سلام
کسی تجربه استفاده از سه پایه benro a150fbr0 داره؟ کیفیت هد و قفلها خوبه؟
سلام
کسی تجربه استفاده از سه پایه benro a150fbr0 داره؟ کیفیت هد و قفلها خوبه؟
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
با عرض پوزش از مدیران بخاطر گذاشتن دو پست متوالی...
----
تا حدود قیمت 200هزار تومن میخام یک سه پایه با کاربری عمومی خریداری کنم که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
-حداکثر وزن دوربین و لنز کمتر از 3کیلو گرم
-پایه ها مثل مدلهای ارزان قیمت به ستون مرکزی متصل نباشن و بصورت مستقل جابجا بشن
-ستون مرکزی قابلیت اتصال معکوس برای ماکروگرافی رو داشته باشه
-دارای بال هد باشه یا قابلیت تعویض هد داشته باشه
-امکان استفاده برای شاتهای low angel ترجیحاً وجود داشته باشه
-ستون مرکزی ترجیحاً دارای قلاب باشه
---
خودم benro a150 و hahnel triad 40 lite مد نظرم هست.لطفاً راهنمایی بفرمایید
ممنون
ویرایش توسط nicebluesky : Tuesday 27 October 2015 در ساعت 00:35
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
من خودم مدل Hahnel triad 40 رو تهیه کردم و با توجه به هزینه ای که کردم راضی هستم (به پیشنهاد مصطفی عزیز)
بال هد هست و حداکثر تحمل وزن 5 کیلوگرم و ستون مرکزی هم قابلیت معکوس شدن داره و دارای قلاب هست
همین الان یک ریل مانفرتو 454 بهش متصل هست و موقع کار مقدار لرزش قابل قبولی داره (لرزش کم)
درود
جدای بحث نیازهاتون، بین این دو مدل که معرفی کردید، هنل هم تحمل وزن بالاتری داره و هم اطمینان بیشتری برای کاربرد شما!
از نظر کیفیت بال هد هم به مراتب کیفیت بال هد بالاتری نسبت به هد بنروی مورد نظر شما داره. هد این مدل بنرو تک پیچ هست و قابلیت مانور بالایی نداره. در عین حال از نظر کیفیت ساخت و مواد هم قابل مقایسه با هد هنل نیست.
دوستمون هم که بنده اطمینان کرده اند و این مدل را تهیه کردند از خریدشون راضی هستند!
بنظرم هنل چه مدل C5 و چه این مدل Triad 40 از مدل بنرو مورد نظر شما مناسب تره
ارادتمند
بسیار ممنون از راهنماییتون
بجز از شرکت وارد کننده (نور نگ...) میشه از جایی دیگه تهیه کرد؟ مثلاً ناصرخسرو یا جمهوری؟ در این مورد اطلاعی دارید؟
بهنام ورشوساز
سلام
بنده کنن 70d خریداری کردم به نظرتون سه پایه منفرتو مدل 055 با هد 804 واسش خوبه؟
بستگی به این دارد که برای چه کاربردی تهیه کنید. شما باید اول تعیین کنید که چقدر از سه پایه استفاده خواهید کرد و در کجا استفاده میشود (داخل استودیو، بیرون از خانه، حین سفر و ...) همچنین تجهیزاتی که قرار است روی دوربین بسته شود چیست (لنز نسبتا سبک اولتراواید یا مثلا یک سوپر تله فوتو سنگین و یا یک لنز پرتره+ تریگر فلاش) سپس بهترین سه پایه را با توجه به فاکتور قیمت و ارزش خرید انتخاب کنید.
این سه پایه کاملا محکم و قوی برای اکثر کاربری ها مناسب است ولی مثلا برای یک سه پایه سفری همه جا بر چندان مناسب نیست چون سنگین است و طول جمع شده اش هم زیاد.
موفق باشید
درود
بین این مدل مورد نظر شما و هنل بدون شک هنل از همه نظر بهتره
1- هد
2- قابلیت جمع شدن
3- قابلیت نزدیک شدن به زمین
4- هد بسیار بهتر برای کارهای جدی و تجهیزات نیمه سنگین
5- تحمل وزن بالاتر
مدل موزد نظر شما با اون بنرو ای که دوستمون پیگر خرید بود قابل مقایسه است.
هنل مورد بحث هم به زمین زیاد نزدیک می شه که در تصاویرش موجوده و هم قابلیت معکوس شدن ستون مرکزی را داره
ونگارد قدرت مانور به مراتب کمتری از این مدل هنل داره
اگر هم کم حجمی براتون مهمه، مت پیشنهادم C5 هنل یا سه پایه های MeFoto هست که هم خوش قیمته و هم کم حجم و دارای تمام پارامتر های مورد نیاز یک سه پایه حرفه ای
اما فرای این مباحث چقدر قصد دارید هزینه کنید؟