درود
البته بنده 190XPROB عرض کردم و متاسفانه به مدل مورد نظر دوستمون توجه نداشتم که با توجه به تذکر داده شده اصلاح می کنم
ظاهرا مدل Mt190xpro4 توان تحمل 7KG را دارد! و بنده نظرم کلی بود!
البته یک مورد را توجه داشته باشید که وزن قابل تحمل سه پایه شامل وزن تمام تجهیزات (دوربین و متعلقات به همراه وزن هد سه پایه) می باشد !
در این صورت به نظر بنده اگر هدی انتخاب شود که وزن خودش هم کمتر هست در واقع دست شما برای بستن تجهیزات روی هد بیشتر باز خواهد بود!
مثلا اگر وزن خود هد حدود یک کیلوگرم باشد، در اصل شما می توانید از 6KG وزن توان تحمل سه پایه استفاده کنید!
ارادتمند.
درود
خوب در این مورد کاملا صحیح میفرمائید ولی یک سوال، آیا در کیت ها هم بدین صورت است یا خیر؟(بنظر خودم خیر، یعنی
ضمنا آن قضیه damping که پیشتر صحبتش شده بود را چطور میتوان برای سه پایه های مانفروتو فهمید؟(روی خود سایتش پیدا نکردم)
ارادتمند
در ضمن دوستان توجه داشته باشند که این حداکثر تحمل وزن، در ایده آل ترین شرایط است و در شرایط مختلف ممکن است قضیه متفاوت باشد.
سلام بر دوستان عزيز
جهت استفاده از سه پايه براي دوربين d7100 با لنز 18-300 بهترين سه پايه بدون محدوديت قيمت جهت استفاده در محيط باز و باد شديد (حداقل تحمل بار 6 كيلوگرم) چه پيشنهادي داريد؟
با تشكر
دوستان تفاوت سری جدید 190 و 055 مانفرتو به جز اعدادی که در کاتالوگ هست و قابل مقایسه برای افراد مبتدی مثل من در چه چیزهایی هست . کلا کدوم سری بهتره؟