دوستان اینم سایت این سه پایه :
http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=...s&id=59&pId=59
در ضمن فکر می کنم چند نکته این سه پایه داره که بد نیست .
یکی بال هد مدرج . تراز 3 جهته . بال هد سه جهت . بدنه آلومینیوم . داشتن کیف که خیلی عالی هست . و در ضمن سه پایه به صورت کامل باز می شه و به صورت سه پایه ای برای کار ماکرو و ... تبدیل می شه .
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
بابک جان قبلا هم نوشتم باید دو سه پایه داشت. اگر مسئله هزینه نباشد تصمیم گیری راحت است ولی انتخاب اول مانفروتو است و شکی نیست ولی شما باید یک 7302 رو حداقل تهیه کنید.
اسلیک نمایندگی ندارد.
دلیل پیشنهاد من این بود که شما بهتر است با یک سه پایه سبک شروع کنید و یک سه پایه مرغوب بعدش بگیرید.
اگر اسلیک رو گرفتید - که همیشه باید البته فقط جهت ثبات دوربین استفاده کنید با حدود 30 تومان - قدم بعدی رو مانفروتو کنید با دو گزینه:
1- 190 با 804 یا 324
2- 7302
نادر مسلمی
آقای مسلمی عزیز
حقیقتش من یک سه پایه خوب میخوام بگیرم ( نه 2 تا) حالا گرون هم شد مهم نیست ولی سبک باشه , هد خوبی هم داشته باشه برای کار هایی که من میخوام باهاش بکنم
در مورد 2 گزینه کدومش الویت داره ترجیحا ؟ و 7301 را شما پیشنهاد نمیدین؟
بعد مانفرتو را از کجا میشه تهیه کرد ؟
راستی من سه پایه با مارک خود نیکون هم دیدم که 95 تومن قیمتش بود هد خوبی هم داشت ولی به خاطر وزنش نگرفتم
با سلام بله 7301 با هد است
اینم لینک سایت نورنگار
پیشاپیش ازتون ممنونم که دفعات بعدی جواب سوالاتتونو (و نقل قول ها) برای جلوگیری از پراکندگی اطلاعات فروم در یک پست ارسال می کنید
موفق باشید........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با اجازه دوستانحقیقتش من یک سه پایه خوب میخوام بگیرم ( نه 2 تا) حالا گرون هم شد مهم نیست ولی سبک باشه , هد خوبی هم داشته باشه برای کار هایی که من میخوام باهاش بکنم
به مانفروتو 190cxpro4
هم نگاهی بندازید.
حدود نیم کیلو از 190xprob سبک تره و فکر کنم 7 سانت هم موقع جمع شدن کوتاه تره.
یکی از دوستانم داره و حمل اون در سفر و پیاده روی زیاد راحت تر از 190 هستش. فکر کنم 100000 تمون گرونتر از 190xprob باشه.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali