سلام
جناب مسلمی مشکل وزن نیست و ابعاد هم هست،سه پایه ام با 324 راحت 70 سانت هم میشود!
اگه 494 در بازار پیدا بشود میخرم.هم ابعاد مناسب تری دارد و هم وزن کمتری(150 گرم کمتر از 324 هست و در پیاده روی های طولانی مدت به چشم میاد)
سلام
جناب مسلمی مشکل وزن نیست و ابعاد هم هست،سه پایه ام با 324 راحت 70 سانت هم میشود!
اگه 494 در بازار پیدا بشود میخرم.هم ابعاد مناسب تری دارد و هم وزن کمتری(150 گرم کمتر از 324 هست و در پیاده روی های طولانی مدت به چشم میاد)
وحید بیگدلی
جناب بیگدلی 150 گرم قبول دارم تفاوت چشمگیریست ولی آیا ارزش دارد برای 150 گرم هزینه کنید؟
الان 327 و 322 (700 گرمی) رو خیلی ها دارند و استفاده میکنند.
برای پیاده روی های طولانی استفاده از یک 7302 یا شاید سه پایه دوم مثل اسلیک 630 معقول تر باشد.
نادر مسلمی
با سلام و تبریک سال نو
میخوام یه سه پایه مانفروتو بخرم حدوده 130 تومن
خواستم بپرسم صبر کنم بعد از 13 فروردین بگیرم یا اینکه الان با اونموقع خیلی فرقی نداره؟؟؟ (یه ذره عجله دارم برای خرید سه پایه)
پیشاپیش ممنون....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تا حالا سابقه داشته چیزی ارزون بشه؟ اونم بعد از عید؟
به نظر بنده هر چه زودتر خرید کنید برنده هستید.
سلام دوستان عزیز .
بنده یه سه پایه مارک هانل خرید برای دم دستی . به نظرم سه پایه خوب و با کیفیتی هست . و همچنین امکانات جالبی دارد مثل : تراز 3 وضعیتی . و یه سیستمی که هد ها به صورت روان تکون نمی خورند و یه گیری دارند .
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سلام دوستان
من یک سه پابه سبک , قابل حمل برای دوربین slr برای حمل و نقل با دوچرخه میخوام دوستان کسی هست که سه پایه و هد مناسبی که بشه براحتی با دوچرخه حملش کرد و هم بشه برای عکاسی از طبیعت ازش استفاده کرد.(وزن و ابعاد جمع وجور برام خیلی مهمه)
من با توجه به دوربین شما این سه پایه ها رو پیشنهاد نمیدم چون بهترینش که 740 هست تحمل وزن 1.5 کیلو رو داره. ممکنه برای شرایط عادی و داخل منزل بشه باهاش کنار اومد ولی شرایط بیرون از منزل خیلی فرق میکنه و حیف نیست که برای یه کم هزینه بیشتر خدایی نکرده به دورببین نازنین یه خط کوچیک بیوفنه.
بنده با توجه به فاکتور وزن و قیمت به شما مانفرتو 7301 رو پشنهاد میدم که قیمتی حدود 130 تومن داره.
موفق و پیروز باشید.
مهدی