درود
با تشکر از مصظفی عزیز
سه پایه mefoto A1350Q1 رو به قیمت 450 خریداری کردم و به دستم رسید
موقع پرداخت و تا زمانی که سه پایه به دستم برسه با شک و تردید به عمل خودم منتظر پست بودم.
اما بعد از تحویل گرفتن و دیدن کیفت ساخت و قابلیت هاش واقعا خوشحالم از این انتخاب
دوستان سوالی باشه درباره ی این سه پایه در خدمتم
Canon G16 , MeFoto A1350Q1 Tripod
درود
سه پایه 294 برای دوربین شما ضعیفه (به نظر شخصی خودم)!
در سری بنرو هم مدلی که دوستون در چند پست قبلی تهیه کرده اند خوبه
A1570 و A1350Q1
اینکه کدام مدل خوبه بستگی به سقف قیمت شما هم داره!
تا 500 بنظرم بنرو برای شما بهتره ولی اگر بیشتر می توانید هزینه کنید سری 190 خوبه!
اما ست هد و mt190 ای که انتخاب کردید کمی سنگینه! اگر کاربردتون صرفا برای عکاسیه شاید بهتر باشه به فکر ست MK190XPRO4-BH باشید
ارادتمند
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 25 July 2015 در ساعت 15:15
ممنونم از لطف دوستان منظورم از تکانهای پل برای جلوگیری از افتادن دوربین بود چون از ستون مرکزی به حالت افقی میخوام استفاده کنم و فکر میکنم تکونهای پل و ناپایداری سه پایه باعث سقوطش بشه. من عکاسیم بین ساعت ۱۰ تا ۴ عصر هست و بابت تکونها در عکاسی مشکلی ندارم.
جناب msh2200 عزیز ممنونم از راهنماییتون من در واقع میخوام از سایتی که حراج گذاشته خرید کنم و از سری منفروتو بر اساس مواردی که فرمودین هد رو انتخاب کردم :
Manfrotto COMPACT BALL HEAD WITH RC2 RAPID CONNECT SYSTEM 496RC2
اما در انتخاب سه پایه هنوز موفق نشدم گزینه های موجود و مقرون به صرفه اینا هستن:
MANFROTTO PROFESSIONAL ALUMINIUM TRIPOD BLACK WITHOUT HEAD 190XPROB
MANFROTTO PRO TRIPOD 055XPROB
MANFROTTO MT190XPRO3 ALUMINUM TRIPOD
ممنون میشم راهنمایی کنین چون واقعا دیدی نسبت به سه پایه ندارم. پارامترهام پایداری، ارتفاع مناسب، قابلیت افقی شدن ستون مرکزی و ....
اگر ترکیب دیگه ای هم مد نظرتون بود ممنون میشم.
درود
درود
از بین این مدلها من بنظرم Mt190Xpro3 خوبه چون نسبت به 190xprob تحمل وزن بیشتری داره و نسخه جدیدش هست و از طرفی از 055 سبکتر و کوچکتره و قابلیت حمل ساده تری داره!!
استفاده از ستون مرکزی در حالت افقی با تغییر زاویه پایه و ایجاد اسقرار به راحتی امکانپذیره، در نهایت برای اطمینان اتصال سه پایه به بدنه پل هم شدنیه و مشکلی پیش نخواهد آمد! فقط کافی کمی طنابچه کوهنوردی (حدود 1 تا 2 متر با قطر 5 میلیمتر تهیه کنید) با خودتون داشته باشید و پایه را پس از ثابت کردن از طریق محل تعبیه شده در سه پایه های مانفرتو سنگین کنید (مثلا با افزودن یک وزنه یا کیف سنگین به بند و اتصال آن به سه پایه) و یا مثلا به یک میله ای در خلاف جهتی که محور مرکزی بصورت افقی قرار گرفته ببندید.
در خصوص خرید هم اگر شکلی با خرید از شهرستان ندارید می توانید مثل بقیه دوستان اقدام به خرید از شهرستان کنید که فکر می کنم اختلاف قیمتش با همین حالت تخفیف سایت های تران بین 100 تا 200 باشه!
ارادتمند
دوستان کسی مدل 190go مانفروتو رو در ایران دیده؟ یا قیمت داره؟