هرچی ارزونترم باشه بهتر:biggrin: )!!
ممنون میشم کمکم کنید
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ویرایش توسط Walkman : Thursday 10 March 2011 در ساعت 23:58
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali