نوشته اصلی توسط
sf_mec
1- میخوام یه سپایه خوب برای آتلیه خریداری کنم 190XPROB یا 055
2- اگه یه هد بگیرم در رنج Head 324RC2 یا 804RC2 در آتلیه دقت و کج نبودن کادر و سرعت لازم برای خسته نشدن مشتری
وزن متعلقات و دوربین رو هم 5 کیلوگرم میگیرم .
درود
1- اگر برای آتلیه قرار است سه پایه تهیه کنید پس چرا 190؟ شما که نگران حمل و نقل و وزن بیشتر آن نیستید بین این دو حتما 055 را بگیرید
2- قدری کج بودن یا نبودن را میشود در هنگام ادیت که براحتی درست کرد و در کل این دو هد فرقی از این حیث با هم ندارند اما تحمل وزن هد 324 3.5 کیلو است من فکر میکنم از بین 2 تا هد 327RC2 و 322RC2 با دیدن شکل ظاهری و ارگونمی آنها ، یکی را انتخاب کنید که البته 327 چون جدید تر است بهتر هست والبته 50 هزار تومان قیمت بیشتری هم دارد و نیم کیلو تحمل وزن بیشتری دارد.
ضمنا هد 804 یک هد 3 جهته است و تحمل وزن 4 کیلو را دارد و میزان کردن کادر با آن زمان بیشتری میگیرد و برای عکاسی ماکرو که احتیاج به دقت بیشتری دارد مناسب است و اگر قرار باشد عکاسی پانوراما هم داشته باشیم مسلما برتری با 804 است چون با هد های جو استیکی هیچ کنترلی در این مورد نخواهید داشت. اما اینها ربطی به عکاسی آتیله ای نخواهند داشت.
ضمنا چه تجهیزاتی ممکن است استفاده کنید که وزن 5 کیلویی خواهند داشت؟! نهایت یک 70-200 خواهد بود با وزن 1.5 کیلو و یک بدنه که نهایت از 1200 گرم بیشتر نمیشود.
لینک هد های مانفروتو مشخصات آنها را بررسی کنید:
کد:
http://www.manfrotto.com/product_list/8374.31708.76901.0.0/Joystick
پی نوشت: با جناب فدائیان خط رو خط شدم
موفق باشید
انوش