جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
همون 054 را از جایی که سه پایه فعلی را خریدید بخرید همین قیمت می شه!
از این پایین تر باید به فکر 494 یا 496 باشید
اگر تراز براتون مهمه مدلهای بال هد ونگارد هم هست.
بنرو هم دو یا سه مدل متفاوت داره که از 170 هزار تومان هستند تا 330
نکته ای هم در مورد هد فعلی خودتون عرض کنم!
محدودیت فعلی را با برعکس استفاده کردن از هد می توانید برطرف کنید!
هد mhxpro حول محورهاش بین +45 تا -90 قابل تغییره!
شما جهت 90 را در حالتی که قصد دارید دسترسی بیشتری داشته باشید استفاده کنید.
البته محدودیت همچنان نسبت به بال هد وجود خواهد داشت ولی شخصا این کار را انجام می دهم و مشکلی هم نیست.
ارادتمند.
با سلام
دوستان در مورد این دو مدل mefto 1350 و mefto 0350 میشه راهنمایی کنین تفاوت ها در چه حده؟ واینکه هزینه بیشتر واسه 1350 چه مزایایی داره
بیشتر من اندازه کوتاه در حالت بسته و عدم لرزش اهمیت داره و بیشتر واسه عکاسی منظره
درود
اول از همه باید ببینید برای چه دوربینی قصد دارید استفاده کنید!
سری 035 برای دوربین های XXD کنون و D7XXX به بالا توصیه نمی شه! ظاهرا لرزش بخصوص در ارتفاع بالا داره!
این مدل 035 از نظر ابعاد در حالت بسته و تحمل وزن نسبت به مدل 135 تفاوت داره و 035 هم کوچکتر و ظاهرا هم تحمل وزن کمتری نسبت به 135 ها داره!
معادل 035 هنل C5 هست که ابعادش خیلی مناسب و در اصطلاح یک سه پایه سفری محسوب می شه.
اما در مورد پارامتر های شما!
اندازه کوتاه در حالت بسته، در مورد 035 وC5 خیلی خوبه! (بنده شخصا از C5) استفاده می کنم برای سفرهای بلند مدت پیاده روی. لرزشش هم برای بادی دور رقمی با لنز Walk around که وزن سرجمعش می شه نهایتا 1/5 کیلوگرم تا بالاترین ارتفاع مشکلی نداشت! (سابقه استفاده از دوربین و لنز را با فیلتر ND1000 در دیافراگم 5.6 و سرعت شاتر 8 ثانیه در نور روز داشته و جواب داده!)
ولی در مورد سری 035 ظاهرا دوستان در تست هاشون با مشکل لرزش در ارتفاع بالای سه پایه روبرو شده اند.
البته استفاده از ارتفاع بالای سه پایه های سبک و سفری اصولا بصورت لحظه ای مناسبه و نباید عادت همیشگی بشه! در ارتفاع نهایتا 1 متر هم مشکلی با لرزش مشاهده نمی شه! بخصوص اگر زاویه پایه ها را افزایش داده باشید.
ارادتمند
ممنون از توضیحات کاملتون، بادی من 7200 که بهمراه لنز وزن حدود 1.7 میشه...پس با این حساب 1350 بیشتر کاربرد داره و تفاوت این مدل با 1340 توی مشخصات، طول در حالت بسته و تعداد قطعات پایه هست...اینکه تعداد این قطعات بیشتر میشه ویژگی مثبت یا منفی؟چون هر چی بیشتر میشه قطر آخرین پایه بسیار باریکتر میشه و 1340 این تعدادش کمترز 1350
درود
لنزتون میگه چی هست که با بادی وزنش می شه 1.7?
افزایش تعداد تکه های پایه ها باعث کاهش استقامت سه پایه و افزایش لرزش می شه و از طرفی به کوچک شدن سه پایه خیلی کمک می کنه!
در این موارد خاص که حجم و وزن کم و استقامت بالا مورد نظر کاربر هست باید به فکر تهیه سه پایه های کربنی باشید!
در این رنج هم شرکت RedGet یک مدل حدود 650 هزار تومان داشت که 10 کیلو تحمل وزن داره و ابعاد کوچکی هم داره.
البته Befree مانفرتو هم هست که قیمتش در سری کربن بالاست.
با این تفاسیر، اگر از سه پایه فوق بعنوان یک وسیله استراتژیک (قابل نگهداری برای بلند مدت) می خواهید استفاده کنید بنظرم هزینه کردن بیشتر و تهیه یک سه پایه سری کربی شاید برای شما بهتر باشه. هرچند که این پیشنهاد بنده از مزایای 1350 چیزی کم نخواهد کرد.
ارادتمند
لنز 18-35 sigma ولی چون تو سفر معمولا گریپ همرام هست وزن بیشتر میشه...
در مورد این سه پایه چون فقط واسه سفرها که زیادم نیست میخام و اینکه توی کوله جابشه بنظرم هزینه بیشتر واسه من که خیلی حرفه ای دنبال نمیکنم نیاز نباشه، وگنه مطمئنا تو سه پایه و هد دقیقا هرچی بیشتر هزینه کنی نتیجه مستقیم با بهبود کیفیت خروجی داره...