سلام
SLIK يك برند شناخته شده ي جهاني است ولي سوميتا يك برند چيني و كمتر شناخته شده است (لا اقل به عنوان سه پايه).
البته من سوميتارا از نزديك نديده ام.
سلام
SLIK يك برند شناخته شده ي جهاني است ولي سوميتا يك برند چيني و كمتر شناخته شده است (لا اقل به عنوان سه پايه).
البته من سوميتارا از نزديك نديده ام.
فرهاد حسيني
جدیدا سه پایه های Benro ( ساخت چین اما بسیار با کیفیت ) به صورت عمده در ناصرخسرو و ... پیدا می شود ( مثل اینکه یکی دو تا از بازرگان ! ها انها را وارد کرده اند )
نسبت به قیمت و کیفیت و مشخصات محصولات بسیار خوبی هستند.بسیاری از مدل ها با کپی برداری از نمونه های گیتزو تولید می شوند ( البته یقینا نه به کیفیت و کارایی گیتزو ) و فقط ظاهری شبیه به گیتزو دارند.بنده مدت ها است یکی از این سه پایه ها را دارم و از کیفیت اش ( نسبت به قیمت ) راضی هستم.
مدل های گران و کربنی هم که اصولا موجود نیست !
منظور اطلاع رسانی بود برای دوستان که بدانند انتخاب هایی در رده ارزان وجود دارد مثل همین برند و یا ولبون و ....
http://www.benro.com/main/
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کن راکول هم در نمایشگاه PMA 2006 این شرکت و محصولاتش رو دیده...
http://www.kenrockwell.com/tech/pma06.htm
و کاتالوگ محصولات این کمپانی.....
کد:http://www.benro.de/downloads/benro-2008-engl.pdf
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بنده یک A-058M8 داشتم ! یکی از دوستان از این سه پایه خوشش آمد و بنده تقدیمشان کردم.در اولین برخورد با این سه پایه دلیل ام برای خرید اش شباهت بی نظیر آن با گیتزو 1228 بود که به هیچ وجه نمی شود فرقی بین آنها ( از نظر قیافه ) دید.مگر اینکه با گیتزو کار کرده باشید و وزن و قابلیت ها و استحکام آن را دیده باشید.بنده آن سه پایه را 140 هزار تومان خریدم.البته نقاط ضعفی مثل وزن زیاد و خشک بودن مفاصل داشت ( که اگر مدل های کربنی وارد شود آن مورد هم برطرف می شود ) اما به قول فدیمی ها هرچقدر پول می دهی آش می خوری.نمونه گیتزو فکر کنم 450 هزار تومان باشد.مثلا مدل C228 که تمام کربنی است و بسیار با کیفیت در بازار وجود ندارد.آگر هم باشد فکر نکنم کمتر از 300 هزار تومان باشد.در این حالت یقینا گیتزو ترجیح دارد.
یکی از مشکلات دیگر اش شل شدن مفاصل بود که با یک آچارکشی کاملا برطرف می شد و تا مدت ها مشکلی نبود.مشکل دیگر هم وارد شدن شن و ماسه ( اکر کویر بروید ) به درون مفاصل بود که کافی است مقداری ضربه به کله سه پایه بزنید. این مورد در مانفروتو هم دیده می شود ولی گیتزو ها بسیار مقاوم تر هستند.
البته این عکس متعلق به مدل کربنی است که بنده تا به حال از نزدیک ندیده ام.اما از نظر قبافه بسیار شبیه هستند.عکس مدل آلومینومی را پیدا نکردم.
کاوه قبادیExposure.ir
سلام به دوستان من می خوام یه سه پایه منفرتو بخرم که بتونه 50d &70-200 f2.8 به خوبی نگه داره وزن سه پایه خیلی برام مهمه چون جای ثابتی نیستم خودم به ترکیب 190xprob & 486rc2 رسیدم به نظر شما ترکیب خوبی میشه
2- از این هد برای عکاسی معماری میشه استفاده کرد. ممنون
ویرایش توسط Amir Mohebi : Tuesday 5 January 2010 در ساعت 19:52 دلیل: حذف عکسها از نقل قول
هدهای Ball Head یا گوی و مفصل به دلیل اینکه اکثرا با یک پیچ باز شده و مفصل آزاد می شود سرعت بیشتری در چرخاندن و انتخاب زاویه جدید دارند.
هدهایی که چند دسته دارند هد های دقیق تری هستند وشما می توانید حرکت هد در هر سه محور به صورت دقیق تنظیم نمایید.
Ball Head
سرعت عمل بیشتر، دقت کمتر
هد های چند جهته (2 یا سه جهته )
سرعت عمل کمتر، دقت بیشتر
با سلام
میخواستم بدونم از کجا سه پایه Velbon Sherpa 600r رو تهیه کنم؟
اگه اینجا نمیشه لطفا PM بدید، فردا قصد خرید دارم.