هم مانفروتو و هم گيتزو، زير مجموعهء vitec group هستند.
هم مانفروتو و هم گيتزو، زير مجموعهء vitec group هستند.
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
190 سه پایه خوبی است.اگر سه پایه سبک و کاربردی میخواهید هر دو ورژن جدید و قدیمی خوبند.اگر هم سه پایه محکمتر با ایستایی و تحمل بیشتر بخواهید 055 مانفروتو عالی است،قدیمی و جدید.
منتها در مورد هد من با حنیف موافقم.498 هد بهتری است.تحمل وزن بیشتری داره محکمتره خیلی نرم تره و در کل راحت تره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
با توجه به اینکه ساکن دوبی هستید، اگر امکان خرید از آمازون آمریکا رو دارید در حال حاضر روی 055 تخفیف خوبی زده:
http://www.amazon.com/gp/product/B00...f_rd_i=desktop
درود..
با تشکر فراوان از دوستان خوبم که بنده رو راهنمایی فرمودند...
از آنجایی که انشالله بزودی قصد خرید بدنه 7 دی مارک II رو دارم و لنز ماکرویی که الان در اختیار دارم هم 105 سیگماست بنابراین با توجه به وزن این ترکیب و همچنین راهنمایی دوستان ،تصمیم به خرید سری 055 و هد 498 گرفتم.. حالا ورژن جدید و قدیم و یا آلومینیوم و کربن بودنش زیاد واسم مهم نیست.. اهل فیلمبرداری هم نیستم.. و البته احتمالا مجبور به خرید یه سه پایه کوچکتر هم بشم ..واسه مسافرت و کوهنوردی و اینا.. نمیخواستم اینجوری بشه ولی ظاهرن چاره ای نیست ..
در ضمن اگر دوستان آدرس فروشگاه معتبر و منصفی رو دارن که محصولات مانفروتو رو داشته باشه ( در ایران - ترجیحا بندرعباس و شیراز و تهران) بسیار ممنون میشم اگه محبت کنن و آدرس و شماره تلفنش رو برام بصورت خصوصی بفرستن...مثل اینکه خرید بعضی اقلام و تجهیزات عکاسی در ایران مقرون به صرفه تره !!!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
سلام دوستان
از اونجا که علاقه زیادی به زاویه دید نزدیک سطح زمین دارم، دنبال سه پایه ای میگردم که بتونه امکان استقرار دوربین رو هرچه نزدیکتر به سطح زمین فراهم کنه.
منفروتو 190 و 055 چنین ویژگی ای رو دارن، ولی در حال حاضر نمیتونم چنین هزینه ای کنم. اگه گزینه دیگه ای سراغ دارید بسیار ممنون میشم معرفی کنید (حتی اگه سه پایه ماکرو باشه).
خیلی دنبال چنین گزینه بودم آخر به ناچار ۱۹۰ جدید را تهیه کردم
اگر سه پایه برای کارهای عادی در اختیار دارید و الان دنبال سه پایه کوتاه هستید من سه پایه ماکرو Velbon - CX mini را پیشنهاد میدهم که بسیار ارزان است و چند برابر قیمتش کارایی دارد
قیمت حدود ۸۰ تومان ، وزن سه پایه حدود یک کیلوگرم ، تحمل وزن مناسبی دارد وارتفاع کمی هم دارد.