درود..
دوست عزیز خوب دوربین رو بذارید روی زمین دیگه ! :) راحت و بی دردسر ! ..
حالا خارج از شوخی منم یه پیشنهاد دارم.. ماتفروتو pixi mini !! خودم تازگیها خریدم و واقعا ازش راضیم.. خیلی هم ارزونه.. یه سرچی بکنید شاید خوشتون بیاد ازش. .. البته سه پایه مکمله و خیلی از قابلیتهای یه سه پایه واقعی رو نداره.. منتها واسه موارد استفاده بنده خیلی داره مفید واقع میشه!...
سهیل جان... چرا فرمودید " به ناچار " ؟؟ منظورتون این بود 190 اون چیزی که میخواستید نیست و قابلیتهای مورد نظر شما رو نداره و یا اینکه منظورتون به قیمت نسبتا بالای این سه پایه بود ؟؟
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
اتفاقا به اين پوزيشن هم علاقه دارم. ولي گاهي دوست دارم بين لول 0-10cm هم جابجا بشم. مخصوصا زماني كه عمق ميدان رو به ميزان قابل توجهي كم كنيد نتيجه كاملا متفاوت ميشه.
اتفاقا Pixi Mini رو هم ديده بودم. جالبه Min ارتفاعش 13.5cm هست، ولي 190 مينيممش ارتفاعش 8cm! حتي با 190 ميتونيد ميله افقي رو به سمت پايين هم مايل كنيد و دوربين رو تقريبا روي سطح زمين فيكس كنيد.
ساده تر عرض كنم:
سه پايه اي كه قابليت افقي شدن ميله وسط رو داشته باشه، با قيمتي مناسبتر از منفروتو 190 و 055 اگه به ذهنتون ميرسه ممنون ميشم معرفي كنيد.
اگر فقط افقی شدن میله وسط فاکتور اساسی شماست Vanguard Alta Pro 263AT نیز گزینه مناسبیست.
vanguard-alta-pro-263at.jpg
vanguard-alta-pro-263at.jpgغ.jpg