کسی نیست جواب من رو بده ؟؟؟
دوست عزیز سلام
اکثر سه پایه هایی که در این تایپیک معرفی شده برای دوربین های SLR هست و در مورد دوربینهای کامپکت کمتر صحبت شده و به خاطر همین اطلاعات بعضی بچه ها مثل خودم ممکنه کمتر باشه.نظر بنده اینه که فعلاً لزومی به تهیه یک سه پایه خوب نیست و با یک سه پایه 20 تومنی هم کار شما راه میفته، چون وزن دوربین شما در حدود 220 گرم هست و کوچکترین سه پایه ها هم جواب کار شما رو میدن.یک سر به ناصرخسرو بزنید مدلهای خوبی پیدا میکنید . روی 2 فاکتور وزن و استحکام دقت کنید و زیاد حساسیت به خرج ندین.
مهدی
سلام به همه دوستان. من به تازگی ۷ دی خریدم (البته نه از ایران) و میخوام پایه مناسب با کمترین قیمت و بهترین کیفیت رو خریداری کنم. من الان لنز ۱۵-۸۵ استفاده میکنم اما در آینده قصد دارم ۷۰-۲۰۰ با دیاف ۲.۸ بگیرم. بنا بر این شما وزن رو ۳ کیلو حساب کنید. حالا اولا پایه چی بگیرم؟ (۱۹۰؟ یا ۷۳۰۲؟ یا مدل دیگه. اینا رو من خودم تو نت پیدا کردم ) از همه مهمتر، اگه نظرتون ۱۹۰ باشه، چه جور هدی بگیرم خوبه؟ ۳ جهته یا بال هد؟ من خودم فک کنم که بال هد بیشتر به کارم بیاد چون بیشتر پرتره میگیرم، اما گفتم شاید تجربه دوستان چیز دیگه باشه. تازه بال هد کوچیکتر و قابت حمل ترم هست. فقط اگه بخوام گاهی پانوراما بگیرم اذیت نمیکنه؟ اصلا بال هد هست که بشه پانوراما هم گرفت و خیلی هم گرون نباشه؟
اگه ممکن راهنمائی بفرمایند دوستان. قیمت رو هم اگر بگید ممنون میشم.
دوست عزیز فکر میکنم جواب دقیق شما در پستهای قبلی به راحتی داده شده.
ولی با بالهد و هد جوی استیکی برای من که بسیار حرکت دورانی سخت بوده و تنها راه کار سه جهته است.
من با توجه به شباهت علاقه و تجهیزات به شما همان 190 و 324 رو توصیه میکنم. (که اگر دارید پایه رو فیبرکربن بگیرید)
برای بعد یک هد سه جهته هم که روی همین پایه نصب میشود به آن اضافه کنید.
(توهین به دوستان خوبم نباشد ولی حیف 70-200 اف 2.8 که روی 7302 بخواهید بگذارید!!!!)
نادر مسلمی
ببخشید
سه پایه و هد تا حدود 100 تا 150 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
مدل های اسلیک و ولبون که سه پایه و هد با هم هستند خوب نیستند؟
مانفورتو توی این رنج قیمت چی داره؟
ممنون میشم تا نهایتا 150 تومن راهنماییم کنید.
ممنون.
دوستان عزیز با سلام
من دنبال یک سه پایه با قیمتی حدود 40 بودم که این مدل را پیدا کردم:
http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=...s&id=57&pId=57
به نظر شما این مدل خوب است؟
همچنین اگر در این رنج قیمت مدل بهتری دارید لطفاً معرفی کنید.
در ضمن دوربینم هم Fujifilm S200 هست و حدوداً 900 گرم وزن دارد.
با سپاس
سلام به همگی. سر چند راهی موندم و هنوز که هنوزه ۳پایه نخریدم. تو فروم که میگشتم ندیدم کسی از بال هید 496RC2 حرفی بزنه. کسی اطلاع داره چجور هدی هست یا نه؟ سوال دیگم هم راجع به ۳ پایه ۱۹۰ که دو مدل داره. یکیش که لینکشو پایین گذشتم(XPROB) این قابلیت رو داره که پای عمودیش حالت افقی پیدا کنه. میخواستم ببینم میارزه آدم بابت این قابلیت پول اضافه بده؟ کسی تا حالا از این قابلیت استفاده کرده؟ در کلّ نظرتون در مورد این ۲ تا گزینه چیه؟
http://www.amazon.de/Manfrotto-190XP...4944400&sr=1-3
http://www.amazon.de/Manfrotto-190XD...sr=1-1-catcorr
ج.ابراهیمی
بنده هم باهاش کار کردم و با دارا بودن دو پیچ کنترل هر دو محور افق و عمودی رو در اختیار دارید. ( هد قبلی من با یه پیچ هر دو کار رو میکرد که کمی اذیت میشدم )سلام به همگی. سر چند راهی موندم و هنوز که هنوزه ۳پایه نخریدم. تو فروم که میگشتم ندیدم کسی از بال هید 496RC2 حرفی بزنه. کسی اطلاع داره چجور هدی هست یا نه؟ سوال دیگم هم راجع به ۳ پایه ۱۹۰ که دو مدل داره. یکیش که لینکشو پایین گذشتم(XPROB) این قابلیت رو داره که پای عمودیش حالت افقی پیدا کنه. میخواستم ببینم میارزه آدم بابت این قابلیت پول اضافه بده؟ کسی تا حالا از این قابلیت استفاده کرده؟ در کلّ نظرتون در مورد این ۲ تا گزینه چیه؟
در مورد سه پایه هم واقعا خوب خرچ کنید. چون همیشه براتون خواهد موند.
190 رو خودم دارم و حالا افسوس میخورم چرا 190cxpro4 رو که کربن و سبکتر هستش نخریدم.
اما قابلیت عمودی و افقی شدنش هم مزیتی هستش که شاید الان به دردتون نخوره اما مسلما جایی بهش نیار پیدا خواهید کرد.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ممنون از نظرتون. من منظورتونو از اینکه هر دو محور افق و عمودی رو کنترل میکنید باهاش نفهمیدم. یعنی میگید میشه با این هد مثلا بعد از قفل کردن عکس پانوراما هم گرفت؟ (اگه در راستای عمودی قفل بشه میشه هنوز در راستای افقی حرکتش داد؟) نظرتون راجع به 494RC2۲ چیه که ۱۰۰ گرم هم سبکتره؟