درود و خسته نباشید
دوربینم کنن60دی ولنز 200-18 و250-55
میخوام یه سه پایه خیلی خوب و سبک تا قیمت 500تومن خریداری کنم چی پیشنهاد میدید؟
سپاس
CANON 60D
درود
نگاهی به این لینک بیندازید
البته کمی تا قسمتی از بودجه شما بالاتر میزنه
لینک:
سه پايه ها و هدهاي آنها...
اگر هم سبکتر میخواهید باید سراغ مدلهای کربنی بروید که با بودجه شما همخوانی ندارد.
سلام
ممنون ميشم نظر دوستان رو در مورد vanguard tripod tracker 4 بدونم
آيا دوستان اطلاعا تي از قيمت و محل فروش معتبر اگه داسته باشند ممنون ميشم كمكم كنيد
با سلام
دوستان از نظر استحکام، سه پایه های پیچشی بهترند یا دکمه ای؟
ارادتمند
علی یارتان
از نظر استحكام كلي سه پايه نبايد تفاوت محسوسي داشته باشند ولي تفاوت مي تواند در اين باشد كه يك پايه خوب قفل نشود و يا گير كند(مثلا در ماسه و نمك و يا در آب).
- از لحاظ سيستمي، دكمه اي ها ممكن است در بعضي مواقع و يا بعد از مدتها استفاده شل شوند و نياز به سفت كردن داشته باشند.
- بعضيها مي گويند پيچشيها ممكن است در شرايطي كه با آب خيس شوند و در برابر ماسه و نمك دريا قرار گيرندن گير كنند و بايد با آب شسته شوند.
- بعضيها مي گويند دكمه ايها در آب و هواي خيلي سرد زمستان بيشتر گير مي كنند.
- دكمه اي ها معمولا در باز و بسته شدن سريعترند.
- باز و بسته كردن هر سيستم با دستكش هم متفاوت است(نمي دونم كدومشون راحتتر است!)
با وجود اين هر دو را تست كنيد و از هر كدام خوشتون اومد انرا بگيريد. من نسبت به سه پايه پيچشي با آببندي مناسب احساس بهتري دارم(يادم هست سه پايه هاي گيتزو كه مخصوص استفاده در آب دريا طراحي شده اند -سري ocean- نيز از سيستم پيچشي در انها استفاده شده است). باز شدن راحت پايه ها و قفلها جهت شستشو هم مي تواند يك آپشن خوب براي عكاساني باشد كه در ماسه،گل، آب و ... زياد عكاسي مي كنند.
Gitzo Ocean Traveler Series 1 Carbon Fibre Tripod Review
http://www.canadiannaturephotographer.com/tripod.html
نظر دوستاني كه تجربه بيشتري دارند در اين مورد دارند بسيار مفيد است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
وقتِ همگی بخیر
یه سه پایه میخوام بخرم اما متاسفانه تا به حال تجربه خرید سه پایه رو نداشتم و اطلاعاتم کم هست!
زمینه کاری : ساخت تور مجازی و عکاسی پانوراما 180*360
رنج قیمت : متوسط (در حد 300 تومن)
یکی از کاربرا Benro A1980T رو پیشنهاد داد، به نظرتون مناسب هست ؟؟ یا گزینه ی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
(در ضمن قابلیت این رو داشته باشه که هد پانوراما بعدا روش نصب کنم!)
مرسی
یکی از دوستان یه دوربین D800 داره و می خواد یه سه پایه تهیه کنه برای عکاسی طبیعت و منظره و عکاسی long exposure...
سنگین ترین لنزی هم که من توی لنز هاش دیدم یه 70-300 بود...
رنج قیمتی هم که مد نظرش هست تا حدود 400 تومن هست...
آیا با این قیمت گزینه مناسبی پیدا می شه؟...
چی پیشنهاد می شه؟...
فقط یه موردی ترجیحاً براش اولویت داره که سر سه پایه به این صورت باشه...(متاسفانه اسم این مدل سر سه پایه رو بلد نیستم و عکس ش رو می ذارم...)...
manfotto-basic-pan-tilt-head-with-quick-release-plate-804rc2.jpg
تو رنج قیمتی که می خواهید با اون سر سه پایه چیزی موجود نیست. منم دارم می گردم و هنوز به نتیجه نرسیدم..