میخواستم یه سه پایه بگیرم(سه پایه قبلی که مال پدرم بود با یه سری از وسایل دیگه دزدیدند)
دوستان لطفا راهنمایی بکنید ، چون احساس نیاز شدید میکنم
1-نمیتونم قیمت بالایی بدم ، چونتا 7-8 ماه مسافرم ونمیتونم با خودم ببرم مگر اینکه خیلی کم جا بگیره و وزنش خیلی کم باشه
2-قیمت اروپا از ایران کمتر یا بیشتر، چون تو اینترنت نگا میکنم مثل اینکه وسایل جانبی تو ایران گرونتره
با این شرایط اگه یه پایه ارزون 20-30 تومنی بگیرم به صلاح ، به دوربین آسیب نرسونه ( جا پیچ خراب بشه )
بابت دزدیده شدن وسایلتون متاسفم، امیدوارم دزدش پول فروششونو تو بیمارستان خرج کنه!
اگه دوربینتون کامپکته از همون 20-30 تومنیا بخرین
اما اگه SLR دارین بهتره صبر کنین تا بتونین یه چیز بدرد بخور بخرین، چون اینبار به جای دزد ممکنه تماشاگر افتادن و شکستن دوربین و لنزتون به همراه سه پایه ی 30 تومنی باشین!
اگه بگین چه دوربین و لنزی دارین بهتر میشه راهنمایی کرد.
با این قیمت 1400 تومنی دلار بعید میدونم قیمتای بلاد کفر زیاد فرقی بکنن
ممنون از جواب سريعتون
دوربين خودم 550دي هستش ، و مال پدرم نگاتيو 120mm هست كه خيلي سنگينه ، لنزش از دوربين من سنگينتره
قيمت ها هم به نظر من لوازم جانبي ارزونتره ولي دوربين گرونتره ، بهضي چيزا تو ايران خيلي گرونه (فيلتر )
http://www.pixmania.com/it/it/xx/29/...n.html?dt=list
سلام دوباره
تصمیم داشتم ترکیب 190Xprob + 804RC2 رو خریدایر کنم اما به دو دلیل منصرف شدم
اول قیمت ها که واقعا دیگه ارزش نداره برای من این همه هزینه ...
و دوم وزن مجموعه و البته بیشتر حجیم بودن هد 804
حالا تصمیم گرفتم با مبلغ حدود 150 هزار تومان یه سه پایه خوب با یک هد سه جهته خریداری کنم
نیاز به راهنمایی و معرفی دوستان دارم
در مورد سه پایه وزن حداکثر 1.7 Kg
پایه مرکزی قابلیت افقی شدن رو داشته باشه مثل 190Xprob
قفل پایه ها سریع باشند
و در مورد هد هم
سه جهته باشه
وزن تا حداکثر 500 گرم
جمع و جور باشه به نحوی که بشه توی کیف همراه با سه پایه جا داد
حداقل 3 کیلوگرم تحمل داشته باشه
سه پایه ونگارد 234AP که یکی از دوستان در چند پست قبل خریده به نظرم خوب اومد اما تنها ایرادی که از نظر من داشت این بود که پایه مرکزی قابلیت افقی شدن نداشت وگرنه خیلی ازش خوشم اومد
خوشحال میشم دوستان چند مدل رو با ذکر قیمت بهم معرفی کنند
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
چون می خواید پایه مرکزی قابلیت افقی شدن رو داشته باشه با اطمینان میگم تو برند مانفروتو انتخابی ندارید چون هیچ کدوم از 3 پایه
های ارزون قیمت مانفروتو چنین قابلیتی ندارن! ،قابلیت افقی شدن پایه مرکزی از سری 190 به بالا موجوده، فکر نمیکنم تو برندهای دیگه هم
بتونید موردی پیدا کنید.
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
اگه حالت افقی شدن محور مرکزی سه پایه خیلی براتون مهم باشه تو برند ونگارد سری Alta Pro همچین حالتی داره.
که البته فکر کنم باز با بودجه مد نظر شما همخوانی نداره.ولی از اون مجموعه مانفرتو ارزون تره
مهدی جان من مدتی پیش یکی دو روز قبل از گرون شدن سه پایه های مانفرتو 190+804 رو خریدم در اینکه سه پایه محکم و بسیار خوب با قابلیتهای فراوان است شکی نیست .اما به قول خودنت ایرادهایی هم دارد از جمله بزرگ و حجیم و کمی سنگین است و از همه مهمتر هر چه باشد ارزش قیمتهای جدید را ندارد .(البته برای امثال من) اگر الان و با این قیمتها قصد خرید داشته باشم بی چون وچرا سراغ ونگارد میروم احتمالا alta pro 263 با کیفیت بسیار بالا و ساخت برادران چینی .