Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
منتظر پاسخهای بیشترم... لطفا مقایسه و راهنمایی کنید....
سلام دوست عزیز
بنده با قیمت 500 تومان به ترتیب سه پایه های زیر را پیشنهاد میکنم
1- Manfrotto 190xpro 3 - البته به شرط اینکه از جای مناسب و با قیمت معقول تهیه شود.درحال حاضر قیمت تهران برای این سه پایه 680 تومان است ولی بنده با راهنمایی جناب دانشمند همین سه پایه را از بندرعباس به قیمت 450 تومان تهیه کردم.گفتنی است که این سه پایه سری جدید 190xprob است و بسیار سه پایه ی کارآمدی است.در صورت عدم امکان خرید با این قیمت همان سه پایه 190xprob هم مورد بسیار خوبی است که اگر اشتباه نکنم قیمتی حدود 420 تومان دارد.البته هر دوی این سه پایه ها کیف ندارند و در صورت نیاز باید جداگانه تهیه شود.
2- سه پایه Vanguard Alta Pro 263AT که خودتان نیز اشاره فرمودید.
3- سه پایه mefoto از شرکت بنرو.در صفحات قبلی همین تاپیک اطلاعات دوستان از جمله جناب مبین علی را راجع به آن مشاهده میکنید.
سلام دوستان
ی تک پایه میخوام تا رنج 400. حالا سوالمم اینه که آیا باید هد هم براش بگیرم. خودم رو سه پایم PH32 دارم که راضیم اما تو کیف بردن این طرف اون طرف با داشتن دوتا دسته یه خورده اذیته. در کل اگه تک پایه و با هد حدود 400 نظری دارید ممنونم.
D5100*18-105*alta pro 263AT *PH32*benro
با سلام به دوستان در حال خرید 70 کنون هستم بهمراه کیت 135... شروع عکاسیم هست و کسب تجربه... از نظر مالی هم محدود هستم شما چه نوع سه پایه ای را پیشنهاد میکنید برای شروع...؟ دستم بسته است از نظر مالی فعلا... نمیدونم کم هزینه کردن برای شروع کار درستی هست یا نه ؟... یا بخودم فشار بیارم و سه پایه گران بخرم... لطفا راهنمایی کنید
میخواید چخ لنزی روش استفاده کنید؟
یکی از بهترین گزینه ها از لحاظ استحکام، وزن و قیمت مناسب مدل های ۶۸۰ و ۶۸۱ مانفروتو هست. بسته به استفادتون باید انتخاب کنید من خودم به دلیل ارتفاع جمع شده کوتاه تر ۶۸۰ رو انتخاب کردم. روی تک پایه بال هد راحت تر هستش. مدل ۴۹۸ مانفروتو بال خوب و با تحمل وزن بالا هست. البته بدون هد هم میتونید استفاده کنید.