سلام
میخوام یه سه پایه گوریلی برای DSLR بگیرم!
آیا باید دنبال مارک خاصی باشم؟
هدفم قرار دادن 105-18 D7000 روی اون توی مسافرت نوروزی هست.
گوریلی؟
انقدر قیمت 3پایه تخیلی شده (مثل باقی جنسهای دیگه) که روم نمیشه بهت بگم منفروتو بگیر!
امروز ناصر خسرو بودم...اصلاً قیمتهایی میدادن که سوت میکشید مخ آدمی !
من باشم میرم میگردم یه سه پایه قدیمی ژاپنی میخرم ! یکی دیدم امروز حرف نداشت...60 تومن...خیلی معرکه بود!داشتم وسوسه میشم بخرمش که یه نهیبی بخودم زدم و بیخیال شدم...
خلاصه بنظرم فعلاً این بهترین کاره!
یا حق
-----------
حالا فهمیدم گوریلی چیه :) چیه اون بابا آدم دل توو دلش نمیمونه دوربین رو بذاره روی اونا!
ویرایش توسط ahmad.abaee : Thursday 1 March 2012 در ساعت 20:45 دلیل: فهمیدن گوریلی :)
از بین Gorillapod ها بهترین مارک اگه اشتباه نکنم JOBY هست. اما در کل این نوع سه پایه ها تحمل وزن خیلی زیادی رو ندارن. البته این رو با توجه به تجربه خودم میگم. نمونه ای که من دارم(البته مارک متفرقه بود) D90+18-105 رو به زور تحمل می کرد. الان که D700+24-70 یا 105 ماکرو رو که روش می بندم پایه هاش خم می شن و صاف وای نمیسته. البته برای پیچوندن دور میله هایی با قطر حدود 5 سانت بد نیست هنوز. اما در مجموع فکر کنم نمونه های JOBY کیفیت ساخت بهتری داشته باشند.
سلام
دوستان من رو راجع به خرید سه پایه و هد راهنمایی کنند
استفاده :
دوربین D5100 با لنز 18-105، بیشتر از همه عکاسی طبیعت
بودجه :
مقیاسی از قیمت های این تجهیزات ندارم، ولی سوالم اینه که اصلا میشه با 100 150 خرید کرد؟
نکات خاص :
میخوام این سه پایه تو طبیعت گردی (کوله کشی سنگین) و کوه نوردی ها همراهم باشه، یعنی سبکی و در عین حال استحکام برام مهمه
خیلی ممنون
سلام و عرض ادب
سه پایه مانفرتو 190xprob+804rc2 به قیمت 185 خریداری شود ؟
ویرایش توسط alirezasabaghi : Monday 5 March 2012 در ساعت 10:36
سلام
این سه پایه که دیدید دست دوم بود ؟؟؟ کیفیتش خوب بود ؟؟ میشه بپرسم کجا دیدید من دنبال یک سه پایه برای دوربین HS 20 هستم با قیمت مناسب
نظرتون در مورد این مدلها چیه
silk sdv 5500
takara tv-193w
takara tv-1096
Takara TD1934
Takara TD1932
Benro T600EX
Slik-SDV-10
چند تا نکته یکی اینکه این مدل هایی که قرار دادم بیشترشون حداکثر ارتفاشون بین 120 تا 150 سانتی متر هست و برای من که قدم 183 هست اذیت کننده نیست ؟؟
مدل دوربین رو گفتم بیشتر مد نظرم برای عکاسی از طبیعت هست و گاهی هم در محیط های بسته با توجه به حمل سه پایه در اتومبیل خیلی وزنش برام مهم نیست به نظرتون چه مدلی برام بهتره هزینش هم تا حدود 60 تومن باشه لینک این محصولات در وب سایت فروششون رو قرار دادم نظرتون در مورد قیمت ها چطوره خودم حس کردم که مناسبه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام
من یک سه پایه Gitzo دارم که برای بعضی سفرها یک مقداری بزرگ هست. چند روزی هست که دنبال یک سه پایه سبک و نه خیلی بزرگ میگردم مدلهای مختلفی از مارک Benro و Giottos را دیدم
دوستانی که تجربه استفاده از سه پایه های Benroو Giottos را دارند لطفا نظرشون را اینجا عنوان کنند ،از نظر کیفیت ساخت و مقاومت و کارایی و نقاط ضعف..
با سپاس