دوستان عزيز سلام
از اطلاعات فوق العاده خوبتون ممنونم. ديد خيلي بهتري براي خريد سه پايه به من داد. دوربين Nikon D7000 دارم، و تو زمنيه عكاسي طبيعت ( ماكرو، وايد، . . .) علاقه دارم. و اما اساتيد محترم ببينيد من براي خريد سه پايه به جمع بندي درستي رسيدم؟
سه پايه با توجه به وزن دوربين و نوع علاقه عكاسي من بايد انتخاب بشه
تا اينجا كه دوستان به دو مدل manfrotto 190xprob و 055 اشاره كردند. و البته بازم اينطور كه من متوجه شدم هر دو سه پايه هاي سنگيني هستند و 055 سنگينتر از اولي اما بر اساس صحبت دوست عزيز آرش خان كاربرد بيشتري داره ،به خصوص اشاره ايشون به بلندتر بودن پايه 055 نكته مهمي بود برام.
و اما : از نمايندگي خود نيكون كه دوربين را ازش گرفتم (توي بهار شيراز) يه سه پايه سبك بهم توصيه كرد كه 300 تومان قيمتش بود (بدون هد) كه كاش ماركش را پرسيده بودم (راستش چون عجله داشتم و در عين حال اطلاعات دقيقي از سه پايه نداشتم خريدش را موكول كردم به بعد از پرس و جوي كافي برا همين ديگه سوالي نكردم) همون كار را سنگينترش را داشت 150 تومان.
حالا به نظر شما با توجه به اينكه شما ميگيد وزن سه پايه توي حفظ تعادلش مهمه ( به خصوص توي عكاسي طبيعت) قيد سبك بودن را كه برام پارامتر مهمي هست را بزنم؟ و سه پايه سنگين بگيرم ( آخه حمل و نقلش به اضافه دوربين و وسايل ديگه برام سخت ميشه
) ؟
با اين اوصاف اگر شما جاي من بوديد عاقلانه ترين گزينه انتخابيتون چي بود؟ چه مدلي از چه برندي؟
و از كجا تهيه كنم؟ خريد از خود همون نمانيدگي نيكون موردي نداره؟
شاد باشيد