سلام دوستان
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید در مورد خرید سه پایه.
بنده تازه عکاسی رو شروع کردم و تا حدی مبتدی هستم البته سعی کردم اصول عکاسی رو مطالعه و پیاده سازی کنم.
دوربین canon 60D دارم با لنز 15-85 (که دوستان انجمن لطف نمودند و راهنمایی در مورد خرید لنز به بنده دادند)
البته نیاز به سه پایه رو زمانی بیشتر حس کردم که برای دیدن آکواریوم سیدنی رفته بودم و نمی تونستم دوربینم رو فیکس کنم و مجبور بودم با ایزو بالا و سرعت شاتر بالا عکس بگیرم که نویز عکسا زیاد شد.
حالا به فکر خرید سه پایه هستم ولی تجربه ای ندارم. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید و فاکتورهای لازم رو به بنده اطلاع دهید.
با تشکر
ممنون از لطفتون
این رو پیدا کردم:
Manfrotto 190XPROB with 804RC2 3-Way Pan/Tilt Head Tripod Kit Digital World International
به قیمت حدود 175$
البته همانطور که شما اشاره کردید سبک وزنی برام مهم هست. می خواستم بدونم برند ارزونتری هم وجود داره؟
مرسی
سلام و عرض ادب
برای عکاسی پانوراما - سه پایه رو تراز می کنم .وقتی هد رو می چرخانم تراز روی هد عدم تراز را حین چرخش نشان می دهد - دوستان علت را می دانند ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با سلام
دوستان نظرتون راجع به این دو مورد سه پایه چیست؟
Velbon EX-888 EX Series
Velbon EX-330
البته از Manfrotto 190xproB + 496 rc2 خیلی ارزونتر هستند. می خواستم بدونم میشه اینها رو هم استفاده کرد و پول هدر دادن نباشن.
مرسی
You will reap what you plant in your minds farm
البته خرید سه پایه مانفرتو قطعا پول هدر دادن نیست و در ضمن اینکه سه پایه های ولبن هم کیفیت خوبی دارند و قابل قبول هستند و به قولی هرچقدر پول بدید همان قدر اش میخورید.
بنظر من با توجه به تجهیزاتی که دارید مدل EX-330 برای شما اصلا مناسب نیست در ضمن شما میتوانید از برند vanguard هم سه پایه های خوبی انتخاب کنید.
علی مهدی زاده