سلام
از دوستان ، کسی سه پایه vanguard alta 203ap رو تو تهران دیده ؟ از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ممنون
سلام
از دوستان ، کسی سه پایه vanguard alta 203ap رو تو تهران دیده ؟ از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ممنون
درود
دوست عزیز من من از کیفیت ونگارد اطلاعی ندارم . اما اگر جای شما بودم ریسک نخریدن مانفروتو را نمیکردم چند پست بالا تر یکی از دوستان پایه ای با همان مشخاصات پایه شما و کمی هم تحمل وزن بیشتر با همان حدود قیمتی خریده اند. مشخصات آنرا بررسی کنید. Manfrotto یک برند صاحب نام است.
موفق باشید
انوش
پی نوشت: این یک سه پایه انگلیسی است ( ونگارد) ، و قیمت دلاری آن $89.95 است. اگر اصلی آن پیدا بشود قطعا نمیتواند ارزان تر از کشور سازنده اش باشد. اگر بیشتر نباشد بخاطر گمرگ و سود بازرگان کمتر نیست ! مگر اینکه تولید کننده چینی روی آن Made in Uk را حک کرده باشد.
ویرایش توسط Anoosh-Em : Sunday 10 January 2010 در ساعت 12:34
سلامچند پست بالا تر یکی از دوستان پایه ای با همان مشخاصات پایه شما و کمی هم تحمل وزن بیشتر با همان حدود قیمتی خریده اند. مشخصات آنرا بررسی کنید. Manfrotto یک برند صاحب نام است.
قیمت vanguard alta 203ap خیلی کمتر هست .حدود 65!
حامد چرخ انداز
من هم حدود 9 یا 10ماهی هست که این سه پایه را البته با بال هد دارم خیلی هم راضی هستم در اکثر جاها در طبیعت از کنار ساحل تا جنگل و کوه بردم البته زیاد بهش سخت نگرفتم تا الان که پست رو میزنم که خیلی خوب جواب داده . من اون موقع گرفتم 120 هزار تومان واقعا سه پایه های ارزنده ای هستند .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
سلام
چون کسی جواب منو نداد و من در شهرستان هستم ریسک کردم :biggrin: و somita FT6662 رو ندید سفارش دادم
امروز به دستم رسید . همون تور که تو عکس پست قبلیم دیده میشه با همون کیف هست ولی اون هد روش نیست و با هد FT-535H هست .در کل به اندازه قیمتش خوبه و جواب کار تازه کار ها رو هم میده وزن قابل قبولی داره و جنس کیف بسیار خوب هست من خریدم 45 که فکر میکنم توی تهران 40 هست!
حامد چرخ انداز
سلام
کسی از دوستان می دونه وارد کننده سه پایه های vanguard چه شرکتی هست ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
چند وقت پيش توي شرکت يه سه پايه ديدم که خيلي نظرم رو جلب کرد (آخه تا حالا يه همچين سه پايه بزرگي از نزديک نديده بودم)
خواستم بدونم يه همچين سه پايه هايي حدودا چقدر قيمت دارند؟
اينم عکسش ( مدلش manfrotto 116 mk 3 هست)
ممنون ميشم دوستان توضيح بدن
از روي ظاهرش معلوم است كه براي فيلمبرداريست. (قسمت مخصوص كنترل سرعت تيلت و پن)
اون هم براي دوربين هاي بزرگ مثل 135 و ...
متاسفانه بنده آشنايي چنداني با منفردتو ندارم. اما ساچلر مشابه اين مدل را دارد. ساچلر sb2 بنده دارم كه قيمت قبليش حدود يك ميليون تومان بود با تحمل وزن كمتر نسبت به اين منفردتو.
دقيقا اگه مشابه اين را بخواهيد بخريد بايد بالاي يك ميليون و نيم جستجو كنيد.(فكر كنم مدل را اشتباه زديد)